- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
- 103
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.281
Usg ye de pek inaanmiyorum artik ben belki senin ki yarin gelir:) supriz yapar bende ayni oyleyim ama bu gun azicik koyu sari kahve renkli gibi akintim oldu bilmiyprumm bekliyelim. bakalim bal minniklerimizi:)mis kokulularimizi:)evet canım ortalama doğum tarihim 7 ağustos.. ama en son usg de 10 ağustos demişti dr. geç döllenme olduğu için tam tarihi belli değil.. ama bende tık yok ne ağrı ne sızı ne su ne kanama, turpp gibiyim vallaha sanki 3 ayım var daha
Insallah sagsalim gelsinler :)
Çocuk bezini bütün paketle koymadiniz değil mi? Bez bulamamistik primanin beyazindan bugün yeni doğan yeşil aldık inş iyidir..ama hepsi konmaz degil mi ? 20 tane yeter mi acaba...Şimdilik hastanede kalmak için iki pijama yeter mi ya da eşofman alti giysek olmaz mi rahat olur ya onuda koysam çok mu olur..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Canım ya zorlu bir gebelik dönemi geçirdin gerçekten, Allah sabır versin beterinden korusun. O stenti de nasıl takmışlar aklım almadı doğrusu. Ve acaba tam olarak ne zaman çıktı? Yani son ana kadar işlevini yapıyor muymuş? Tövbe tövbe hiç duymadığım şeyler, söyleyecek birşey bulamadım. İnşallah herşey yolunda gidecek senin ve yavrun için.
Temmuz annesi olacaktın herhalde kısmet ağustosaymış. Allah kızına ve sana uzun sağlıklı ve mutlu bir hayat nasip etsin canım tebrikler
Ben sana listeyi vereyim canım, hepsine toptan bakarsın epey doğumumuz oldu çok şükür
hlyrya 29+5'de erken doğum yaptı, minik kızi Defnecik evinde nihayet nazar değmesin miniğe..
dlsdmstf 31+5'de erken doğum yaptı, kızi Esila ile evde şuan... Yutmayı ögrenmeye çalışıyordu yumurcak
Sarakızim 34+5'de doğum yaptı, en son bebisi küvezde idi... İnsallah iyidir..
bck_bsra44 37+4 2700 gr. 50 cm. normal doğumla bir kız sahibi oldu maşallah...
nurdanckrn 37+3'de normal doğumla 2720 gr ağırlığında bir kız bebek dünyaya getirdi maşallah...
Sare2012 37+3'de epidural normal doğumla 2900 gr bir oğlu oldu maşallah
asmin_44 Spinal anestezi sezaryan ile bir oğlu oldu maşallah...
kavun_ici 35. haftada sezaryanla 2800 gr kız bebek sahibi oldu maşallah...
edebiyatgamze 37+0'da genel anestezi sezaryan ile kızi Asya'yi dünyaya getirdi maşallah ...
levla80 39. haftasinda normal doğumla bir kız bebek sahibi oldu maşallah...(24.07.2014)
GlFm 38. haftada tansiyon sebebi ile 48 cm 2670 gr ağırlığındaki kızını suni sancılı normal doğumla dünyaya getirdi
maşallah...(25.07.2014)
gulbis 38. hafta acil sezaryan ile kızını dünyaya getirdi maşallah...(26.07.2014)
akabe01 40. hafta bebek ters geldiği için mecburi sezaryanla 3850 gr 52 cm oğlunu dünyaya getirdi maşallah.....
hassaspera 40.hafta sezaryan doğumla bebeğini dünyaya getirdi maşallah (25.07.2014)..
tepeler 38+3'de kandaki pıhtıdan dolayı mecburi sezaryan ile doğum yaptı maşallah... (24.07.2014)..
