2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar su an yoldayım hastaneye gidiyorum 12 sezeryan olacam gonlunuzden gecen bi dua yı okursanız cok sevinirim gelişmeleri yazarım

Günaydn arkadaşlar ne mutlu sizlere.Sbah bilgisayarı açarken bugün kimler bebeğine kavuştu diyerek açıyorum.
Kuzucuklarına kavuşanların gözleri aydın olsun inşallah.Güle güle iiy günlere büyüsünler :)

cnm mrb yazını tesadüfen gördüm benimde ilk gün göğüslerim acimaya baslamisti hastanede, gogus ucu almıştım evdeydi esim getirdi ikinci gun avent gogus ucuyla emzirmeye başladım çok rahat ettim bak bi dene dua edeceksin bana goguslerin alisip iyilesince ucu birakirsin

cnm mrb yazını tesadüfen gördüm benimde ilk gün göğüslerim acimaya baslamisti hastanede, gogus ucu almıştım evdeydi esim getirdi ikinci gun avent gogus ucuyla emzirmeye başladım çok rahat ettim bak bi dene dua edeceksin bana goguslerin alisip iyilesince ucu birakirsin

Günaydın herkese.doğum yapanlar gözünüz aydın,Allahım acıloarını göstermesin.özellikle moonlight aynı zaman bizim sat.çok sevindim maşallah oğluşuna.artık günler böle geçecek
ben de dün akşam dr daydım.kızım 3kg olmuş çok sevindim kilosu az gidiyo diye afedersiniz öküz gibi yedim çünkü
yalnız boyunu sormayı yine unuttuk.
haftaya tekrar randevu verdi.suyunda bi azalma,sen de veya bebekte olumsuz bi gidiş olmadıktan sonra bir hafta daha bekleriz dedi bu ikinci sezer4yanım olacağı için son haftayı beklemekten yana değilmiş..

Merhaba ben de ekim annelerinden olucam inşallah dogum yapmissin hayırlı olsun dogum hikayelerine bakmak icin girmistim yanlis Anlama ama onlar kirilacak diyede kendini strese sokma söyle bilsinler bence. Ayrıca meme ucunda sıkıntı varmis geçen gün ekim annelerinde bu mevzu gecti bir yakini meme ucu icin herseyi denemis hiçbirşey ise yaramamis lansinoh da dahil evicap diye bir e vitamini kapsulu varmis fiyatıda uygun igneyle delip suruluyor cok ise yariyor dedi bence mutlaka denemelisin umarım bir an önce gecer.

Iyi geceler .saat sekizde geldigim nst de bebek kalp atislari dusmesi sebebiyle sezeryana alindim dogum yaptim.bebegime dua edin

Normalde bugün doğum yapacaktın deği mi canım? Neyse bebeği sıkıntıya sokmadan almış doktorlar. Hayırlı olsun canım benim. Allah sağlıklı, mutlu uzun bir hayat nasip etsin sana ve kuzuna tebrikler

Sen yatıyorum dedikçe ben üzülür halime şükrederdim. Ne zor hamilelikler var sızlanma esra derdim içimden. Çok şükür, bu haftaya kadar geldin. Yavrun sağlıklı artık bundan sonrası bir ömür sürecek bir koşuşturma ile geçecek. Tebrik ederim canım benim. Sen çok iyi bir anne olacaksın. Allah size uzun, sağlıklı ve mutlu bir hayat nasip etsin inşallah

CNm Haziran'da kuzenim doğurdu yengem sıkı sıkı tembihledi. Bebek doğup seni bi kez emdikten sonra soğanı ikiye böl eşin suyunu sıksın göğüs uçlarını o suyla ovala. Kuzenime yapmışlar hiç yara olmadı dedi kremi kullanmıyomuş bile. Gerçi senin artık yara olmuş ama bi dene belki işe yarar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözünüz Aydın CNm sağlıkla büyüsün inşlh

ANNE ADAYLARI OKUMALISINIZ

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.

(Bu zamanlarda bol bol dua edelim arkadaşlar cümlemize)

Günaydın arkadaşlar su an yoldayım hastaneye gidiyorum 12 sezeryan olacam gonlunuzden gecen bi dua yı okursanız cok sevinirim gelişmeleri yazarım

Allah yardımcın olsun canım.. Sağlıklı Hayırlı ve kolay bir doğum olsun inşallah...

Son düzenleme:

Cennet anaların ayakları altında denmiş.. Kolay değil ana olmak.. Bu güzel bilgiler için teşekkürler canım Allah razı olsun.. Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun..

cok zor geçen surecin sonunda meyveni aldın canim...rabbim ikinize de cok guzel rahat bi hayat versin. ...

Moonlight. cqnim tebrik edrim darisi basimiza:) diger kizlar hepinizi tebrik derim insallah bizde doguralim sagsalim ...hastanede olan arkadaslar Allah yar ve yardimciniz olsun bugun benim doplerim var bakalim insallah iyi cikar

Canım çok şükür allah analı babalı büyütsün.

ben hala doğum yapmadım çıldıracağım.. hiçbir belirti yok bebeğimin hareketleri iyi şükür hala gelmiyor hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…