- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.361
canım benim bir arkadaşım doktor kontrolüne gittiğinde sancısı çıkmış ve 4 cm açılma varmış ve kızın haberi yokmuş..nasıl doğurdum anlamadım diyordu. eğeronun gibiyse doğumun kolay olacak.. açılmada var mıydı??
Amin Allah razı olsun yine yürüyüş yapmaya başlamak lazım o halde. Cumartesi doktor kontrolü var bakalım ne olacak. Senin de Allah yardimcin olsun..günü yaklaşanlara ya da gçenlere bol yürüyüş yap diyorlar ya canım ondan sordum... hakkında hayırlsı olsun inşallah...
Yarin 40 oluyorum bende hep erken gelir saniyordum simdide cikacak gibi gelmiyor bana hic sanki hep hamile olarak yasayacakmisim gibi. Bende yürüyemiyorum cok cabuk yoruluyorum sicak dus aliyorum temizlik yapiyorum ha bire merdiven inip cikiyorum gelmesi icin elimden geleni yapiyorum ama bana misin demiyor. Kendi kilomun 2 kati oldum 58 ken 94 oldum nasil becerdim bilmiyorum ama cok hizli aldim kilolu olmak cok zormus kizim gelsede bi an önce spora baslasam offfffff cildiricam
37.3 cnm bnmde donmedi doktorum dönmez artık diyor sezaryan tarihi verck sen beklick misin pekiMrb bayanlar, bebegi hala donmeyen ters pozisyonda duran var mi icinizde, benim kızım donmemekte israrci umidim de kalmadi artik37. Haftamiz bitmek üzere
Mrb bayanlar, bebegi hala donmeyen ters pozisyonda duran var mi icinizde, benim kızım donmemekte israrci umidim de kalmadi artik37. Haftamiz bitmek üzere
37.3 cnm bnmde donmedi doktorum dönmez artık diyor sezaryan tarihi verck sen beklick misin peki
Doğum yapan melek anneler Yavrularınız size hayırlı uğurlu olsun mis kokularınız hep yanınızda olsun inş hayırlı evlat olsunlar sizlere doğumu bekleyen anneler ise ben mesela :) hayırlı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alalım inş hayırlı zamanda :)
Hüsna&Uğur Yüsra Nevamız Geliyor çok az kaldı :) 31 Ağustos
herkes gibi bende ameliyathaneye korkarak gittim..
sondamın epiduralden sonra takılmasını istedim.. iyi ki de öyle yapmışım ..
genel anesteziden korktuğum için epiduralden vageçmemeye kararlıydım..
içeriye girdiğimde herkes inanılmaz ilgiliydi.. epiduralim vurulurken sarılcak hemşirem
ameliyat sırasında elini sımsıkı sıktığım hemşirem bile vardı düşünün :)) kızdan helallik almam gerekirdi aslında :))
daha sonra yattım sondamı taktılar hiçbişey anlamadım :)) ama uyuşmadım daha dedim
anestezi uzmanımda daha zaman var uyuşman için merak etme dedi.. dr.um geldi nasılsın iyiyim sen nasılsın faslından sonra
ben ellerimi falan yıkayıp gelcem ozaman başlarız dedi gitti..
ben tekrar dedim ben uyuşmadım diye anestezi uzmanımda yine daha zaman var zaten önce seni uyarcaz hissetmezsen kescez falan dedi..
ben de uyarı bekledim.. sonra kafamı çevirdim adam bana demez mi bizim için en zor kısım geçti diyeben hem şok oldum
hem de anladım ki kesilmişim bile..
ilk yattığımda tansiyonum düştü o çok kötüydü o normale dönünce tekrar düşmesin diye doğumu unuttum o daha zor oldu bana ..
daha sonra dr.um hemşireye bastır dedi bebek çıkması için iri bir hemşire karnımın üst tarafından bastırmaya başladı
o an da zordu biraz ama dayanılmıcak gibi değildi ve oğlum çıktı ağlamaya başladı.. hemen bebek dr.u kontrol etti hep onu izledim dikilirken
sonra bana öptürdüler bebeğimi götürdüler.. o sırada bir miğde ağrısı başladı ben de anestezi uzmanım yine müdahale etti
o sorundan da kurtuldum.. ama hadi ne zaman bitçek oğlumun yanına gitçem diye başlarının etini yedim
çok şükür iyi geçti.. genel anesteziden bin kat iyi epidural.. ama ilk ayağa kalkış ve ondan sonraki neredeyse 1 gün çok zor ve ağrılı geçti..
ilk doğumda yaşamadım o ağrılaarı bunda yaşayınca şok oldum resmen.. ama o ağrılarda geçti şimdi normal ağrılarım oluyor sadece
olsun oğluma feda olsun :)) benden şimdilik bu kadar:)) annem yanımda bu akşam İzmirden yine kalabalık misafirlerim gelcek giremeyebilirim
3 gün falan ben çok merak ediyordum doğum yapanların hikayelerini o yüzden yazmak istedim :)) bu ara bi boşluk bulup oğlum uyuyorken hazır
gerçeği hayalinden güzel olan tek şey evlatmış :)) ALLAH ım isteyen herkese nasip etsin herkesin evladına sağlık sıhhat uzun ömür versin AMİN
merhaba kizlar anisler yavrularina kavusmus allah anali babali buyutsun..
