- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.341
Hakkında hayırlısı olsun inşalah canım.. İnşalah suni sancınla açılman hemen başlar ve çok kolay bir doğum olur.. Allah yardımcın olsun..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Niye 2-3 gün bekliyormus dr.un onu anlamadım ,riskin mi var ? 42.haftaya kadar normal olarak gelebilir çunku bebek..Herhangi bir tehlikesi yoksa biraz daha beklemek istiyorum diyebilirsin doktoruna...
Bir de doktoruna suni sancı değil de,rahim ağzına yerleştirilen,kasılmaları başlatan bir hap var,onu sor istersen ... Benim arkadasım 42.haftada o hapla dogurdu çocugunu .
kızlar hastaneden yaziyorum inşallah yarın cikariz.benim çok kötü gaz problemim var bağırsaklarım çok şişmis çok fena ağrı çektim hala da var ama azaldı allaha şükür ameliyat agrisi da var ama diğeri çok kötü yaptı beni.asıl üzüldüğüm nokta annem ve kv yanımda ama keşke böyle yapmasalardı dün biraz ilgilendiler ama bugün saat 11 den beri sürekli uyuyor iksii de annem arada kalktı ama kv hiç uyanmadı sayılır.tamam yorgun olabilirler birde ikisi de durmadan horluyor.ben horlayan birinin yanında uyuyamam dunden beri uykusuzum.birde her konuda birşey söylüyorlar yok öyle olmaz yok böyle olmaz. kırmak da istemiyorum ama sinirlerm bozuldu.göğüslerim hemen yara oldu biri kanadı zaten çok az sıvı geliyor mecbur sarılık olmasın diye mama veriyorum.kalktım şimdi mamasinı yedirdim altını değiştirdim.anladım ki biran önce kalkmam lazım kimseden fayda yok çok üzgünüm.meme çatlağı için lansinoh kullanıyorum ama bir tavsiyenız var mi kısa sürede çözüm için.baya çok yazdım ama iyice dolmusum
Kaç hafta oldun canım şimdi.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Yürüyüş falan yapıyor musun?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haklısın canım en önemlisi bebeğin sağlıklı gelmesi... takıyorum işte. kv hiçbirşeyle ilgilenmedi.. ne yaptınız ne aldınız bişey lazımmı vs hiçbir şey demediler.. ne yaptıysak biz yaptık eşimle. yardım etmelerini boşver bizden aldıkları borçları bile vermediler. zamanla içimde kin nefret oluştu.. duygularını saklayamayan biriyim şimdi geldiklerinde nasıl yüzlerine gülücem, nasıl belli etmiycem diye düşünüp duruyorum.. eşimle geriliyoruz her seferinde onların yüzünden.
ah hiç sorma... ben de 3 belki de 4 haftadır hiç güzel uyuyamıyorum tabi son günler de daha da kötü halim.. mesela bu gece 2 saat bi uyudum kalktım 3 saat oturdum 2saat daha uyudum gene kalktım ondan sonra yok uyku muyku(( öğlenleri de uyuyamıyorum... gözümden uyku akıyor ama dalamıyorum... ya dediğin gibi sanki nefessiz kalmış gibi hissediyorum, ya çok sıcak oluyor terden uyuyamıyorum ya da lavaboya gitmem gerekiyor... Allah hepimizi beterinden esirgesin... Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşallah bizim gibi bekleyenlere..
