- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.321
ben hala doğum yapmadım çıldıracağım..hiçbir belirti yok bebeğimin hareketleri iyi şükür hala gelmiyor hala
Kizlar merhaba ben ayin 10unda 40 haftayi dolduruyorum ve oğlumun hiç gelmeye niyeti yokayın 10undan sonra 2-3 gün bekler alırız dedi ben normal doğum istiyorum ilk önce suni sancı veririz olmazsa sezeryanla alırız dedi suni sancıyı ds hiç istemiyorum inşallah kendi kendine gelir son 4 günümuz
Merhaba arkadaslar.
Dogum yapan anneleri kutluyorum darisi basimiza. Ben yine uykusuz bir güne merhaba dedim zombi gibi dolaniyorum ortalik da 2 haftadir uykusuzum vucüdum da piskolojim de kaldirmiyor artik her sabah aglar oldum.
Nefes almakda zorlaniyorum önceden olan bi problemdi ama simdi hergün cebellesiyorum kendimle nefes almak icin savasiyorum sanki cok zor nefes darligi , asiri kilo almam daha bir sürü sorun hic iyi degilim kizimin gelmeye niyeti yok daha göbegim asagi bile inmemis sanci yok acilma yok ne zaman dogucam artik sabir diliyorum kendime ve bebek bekleyen herkese. Cok zor hamilelik cok yoruldum .
Kızlar dün öğlen acil spinal sezeryanla doğuma alındım, sancım geldi....3200 gr oğlum dünyaya geldi, çok sağlıklı maşallah, ikimiz de iyiyiz, doğum anında hepinize dua ettim , Allah hepinizden razı olsun , sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah, tekrar girerim müsait olunca, güzel haberlerinizi okurum, öpüldünüz..
zor işin güzelim ama sana bakmıycaklarsa orda işleri ne, bende çok korkuyorum bu gerilmelerden. senin rahat olup emzirebilmen lazım. bi arkadaşım önerdi meme ucu için bana yapta git birincisinde çok yarası vardı ikincide yaptı hiç ara olmadı. balmumu nu eritip bir beze yada göğüs pedine koyuyorsun emzirmeden sonra onu koyuyorsunkızlar hastaneden yaziyorum inşallah yarın cikariz.benim çok kötü gaz problemim var bağırsaklarım çok şişmis çok fena ağrı çektim hala da var ama azaldı allaha şükür ameliyat agrisi da var ama diğeri çok kötü yaptı beni.asıl üzüldüğüm nokta annem ve kv yanımda ama keşke böyle yapmasalardı dün biraz ilgilendiler ama bugün saat 11 den beri sürekli uyuyor iksii de annem arada kalktı ama kv hiç uyanmadı sayılır.tamam yorgun olabilirler birde ikisi de durmadan horluyor.ben horlayan birinin yanında uyuyamam dunden beri uykusuzum.birde her konuda birşey söylüyorlar yok öyle olmaz yok böyle olmaz. kırmak da istemiyorum ama sinirlerm bozuldu.göğüslerim hemen yara oldu biri kanadı zaten çok az sıvı geliyor mecbur sarılık olmasın diye mama veriyorum.kalktım şimdi mamasinı yedirdim altını değiştirdim.anladım ki biran önce kalkmam lazım kimseden fayda yok çok üzgünüm.meme çatlağı için lansinoh kullanıyorum ama bir tavsiyenız var mi kısa sürede çözüm için.baya çok yazdım ama iyice dolmusum
Selamlar kizlarr, doktordan geliyorum. Bebegimin kafasi 40+1 gunluk cikti fakat gelisimi durmus gecen hafta da 3 bucuk kiloydu bu hafta da ayni cikti hatta ortalama olcumleri 38+5 gunluk ciktiacilmam yok sancim cok az rahim agzim da cok geride one gelmemis.fakat bebegin esi yaslanmaya baslamis ve bu da sorun yaratabilirmis biraz daha beklersek.. Yarin sabah 9 da tekrar gidicem once suni sanci deniyecekler olmazsa sezeryana giricem. Aslinda suni sanciyi hic istemiyordum ama dr normal dogumun artilarini anlatti bebek dogum kanalindan gecerken baskiya ugradigi icin akcigerlerindeki suyu bosaltip cikiyormus ve bu da hastaliklara( astim gibi) yakalanma riskini sezeryana gore wpwyce azaltiyormus daha baska seyler de anlatti ve sirf oglum saglikli olsun diye sonradan keske dememek icin suni sanciyi kabul ettim ama gercwkten cok korkuyorum olur mu olmaz mi o aciyi bosuna mi cekerim cok mu aci verici birsey diye. Asiri heyecanli ve stresliyim...bana dua edin kizlar
Kızlar ben cıktım 12 gibi girdim spinal oldun hala uyusugum bebekte ii yanımda 2.800 kilosuvcok sukur.. Allah Size de nasip etsin ayrıntılı anlatırım sonra allaha emanet olub
Selamlar kizlarr, doktordan geliyorum. Bebegimin kafasi 40+1 gunluk cikti fakat gelisimi durmus gecen hafta da 3 bucuk kiloydu bu hafta da ayni cikti hatta ortalama olcumleri 38+5 gunluk ciktiacilmam yok sancim cok az rahim agzim da cok geride one gelmemis.fakat bebegin esi yaslanmaya baslamis ve bu da sorun yaratabilirmis biraz daha beklersek.. Yarin sabah 9 da tekrar gidicem once suni sanci deniyecekler olmazsa sezeryana giricem. Aslinda suni sanciyi hic istemiyordum ama dr normal dogumun artilarini anlatti bebek dogum kanalindan gecerken baskiya ugradigi icin akcigerlerindeki suyu bosaltip cikiyormus ve bu da hastaliklara( astim gibi) yakalanma riskini sezeryana gore wpwyce azaltiyormus daha baska seyler de anlatti ve sirf oglum saglikli olsun diye sonradan keske dememek icin suni sanciyi kabul ettim ama gercwkten cok korkuyorum olur mu olmaz mi o aciyi bosuna mi cekerim cok mu aci verici birsey diye. Asiri heyecanli ve stresliyim...bana dua edin kizlar
selam kızlar.. herkes doğum yapıyor sırayla sanki benimki hiç olmayacak gibi hissediyorum .. kış hazırlığı yapıyorum buzluğa bişeyler koyuyorum. ev temizliyorum, yoruluyorum ama duramıyorum yerimde.. içim huzursuz .. moralmen çöktüm sanki... sevincimi, bebeğime kavuşacak olmanın heyecanını kaybettim, aklıma hep kötü şeyler geliyor.. kayınvalidemler gelecek geriliyorum... suratım asık oluyor genelde eşimde kızıyor artık...
Ben de sanki daha çok varmış gibi düşünüyorum.. Açıp açıp buradaki gebelik takvimine bakıyorum az kalmış diyorum.. Kv olayı seni geriyor tabi ben de gerginim ya annem gelecekti güya yanıma ama hala gelemedi.. Kv hastaymış gelemezmiş ama kışın gelecekmiş o kesin.. Bunları düşününce ben de geriliyorum.. Bebişler sağlıkla gelsin mecbur katlanacaz gelene gidene..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah yardımcın olsun, suni sancı kötü diyenlerde var tabi ama yeterki açılman hemen olsun ve doğumun kolay geçsin inşallah
merhaba arkadaşlar
pazartesi sabahı saat 09:51 de oğlum dünyaya geldi..
epidural sezeryanla..doğum çok rahat geçti ama
sonraki 27 saat çok ağrım oldu
şimdi evdeyiz .. ALLAH herkese kolay doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?