- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.381
Merhabalar kızlar yarın doğum yapalı 1hafta olacak , bayadır takip edemiyorum bebeğimle ilgileniyorum sezaryen le olduğum için çok ağrılarım oluyor .
Kızlar çok tuhaf hallerdeyim bebişimle ilgilenmek ağrılarımdan dolayı bazen çok zor geçiyor ona haksızlık ediyormuşum gibi geliyor , bi an önce iyileşmek istiyorum . Sezaryen olan arkadaşlar da benim gibi olan varmı(((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tansiyonunun iyi olmasına çok sevindim canım benim... Allah yardımcın olsun... inşallah idrar sonucu da iyi çıkar... bebek ve senin için en hayırlı zaman ne zamansa o zamn olsun inşallah doğumun... Allah a emanet ol..
Canım hiç korkma hayırlı bir şekilde al yavrunu sende kucağına inş hayırlı zamanda rabbimde şifanı versinn inş
Hüsna&Uğur Yüsra Nevamız Geliyor çok az kaldı :) 31 Ağustos
geçmiş olsun canım... Allah şifa versin.. 1-2 güne turp gibi olursun inşallah.. bebeğini de güle güle büyüt:) maşallah..
bnde kafasini gogsumun altinda hissedebiliyorum.cok hareketli degil ama kafasiyla ve ayaklariyla tekme atiyo.bana doktor kendi sancin gelmeden almamiz lazim dedi 38 in sonuna dogru. yarin gun vericek bn genel anestezi isticem diğerinden korkuyorum çünkü.Dr bana bi sıkıntı olmazsa son haftaya kadar bekleriz 39 da falan da alabiliriz dedi. Sezeryan olursa nasil olacaksiniz vakti geldiginde yazar misiniz. Ben bebegin basini elimle hissedebiliyorum donmedigini ordan anliyorum. Bi de benim kizim cok cok hareketli degildi karnimda bu haftalar daha bi durgun mesela hic tekmelemiyor sadece itme gibi hareketler yapiyor. Dr ters oldugu icin hissetmiyor olabilirsin dedi sizin bebekler hareketli mi cok.
Sabah yatış yaptim 24 saatlik idrar toplamaya başladım, tansiyon ölçülüyor şimdiye kadar en yüksek sabah ilk geldiğimde 12/8.5 tu ...nst ye girdim iki defa biri az önce oldu. .Şimdilik iyi idrarda sorun çıkmazsa haftaya alacak yoksa yarın test sonucuna göre olacak...bakalım hayırlısı olsun inşallah haftaya kadar kalir.. sanki hazır değilim çok korkuyorum
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Uarin sabah 8 de doguma giriyorum kizlar ne yalan soyleyim heyecandan cok sevinc var su son 20 gumdr cektigim agrinin bitecegini dusununce cocuk hic aklima gelmiyo kucagima alana kadar da gelmiycek sanirim son agrili gecem olur insallh spinal dn sonra bide agri yasamam dualarinizi eksik etmeyin
Ayy kızlar bu bebişlerin hiç saati yok bu saate kadar uyudu uyudu şimdi ben uyuyacam beşiğin içinde oyun yapıyor bana
Yerim onu ben ,sen nasılsın kitle vardı heralde sende nasılmis?
Ayy kızlar bu bebişlerin hiç saati yok bu saate kadar uyudu uyudu şimdi ben uyuyacam beşiğin içinde oyun yapıyor bana
aklim sendeydi bugun naapti acaba diye..Allah yardimciniz olsun canim..sizin icin en hayirli zamanda gelsin minik..Sabah yatış yaptim 24 saatlik idrar toplamaya başladım, tansiyon ölçülüyor şimdiye kadar en yüksek sabah ilk geldiğimde 12/8.5 tu ...nst ye girdim iki defa biri az önce oldu. .Şimdilik iyi idrarda sorun çıkmazsa haftaya alacak yoksa yarın test sonucuna göre olacak...bakalım hayırlısı olsun inşallah haftaya kadar kalir.. sanki hazır değilim çok korkuyorum
cnm benim ibsallah guzel hbrlerini okuruzUarin sabah 8 de doguma giriyorum kizlar ne yalan soyleyim heyecandan cok sevinc var su son 20 gumdr cektigim agrinin bitecegini dusununce cocuk hic aklima gelmiyo kucagima alana kadar da gelmiycek sanirim son agrili gecem olur insallh spinal dn sonra bide agri yasamam dualarinizi eksik etmeyin
Herkese gunaydiiiin.bugün bebegimi kucağıma almak için uyandım.biraz duygusallık biraz da korku var.bugün anne oluyorum.heyecan zirvede.insallah hiç bir sıkıntı olmadan girer çıkarız.bu mübarek günün hürmetine tüm isteklerinizin olması dileğiyle herkese hayırlı doğumlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uarin sabah 8 de doguma giriyorum kizlar ne yalan soyleyim heyecandan cok sevinc var su son 20 gumdr cektigim agrinin bitecegini dusununce cocuk hic aklima gelmiyo kucagima alana kadar da gelmiycek sanirim son agrili gecem olur insallh spinal dn sonra bide agri yasamam dualarinizi eksik etmeyin
Beyindeydi canım onun için genel anestezi oldum şimdi Kist alakalı bi sıkıntı yok çok şükür..
Senin haftan kaç doğum ne zaman inşallah
geçmiş olsun canım ben 37 hastalığim hastanede yatıyorum bugün belli olacak .
aklim sendeydi bugun naapti acaba diye..Allah yardimciniz olsun canim..sizin icin en hayirli zamanda gelsin minik..
cnm benim ibsallah guzel hbrlerini okuruz
yeriimmmm
Allah tamamina erdirsin inşallah. ..sağlıkla sıhhatla al kucağına
Maşallah hayırlı olsun.. Allah kolaylık sağlık sıhhat versin ikinizede.. benimkide 2800 kilosu ama hala karnımda duruyor çıkmaya niyeti yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?