- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.821
Bende kız olduğu için diye düşündüm ama sabırsızlanıyorum sanırım. tşk ederim cnm.
bu arada nefes aynen benimde çok zorluyor
annemle telefonda konuşuken annem sanki koşmuşsun gibi nefes alıp veriyorsun diyor..
2 kat çıkayım ölüyorum resmen anlamadım..
şimdiiden böyleyse son ayda durum vahim :)
bu arada nefes aynen benimde çok zorluyor
annemle telefonda konuşuken annem sanki koşmuşsun gibi nefes alıp veriyorsun diyor..
2 kat çıkayım ölüyorum resmen anlamadım..
şimdiiden böyleyse son ayda durum vahim :)
aynen bende oyle ki hıc kılo almadım ama egılıp kalkayımm nefesım daralıyor kımseye bırseyde demıyorum şımarıklık olucak dıye :) ama tıkanıyorıum yanı yalan degıl :)
kızlar slmlar dün gece göğüslerimden su ve sarımsı süt geldi açıp dokundum kendiliğinden geldi,sonra sıktım biraz bu seferde 3-4 damla geldi her ikisindende çok tuhaf oldum bu kadar erken mi diye... aranızda sütü geleni oldumu???
ben de sürekli burnu tıkalı ağzı açık gezenlerdenim :) ben nefes nefese kalıyorum diyorum ama kimsede pek umursamıyor :)
:) kıyamam sana....valla bende kımseye ne naz yapabılıyıorum ne bırsey kayınvalıdem bende kalıyor sözde yardım olsun diye sabah 9da cıkıyor gezmeye aksam 7-8 gelıyor her ısımı kendım yapıyorum...ama boylesı daha ıyı dogumdan sonra bebegımle tek basıma kalmak ıstıyırum cunku.kımseye naz yapmıyorum o yuzden esıme bıle...eskıden daha cıt kırıldım bırseydım sımdı hamıle oldugumdan berı ustume bır guç geldi.tek basıma bebegımle herseyın üstesınden gelırım gıbı gelıyor esımle tartıstıgımda takmıyorum bıle kafama :)
evet aynen işte benim de öyle burası olmasa ne yapardım :) aynı şeyleri yaşayan birileriyle konuşmak çok güzel ben de ailesinin tek kızı nazlı mı nazlı bir kızcağızdım şimdi aslan gibiyim
O pıt pıtlar ilerleyen zamanlarda pat pat oluyor :) Bende sanırım ilk 14-15 haftalıkken hissettim o pıt pıtları ama emin değildim daha erken, bağırsak hareketleri olabilir belki diye düşünüyordum ama artık eminim oğlum kıpır kıpır.sağdan sola soldan sağa kayıyor resmen yer değiştirdiğini hissediyorum.Ve sonra orası kalp atışı gibi pıt pıt pıt atıyor.Bilmem anlatabildimmi
kızlar slmlar dün gece göğüslerimden su ve sarımsı süt geldi açıp dokundum kendiliğinden geldi,sonra sıktım biraz bu seferde 3-4 damla geldi her ikisindende çok tuhaf oldum bu kadar erken mi diye... aranızda sütü geleni oldumu???
hayırlı cumalar güzel annişler
(
bebişim 2 gündür hareket etmiyor çok üzülüyorum. neden hareket etmiyordur ki tavsiyeniz var mı?
daha bu bebeği sadece annem ve kardeşim biliyor sadece benim ailemin tarafındanpekte hoşnut kalmadı kimse bilsin de istemiolar gibi davranınca bende neyse karışık bizim durumlar yani. netten bakınıp duruyorum bende şimdi ama deneyerek almam lazım esasında bulsam emin olsum nettende cesaret edip alcamda içime çok sinmesi lazım birde görümce olacağımdan çok göz önünde olucam
hayırlı cumalar güzel annişler
(
bebişim 2 gündür hareket etmiyor çok üzülüyorum. neden hareket etmiyordur ki tavsiyeniz var mı?
kızlar bebışlerımızi beklerken bir sorum olucak tecrubelı olanlardan tavsıye ıstıyorum benım gıbı ılk gebelıgı olanlardanda arastırdıkları bılgılerı paylaşmalarını ıstıyorum....malum tatlı bebeklerımız büyüdükçe göbeklerımızde büyüyor...pekı catlamalarımız olunca neolucak olmaması ıcın neler yapmalıyız...suan yavas yavas büyüyor birden çatlamak ıstemıyorumm acıkcası ne gibi kremler almak lazım neler yapmak lazım....paylaşımlarınızı beklıyorum....
selam annişlerr
bugünlerde aşırı derecede iştahım açık.ne yesem doymuyorum :))aranızda benim gibi olan var mıııı??49 kiloyla başladım şimdi 53 kiloyum bazen 54 oluyorum.20.haftadayım.Gerçi dotorum 17-18 e kadar çıkabilirsin dedi ama ben stemiyorum :)
bu gidişle doğuma kadar tosun gbi olucam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?