2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun.. ALlah şifa versin inşallah... yüreğini ferah tut. en azından teşhis konmuç ve ilaç tedavisi başlanmış. sonuçta gebe olup diş için ya da gribal ya da barsak en feksiyonları için antibiyotik içen var... ALlah tüm hamilelerle beraber bizim de yardımcımız olsun...

Bende bugun oglumun dogum gununu yaptik cook yoruldum darsi ikinci bebisime ve sizlere 2 yasinda olduk 1 nisan aslindada calisinca insan hagtasonuna denk getiriyo :)

Yok çok şükür kanamam olmadı.ben izmirdeyim canım.bornova şifa hastanesine gidiyorum.sen nerdesin? Tabi benim bir de rahim ağzı problemim var ondan da yatıyorum.

Canim araya girdim kusura bakma ben de izmirdeyim bornova şifaya gitmeyi düşünüyorum sen hangi doktora gidiyorsun memnun musun

Canim araya girdim kusura bakma ben de izmirdeyim bornova şifaya gitmeyi düşünüyorum sen hangi doktora gidiyorsun memnun musun
canım ben prof.dr.Serkan Güçlü ye gidiyorum.riskli gebelik uzmanı kendisi.250tl ödüyorum biraz pahalı belirteyim.ama eğer hamileliğin riskli değilse orda normal kadın doğum doktorları da var.ben riskli bir hamileyim Serkan beye mecbur gidiyorum.

Yok çok şükür kanamam olmadı.ben izmirdeyim canım.bornova şifa hastanesine gidiyorum.sen nerdesin? Tabi benim bir de rahim ağzı problemim var ondan da yatıyorum.

Ben istanbuldayim senin durum dsha zormus cnm serklaj oldun mu ksc haftalik bebegin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar teskk.ederm ben kendi dr.gidemeyecgim.beni perinatolji uxmn gonderdi.baska bir dr.yaptitacagm o yuzden sordum nelere bakiliyr nasil diye.gidetken diklt etmem gereken birsey varmi?? Ac/tok sikisik vs??? Veya dr.bakarkem dikkt edilecek sormam gereken bisey varmi?? Cd veya rapor veriyorlardir degilmi cunku kendi dr.sonucu getr dedi rabbim hepimizn yavrusunu ailesine ailesinide yavrusuna bagislasin insallh

Bnm su secimde gorev aldigimdan brri belim ve ayaklarim cok fena agriyo gun icerisinde hic bisi yok yatayim basliyo hele bide tuvalete sikistiysam gece kalkiyorum tuvaletten sonra geciyo agrisi yatiyorum 10 15 dk sonra yine acaba cok ayakta kaldim onun yorgunlugu mu hala yoksa kalsiyum eksukligi fkn mi ki

Secimde gorev almasaydin devretseydin keske ben almadigima sukrettim arkadaslarin yorgunluklarini forunce. Hamileyken daha da zor.

Cok gecmis olsun. Hamileligin sorunlari kendi basina bir dert gercekten.
Umarim cabuk toparlanirsin ve antibiyotikleri de doktor özenle secmistir diye tahmin ediyorum.
Sürekli bir agri mi yani gün boyu mu sürüyor?

evet maalesef.apandisit sancısı gibi,zaten buna sol apandisit de derlermiş.

herkese günaydın, geceden beri bebeğim pek sessiz o kadar uyandırmaya çalıştım salladım ama nafile ben uyurken mi hareketliydi acaba o öyle sessiz olunca canım sıkılıyor hemen endişe başlıyor Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Ben istanbuldayim senin durum dsha zormus cnm serklaj oldun mu ksc haftalik bebegin

Serklaja gerek duymadı doktorum.iki haftada bir rahim ağzım ölçülüyor.çok şükür ölçümlerim iyi gidiyor.yarın 20 haftalık oluyoruz bebeğimle.14 nisanda kontrolüm var.inşallah ölçümüm iyi çıkarsa belki ilerleyen haftalarda haftada 1 gün dışarı çıkabilirim diye ümit ediyorum.

Canım dün benimki de öyleydi.ama bugün kıpır kıpır.üzülme birşey yoktur.bazen çok sessiz bazen kıpır kıpır oluyorlar.

Amin cnm ben kahvaltı yapmıştım tuvaletimi de yapmistım yani özel bi seye gerek yok sana cd yada rapor vermeliler ki kendi drun sonucu görsün inş bi sorun cıkmaz içini rahat tut

Hmm anladim canim genel olarak hastaneden memnun musun peki ben randevu bulamıyorum o sinir bozucu

Hmm anladim canim genel olarak hastaneden memnun musun peki ben randevu bulamıyorum o sinir bozucu

Hastaneden memnunum canım.istersen bir bak sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…