2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben hala doğum yapmadım çıldıracağım.. hiçbir belirti yok bebeğimin hareketleri iyi şükür hala gelmiyor hala

Kaç hafta oldun canım şimdi.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Yürüyüş falan yapıyor musun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Niye 2-3 gün bekliyormus dr.un onu anlamadım ,riskin mi var ? 42.haftaya kadar normal olarak gelebilir çunku bebek..Herhangi bir tehlikesi yoksa biraz daha beklemek istiyorum diyebilirsin doktoruna...
Bir de doktoruna suni sancı değil de,rahim ağzına yerleştirilen,kasılmaları başlatan bir hap var,onu sor istersen ... Benim arkadasım 42.haftada o hapla dogurdu çocugunu .

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar.
Dogum yapan anneleri kutluyorum darisi basimiza. Ben yine uykusuz bir güne merhaba dedim zombi gibi dolaniyorum ortalik da 2 haftadir uykusuzum vucüdum da piskolojim de kaldirmiyor artik her sabah aglar oldum.
Nefes almakda zorlaniyorum önceden olan bi problemdi ama simdi hergün cebellesiyorum kendimle nefes almak icin savasiyorum sanki cok zor nefes darligi , asiri kilo almam daha bir sürü sorun hic iyi degilim kizimin gelmeye niyeti yok daha göbegim asagi bile inmemis sanci yok acilma yok ne zaman dogucam artik sabir diliyorum kendime ve bebek bekleyen herkese. Cok zor hamilelik cok yoruldum .

Son düzenleme:

ah hiç sorma... ben de 3 belki de 4 haftadır hiç güzel uyuyamıyorum tabi son günler de daha da kötü halim.. mesela bu gece 2 saat bi uyudum kalktım 3 saat oturdum 2saat daha uyudum gene kalktım ondan sonra yok uyku muyku(( öğlenleri de uyuyamıyorum... gözümden uyku akıyor ama dalamıyorum... ya dediğin gibi sanki nefessiz kalmış gibi hissediyorum, ya çok sıcak oluyor terden uyuyamıyorum ya da lavaboya gitmem gerekiyor... Allah hepimizi beterinden esirgesin... Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşallah bizim gibi bekleyenlere..

[

Ben sana listeyi vereyim canım, hepsine toptan bakarsın epey doğumumuz oldu çok şükür

hlyrya 29+5'de erken doğum yaptı, minik kızi Defnecik evinde nihayet nazar değmesin miniğe..

dlsdmstf 31+5'de erken doğum yaptı, kızi Esila ile evde şuan... Yutmayı ögrenmeye çalışıyordu yumurcak

Sarakızim 34+5'de doğum yaptı, en son bebisi küvezde idi... İnsallah iyidir..

bck_bsra44 37+4 2700 gr. 50 cm. normal doğumla bir kız sahibi oldu maşallah...

nurdanckrn 37+3'de normal doğumla 2720 gr ağırlığında bir kız bebek dünyaya getirdi maşallah...

Sare2012 37+3'de epidural normal doğumla 2900 gr bir oğlu oldu maşallah

asmin_44 Spinal anestezi sezaryan ile bir oğlu oldu maşallah...

kavun_ici 35. haftada sezaryanla 2800 gr kız bebek sahibi oldu maşallah...

edebiyatgamze 37+0'da genel anestezi sezaryan ile kızi Asya'yi dünyaya getirdi maşallah ...

levla80 39. haftasinda normal doğumla bir kız bebek sahibi oldu maşallah... (24.07.2014)

GlFm 38. haftada tansiyon sebebi ile 48 cm 2670 gr ağırlığındaki kızını suni sancılı normal doğumla dünyaya getirdi

maşallah... (25.07.2014)

gulbis 38. hafta acil sezaryan ile kızını dünyaya getirdi maşallah... (26.07.2014)

akabe01 40. hafta bebek ters geldiği için mecburi sezaryanla 3850 gr 52 cm oğlunu dünyaya getirdi maşallah.....

