2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy aynı sorun bende de var doktoruma sordum doğumdan sonra azalıcak dedi de rahatladım azcık...
Hi yani yok olmicak azalicak :) neyse ona da sukur.hele simdi badem yagi filan suruyom ya iyice gucleniyor.bide nolmus bilios muusn bazilarinin kokleri sararmis sarartici surmus gibi.bdem yagi , kayisi cekirdegi yagi , zeytin yagi , bebe yagi ... bunlar surduklerim hangisi yapti acaba?

Sevindim insallah yolunda gider her sey. Ben 6. Ayi gectikten sonra cok dışarı cikabilecegimi sanmiyorum. Öğretmenim normalde okula kanamam olmadığı muddetce devam. Ama onun haricinde kendimi yormamam gerek. Bebek alışverişini nasil yapacagim onu bile bilmiyorum.biz 19+3uz bugun. Ilk kez bebege bikac sey aldk o kadar acemiyim ki :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Badem ve bebe yağı Tüylenme yapıyor o yüzden pek tavsiye etmiyorlar ben kakao yağı kullanıyordum hem çatlamaya başladım hem de acı hissediyordum şimdi mustelayi kullanıyorum hic acı hissetmiyorum

ayy deliler sizi benimki tuylu ama kiz nasil etcez :)))))

bilemiyorum ki merak ettim bende

İnşallah bebeklerimize kavuşacağız canım yatsan da yatmassn da zaman akıyor bir şekilde.yatınca biraz zor oluyor ama napalım.inşallah yatmana gerek kalmaz.

Kızlar benim dizimden aşağısı sanki romatizmalıymışım gibi sızlıyor.çok rahatsız edici.geceleri zor uyuyorum bu yüzden.az önce eşime dizaltı kışlık çorap aldırttım ve giydim.sıcak sanki hafifletiyor gibi.bu ne böyle anlamadım?

gebelikle ilgili degildir heralde ya cnm gercejten romatizma olmasin?

canım normalde varis varsa bacakalrında hamılelıkle dahada genısleyebılıyormus kılcal damarlar ve varisler belkı agrın o yüzdendir...

Ben bugün şaşkınbakkaldaki mağazasına gittim çok guzel şeyler var netten elbise almıştım göğüs kısmı dar geldi tayt aldım büyük geldi o yüzden denemeden almam artık bugün kendime bir sürü şey aldım keyfim yerine geldi

ben erzurumdayım.burda hiç bir şey yok.Hep büyük beden var.Zar zor bi kot buldum.LCW de bile çeşit ve beden yok sadece 2 tip pantolon var.O yüzden netten almak istiyorum.

ayy deliler sizi benimki tuylu ama kiz nasil etcez :)))))

valla bilemem canım bir çok kişinin sonrdan değişmiş kız ken oğlan olup oğlan ken kız olan okuyorum benimde değişebilir 20 haftadayım gerçi ama tüye gelincde eşim muzipliği kız erkek hepsi de çok tatlı yerim onları ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…