Kızlar ben cıktım 12 gibi girdim spinal oldun hala uyusugum bebekte ii yanımda 2.800 kilosuvcok sukur.. Allah Size de nasip etsin ayrıntılı anlatırım sonra allaha emanet olub
kızlar hastaneden yaziyorum inşallah yarın cikariz.benim çok kötü gaz problemim var bağırsaklarım çok şişmis çok fena ağrı çektim hala da var ama azaldı allaha şükür ameliyat agrisi da var ama diğeri çok kötü yaptı beni.asıl üzüldüğüm nokta annem ve kv yanımda ama keşke böyle yapmasalardı dün biraz ilgilendiler ama bugün saat 11 den beri sürekli uyuyor iksii de annem arada kalktı ama kv hiç uyanmadı sayılır.tamam yorgun olabilirler birde ikisi de durmadan horluyor.ben horlayan birinin yanında uyuyamam dunden beri uykusuzum.birde her konuda birşey söylüyorlar yok öyle olmaz yok böyle olmaz. kırmak da istemiyorum ama sinirlerm bozuldu.göğüslerim hemen yara oldu biri kanadı zaten çok az sıvı geliyor mecbur sarılık olmasın diye mama veriyorum.kalktım şimdi mamasinı yedirdim altını değiştirdim.anladım ki biran önce kalkmam lazım kimseden fayda yok çok üzgünüm.meme çatlağı için lansinoh kullanıyorum ama bir tavsiyenız var mi kısa sürede çözüm için.baya çok yazdım ama iyice dolmusum
Aslında bi problem yok niye öyle dedi anlamadım iki hafta daha beklenebiliyor demek ki. Hapi da sorarım canim cok sağol :)
açıkçası çok yürüyüş yapamıyorum yoruluyorum hemen. Evde sürekli yatmıyorumda ayaktayım yine. Bilmiyorum canımı sıkıyor bu durum yoruldum artık sanırım.. 40 hafta dün doldu. Çok kilolu değilim 70 kiloyum şimdi bebeğimde sağlıklı şükür.
açıkçası çok yürüyüş yapamıyorum yoruluyorum hemen. Evde sürekli yatmıyorumda ayaktayım yine. Bilmiyorum canımı sıkıyor bu durum yoruldum artık sanırım.. 40 hafta dün doldu. Çok kilolu değilim 70 kiloyum şimdi bebeğimde sağlıklı şükür.
teorik olarak 42ye kadar beklenebiliyor ama kişisel gözlemim hiçbir doktorun beklemediği yönünde.. Allah kısmet ederse ilk doğumum olacak son kontorlde bana da 24üne kadar bekleriz dedi ki gebelik takvimimden gördüğünüz gibi 40. haftam... çevremdeki herkesi de doktorları max 40 a kadar bekletti en fazla 1-2 gün tolere ettiler... belki de beklemek bir risk işin tıbbi boyutunu bilemiyorum ama doktorlara mecbur güveniyorum... Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah..
canım eğer kurtbasana gidebilirse eşin orada zaman eczanesi var bi karışım yapıyor göğüs uçları için
inanılmaz mucize bişey küçük bi kutusu 10 tl ama etkisi harika tavsiye ederim ben ondan kullanıyorum
bu sefer çok rahatım ilk oğlumda çok çekmiştim..
amaaaan hepsi aynı... benim kvde de çok farklı değil ama eşim toz kondurmaz ben de ne yazıkki politik olamıyorum duygularımı yansıtıyorum sonra eşle tartışmalar ... üfff napalım hayırlısı alahtan olsun.. çok kalmazlar inşallah yanında.. benimkiler kışın gelse yaza kadar kalırlar
Kizlar dun dr kontrolum vardi nst'ye baglandim sancim 100 uzerinde 80 cikti dr sancin varmi diye sordu halbuki sanci hissetmedim ama nst de gorunen sanci bayaa yuksekti nasil oluyor anlayamadim dogum yakinmidir konuyla ilgili bilgisi olan ?
Sent from my iPhone 5 S
Kızlar dün öğlen acil spinal sezeryanla doğuma alındım, sancım geldi....3200 gr oğlum dünyaya geldi, çok sağlıklı maşallah, ikimiz de iyiyiz, doğum anında hepinize dua ettim , Allah hepinizden razı olsun , sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah, tekrar girerim müsait olunca, güzel haberlerinizi okurum, öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?