- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.761
canım allah yardımcın olsun durumunu biliyorum sayfayı günlük takip ettiğim için ... zor olacak ama en azından bebiş yanında yani karnındaaumarım her sey yolunda gider ii yolculuklar
arkadaşım kesinlikle aç gidiliyor benim 2. gebeliğim ilkinde defalarca yaptım bende gebelik sekeri cıktıgı için... bu gebeliğimde de yaptım ve yine cıktı sekereğer tok gidersen sekerin yüksek çıkar aç git bence
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda bebişin ve sen saglığınıza kavuşursunuz duam sizinle
Arkadaslar bazen bacaklarimin arasinda agirlik hissi oluyor sizdede oluyor mu nedeni bebek mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar bazen bacaklarimin arasinda agirlik hissi oluyor sizdede oluyor mu nedeni bebek mi
Bende o şekilde olmuyor canım ama bazen cok yurudugumde su torbasi varmış gibi hissediyorum karnimda. Senin kac haftalık? Bebis biraz asagidadir belki detayli ulrrasona girdin mi orda belli olur canım
kızlar karnım patlayacak bomba gibi sabahtan beri metsil-tuluk-kimyon...napıcam ,nasıl geçer bu gaz,bu şişkinlik ,hiç bişey çıkmıyo :26:
hiç böyle olmamıştım.kız çocuğu gaz yapar diyolar.yavruma içerde yer kalmadı..
var mı aynı dertten muzdarib?
Ben lierac kullaniyorum bir de bebe yagi. Ama pek düzenli degil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm genetik de cok onemli ben pahali krrmler almadim bebeyagi , badem yagi , kayisi yagi , zeytin yagi suruyom karistirmadan .bi gun onu bj gun kafama gore takiliom :) baya vicik vicik suruyom catlamasindan ziyade felaket kuru tenim var nasil kasinio bi bilsen.anca onlarla hafifletiyorum.carsiya filan inevilsen baska yaglarda alicam ama inemedim daha.lierac ve mustella duydum ama bana fiyatları pahalı geldı acıkcası.ufacık seye o parayı vermek ve kesın cozümmü bilemiyorum :44:
Bende de aynı şikayetler var cnm bnde bulamıyorum bi çözümbenim bebeğim de kız ama bununla alakası var mı hiç duymadım kız bebeklerde gaz olur die.akşamları yemekten sonra çatlayacak gibi oluyorum
Bende de aynı şikayetler var cnm bnde bulamıyorum bi çözümbenim bebeğim de kız ama bununla alakası var mı hiç duymadım kız bebeklerde gaz olur die.akşamları yemekten sonra çatlayacak gibi oluyorum
lierac ve mustella duydum ama bana fiyatları pahalı geldı acıkcası.ufacık seye o parayı vermek ve kesın cozümmü bilemiyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?