hassaspera 40.hafta sezaryan doğumla bebeğini dünyaya getirdi maşallah (25.07.2014)..

tepeler 38+3'de kandaki pıhtıdan dolayı mecburi sezaryan ile doğum yaptı maşallah... (24.07.2014)..

niveheyve 39.haftasında epidurallı mecburi sezaryan ile oğlunu dünyaya getirdi maşallah... 27.07.214

didem_ada 36. haftada ikiz kızları beren (1800 gr) ve Bade'yi (2200 gr) sezaryan doğumla dünyaya getirdi. (27.07.2014)

MehtapTok 38+1de 3 kg 51 cm normal doğum yaptı maşallah (30.07.2014)

beykannesli 39. hafta 3420 gr 51 cm oğlunu dünyaya getrdi maşallah... (01.08.2014)

denizati 38. haftada spinal sezaryan ile 2900 gr. 49.cm kızı Anka Mira'yı dünyaya getirdi maşallah... (25.07.2014)

nergizz06 39. hafta genel anestezi sezaryan ile bebeğini dünyaya getirdi maşallah... (01.08.2014)

esragogo 38. haftada sezaryan ile bebeğini dünyaya getirdi maşallah...

fmlaaa 36+4'de en normal doğumla kızını dünyaya getirdi maşallah...

yarenyar 39. hafta da sezaryan ile 3700 gr 54 cm oğlunu dünyaya getirdi maşallah...

piscus 39. hafta acil sezaryan ile bebeğini kucağına aldı. Bebek çok sağlıklı maşallah... (04.08.2014)

efser_16 39. hafta da epidural sezaryan ile 3350 gr bebeğini dünyaya getirdi maşallah...nazar: (05.08.2014)

_Biriciksin_ 40. haftasında 3kg 52 cm olan kızı Ayza İpek'i dünyaya getirdi maşallah...nazar: (06.08.2014)

aycaaaaaaa 40. haftasında epidural sezaryan ile oğlunu dünyaya getirdi maşallah... (04.08.2014)

cicegimm sezaryan ile 2880 gr doğan kızı Melis'i dünyaya getirdi maşallah... (02.08.2014)
[/QUOTE]

sen harikasın bi baskasın :) ne kadar çok doğum olmuş maşalllah hepsine senin ki ne zaman var mı belirtiler

Selamlar kizlarr, doktordan geliyorum. Bebegimin kafasi 40+1 gunluk cikti fakat gelisimi durmus gecen hafta da 3 bucuk kiloydu bu hafta da ayni cikti hatta ortalama olcumleri 38+5 gunluk cikti acilmam yok sancim cok az rahim agzim da cok geride one gelmemis.fakat bebegin esi yaslanmaya baslamis ve bu da sorun yaratabilirmis biraz daha beklersek.. Yarin sabah 9 da tekrar gidicem once suni sanci deniyecekler olmazsa sezeryana giricem. Aslinda suni sanciyi hic istemiyordum ama dr normal dogumun artilarini anlatti bebek dogum kanalindan gecerken baskiya ugradigi icin akcigerlerindeki suyu bosaltip cikiyormus ve bu da hastaliklara( astim gibi) yakalanma riskini sezeryana gore wpwyce azaltiyormus daha baska seyler de anlatti ve sirf oglum saglikli olsun diye sonradan keske dememek icin suni sanciyi kabul ettim ama gercwkten cok korkuyorum olur mu olmaz mi o aciyi bosuna mi cekerim cok mu aci verici birsey diye. Asiri heyecanli ve stresliyim...bana dua edin kizlar

ohh maşallah çok şükür kavuştunuz oğluşunla, Allah ayırmasın. spinal sezeryanı önerir misin?

zor işin güzelim ama sana bakmıycaklarsa orda işleri ne, bende çok korkuyorum bu gerilmelerden. senin rahat olup emzirebilmen lazım. bi arkadaşım önerdi meme ucu için bana yapta git birincisinde çok yarası vardı ikincide yaptı hiç ara olmadı. balmumu nu eritip bir beze yada göğüs pedine koyuyorsun emzirmeden sonra onu koyuyorsun

