2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım... Allah şifa versin.. 1-2 güne turp gibi olursun inşallah.. bebeğini de güle güle büyüt:) maşallah..

Teşekkürler canlarim ne bileyim doktor beklemek istedikce insan panik oluyor. .Hayırlisi bakalım ..Yeni doğan bebekler çok tatlı allahım minicik birşeyler...Moonlight doğum yapmis sevindim sağlıklılarmis Allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

bnde kafasini gogsumun altinda hissedebiliyorum.cok hareketli degil ama kafasiyla ve ayaklariyla tekme atiyo.bana doktor kendi sancin gelmeden almamiz lazim dedi 38 in sonuna dogru. yarin gun vericek bn genel anestezi isticem diğerinden korkuyorum çünkü.

Allah yardimcimiz olsun benim sancım oluyor ama sadece nefesimi kesiyor ağrı filan yok nasil birşey anlamadım

Uarin sabah 8 de doguma giriyorum kizlar ne yalan soyleyim heyecandan cok sevinc var su son 20 gumdr cektigim agrinin bitecegini dusununce cocuk hic aklima gelmiyo kucagima alana kadar da gelmiycek sanirim son agrili gecem olur insallh spinal dn sonra bide agri yasamam dualarinizi eksik etmeyin

Hadi hayırlısıyla al bebeğini kucağına canım .Allah yardımcın olsun ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy kızlar bu bebişlerin hiç saati yok bu saate kadar uyudu uyudu şimdi ben uyuyacam beşiğin içinde oyun yapıyor bana

Ayy kızlar bu bebişlerin hiç saati yok bu saate kadar uyudu uyudu şimdi ben uyuyacam beşiğin içinde oyun yapıyor bana

Yerim onu ben ,sen nasılsın kitle vardı heralde sende nasılmis?

Yerim onu ben ,sen nasılsın kitle vardı heralde sende nasılmis?

Beyindeydi canım onun için genel anestezi oldum şimdi Kist alakalı bi sıkıntı yok çok şükür..
Senin haftan kaç doğum ne zaman inşallah

aklim sendeydi bugun naapti acaba diye..Allah yardimciniz olsun canim..sizin icin en hayirli zamanda gelsin minik..
cnm benim ibsallah guzel hbrlerini okuruz

yeriimmmm

Herkese gunaydiiiin.bugün bebegimi kucağıma almak için uyandım.biraz duygusallık biraz da korku var.bugün anne oluyorum.heyecan zirvede.insallah hiç bir sıkıntı olmadan girer çıkarız.bu mübarek günün hürmetine tüm isteklerinizin olması dileğiyle herkese hayırlı doğumlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah tamamina erdirsin inşallah. ..sağlıkla sıhhatla al kucağına

Dun oglen 12.55 te normal dogumka prensime kavustum.38. Haftada 2710 gr dogdu.detaylari daha sonra vericem yine.allah herkese bu mutlulugu nasip etsin insallah :)

Allahım hayırlısiyla kucağına Almayi nasip etsin

aklim sendeydi bugun naapti acaba diye..Allah yardimciniz olsun canim..sizin icin en hayirli zamanda gelsin minik..
cnm benim ibsallah guzel hbrlerini okuruz

yeriimmmm

Canım sağolasın inşallah bugün belli olacak inş...gece iyiydi tansiyonum ama bugün bakalım. .m

Maşallah hayırlı olsun.. Allah kolaylık sağlık sıhhat versin ikinizede.. benimkide 2800 kilosu ama hala karnımda duruyor çıkmaya niyeti yok gibi

İnş sağlıcakla kavusursun cnm cok guzel bi duygu rabbim isteyen herkese yasatsın ben 2. Kez yasamama ragmen acımı bile unutuyorum onu kucağıma alınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…