2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah razi olsun canimm insallah benim de dilegim o. Hatta yarin dr a gitmeden kendi kendine sancim baslasa bu gece keskeee...

Doktor kontolunden geldim bende simdi. Kizim hala 2.5hafta onde. 39 haftalik cikiyor nerdeyse. Doktora sezeryan dusuncemi paylastim ama olmaz dedi. Bi sorunu yok, keyfi yerinde, gelene kadar beklicez. Baktik olmuyo sezeryan dedi. Aman bi sorunu yokya cok sukur 😀

Aslında bi problem yok niye öyle dedi anlamadım iki hafta daha beklenebiliyor demek ki. Hapi da sorarım canim cok sağol :)

canim bal mumunu erit icine zeytin yagi damlat iliyinca al biraz gogus ucuna koy dursunn oyle 1-2 saat cok iyi geliyormus diye duydum.silikon meme ucu al onunla emzir bir sure.her emzirmeden sonra kendi sutunu meme ucuna sur kurusun oyle.ve memeni ozgur birak hava alsin.

Kaç hafta oldun canım şimdi.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Yürüyüş falan yapıyor musun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

açıkçası çok yürüyüş yapamıyorum yoruluyorum hemen. Evde sürekli yatmıyorumda ayaktayım yine. Bilmiyorum canımı sıkıyor bu durum yoruldum artık sanırım.. 40 hafta dün doldu. Çok kilolu değilim 70 kiloyum şimdi bebeğimde sağlıklı şükür.

amaaaan hepsi aynı... benim kvde de çok farklı değil ama eşim toz kondurmaz ben de ne yazıkki politik olamıyorum duygularımı yansıtıyorum sonra eşle tartışmalar ... üfff napalım hayırlısı alahtan olsun.. çok kalmazlar inşallah yanında.. benimkiler kışın gelse yaza kadar kalırlar

Amin insallah bir an önce hayirlisiyla bizde dogururuz.

Kızlar ben cıktım 12 gibi girdim spinal oldun hala uyusugum bebekte ii yanımda 2.800 kilosuvcok sukur.. Allah Size de nasip etsin ayrıntılı anlatırım sonra allaha emanet olub

Maşallah hayırlı olsun.. Allah kolaylık sağlık sıhhat versin ikinizede.. benimkide 2800 kilosu ama hala karnımda duruyor çıkmaya niyeti yok gibi

canım eğer kurtbasana gidebilirse eşin orada zaman eczanesi var bi karışım yapıyor göğüs uçları için
inanılmaz mucize bişey küçük bi kutusu 10 tl ama etkisi harika tavsiye ederim ben ondan kullanıyorum
bu sefer çok rahatım ilk oğlumda çok çekmiştim..

Aslında bi problem yok niye öyle dedi anlamadım iki hafta daha beklenebiliyor demek ki. Hapi da sorarım canim cok sağol :)

teorik olarak 42ye kadar beklenebiliyor ama kişisel gözlemim hiçbir doktorun beklemediği yönünde.. Allah kısmet ederse ilk doğumum olacak son kontorlde bana da 24üne kadar bekleriz dedi ki gebelik takvimimden gördüğünüz gibi 40. haftam... çevremdeki herkesi de doktorları max 40 a kadar bekletti en fazla 1-2 gün tolere ettiler... belki de beklemek bir risk işin tıbbi boyutunu bilemiyorum ama doktorlara mecbur güveniyorum... Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah..

Yarin 40 oluyorum bende hep erken gelir saniyordum simdide cikacak gibi gelmiyor bana hic sanki hep hamile olarak yasayacakmisim gibi. Bende yürüyemiyorum cok cabuk yoruluyorum sicak dus aliyorum temizlik yapiyorum ha bire merdiven inip cikiyorum gelmesi icin elimden geleni yapiyorum ama bana misin demiyor. Kendi kilomun 2 kati oldum 58 ken 94 oldum nasil becerdim bilmiyorum ama cok hizli aldim kilolu olmak cok zormus kizim gelsede bi an önce spora baslasam offfffff cildiricam

günü yaklaşanlara ya da gçenlere bol yürüyüş yap diyorlar ya canım ondan sordum... hakkında hayırlsı olsun inşallah...