niveheyve 39.haftasında epidurallı mecburi sezaryan ile oğlunu dünyaya getirdi maşallah...27.07.214
didem_ada 36. haftada ikiz kızları beren (1800 gr) ve Bade'yi (2200 gr) sezaryan doğumla dünyaya getirdi.(27.07.2014)
MehtapTok 38+1de 3 kg 51 cm normal doğum yaptı maşallah(30.07.2014)
beykannesli 39. hafta 3420 gr 51 cm oğlunu dünyaya getrdi maşallah...(01.08.2014)
denizati 38. haftada spinal sezaryan ile 2900 gr. 49.cm kızı Anka Mira'yı dünyaya getirdi maşallah...(25.07.2014)
nergizz06 39. hafta genel anestezi sezaryan ile bebeğini dünyaya getirdi maşallah...(01.08.2014)
esragogo 38. haftada sezaryan ile bebeğini dünyaya getirdi maşallah...
fmlaaa 36+4'de en normal doğumla kızını dünyaya getirdi maşallah...
yarenyar 39. hafta da sezaryan ile 3700 gr 54 cm oğlunu dünyaya getirdi maşallah...
piscus 39. hafta acil sezaryan ile bebeğini kucağına aldı. Bebek çok sağlıklı maşallah...(04.08.2014)
efser_16 39. hafta da epidural sezaryan ile 3350 gr bebeğini dünyaya getirdi maşallah...nazar:(05.08.2014)
_Biriciksin_ 40. haftasında 3kg 52 cm olan kızı Ayza İpek'i dünyaya getirdi maşallah...nazar:(06.08.2014)
aycaaaaaaa 40. haftasında epidural sezaryan ile oğlunu dünyaya getirdi maşallah...(04.08.2014)
cicegimm sezaryan ile 2880 gr doğan kızı Melis'i dünyaya getirdi maşallah...(02.08.2014)
Bu arada erken dogurmamin nedeni doktorun ayin 9 unda izne ayrılacak olmasiymis.sonradan anladim.normal da haftaya alinabilirdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ya zorlu bir gebelik dönemi geçirdin gerçekten, Allah sabır versin beterinden korusun. O stenti de nasıl takmışlar aklım almadı doğrusu. Ve acaba tam olarak ne zaman çıktı? Yani son ana kadar işlevini yapıyor muymuş? Tövbe tövbe hiç duymadığım şeyler, söyleyecek birşey bulamadım. İnşallah herşey yolunda gidecek senin ve yavrun için.
Temmuz annesi olacaktın herhalde kısmet ağustosaymış. Allah kızına ve sana uzun sağlıklı ve mutlu bir hayat nasip etsin canım tebrikler
Ben sana listeyi vereyim canım, hepsine toptan bakarsın epey doğumumuz oldu çok şükür
hlyrya 29+5'de erken doğum yaptı, minik kızi Defnecik evinde nihayet nazar değmesin miniğe..
dlsdmstf 31+5'de erken doğum yaptı, kızi Esila ile evde şuan... Yutmayı ögrenmeye çalışıyordu yumurcak
Sarakızim 34+5'de doğum yaptı, en son bebisi küvezde idi... İnsallah iyidir..
bck_bsra44 37+4 2700 gr. 50 cm. normal doğumla bir kız sahibi oldu maşallah...
nurdanckrn 37+3'de normal doğumla 2720 gr ağırlığında bir kız bebek dünyaya getirdi maşallah...
Sare2012 37+3'de epidural normal doğumla 2900 gr bir oğlu oldu maşallah
asmin_44 Spinal anestezi sezaryan ile bir oğlu oldu maşallah...
kavun_ici 35. haftada sezaryanla 2800 gr kız bebek sahibi oldu maşallah...
edebiyatgamze 37+0'da genel anestezi sezaryan ile kızi Asya'yi dünyaya getirdi maşallah ...
levla80 39. haftasinda normal doğumla bir kız bebek sahibi oldu maşallah...(24.07.2014)
GlFm 38. haftada tansiyon sebebi ile 48 cm 2670 gr ağırlığındaki kızını suni sancılı normal doğumla dünyaya getirdi
maşallah...(25.07.2014)
gulbis 38. hafta acil sezaryan ile kızını dünyaya getirdi maşallah...(26.07.2014)
akabe01 40. hafta bebek ters geldiği için mecburi sezaryanla 3850 gr 52 cm oğlunu dünyaya getirdi maşallah.....
