- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.781
bu gaz sorunu bendede var benimkide kiz iki lokma yesem midemde gaz oluşuyor gegir babam gegir.. Birde aksam yemeklerinden sonra acaip hazimsizlik cekiyorum soda iciyorum bende rahatlamak için bu benim 3. Gebeliğin ama çok agir geciriyorum diğerleri boyle değildi 16 gün hastanede yattim 2 aylikken şimdide gaz problemi allah hepimizi kurtarsin sag salim elimize alalim insallah...
Anne Adayı Yaş Şehir Kaçıncı Bebiş Son adet tarihi B.D.T. Gebelik Durumu Cinsiyetimizarkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katılmış sayılırım.herkese güzel ve rahat hamilelikler dilerim.ayça hanıma mesaj atamıyorum tabloya benide eklemesini isteyecektim.umarım burdan sesimi duyar ve ekler.
Arkadaşlar merhaba araniza yeni katildim 19+1 haftalık hamileyim. Uskudarda oturuyorum ve zeynepkamilin butun nimetlerinden faydalaniyorum.Haftada iki kere yogaya ve bir kerede hamilelik eğitimine gidiyorum. Bu hafta gittigim hamilelik egitiminde bize birseyden bahsettiler Sizlere danismak istiyorum konu lactamil sutlu içecek varya zeynepkamil 24 haftalık gebelikten sonra anneden kan aliyor ve sonrasında doğuma kadar ucretsiz size lactamil sut veriyor amaç doğumdan sonra anne sutundeki kalite artmismi fayfasi olmusmu araştırmak. Doğumdan sonra tekrar anneden hem kan hem de sut örneği alarak inceliyor. Buna gonullu olarak katiliyosun tabi bende katilmayi kabul ettim ama simdi tereddute dustum zaten multivitamin ve demir desteği aliyorun bide onu içmek ya cok kilo almama sebep olursa hem de bebegime ekstra bisey vermek doğru mudur çünkü lactamil hep hamilelik sonrasi içilen bir içecek diye biliyorum acaba vazgeçsemmi gonullu olmaktan bu konuda bilgisi olan veya fikir vermek isteyenlerden kizlar yorumlarinizi bekliyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bebışlerımızi beklerken bir sorum olucak tecrubelı olanlardan tavsıye ıstıyorum benım gıbı ılk gebelıgı olanlardanda arastırdıkları bılgılerı paylaşmalarını ıstıyorum....malum tatlı bebeklerımız büyüdükçe göbeklerımızde büyüyor...pekı catlamalarımız olunca neolucak olmaması ıcın neler yapmalıyız...suan yavas yavas büyüyor birden çatlamak ıstemıyorumm acıkcası ne gibi kremler almak lazım neler yapmak lazım....paylaşımlarınızı beklıyorum....
