2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Usg ye de pek inaanmiyorum artik ben belki senin ki yarin gelir:) supriz yapar bende ayni oyleyim ama bu gun azicik koyu sari kahve renkli gibi akintim oldu bilmiyprumm bekliyelim. bakalim bal minniklerimizi:)mis kokulularimizi:)

canım ben prima Premium care in 1 numarasından yarım paket koydum, 1 paket fazla gibi geldi bana

kız sen bunları nasıl tuttun aklında öyle maşallah sana :)

Kozlar sebebini sonradan anladigim bir nedenle bugün 36+3 te epu.Sezar.la doğum yaptim.kizin 3000gr doğdu.Allaha hamd olsun şükürler.olsun.hepinize hayirli dogumlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada erken dogurmamin nedeni doktorun ayin 9 unda izne ayrılacak olmasiymis.sonradan anladim.normal da haftaya alinabilirdi

Bu arada erken dogurmamin nedeni doktorun ayin 9 unda izne ayrılacak olmasiymis.sonradan anladim.normal da haftaya alinabilirdi

Canım benim artık doğumun olmuş ve çok şükür evladın iyi.. Allah evladını bağışlasın, acısını göstermesin inşallah.. Çok sevindim iyi olmanıza.. Yazın hamilelik hem sıcaktan ötürü hem tatilden ötürü zormuş yaşayarak öğrendik napalım, Rabbim beterinden esirgesin inşallah hepimizi..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım temmuz da görünüyordu doğumum ama ben hep ağustos annesi olacağımı hissediyordum epidural sezeryan oldum çook korktuğum için belime önce anestezik bir ilaç yaptılar sonra epdural iğnesi yapıldı fazla acı hissetmedim o yüzden korkanlar bunu isteyebilir...birde çok stresli bir hamilelik yaşadığım için uyuştuktan sonra kolummdan verilen bir ilaçla uyutuldum bunuda ben istedim,bebeğim doğunca ağladığıda uyandırdılar yanağıma değdi ve çok şükür dedim yetti bana 'O AN' sonra yine uyku...ameliyatım bitince uyandıım.benim için en uygunu buydu.herkese hayırlı doğumlar

Sujni canim helal valla sana benide eklediyin gunnnu gorelim insallah bu listeye:))

Eklerim eklerim merak etme, benim oğlan hiç gelcekmiş gibi değil nasılsa en son kendimi ekleyeceğim galiba

kız sen bunları nasıl tuttun aklında öyle maşallah sana :)

Yok yav canım bende akıl mı kaldı? Yemeği bile unuttum geçen dibini tutturdum. Notepad de liste yaptım, doğum oldukça ekliyorum.
Her mesajı okumak gerekiyor tabii boş vaktim çok nasılsa okuyorum

Canım bende prima yeşil aldım, sonra bu molfix göbek oyuntulu filan dediler aklım kaldı gidip onu da aldım. 14 tane molfix koydum ben. Hastaneden liste verdiler hasta bezi ile yatak koruyucu istiyorlarmış. Onlardan da çantaya ikişer tane koydum. Bebek bezi ve bunların kalanını da gene poşete koydum ne olur ne olmaz arabada bırakıcam. Ne olacaksa işte! Acemilik İki tane jilet, çay bardağı ve çay kaşığı ayrıca su ısıtıcısı istemişler. Su ısıtıcısını koydum zaten mama kaşığını da koymuştum. Jiletle bardak koyacağım işte madem istemişler.

Kızlar sebebini sonradan anladigim bir nedenle bugün 36+3 te epu.Sezar.la doğum yaptim.kizin 3000gr doğdu.Allaha hamd olsun şükürler.olsun.hepinize hayirli dogumlar
.

Bu sıcaklar, doktor izinleri filan zaten zor olan hamilelik sürecini iyice zorlaştırdı yani. Bencil bir doktora denk gelmişsin canım, resmen kendi işine geldiği gibi kullanmış bilgisini Neyse bebeğin sağlıklı doğmuş çok şükür. Bir dahakine bu doktoru seçme ama bence. Allah kuzunla sana sağlıklı, mutlu, uzun bir hayat nasip etsin inşallah...