hassaspera 40.hafta sezaryan doğumla bebeğini dünyaya getirdi maşallah (25.07.2014)..
tepeler 38+3'de kandaki pıhtıdan dolayı mecburi sezaryan ile doğum yaptı maşallah... (24.07.2014)..
niveheyve 39.haftasında epidurallı mecburi sezaryan ile oğlunu dünyaya getirdi maşallah...27.07.214
didem_ada 36. haftada ikiz kızları beren (1800 gr) ve Bade'yi (2200 gr) sezaryan doğumla dünyaya getirdi.(27.07.2014)
MehtapTok 38+1de 3 kg 51 cm normal doğum yaptı maşallah(30.07.2014)
beykannesli 39. hafta 3420 gr 51 cm oğlunu dünyaya getrdi maşallah...(01.08.2014)
denizati 38. haftada spinal sezaryan ile 2900 gr. 49.cm kızı Anka Mira'yı dünyaya getirdi maşallah...(25.07.2014)
nergizz06 39. hafta genel anestezi sezaryan ile bebeğini dünyaya getirdi maşallah...(01.08.2014)
esragogo 38. haftada sezaryan ile bebeğini dünyaya getirdi maşallah...
fmlaaa 36+4'de en normal doğumla kızını dünyaya getirdi maşallah...
yarenyar 39. hafta da sezaryan ile 3700 gr 54 cm oğlunu dünyaya getirdi maşallah...
piscus 39. hafta acil sezaryan ile bebeğini kucağına aldı. Bebek çok sağlıklı maşallah...(04.08.2014)
efser_16 39. hafta da epidural sezaryan ile 3350 gr bebeğini dünyaya getirdi maşallah...nazar:(05.08.2014)
_Biriciksin_ 40. haftasında 3kg 52 cm olan kızı Ayza İpek'i dünyaya getirdi maşallah...nazar:(06.08.2014)
aycaaaaaaa 40. haftasında epidural sezaryan ile oğlunu dünyaya getirdi maşallah...(04.08.2014)
cicegimm sezaryan ile 2880 gr doğan kızı Melis'i dünyaya getirdi maşallah...(02.08.2014)
Sujni canim helal valla sana benide eklediyin gunnnu gorelim insallah bu listeye:))
kız sen bunları nasıl tuttun aklında öyle maşallah sana :)
Çocuk bezini bütün paketle koymadiniz değil mi? Bez bulamamistik primanin beyazindan bugün yeni doğan yeşil aldık inş iyidir..ama hepsi konmaz degil mi ? 20 tane yeter mi acaba...Şimdilik hastanede kalmak için iki pijama yeter mi ya da eşofman alti giysek olmaz mi rahat olur ya onuda koysam çok mu olur..
Kızlar sebebini sonradan anladigim bir nedenle bugün 36+3 te epu.Sezar.la doğum yaptim.kizin 3000gr doğdu.Allaha hamd olsun şükürler.olsun.hepinize hayirli dogumlar
.
evet canım temmuz da görünüyordu doğumum ama ben hep ağustos annesi olacağımı hissediyordumepidural sezeryan oldum çook korktuğum için belime önce anestezik bir ilaç yaptılar sonra epdural iğnesi yapıldı fazla acı hissetmedim o yüzden korkanlar bunu isteyebilir...birde çok stresli bir hamilelik yaşadığım için uyuştuktan sonra kolummdan verilen bir ilaçla uyutuldum bunuda ben istedim,bebeğim doğunca ağladığıda uyandırdılar yanağıma değdi ve çok şükür dedim yetti bana 'O AN' sonra yine uyku...ameliyatım bitince uyandıım.benim için en uygunu buydu.herkese hayırlı doğumlar
Biraktim canim ,2 gecedir icmedim tesekkur ederimeğer krampların yoksa bırak sende canım magnezyumu..
