- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.301
insss canimm gönlünden geçen zamanda olur inşAy darisi basima hicranim bende oyle dogurayim 4-5 gun kalmis. ne guzel ooooolur insallahben 4gun kala dogum yaptim canim 39+3te
cnm mrb yazını tesadüfen gördüm benimde ilk gün göğüslerim acimaya baslamisti hastanede, gogus ucu almıştım evdeydi esim getirdi ikinci gun avent gogus ucuyla emzirmeye başladım çok rahat ettim bak bi dene dua edeceksin bana
cnm mrb yazını tesadüfen gördüm benimde ilk gün göğüslerim acimaya baslamisti hastanede, gogus ucu almıştım evdeydi esim getirdi ikinci gun avent gogus ucuyla emzirmeye başladım çok rahat ettim bak bi dene dua edeceksin bana
Merhaba ben de ekim annelerinden olucam inşallah dogum yapmissin hayırlı olsun dogum hikayelerine bakmak icin girmistim yanlis Anlama ama onlar kirilacak diyede kendini strese sokma söyle bilsinler bence. Ayrıca meme ucunda sıkıntı varmis geçen gün ekim annelerinde bu mevzu gecti bir yakini meme ucu icin herseyi denemis hiçbirşey ise yaramamis lansinoh da dahil evicap diye bir e vitamini kapsulu varmis fiyatıda uygun igneyle delip suruluyor cok ise yariyor dedi bence mutlaka denemelisin umarım bir an önce gecer.kızlar hastaneden yaziyorum inşallah yarın cikariz.benim çok kötü gaz problemim var bağırsaklarım çok şişmis çok fena ağrı çektim hala da var ama azaldı allaha şükür ameliyat agrisi da var ama diğeri çok kötü yaptı beni.asıl üzüldüğüm nokta annem ve kv yanımda ama keşke böyle yapmasalardı dün biraz ilgilendiler ama bugün saat 11 den beri sürekli uyuyor iksii de annem arada kalktı ama kv hiç uyanmadı sayılır.tamam yorgun olabilirler birde ikisi de durmadan horluyor.ben horlayan birinin yanında uyuyamam dunden beri uykusuzum.birde her konuda birşey söylüyorlar yok öyle olmaz yok böyle olmaz. kırmak da istemiyorum ama sinirlerm bozuldu.göğüslerim hemen yara oldu biri kanadı zaten çok az sıvı geliyor mecbur sarılık olmasın diye mama veriyorum.kalktım şimdi mamasinı yedirdim altını değiştirdim.anladım ki biran önce kalkmam lazım kimseden fayda yok çok üzgünüm.meme çatlağı için lansinoh kullanıyorum ama bir tavsiyenız var mi kısa sürede çözüm için.baya çok yazdım ama iyice dolmusum
Iyi geceler .saat sekizde geldigim nst de bebek kalp atislari dusmesi sebebiyle sezeryana alindim dogum yaptim.bebegime dua edin
Kızlar dün öğlen acil spinal sezeryanla doğuma alındım, sancım geldi....3200 gr oğlum dünyaya geldi, çok sağlıklı maşallah, ikimiz de iyiyiz, doğum anında hepinize dua ettim , Allah hepinizden razı olsun , sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah, tekrar girerim müsait olunca, güzel haberlerinizi okurum, öpüldünüz..
kızlar hastaneden yaziyorum inşallah yarın cikariz.benim çok kötü gaz problemim var bağırsaklarım çok şişmis çok fena ağrı çektim hala da var ama azaldı allaha şükür ameliyat agrisi da var ama diğeri çok kötü yaptı beni.asıl üzüldüğüm nokta annem ve kv yanımda ama keşke böyle yapmasalardı dün biraz ilgilendiler ama bugün saat 11 den beri sürekli uyuyor iksii de annem arada kalktı ama kv hiç uyanmadı sayılır.tamam yorgun olabilirler birde ikisi de durmadan horluyor.ben horlayan birinin yanında uyuyamam dunden beri uykusuzum.birde her konuda birşey söylüyorlar yok öyle olmaz yok böyle olmaz. kırmak da istemiyorum ama sinirlerm bozuldu.göğüslerim hemen yara oldu biri kanadı zaten çok az sıvı geliyor mecbur sarılık olmasın diye mama veriyorum.kalktım şimdi mamasinı yedirdim altını değiştirdim.anladım ki biran önce kalkmam lazım kimseden fayda yok çok üzgünüm.meme çatlağı için lansinoh kullanıyorum ama bir tavsiyenız var mi kısa sürede çözüm için.baya çok yazdım ama iyice dolmusum
Kızlar dün öğlen acil spinal sezeryanla doğuma alındım, sancım geldi....3200 gr oğlum dünyaya geldi, çok sağlıklı maşallah, ikimiz de iyiyiz, doğum anında hepinize dua ettim , Allah hepinizden razı olsun , sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah, tekrar girerim müsait olunca, güzel haberlerinizi okurum, öpüldünüz..
Iyi geceler .saat sekizde geldigim nst de bebek kalp atislari dusmesi sebebiyle sezeryana alindim dogum yaptim.bebegime dua edin
Günaydın arkadaşlar su an yoldayım hastaneye gidiyorum 12 sezeryan olacam gonlunuzden gecen bi dua yı okursanız cok sevinirim gelişmeleri yazarım
Günaydın arkadaşlar su an yoldayım hastaneye gidiyorum 12 sezeryan olacam gonlunuzden gecen bi dua yı okursanız cok sevinirim gelişmeleri yazarım
ANNE ADAYLARI OKUMALISINIZ
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.
(Bu zamanlarda bol bol dua edelim arkadaşlar cümlemize)
ANNE ADAYLARI OKUMALISINIZ
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.
(Bu zamanlarda bol bol dua edelim arkadaşlar cümlemize)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?