kizlar benimde bebis donmemisti 10gun once karnimin heryeri oynuyo acaba donup donmedigini nasil anlarim
bende pzrtesi gdcm dr sezeryan olcm ama cok korkuyorum...
dusuk yapmistm daha once oyle bi agri cektimki sabha kadar bide o koltuga kackere otrdm
tam bi kabus simdi piskolojim alt ust ya korkuyom...
aynen ayn bende hiç politik değilim.. doğru diyorsun inşallah hayırlısı Allahtan.. benimkiler 1 ay kalır herhalde hiç bilemiyorum sır küpleri bişeyde demezler.. sizinkilerde uzakta herhalde gelince yerleştiklerine göre
37.3 cnm bnmde donmedi doktorum dönmez artık diyor sezaryan tarihi verck sen beklick misin peki
Canım benimde dönmedi merak etme :) hiç belli olmaz bi bakarsın PIRT diye dönmüş :) üzülme yani hayırlısı Allah'tan :)
Hüsna&Uğur Yüsra Nevamız Geliyor çok az kaldı :) 31 Ağustos
herkes gibi bende ameliyathaneye korkarak gittim..
sondamın epiduralden sonra takılmasını istedim.. iyi ki de öyle yapmışım ..
genel anesteziden korktuğum için epiduralden vageçmemeye kararlıydım..
içeriye girdiğimde herkes inanılmaz ilgiliydi.. epiduralim vurulurken sarılcak hemşirem
ameliyat sırasında elini sımsıkı sıktığım hemşirem bile vardı düşünün :)) kızdan helallik almam gerekirdi aslında :))
daha sonra yattım sondamı taktılar hiçbişey anlamadım :)) ama uyuşmadım daha dedim
anestezi uzmanımda daha zaman var uyuşman için merak etme dedi.. dr.um geldi nasılsın iyiyim sen nasılsın faslından sonra
ben ellerimi falan yıkayıp gelcem ozaman başlarız dedi gitti..
ben tekrar dedim ben uyuşmadım diye anestezi uzmanımda yine daha zaman var zaten önce seni uyarcaz hissetmezsen kescez falan dedi..
ben de uyarı bekledim.. sonra kafamı çevirdim adam bana demez mi bizim için en zor kısım geçti diyeben hem şok oldum
hem de anladım ki kesilmişim bile..
ilk yattığımda tansiyonum düştü o çok kötüydü o normale dönünce tekrar düşmesin diye doğumu unuttum o daha zor oldu bana ..
daha sonra dr.um hemşireye bastır dedi bebek çıkması için iri bir hemşire karnımın üst tarafından bastırmaya başladı
o an da zordu biraz ama dayanılmıcak gibi değildi ve oğlum çıktı ağlamaya başladı.. hemen bebek dr.u kontrol etti hep onu izledim dikilirken
sonra bana öptürdüler bebeğimi götürdüler.. o sırada bir miğde ağrısı başladı ben de anestezi uzmanım yine müdahale etti
o sorundan da kurtuldum.. ama hadi ne zaman bitçek oğlumun yanına gitçem diye başlarının etini yedim
çok şükür iyi geçti.. genel anesteziden bin kat iyi epidural.. ama ilk ayağa kalkış ve ondan sonraki neredeyse 1 gün çok zor ve ağrılı geçti..
ilk doğumda yaşamadım o ağrılaarı bunda yaşayınca şok oldum resmen.. ama o ağrılarda geçti şimdi normal ağrılarım oluyor sadece
olsun oğluma feda olsun :)) benden şimdilik bu kadar:)) annem yanımda bu akşam İzmirden yine kalabalık misafirlerim gelcek giremeyebilirim
3 gün falan ben çok merak ediyordum doğum yapanların hikayelerini o yüzden yazmak istedim :)) bu ara bi boşluk bulup oğlum uyuyorken hazır
gerçeği hayalinden güzel olan tek şey evlatmış :)) ALLAH ım isteyen herkese nasip etsin herkesin evladına sağlık sıhhat uzun ömür versin AMİN
Sabah yatış yaptim 24 saatlik idrar toplamaya başladım, tansiyon ölçülüyor şimdiye kadar en yüksek sabah ilk geldiğimde 12/8.5 tu ...nst ye girdim iki defa biri az önce oldu. .Şimdilik iyi idrarda sorun çıkmazsa haftaya alacak yoksa yarın test sonucuna göre olacak...bakalım hayırlısı olsun inşallah haftaya kadar kalir.. sanki hazır değilim çok korkuyorum
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Sabah yatış yaptim 24 saatlik idrar toplamaya başladım, tansiyon ölçülüyor şimdiye kadar en yüksek sabah ilk geldiğimde 12/8.5 tu ...nst ye girdim iki defa biri az önce oldu. .Şimdilik iyi idrarda sorun çıkmazsa haftaya alacak yoksa yarın test sonucuna göre olacak...bakalım hayırlısı olsun inşallah haftaya kadar kalir.. sanki hazır değilim çok korkuyorum
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?