Usg ye de pek inaanmiyorum artik ben belki senin ki yarin gelir:) supriz yapar bende ayni oyleyim ama bu gun azicik koyu sari kahve renkli gibi akintim oldu bilmiyprumm bekliyelim. bakalim bal minniklerimizi:)mis kokulularimizi:)
Karbonatli suyla temizlemenin faydalarini okumustum.detaylsrini bilmiyorum ama nette vardir sanirim.Allah yardimcin olsun.kızlar hastaneden yaziyorum inşallah yarın cikariz.benim çok kötü gaz problemim var bağırsaklarım çok şişmis çok fena ağrı çektim hala da var ama azaldı allaha şükür ameliyat agrisi da var ama diğeri çok kötü yaptı beni.asıl üzüldüğüm nokta annem ve kv yanımda ama keşke böyle yapmasalardı dün biraz ilgilendiler ama bugün saat 11 den beri sürekli uyuyor iksii de annem arada kalktı ama kv hiç uyanmadı sayılır.tamam yorgun olabilirler birde ikisi de durmadan horluyor.ben horlayan birinin yanında uyuyamam dunden beri uykusuzum.birde her konuda birşey söylüyorlar yok öyle olmaz yok böyle olmaz. kırmak da istemiyorum ama sinirlerm bozuldu.göğüslerim hemen yara oldu biri kanadı zaten çok az sıvı geliyor mecbur sarılık olmasın diye mama veriyorum.kalktım şimdi mamasinı yedirdim altını değiştirdim.anladım ki biran önce kalkmam lazım kimseden fayda yok çok üzgünüm.meme çatlağı için lansinoh kullanıyorum ama bir tavsiyenız var mi kısa sürede çözüm için.baya çok yazdım ama iyice dolmusum
Iyi geceler .saat sekizde geldigim nst de bebek kalp atislari dusmesi sebebiyle sezeryana alindim dogum yaptim.bebegime dua edin
Kızlar dün öğlen acil spinal sezeryanla doğuma alındım, sancım geldi....3200 gr oğlum dünyaya geldi, çok sağlıklı maşallah, ikimiz de iyiyiz, doğum anında hepinize dua ettim , Allah hepinizden razı olsun , sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah, tekrar girerim müsait olunca, güzel haberlerinizi okurum, öpüldünüz..
kızlar hastaneden yaziyorum inşallah yarın cikariz.benim çok kötü gaz problemim var bağırsaklarım çok şişmis çok fena ağrı çektim hala da var ama azaldı allaha şükür ameliyat agrisi da var ama diğeri çok kötü yaptı beni.asıl üzüldüğüm nokta annem ve kv yanımda ama keşke böyle yapmasalardı dün biraz ilgilendiler ama bugün saat 11 den beri sürekli uyuyor iksii de annem arada kalktı ama kv hiç uyanmadı sayılır.tamam yorgun olabilirler birde ikisi de durmadan horluyor.ben horlayan birinin yanında uyuyamam dunden beri uykusuzum.birde her konuda birşey söylüyorlar yok öyle olmaz yok böyle olmaz. kırmak da istemiyorum ama sinirlerm bozuldu.göğüslerim hemen yara oldu biri kanadı zaten çok az sıvı geliyor mecbur sarılık olmasın diye mama veriyorum.kalktım şimdi mamasinı yedirdim altını değiştirdim.anladım ki biran önce kalkmam lazım kimseden fayda yok çok üzgünüm.meme çatlağı için lansinoh kullanıyorum ama bir tavsiyenız var mi kısa sürede çözüm için.baya çok yazdım ama iyice dolmusum
Iyi geceler .saat sekizde geldigim nst de bebek kalp atislari dusmesi sebebiyle sezeryana alindim dogum yaptim.bebegime dua edin
Kızlar dün öğlen acil spinal sezeryanla doğuma alındım, sancım geldi....3200 gr oğlum dünyaya geldi, çok sağlıklı maşallah, ikimiz de iyiyiz, doğum anında hepinize dua ettim , Allah hepinizden razı olsun , sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah, tekrar girerim müsait olunca, güzel haberlerinizi okurum, öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?