En bastan bebe yagi ile kakao yagini karistirip surun her dus sonrasi hic bisi olmuyo bnm oglumda igne ucu kadar bille catlagim ilmadi tabi bide cok hizli kilo almamak lazim ona hicbisey fayda etmiyo
Arkadaslar bazen bacaklarimin arasinda agirlik hissi oluyor sizdede oluyor mu nedeni bebek mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben hiçbir katkı maddesi almamaya özen gösteriyorum yani lactamil vs. bunlar bana boş şeyler gibi geliyor ben doğallıktan yanayım benim ilk bebeğimdede ben çok doğal beslendim kesinlikle katkı maddesi içeren ürünler yemedim içmedim ve bebeğim gelişimini tamamlayarak 15 gün erken doğdu 3,75 kg. civarıydı sonrada humana lactamil veya bu tarz ürünleri hiç kullanmadım ve bebeğim çok güzel kilo aldı beslenmesi vs. hepsi iyiydi doktorda sütümün çok kaliteli olduğunu söylemişti bence dışardan bu tarz ürünler yerine doğal beslensen ve lactamilin daha araştırma evresinde ya bebeğine sakınca doğuracak sorunlarla karşılaşırsan bence kendini denek olarak kullandırma sonuçta bebeğin söz konusu
cnm hosgeldin .liste tamamen dolmus sistem kabul etmiyormus sanirim o yuzden ayca ekleyememis olabilir.Anne Adayı Yaş Şehir Kaçıncı Bebiş Son adet tarihi B.D.T. Gebelik Durumu Cinsiyetimiz
temmuzgelini38 32 kayseri ilk 24.11.2013 31,08,2014 tek erkek
oo deli gibi kasiyan biri de benim ama oksamayla filan gecmez napim kendimden geciyorum öyle bi kasinma olamaz.canım benim ilk gebeliğimde çok hızlı kilo almıştım karnım bi anda çıktı ve çok kaşınırdı ben kakao yağı kullandım diğer yağları araştırmıştım hep tüylenme yapıyomuş vs. ve mümkün olduğunca ellemiyorum kaşınınca okşar gibi davranıyorum geçiyo annem hep der kaşıma kaşırsan çatlar diye bi arkadaşım deli gibi kaşırdı göbeğini ve şuan inanılmaz kötü bi karnı var tabi şimdide ne yapsa boş
arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katılmış sayılırım.herkese güzel ve rahat hamilelikler dilerim.ayça hanıma mesaj atamıyorum tabloya benide eklemesini isteyecektim.umarım burdan sesimi duyar ve ekler.
cnm hosgeldin .liste tamamen dolmus sistem kabul etmiyormus sanirim o yuzden ayca ekleyememis olabilir.
oo deli gibi kasiyan biri de benim ama oksamayla filan gecmez napim kendimden geciyorum öyle bi kasinma olamaz.
Bende doğallıktan yanayım aynen katılıyorum bu amaçlı ürünler bana para kazanmak ıcın yapılan seyler gıbı gelıyor tamamen bızı kullanıyorlar ben ılk gebelıgımde de kullanmadım sut yapan kuru gıdalar aldım Trabzon hurması ozellıkle kuru üzüm vss bunları doktorun programından almıştım tarıfını sut yapcan icecek dıye gırın vardır mutlaka kaynamış suyunu ıcıyorsun katılatıda blendırdan gecırıp macun seklınde kasık kasık yıyorsun acayım sut yapıyor artı kıren kompostosu kızılcık dıyede geçer tam Ağustos'ta zamanı hemen alıp yapabılırsın ayrıca yaza denk geldıgı ıcın bı cok meyve yı kaynatıp kavanozlara doldurursanız bol bol ıcersınız bol bol sut olur sıze...ayrıca mercımek cok sut yapıyor gaz da yapıyor ama ben takmamıştım Rezene ıcıyordum onun dışında bulgur vss bı cok ıcecek yıyecek var o lactamıller boş sut yapıyor dıye duydum
mrb arkadslar konuyla alakasız muhtemelen ama bebek arabası ana kucagı felan aldınızmı bılgınız varmı markalar hakkında quinny nın urunlerını begendım ama kullanan varmı kullanıslımı yardımcı olursanız cok sevınırım
Anne Adayı Yaş Şehir Kaçıncı Bebiş Son adet tarihi B.D.T. Gebelik Durumu Cinsiyetimiz
temmuzgelini38 32 kayseri ilk 24.11.2013 31,08,2014 tek erkek
cnm hosgeldin .liste tamamen dolmus sistem kabul etmiyormus sanirim o yuzden ayca ekleyememis olabilir.
oo deli gibi kasiyan biri de benim ama oksamayla filan gecmez napim kendimden geciyorum öyle bi kasinma olamaz.
hosgeldin aramiza canim tarihlerimiz ayni benimde oglum olucak hayirlisiyla allah saglikli kucagimiza almayi nasip etsin.aycacimm bende sana tarih soylemdim. hep unutuyorum iste olunca kafami toplayamiyorum canim eklersen sevinirim..sat 24 11 213 bdt 31 08 2014 erkek yas28
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?