Bitti canım çok şükür. Nasıl doğum yapacağına anne karar vermeli tabiki olağan dışı durumlar olmadıkça. Kendini nasıl iyi hissedecekse o yolu seçmesin de fayda var. Tek doğumla iş bitmiyor, bazısı doğum depresyonundan kurtulamıyor ne yazık ki. Allah sağlıklı bir ömür versin sizlere tekrar tebrikler

Iyi geceler .saat sekizde geldigim nst de bebek kalp atislari dusmesi sebebiyle sezeryana alindim dogum yaptim.bebegime dua edin

eğer krampların yoksa bırak sende canım magnezyumu..
Biraktim canim ,2 gecedir icmedim tesekkur ederim
Usg ye de pek inaanmiyorum artik ben belki senin ki yarin gelir:) supriz yapar bende ayni oyleyim ama bu gun azicik koyu sari kahve renkli gibi akintim oldu bilmiyprumm bekliyelim. bakalim bal minniklerimizi:)mis kokulularimizi:)

Hadi bakalimm hayirlisi... insallahhh canim Allah sesini duysun

kızlar hastaneden yaziyorum inşallah yarın cikariz.benim çok kötü gaz problemim var bağırsaklarım çok şişmis çok fena ağrı çektim hala da var ama azaldı allaha şükür ameliyat agrisi da var ama diğeri çok kötü yaptı beni.asıl üzüldüğüm nokta annem ve kv yanımda ama keşke böyle yapmasalardı dün biraz ilgilendiler ama bugün saat 11 den beri sürekli uyuyor iksii de annem arada kalktı ama kv hiç uyanmadı sayılır.tamam yorgun olabilirler birde ikisi de durmadan horluyor.ben horlayan birinin yanında uyuyamam dunden beri uykusuzum.birde her konuda birşey söylüyorlar yok öyle olmaz yok böyle olmaz. kırmak da istemiyorum ama sinirlerm bozuldu.göğüslerim hemen yara oldu biri kanadı zaten çok az sıvı geliyor mecbur sarılık olmasın diye mama veriyorum.kalktım şimdi mamasinı yedirdim altını değiştirdim.anladım ki biran önce kalkmam lazım kimseden fayda yok çok üzgünüm.meme çatlağı için lansinoh kullanıyorum ama bir tavsiyenız var mi kısa sürede çözüm için.baya çok yazdım ama iyice dolmusum

Son düzenleme:
Karbonatli suyla temizlemenin faydalarini okumustum.detaylsrini bilmiyorum ama nette vardir sanirim.Allah yardimcin olsun.

Kızlar dün öğlen acil spinal sezeryanla doğuma alındım, sancım geldi....3200 gr oğlum dünyaya geldi, çok sağlıklı maşallah , ikimiz de iyiyiz, doğum anında hepinize dua ettim , Allah hepinizden razı olsun , sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah, tekrar girerim müsait olunca, güzel haberlerinizi okurum, öpüldünüz..

Iyi geceler .saat sekizde geldigim nst de bebek kalp atislari dusmesi sebebiyle sezeryana alindim dogum yaptim.bebegime dua edin

Canım Allah evladını sana bağışlasın, acısını göstermesin inşallah.. Bebeğin durumu nasıl? Güzel haberlerinizi bekliyoruz..

Çok sevindim😊gözün Aydın.. Bundan sonra hiçbir sıkıntınız olmaz inşallah.. Allah evladını bağışlasın, acısını göstermesin.. İnan çok sevindim canım😊

Canım benim.. Anne ile kv aynı anda gelen bir Allah'ın kulu memnun kalmadı bu durumdan ve ne yazıkki sende de aynısı olmuş.. Boşveeeeeer önemli olan bebek ve senin iyi olmanız çok şükür iyisinİz.. İnşallah en kısa zamnda iyileşip ayağa kalkarsın. Mayıs ayında bir arkadaşım epidural sezeryan oldu. İlk günler onun da çok ağrılı sancılı geçti ama bu ağrılar gittikçe azaldı ve15. Gün artık tamamen ayaktaydı.. Allah yardımcın olsun.. Göğüs uçlarını sade su ile de temizlemek iyiymiş emzirmelerden sonra.. İnşalah düZelir.

masallah cnm tebrik ederimm...bzde saglikla alalim miniklerimizi kucagiimiza inşallah

Cnm Cok sevindim inan. Aylardır burayı takip ediyorum seninde ne zorluklar yaşadığını biliyorum cok sevindim ii olmanıza gözün aydın bi An önce evinize dönersiniz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…