- 20 Ocak 2014
- 372
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.921
ayy deliler sizi benimki tuylu ama kiz nasil etcez :)))))
Hi yani yok olmicak azalicak :) neyse ona da sukur.hele simdi badem yagi filan suruyom ya iyice gucleniyor.bide nolmus bilios muusn bazilarinin kokleri sararmis sarartici surmus gibi.bdem yagi , kayisi cekirdegi yagi , zeytin yagi , bebe yagi ... bunlar surduklerim hangisi yapti acaba?ayyy aynı sorun bende de var doktoruma sordum doğumdan sonra azalıcak dedi de rahatladım azcık...
Serklaja gerek duymadı doktorum.iki haftada bir rahim ağzım ölçülüyor.çok şükür ölçümlerim iyi gidiyor.yarın 20 haftalık oluyoruz bebeğimle.14 nisanda kontrolüm var.inşallah ölçümüm iyi çıkarsa belki ilerleyen haftalarda haftada 1 gün dışarı çıkabilirim diye ümit ediyorum.
Hi yani yok olmicak azalicak :) neyse ona da sukur.hele simdi badem yagi filan suruyom ya iyice gucleniyor.bide nolmus bilios muusn bazilarinin kokleri sararmis sarartici surmus gibi.bdem yagi , kayisi cekirdegi yagi , zeytin yagi , bebe yagi ... bunlar surduklerim hangisi yapti acaba?
Hi yani yok olmicak azalicak :) neyse ona da sukur.hele simdi badem yagi filan suruyom ya iyice gucleniyor.bide nolmus bilios muusn bazilarinin kokleri sararmis sarartici surmus gibi.bdem yagi , kayisi cekirdegi yagi , zeytin yagi , bebe yagi ... bunlar surduklerim hangisi yapti acaba?
Sevindim insallah yolunda gider her sey. Ben 6. Ayi gectikten sonra cok dışarı cikabilecegimi sanmiyorum. Öğretmenim normalde okula kanamam olmadığı muddetce devam. Ama onun haricinde kendimi yormamam gerek. Bebek alışverişini nasil yapacagim onu bile bilmiyorum.biz 19+3uz bugun. Ilk kez bebege bikac sey aldk o kadar acemiyim ki :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gebelikle ilgili degildir heralde ya cnm gercejten romatizma olmasin?Kızlar benim dizimden aşağısı sanki romatizmalıymışım gibi sızlıyor.çok rahatsız edici.geceleri zor uyuyorum bu yüzden.az önce eşime dizaltı kışlık çorap aldırttım ve giydim.sıcak sanki hafifletiyor gibi.bu ne böyle anlamadım?
canım normalde varis varsa bacakalrında hamılelıkle dahada genısleyebılıyormus kılcal damarlar ve varisler belkı agrın o yüzdendir...Kızlar benim dizimden aşağısı sanki romatizmalıymışım gibi sızlıyor.çok rahatsız edici.geceleri zor uyuyorum bu yüzden.az önce eşime dizaltı kışlık çorap aldırttım ve giydim.sıcak sanki hafifletiyor gibi.bu ne böyle anlamadım?
gebelikle ilgili degildir heralde ya cnm gercejten romatizma olmasin?
canım normalde varis varsa bacakalrında hamılelıkle dahada genısleyebılıyormus kılcal damarlar ve varisler belkı agrın o yüzdendir...
selam arkadaşlarr..https://www.ebrumaternity.com/?page=payment_method bu siteden hiç alışveriş yaptınız mı bedenimi ölçtüğümde bedenim xs çıkıyor.Acaba dar olur mu,bu siteden ürün alanınız var mı hiç ?
ben erzurumdayım.burda hiç bir şey yok.Hep büyük beden var.Zar zor bi kot buldum.LCW de bile çeşit ve beden yok sadece 2 tip pantolon var.O yüzden netten almak istiyorum.Ben bugün şaşkınbakkaldaki mağazasına gittim çok guzel şeyler var netten elbise almıştım göğüs kısmı dar geldi tayt aldım büyük geldi o yüzden denemeden almam artık bugün kendime bir sürü şey aldım keyfim yerine geldi
Hamilelikten önce oldu cnm ilacın adını anımsamıyorun bana bağırsak iltihabı demişti kolonoskopi de narkoz aldım o yuzden hiç sorun olmadı yani acı hissetmedim yalnız öncesinde bağırsak temizleyici yani müsil ve lavman kullanıyorsun o biraz yorucu sık sık wcye gitmek zorunda kalıyorsun ve biraz karın ağrısı oluyo kolonoskopi sonrasında da hiç acı hissetmedim ağrılar da ilaçtan 2 gün sonra azaldı 1 haftada ii oldum cok sükür inş tez zamanda sende ii olursun simdi hiç ağrım yok yalnız beslenmene dikkat et yağlı agır yiyecekler yeme hafif seyler ye az az sık sık..
çok teşekkür ederim.bana da bağırsak iltihabı dedi.inşallah geçer benimki de.sürekli gaz varmış gibi wc ye gitme ihtiyacı duyuyorum bu sefer de hemoroid olcam diye korkuyorum.ağrı çok zor Allahım ikimize de bir daha göstermesin inşallah.
cevabın için tekrar teşekkürler.
Hadi hayirl olsun tekmen :)kızlar sanırım kızım tekme attı
ayyy nasil guzel seyler var kiz ama fiyatlar ucmus pacasi fermuarli kota bayildim.bide kot etekler cok guzel.esprili tisortlere de uyuz oluyom.selam arkadaşlarr..https://www.ebrumaternity.com/?page=payment_method bu siteden hiç alışveriş yaptınız mı bedenimi ölçtüğümde bedenim xs çıkıyor.Acaba dar olur mu,bu siteden ürün alanınız var mı hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?