Evet aslında ben doktoruma güveniyorum 40. Haftadan sonra bebek diskisini yapmaya baslayabiliyormus sürekli kontrol altında tutamayacagimiz için 2-3 gün bekleriz dedi doktor

herkes gibi bende ameliyathaneye korkarak gittim..
sondamın epiduralden sonra takılmasını istedim.. iyi ki de öyle yapmışım ..
genel anesteziden korktuğum için epiduralden vageçmemeye kararlıydım..
içeriye girdiğimde herkes inanılmaz ilgiliydi.. epiduralim vurulurken sarılcak hemşirem
ameliyat sırasında elini sımsıkı sıktığım hemşirem bile vardı düşünün :)) kızdan helallik almam gerekirdi aslında :))
daha sonra yattım sondamı taktılar hiçbişey anlamadım :)) ama uyuşmadım daha dedim
anestezi uzmanımda daha zaman var uyuşman için merak etme dedi.. dr.um geldi nasılsın iyiyim sen nasılsın faslından sonra
ben ellerimi falan yıkayıp gelcem ozaman başlarız dedi gitti..
ben tekrar dedim ben uyuşmadım diye anestezi uzmanımda yine daha zaman var zaten önce seni uyarcaz hissetmezsen kescez falan dedi..
ben de uyarı bekledim.. sonra kafamı çevirdim adam bana demez mi bizim için en zor kısım geçti diye ben hem şok oldum
hem de anladım ki kesilmişim bile..
ilk yattığımda tansiyonum düştü o çok kötüydü o normale dönünce tekrar düşmesin diye doğumu unuttum o daha zor oldu bana ..
daha sonra dr.um hemşireye bastır dedi bebek çıkması için iri bir hemşire karnımın üst tarafından bastırmaya başladı
o an da zordu biraz ama dayanılmıcak gibi değildi ve oğlum çıktı ağlamaya başladı.. hemen bebek dr.u kontrol etti hep onu izledim dikilirken
sonra bana öptürdüler bebeğimi götürdüler.. o sırada bir miğde ağrısı başladı ben de anestezi uzmanım yine müdahale etti
o sorundan da kurtuldum.. ama hadi ne zaman bitçek oğlumun yanına gitçem diye başlarının etini yedim
çok şükür iyi geçti.. genel anesteziden bin kat iyi epidural.. ama ilk ayağa kalkış ve ondan sonraki neredeyse 1 gün çok zor ve ağrılı geçti..
ilk doğumda yaşamadım o ağrılaarı bunda yaşayınca şok oldum resmen.. ama o ağrılarda geçti şimdi normal ağrılarım oluyor sadece
olsun oğluma feda olsun :)) benden şimdilik bu kadar:)) annem yanımda bu akşam İzmirden yine kalabalık misafirlerim gelcek giremeyebilirim
3 gün falan ben çok merak ediyordum doğum yapanların hikayelerini o yüzden yazmak istedim :)) bu ara bi boşluk bulup oğlum uyuyorken hazır
gerçeği hayalinden güzel olan tek şey evlatmış :)) ALLAH ım isteyen herkese nasip etsin herkesin evladına sağlık sıhhat uzun ömür versin AMİN

Mrb canım.Benim annemin bebekleri de hep geç doğmuş.Bazen geç gelebiliyorlar.Bence kasmana gerek yok.

canim bizim oyle bir sorunumuz olursa kargoyla yollarlarmi acaba

aynen ayn bende hiç politik değilim.. doğru diyorsun inşallah hayırlısı Allahtan.. benimkiler 1 ay kalır herhalde hiç bilemiyorum sır küpleri bişeyde demezler.. sizinkilerde uzakta herhalde gelince yerleştiklerine göre

Kizlar dun dr kontrolum vardi nst'ye baglandim sancim 100 uzerinde 80 cikti dr sancin varmi diye sordu halbuki sanci hissetmedim ama nst de gorunen sanci bayaa yuksekti nasil oluyor anlayamadim dogum yakinmidir konuyla ilgili bilgisi olan ?

Sent from my iPhone 5 S

canım benim bir arkadaşım doktor kontrolüne gittiğinde sancısı çıkmış ve 4 cm açılma varmış ve kızın haberi yokmuş..nasıl doğurdum anlamadım diyordu. eğeronun gibiyse doğumun kolay olacak.. açılmada var mıydı??

Ayy cok sevindim.darisi basimiza saglik sihhatle insallah..tum dogum yapan arkadaslar rabbim hepinize.saglik sihhat bebeklerinizle mutlu bir yasam nasip.etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…