2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım allah yardımcın olsun durumunu biliyorum sayfayı günlük takip ettiğim için ... zor olacak ama en azından bebiş yanında yani karnındaa umarım her sey yolunda gider ii yolculuklar

Sağol canim inşallah iyi geçer. .annemde sürekli dua et ALlahim kalbime genişlik ver de diyor:) hayrlisi olsun taşıyamacamiz yük vermezmis yaradan,inşallah iyi gider herşey

kızlar karnım patlayacak bomba gibi sabahtan beri metsil-tuluk-kimyon...napıcam ,nasıl geçer bu gaz,bu şişkinlik ,hiç bişey çıkmıyo :26:
hiç böyle olmamıştım.kız çocuğu gaz yapar diyolar.yavruma içerde yer kalmadı..
var mı aynı dertten muzdarib?

Arkadaslar bazen bacaklarimin arasinda agirlik hissi oluyor sizdede oluyor mu nedeni bebek mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar bazen bacaklarimin arasinda agirlik hissi oluyor sizdede oluyor mu nedeni bebek mi

nasıl bi ağırlık cnm benim ilk gebeliğimde kızım hep bacak aramdaydı yanni cok aşağıda olduğu için hep vajinama baskı yapıyordu çıkacakmış gibi.. öyle bi ağrı mı

Bende de aynı şikayetler var cnm bnde bulamıyorum bi çözüm benim bebeğim de kız ama bununla alakası var mı hiç duymadım kız bebeklerde gaz olur die.akşamları yemekten sonra çatlayacak gibi oluyorum

Arkadaşlar merhaba araniza yeni katildim 19+1 haftalık hamileyim. Uskudarda oturuyorum ve zeynepkamilin butun nimetlerinden faydalaniyorum.Haftada iki kere yogaya ve bir kerede hamilelik eğitimine gidiyorum. Bu hafta gittigim hamilelik egitiminde bize birseyden bahsettiler Sizlere danismak istiyorum konu lactamil sutlu içecek varya zeynepkamil 24 haftalık gebelikten sonra anneden kan aliyor ve sonrasında doğuma kadar ucretsiz size lactamil sut veriyor amaç doğumdan sonra anne sutundeki kalite artmismi fayfasi olmusmu araştırmak. Doğumdan sonra tekrar anneden hem kan hem de sut örneği alarak inceliyor. Buna gonullu olarak katiliyosun tabi bende katilmayi kabul ettim ama simdi tereddute dustum zaten multivitamin ve demir desteği aliyorun bide onu içmek ya cok kilo almama sebep olursa hem de bebegime ekstra bisey vermek doğru mudur çünkü lactamil hep hamilelik sonrasi içilen bir içecek diye biliyorum acaba vazgeçsemmi gonullu olmaktan bu konuda bilgisi olan veya fikir vermek isteyenlerden kizlar yorumlarinizi bekliyorum :)

ben de 17 haftalık hamileyim sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama eylül başında doğum beklendiği için nerede olacağıma karar verememiştim. ama bazı sağlık sorunlarımdan dolayı sezaryan olmam gerekiyor yani sanırım ağustos annesi olacağım :) ayrıca çok da neşeli bir forum burası

kızlar bebışlerımızi beklerken bir sorum olucak tecrubelı olanlardan tavsıye ıstıyorum benım gıbı ılk gebelıgı olanlardanda arastırdıkları bılgılerı paylaşmalarını ıstıyorum....malum tatlı bebeklerımız büyüdükçe göbeklerımızde büyüyor...pekı catlamalarımız olunca neolucak olmaması ıcın neler yapmalıyız...suan yavas yavas büyüyor birden çatlamak ıstemıyorumm acıkcası ne gibi kremler almak lazım neler yapmak lazım....paylaşımlarınızı beklıyorum....

Ben lierac kullaniyorum bir de bebe yagi. Ama pek düzenli degil

Ben lierac kullaniyorum bir de bebe yagi. Ama pek düzenli degil

lierac ve mustella duydum ama bana fiyatları pahalı geldı acıkcası.ufacık seye o parayı vermek ve kesın cozümmü bilemiyorum :44:

En bastan bebe yagi ile kakao yagini karistirip surun her dus sonrasi hic bisi olmuyo bnm oglumda igne ucu kadar bille catlagim ilmadi tabi bide cok hizli kilo almamak lazim ona hicbisey fayda etmiyo

lierac ve mustella duydum ama bana fiyatları pahalı geldı acıkcası.ufacık seye o parayı vermek ve kesın cozümmü bilemiyorum :44:
cnm genetik de cok onemli ben pahali krrmler almadim bebeyagi , badem yagi , kayisi yagi , zeytin yagi suruyom karistirmadan .bi gun onu bj gun kafama gore takiliom :) baya vicik vicik suruyom catlamasindan ziyade felaket kuru tenim var nasil kasinio bi bilsen.anca onlarla hafifletiyorum.carsiya filan inevilsen baska yaglarda alicam ama inemedim daha.

Bende de aynı şikayetler var cnm bnde bulamıyorum bi çözüm benim bebeğim de kız ama bununla alakası var mı hiç duymadım kız bebeklerde gaz olur die.akşamları yemekten sonra çatlayacak gibi oluyorum

Bu gaz sorunu bendede var benimkide kiz iki lokma yesem midemde gaz oluşuyor gegir babam gegir.. Birde aksam yemeklerinden sonra acaip hazimsizlik cekiyorum soda iciyorum bende rahatlamak için bu benim 3. Gebeliğin ama çok agir geciriyorum diğerleri boyle değildi 16 gün hastanede yattim 2 aylikken şimdide gaz problemi Allah hepimizi kurtarsin sag salim elimize alalim insallah...

Benim erkek, ama gebelikten önce de sürekli bir kabızlık problemim vardı hala devam ediyor artarak :) Bendeki bağırsak tembelliği ve ne yaptıysam alamadım önünü. Osmolak diye bir şurup var doktorumun önerdiği, bi kaç kere beni bile rahatlattı, tuvalete gidemesem de şişkinliğimi geçirdi. Tavsiye ederim. Eczaneye gidip bişiler istemeyin kızlar, gebelik kategorisi A olduğu için rektal lavmanları bile veriyorlar kendimden biliyorum, halbuki doğumun uyarılmasına sebep olabilir Allah korusun..

Aslinda cogu genetik catlama olayinin.hicbisi kullanmadan catlamayan veya her şeyi yaptigi halde catlayan bi suru hamile var.lierac pahali. Ama kakao veya havuc yagondan da memnun kalanlar olmuş ben de lierac aldim ama bundan sonraki surecte yaglarla ve vazelinle idare edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…