Allah yardımcın olsun, suni sancı kötü diyenlerde var tabi ama yeterki açılman hemen olsun ve doğumun kolay geçsin inşallah

annecikler merhaba
dün doktora gittik oğluşum maşallah topik topikti yüzü kilo 3 boy 49 cm çıktı. endişelerimden bahsettim dr a normal doğumla ilgili hemoroit vs. senin kararın sen bilirisin önemli olan senin kendini hazırlaman ve rahat olman dedi. daha bir çok şey konuştuk ve en sonunda sezeryana karar verdik eşimle. 20 ağustosta eğer erken davranmazsa kavuşma randevumuzu aldık

Son düzenleme:
arkadaşlar bir şey sorucam doğumu kolaylaştırmak için Fatma anamızın eli kullanılıyor suya koyulduğunu biliyorumda duası varmış bilen varmı acaba ...

Geçen hafta kasılmalarımdan dolayı acile gittim, nts'ye bağladılar,sancı çıktı serum verdiler 1000 cc ve bir de nidilat içtim 2 adet 4 saat ara ile, şu an korkuyorum o kasılmalar yine gelirse diye, bebeğin içerde gerinmesi bile acaba dedirtiyor bana:SS

sizde de böyle durumla karşı karşıya kalan var mı?
Bu kasılmaların sıklaşmasının bir anlamı olur mu:S

Kızlar ben cıktım 12 gibi girdim spinal oldun hala uyusugum bebekte ii yanımda 2.800 kilosuvcok sukur.. Allah Size de nasip etsin ayrıntılı anlatırım sonra allaha emanet olub

Geçmiş olsun canım.. Gözün Aydın.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. En kısa zamanda iyileşir ayağa kalkarsın inşallah sen de..

selam kızlar.. herkes doğum yapıyor sırayla sanki benimki hiç olmayacak gibi hissediyorum .. kış hazırlığı yapıyorum buzluğa bişeyler koyuyorum. ev temizliyorum, yoruluyorum ama duramıyorum yerimde.. içim huzursuz .. moralmen çöktüm sanki... sevincimi, bebeğime kavuşacak olmanın heyecanını kaybettim, aklıma hep kötü şeyler geliyor.. kayınvalidemler gelecek geriliyorum... suratım asık oluyor genelde eşimde kızıyor artık...

Hakkında hayırlısı olsun inşalah canım.. İnşalah suni sancınla açılman hemen başlar ve çok kolay bir doğum olur.. Allah yardımcın olsun..

Ben de sanki daha çok varmış gibi düşünüyorum.. Açıp açıp buradaki gebelik takvimine bakıyorum az kalmış diyorum.. Kv olayı seni geriyor tabi ben de gerginim ya annem gelecekti güya yanıma ama hala gelemedi.. Kv hastaymış gelemezmiş ama kışın gelecekmiş o kesin.. Bunları düşününce ben de geriliyorum.. Bebişler sağlıkla gelsin mecbur katlanacaz gelene gidene..

Kizlar herkese tesekkur ederim cok sukur kizimda bende iyiyiz zamanka daha ii olcaz insallah.evdeyiz simdi yarin doktir randevularimiZ var.allahim herkese bu duyguyu yasatsin anne olmak tarifsiz bi duygu. Detaylari toparlaninca anlatirim simdilik herseyyolunda canlarim.

haklısın canım en önemlisi bebeğin sağlıklı gelmesi... takıyorum işte. kv hiçbirşeyle ilgilenmedi.. ne yaptınız ne aldınız bişey lazımmı vs hiçbir şey demediler.. ne yaptıysak biz yaptık eşimle. yardım etmelerini boşver bizden aldıkları borçları bile vermediler. zamanla içimde kin nefret oluştu.. duygularını saklayamayan biriyim şimdi geldiklerinde nasıl yüzlerine gülücem, nasıl belli etmiycem diye düşünüp duruyorum.. eşimle geriliyoruz her seferinde onların yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…