2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak dünden beri benm bebeğim o kadar çok hareket ediyor ki baya ağrı yapmaya başladı bana sürekli bir baskı hissediyorum sizde de oluyor mu?

Benimki bazen ağrı yapacak kadar sert tekmeliyor, sinire mi geliyor nedir bilmiyorum ama ahh diyorum o ittirince
ilerleyen aylardaki darbeleri tahmin edebiliyorum

gule gule kullan bende http://www.bebeco.com.tr/index.php?do=catalog/product&pid=327 bu urune bakıyorum heryerde ınanlımız fıyat degısıklıgı var kımı yerde 1700 kimi yerde 900 kafamı bu karısıtdı gorunusunu cok sevdım bıde 3 tekerlek olanlar kullanıslı oluyo dedıler

kızlarrr günaydın hamişler herkes iyidir umarım.Beni sorarsanız nefes almaya çalışıyorum.Burnum sürekli tıkalı ağzımdan ve başka yerlerden alıyorum havayı resmen.oyüzden biraz mutsuzum yaaaa çok zor nefes alamamak

Ayça hanım benide eklermisiniz tabloya
Anne Adayı Yaş Şehir Kaçıncı Bebiş Son adet tarihi B.D.T. Gebelik Durumu Cinsiyetimiz
temmuzgelini38 32 kayseri ilk 24.11.2013 31,08,2014 tek erkek

canım benim burun tıkanıklığım olmadığı halde solunum zorluğu çekiyorum arada nefesim daralıyo hele bi merdiven çıkiym bitiyorum zaten halbuki çok kilolu değilim çok kiloda almadım neden böyle anlamadım. Gerçi gebelik haftasına göre kalbinize akciğerlerinize ve böbreklerinize bu aralar iyi bakın yazıyodu

Ayça hanım benide eklermisiniz tabloya
Anne Adayı Yaş Şehir Kaçıncı Bebiş Son adet tarihi B.D.T. Gebelik Durumu Cinsiyetimiz
temmuzgelini38 32 kayseri ilk 24.11.2013 31,08,2014 tek erkek

ayça listeyi sildi biraz canım hiç girmeyenleri, yerimiz var şu an :) Adı olmayanları ekleyebilir ama ayça pek girmiyo galiba bu aralar?
hee niye girmio acaba? En son ayrintiliya girmisti.
Aslinda listeden silinicek cok adam var girenler belli kisiler hep.

suann ben oyleyim ve bu durumdan dolayi dudaklarimda felaket catladi.

Kızlar ben 20. haftadayım ama hala kızımın hareketlerini hissetmiyorum. oğlum 16 . haftada başlamıştı hissettirmeye.son kontrolğmde çok hızlı oldu sırtına beynine baktı ama hareketlerini hiç görmedim sormadım herşey normal deyince.

bnm gibi hala bu haftalarda hissetmeyen var mı?

Merhaba ,hoş geldin :)

Z.Kamil'deki yoga ve hamilelik eğitimleri hakkında biraz bilgi verebilir misin? Hangi gün ve saatlerde oluyor,katılım için nasıl başvuruyoruz ?

Lactamil konusunda ; ordan alacağın extra vitaminlerin zararı olmaz ama muhteviyatındaki diğer maddelerin ne olduğu konusunda paketlenmiş ürünlere şüpheyle yaklaşıyorum.Kilo alma konusunda da 1 bardak lactamilde 80 kalori var...

canım bende kilolu değilim.Ve dediğin gibi merdiven çıkınca hatta normal düz yolda bile yürüyünce nefes nefese kalıyorum ya

Kızlar daha geç hissettiriyor canim biliyosundur benim gorumcemin de kızı olcak o 22. Haftada hissetmeeye başladı doktor herşey normal dediyse hic merak etme :)

aynıyız işte yaaaaaa benim dudağımın 3 ayrı yerinde uçuk çıktı maalesef geçmiyor.Sürekli ağzım açık dolaşıyorum nefes alabilmek için ve kuruyo tabi oyüzden de çatlıyor

Teşekkür ederim canım :) yoga haftada iki gün oluyor saat 16.00 ve 17.30 arası günleri pazartesi fix ama perşembe ve cuma günlerinde değişiklik gösterebiliyor çünkü hocamiz ayni zamanda zeynepkamilde kadin doğum doktoru derslerde nobetine gore ders gününü bizlere söylüyor kesinlikle çok faydali gelebilme imkanin varsa şiddetle tavsiye ederim. Hamilelik eğitimi haftada bir gün saat 13.00-16.00 arasi oluyor katilmak için zeynepkamili arayip gebe egitimden ozlem hanima baglanabilirsin sana gün ve saat veriyolar yeni gruba katilmiş oluyosun. Her turlu doğumla beslenme ve bebekle ile alakali her turlu bilgiyi veriyolar. Allah hayirlisiyla saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin bebisini :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bide şunuda ekleyin yoga için hicbisey bildiren ve yapmana gerek yok mesela pazartesi günü saat 16.00 da esofmanini giy gel :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canm bende henüz kizimin hareketlerini tam net olarak hissetmiyorum. Ara ara birseyler oluyor sonra gidiyor. Ultrasonda cok hareketli ama, acaba kizlar daha mi tembel ??

aynıyız işte yaaaaaa benim dudağımın 3 ayrı yerinde uçuk çıktı maalesef geçmiyor.Sürekli ağzım açık dolaşıyorum nefes alabilmek için ve kuruyo tabi oyüzden de çatlıyor
aynen cnm gece uyurken cok zorlaniyorum ama sonra bakiom uyurken burnum acilmis tabi sonra tekrar devam ediyo :)

kızlar ben biraz yoğunum bu aralar giremiyorum fazla. yeni gelenleri falan eklerim bir ara.. listede hiç girmeyenler varsa söleyin silelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…