2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçen melegin programında aktarlar federasyonu başkan yardımcısı kadın vardı..Çatlak için birkaç yağ verdi ama ölçülerini göremedim ..verdiklerini yazayımda belki nasıl olacağını bulan olursa yazar
.katı kakao yağı
Kayısı yağı.
Fındık yağı
Cepten giriyorum yanlış ve düşük cümleler olursa kusura bakmayın

Son düzenleme:

canım bu gaz sorunu için rezeneyi bi deneyin isterseniz bende de bu sorun vardı ama rezene rahatlatıyo gaz sorunu falanda kalmıyo bu ara benimkide kız

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katılmış sayılırım.herkese güzel ve rahat hamilelikler dilerim.ayça hanıma mesaj atamıyorum tabloya benide eklemesini isteyecektim.umarım burdan sesimi duyar ve ekler.

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katılmış sayılırım.herkese güzel ve rahat hamilelikler dilerim.ayça hanıma mesaj atamıyorum tabloya benide eklemesini isteyecektim.umarım burdan sesimi duyar ve ekler.
Anne Adayı Yaş Şehir Kaçıncı Bebiş Son adet tarihi B.D.T. Gebelik Durumu Cinsiyetimiz
temmuzgelini38 32 kayseri ilk 24.11.2013 31,08,2014 tek erkek

ben hiçbir katkı maddesi almamaya özen gösteriyorum yani lactamil vs. bunlar bana boş şeyler gibi geliyor ben doğallıktan yanayım benim ilk bebeğimdede ben çok doğal beslendim kesinlikle katkı maddesi içeren ürünler yemedim içmedim ve bebeğim gelişimini tamamlayarak 15 gün erken doğdu 3,75 kg. civarıydı sonrada humana lactamil veya bu tarz ürünleri hiç kullanmadım ve bebeğim çok güzel kilo aldı beslenmesi vs. hepsi iyiydi doktorda sütümün çok kaliteli olduğunu söylemişti bence dışardan bu tarz ürünler yerine doğal beslensen ve lactamilin daha araştırma evresinde ya bebeğine sakınca doğuracak sorunlarla karşılaşırsan bence kendini denek olarak kullandırma sonuçta bebeğin söz konusu

canım benim ilk gebeliğimde çok hızlı kilo almıştım karnım bi anda çıktı ve çok kaşınırdı ben kakao yağı kullandım diğer yağları araştırmıştım hep tüylenme yapıyomuş vs. ve mümkün olduğunca ellemiyorum kaşınınca okşar gibi davranıyorum geçiyo annem hep der kaşıma kaşırsan çatlar diye bi arkadaşım deli gibi kaşırdı göbeğini ve şuan inanılmaz kötü bi karnı var tabi şimdide ne yapsa boş

En bastan bebe yagi ile kakao yagini karistirip surun her dus sonrasi hic bisi olmuyo bnm oglumda igne ucu kadar bille catlagim ilmadi tabi bide cok hizli kilo almamak lazim ona hicbisey fayda etmiyo

Arkadaslar bazen bacaklarimin arasinda agirlik hissi oluyor sizdede oluyor mu nedeni bebek mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya bende ağırlık değilde özel bölgemde zonklama tarzı bişi oluyo kısa süreli acaba nedeni nedir ya bende gidersem doktoruma bunu sorucam

Bende doğallıktan yanayım aynen katılıyorum bu amaçlı ürünler bana para kazanmak ıcın yapılan seyler gıbı gelıyor tamamen bızı kullanıyorlar ben ılk gebelıgımde de kullanmadım sut yapan kuru gıdalar aldım Trabzon hurması ozellıkle kuru üzüm vss bunları doktorun programından almıştım tarıfını sut yapcan icecek dıye gırın vardır mutlaka kaynamış suyunu ıcıyorsun katılatıda blendırdan gecırıp macun seklınde kasık kasık yıyorsun acayım sut yapıyor artı kıren kompostosu kızılcık dıyede geçer tam Ağustos'ta zamanı hemen alıp yapabılırsın ayrıca yaza denk geldıgı ıcın bı cok meyve yı kaynatıp kavanozlara doldurursanız bol bol ıcersınız bol bol sut olur sıze...ayrıca mercımek cok sut yapıyor gaz da yapıyor ama ben takmamıştım Rezene ıcıyordum onun dışında bulgur vss bı cok ıcecek yıyecek var o lactamıller boş sut yapıyor dıye duydum

cnm hosgeldin .liste tamamen dolmus sistem kabul etmiyormus sanirim o yuzden ayca ekleyememis olabilir.

oo deli gibi kasiyan biri de benim ama oksamayla filan gecmez napim kendimden geciyorum öyle bi kasinma olamaz.

hosgeldin aramiza canim tarihlerimiz ayni benimde oglum olucak hayirlisiyla allah saglikli kucagimiza almayi nasip etsin.aycacimm bende sana tarih soylemdim. hep unutuyorum iste olunca kafami toplayamiyorum canim eklersen sevinirim..sat 24 11 213 bdt 31 08 2014 erkek yas28

cnm hosgeldin .liste tamamen dolmus sistem kabul etmiyormus sanirim o yuzden ayca ekleyememis olabilir.

oo deli gibi kasiyan biri de benim ama oksamayla filan gecmez napim kendimden geciyorum öyle bi kasinma olamaz.

hoşbulduk tşk ederim.
kaşımamaya çalışın kaşındıkça çatlar diyorlar.sık sık krem veye yağ sürün iyi gelir.

Teşekkür ederim kızlar bende vazgeçmeye karar verdim :) iyiki varsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bencede sütün bol ama kalitesiz vitaminsiz ve bebeğe hiçbi faydası olmadıktan sonra ne anlamı varki bilgilerin içinde tşkler kızılcıkın süt yaptığını bilmiyodum ben :) saol canım

mrb arkadslar konuyla alakasız muhtemelen ama bebek arabası ana kucagı felan aldınızmı bılgınız varmı markalar hakkında quinny nın urunlerını begendım ama kullanan varmı kullanıslımı yardımcı olursanız cok sevınırım

merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak dünden beri benm bebeğim o kadar çok hareket ediyor ki baya ağrı yapmaya başladı bana sürekli bir baskı hissediyorum sizde de oluyor mu?

ben bu araba ve oto koltuğunu 600 liraya geçen hafta aldım inşallah kullanışlı olur kullanmadan bilemeyeceğim. puset port bebe olarak da kullanılabiliyor istersen bir bak
http://www.sunnybaby.com.tr/tr/default.asp?rsm=121000000000&id=15

hoşgeldin aramıza :) Ayça'nın ilk mesajını alıntılarsan girdiğinde görür, yoksa sayfa aralarında görmesi çok zor oluyor

ayça listeyi sildi biraz canım hiç girmeyenleri, yerimiz var şu an :) Adı olmayanları ekleyebilir ama ayça pek girmiyo galiba bu aralar?

canım sen de aynı şekilde ya ayçaya özel mesaj atarak ya da ilk mesajını alıntılayarak yazarsan girdiğinde görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…