2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada nefes aynen benimde çok zorluyor
annemle telefonda konuşuken annem sanki koşmuşsun gibi nefes alıp veriyorsun diyor..
2 kat çıkayım ölüyorum resmen anlamadım..
şimdiiden böyleyse son ayda durum vahim :)

kızlar slmlar dün gece göğüslerimden su ve sarımsı süt geldi açıp dokundum kendiliğinden geldi,sonra sıktım biraz bu seferde 3-4 damla geldi her ikisindende çok tuhaf oldum bu kadar erken mi diye... aranızda sütü geleni oldumu???

Bende kız olduğu için diye düşündüm ama sabırsızlanıyorum sanırım. tşk ederim cnm.

benımde kızım olucak ve henuz hıssetmıyorum doktor hergebelık ve bebek faklıdır 23-24.haftadada hıssedebılırsın dedi...ıyı olsunlar yeter cnm..gonul ıstıyor tabıkı aramızdakı o muhtesem bag olussun diye ama beklıcez..:) kıskanıcaz burdakı annecıklerı hehehe

bende cok cabuk yoruluyorum dr syldm test yaptrdm. tiroide bakti normal dedi hamileliktnmis olurmus arkadaslar burun tikanikligi icin deniz suyu dedi..

aynen bende oyle ki hıc kılo almadım ama egılıp kalkayımm nefesım daralıyor kımseye bırseyde demıyorum şımarıklık olucak dıye :) ama tıkanıyorıum yanı yalan degıl :)

aynen bende oyle ki hıc kılo almadım ama egılıp kalkayımm nefesım daralıyor kımseye bırseyde demıyorum şımarıklık olucak dıye :) ama tıkanıyorıum yanı yalan degıl :)

ben de sürekli burnu tıkalı ağzı açık gezenlerdenim :) ben nefes nefese kalıyorum diyorum ama kimsede pek umursamıyor :)

canım böyle bi durum olabilirmiş ama süt geldiğinde sıkmamak gerekiyor diye biliyorum.

ben de sürekli burnu tıkalı ağzı açık gezenlerdenim :) ben nefes nefese kalıyorum diyorum ama kimsede pek umursamıyor :)

:) kıyamam sana....valla bende kımseye ne naz yapabılıyıorum ne bırsey kayınvalıdem bende kalıyor sözde yardım olsun diye sabah 9da cıkıyor gezmeye aksam 7-8 gelıyor her ısımı kendım yapıyorum...ama boylesı daha ıyı dogumdan sonra bebegımle tek basıma kalmak ıstıyırum cunku.kımseye naz yapmıyorum o yuzden esıme bıle...eskıden daha cıt kırıldım bırseydım sımdı hamıle oldugumdan berı ustume bır guç geldi.tek basıma bebegımle herseyın üstesınden gelırım gıbı gelıyor esımle tartıstıgımda takmıyorum bıle kafama :)

evet aynen işte benim de öyle burası olmasa ne yapardım :) aynı şeyleri yaşayan birileriyle konuşmak çok güzel ben de ailesinin tek kızı nazlı mı nazlı bir kızcağızdım şimdi aslan gibiyim

evet aynen işte benim de öyle burası olmasa ne yapardım :) aynı şeyleri yaşayan birileriyle konuşmak çok güzel ben de ailesinin tek kızı nazlı mı nazlı bir kızcağızdım şimdi aslan gibiyim

bende oyleydım canım babamın en nazlısıydım annem su bardaklarını meyve tabaklarını odamdan toplardı :) şimdi esım yattıgı yerden su ısteyınce basından asagı dökesım gelıyor ama ne yaparsın :)

hayırlı cumalar güzel annişler
(
bebişim 2 gündür hareket etmiyor çok üzülüyorum. neden hareket etmiyordur ki tavsiyeniz var mı?

sağdan sola soldan sağa kayıyor resmen yer değiştirdiğini hissediyorum.Ve sonra orası kalp atışı gibi pıt pıt pıt atıyor.Bilmem anlatabildimmi
O pıt pıtlar ilerleyen zamanlarda pat pat oluyor :) Bende sanırım ilk 14-15 haftalıkken hissettim o pıt pıtları ama emin değildim daha erken, bağırsak hareketleri olabilir belki diye düşünüyordum ama artık eminim oğlum kıpır kıpır.

canım bende sen yazınca araştırdım.. 16. haftadan sonra olabiliyormuş bu normalmiş. alman gereken bir önlem yok sadece çok gelirse göğüs pedi kullanabilirsin. ama sıkma müdahale etme. sarı beyaz olması sorun değil ancak pembe yeşil yada kanlı olursa doktora gitmek gerekiyormuş..

(
bebişim 2 gündür hareket etmiyor çok üzülüyorum. neden hareket etmiyordur ki tavsiyeniz var mı?

Canim ben surekli oyleyim, bi gunu bi gununu tutmuyo. Mesela dun o kadar cok oynadi ki inanamadim bugun sabahtandir ses yok. Ben de cok uzuluyorum ama napayim.

internetten bende çok bakıyorum ama cesaret edip alamıyorum bende. Profilinde istanbulda yaşıyor yazıyor. Fatihte güzel mağazalar var. Mesela hamileler için lord giyim var. günlük kıyafet ve bakmadım ama abiye de vardı sanırım ama kıyafetlerin çoğu cicili bicili şeyler hamile kıyafeti olduğu hemen belli olan cinslerden. Ebru giyimde varmış ona gitmedim. hüma giyim var hamile giyimden çok şalas bol kıyafetler. ismini hatırlamadığım başka mağazalarda var Fatiht'te.

Canim benim de bikac defa oldu su mu sut mu bilmiyorum ama 2-3 defa kiyafetim islandi esim farketti onu da. Bi de camasirimda bikac defa beyaz leke gordum kendi kendine akiyo ara ara heralde

(

canım arka tarafı tekmeliyor olabilir, dinleniyor olabilir :) bir de sen kendini çok dinlediğinde bir türlü tekmelemiyor, ne zaman ki akışına bırakıyosun hatırlatıyo kendini. son günlerde üzüldüğün stres olduğun bir şey var mı? üzüntüden de etkileniyorlar..

Doktorum bana pragnacare çatlak kremini önerdi ama henüz almayı düşünmüyorum. Karnım çok şişkin olduğu zaman bi kaç defa saf zeytinyağı sürdüm çok rahatlattı. Çatlaklar genelde genetikmiş diye de duydum ve son aylarda birden çatlama oluyormuş. Dikkat etmek lazım. İki bebek sahibi ablam bana badem yağı ve kayısı yağını tavsiye etti. biraz daha zaman geçsin onlardan kullanmayı düşünüyorum.

selam annişlerr
bugünlerde aşırı derecede iştahım açık.ne yesem doymuyorum :))aranızda benim gibi olan var mıııı??49 kiloyla başladım şimdi 53 kiloyum bazen 54 oluyorum.20.haftadayım.Gerçi dotorum 17-18 e kadar çıkabilirsin dedi ama ben stemiyorum :)
bu gidişle doğuma kadar tosun gbi olucam :))

Ben de 49la basladim 19. Haftamdayim 50 kiloyum daha almadim ama benim de istahim acildi cok.ustelik egzersiz yuruyus gibi aktiviteler yasak bana malesef yatarak geciriyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…