2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi ya 😱 dr bakmadi aciklik varmi diye sadece sanciya ve kalp atisina bakti

Sent from my iPhone 5 S

Kızlar mrb 39 haftalık hamileyim bebek 1 hafta geriden geliyormuş ben 1 hafta geçmi dogum yaparım acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb bayanlar, bebegi hala donmeyen ters pozisyonda duran var mi icinizde, benim kızım donmemekte israrci umidim de kalmadi artik 37. Haftamiz bitmek üzere

günü yaklaşanlara ya da gçenlere bol yürüyüş yap diyorlar ya canım ondan sordum... hakkında hayırlsı olsun inşallah...
Amin Allah razı olsun yine yürüyüş yapmaya başlamak lazım o halde. Cumartesi doktor kontrolü var bakalım ne olacak. Senin de Allah yardimcin olsun..

Aynen bende sanki hep hamile olarak yaşayacak misim gibi hiç bitmeyecekmis gibi. Allah kolay kurtarsin herkesi.

Yarin bizde 39 olucaz insallah oglum hafta icinde gelir artik. gecikmez bekletmez insallah saglikli.sekilde gelsin. kollarima artik beklemek zor

Mrb bayanlar, bebegi hala donmeyen ters pozisyonda duran var mi icinizde, benim kızım donmemekte israrci umidim de kalmadi artik 37. Haftamiz bitmek üzere

Canım benimde dönmedi merak etme :) hiç belli olmaz bi bakarsın PIRT diye dönmüş :) üzülme yani hayırlısı Allah'tan :)

Hüsna&Uğur Yüsra Nevamız Geliyor çok az kaldı :) 31 Ağustos

37.3 cnm bnmde donmedi doktorum dönmez artık diyor sezaryan tarihi verck sen beklick misin peki

Canımm benimde dönmedi 38. Haftam bitince dönmezse doktorum sezeryan tarihi vericek beklicez inş

Doğum yapan melek anneler Yavrularınız size hayırlı uğurlu olsun mis kokularınız hep yanınızda olsun inş hayırlı evlat olsunlar sizlere doğumu bekleyen anneler ise ben mesela :) hayırlı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alalım inş hayırlı zamanda :)

Sabah yatış yaptim 24 saatlik idrar toplamaya başladım, tansiyon ölçülüyor şimdiye kadar en yüksek sabah ilk geldiğimde 12/8.5 tu ...nst ye girdim iki defa biri az önce oldu. .Şimdilik iyi idrarda sorun çıkmazsa haftaya alacak yoksa yarın test sonucuna göre olacak...bakalım hayırlısı olsun inşallah haftaya kadar kalir.. sanki hazır değilim çok korkuyorum

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

merhaba kizlar anisler yavrularina kavusmus allah anali babali buyutsun..
kizlar benimde bebis donmemisti 10gun once karnimin heryeri oynuyo acaba donup donmedigini nasil anlarim
bende pzrtesi gdcm dr sezeryan olcm ama cok korkuyorum...
dusuk yapmistm daha once oyle bi agri cektimki sabha kadar bide o koltuga kackere otrdm
tam bi kabus simdi piskolojim alt ust ya korkuyom...

Ayçacım ne mutlu sana mükemmel bi doğum hikayesi hayırlı bir şekilde yavrunu almışsın kucağına sezeryanıda ne güzel anlatmışsın benim gibi merak edenler için süper korkulcak bişeycik yok yani Rabbim evladının sana hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inş hayırlı uzun ömürler versin inş canım

Canım valla bende bilmiyorum dönüp dönmediğini anlama olayını :) ama hayırlısı olsun diyorum hakkımızda inş belkide dönmüştür Bebişin :)

Merhabalar kızlar yarın doğum yapalı 1hafta olacak , bayadır takip edemiyorum bebeğimle ilgileniyorum sezaryen le olduğum için çok ağrılarım oluyor .
Kızlar çok tuhaf hallerdeyim bebişimle ilgilenmek ağrılarımdan dolayı bazen çok zor geçiyor ona haksızlık ediyormuşum gibi geliyor , bi an önce iyileşmek istiyorum . Sezaryen olan arkadaşlar da benim gibi olan varmı(((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet şimdi uzağız ama aynı şehirde yaşadığımızda da haftasonu gelir kalırlardıP Allah başka dert vermesin napalım canım benim..

37.3 cnm bnmde donmedi doktorum dönmez artık diyor sezaryan tarihi verck sen beklick misin peki

Dr bana bi sıkıntı olmazsa son haftaya kadar bekleriz 39 da falan da alabiliriz dedi. Sezeryan olursa nasil olacaksiniz vakti geldiginde yazar misiniz. Ben bebegin basini elimle hissedebiliyorum donmedigini ordan anliyorum. Bi de benim kizim cok cok hareketli degildi karnimda bu haftalar daha bi durgun mesela hic tekmelemiyor sadece itme gibi hareketler yapiyor. Dr ters oldugu icin hissetmiyor olabilirsin dedi sizin bebekler hareketli mi cok.

güzel dualarına amin canım.. sağol sıcağı sıcağına hikayeni paylaştığın için:))) Allah iki evladını da bağışlasın acılarını göstermesin...

Canım hiç korkma hayırlı bir şekilde al yavrunu sende kucağına inş hayırlı zamanda rabbimde şifanı versinn inş

tansiyonunun iyi olmasına çok sevindim canım benim... Allah yardımcın olsun... inşallah idrar sonucu da iyi çıkar... bebek ve senin için en hayırlı zaman ne zamansa o zamn olsun inşallah doğumun... Allah a emanet ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…