- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.901
Herkese merhaba.
kızlar size daha önce inanılmaz bir şişkinliğim ve gaz sancım olduğundan bahsedip yardım istemiştim.
meğer karnımdaki gaz değilmiş.kalın bağırsak iltihabı da denilen divertikülit olmuşum.berbat bişey sol karnımda müthişşş bir ağrı var iki büklüm yürüyorum.Allah derdin büyüğünden saklasın çok zormuş."antibiyotiksiz hastalıksız geçiriyorum çok şükür" demiştim.antibiyotik başladık.hamile olmasam kolonoskopi yapacaklarmış.Aman Allahım! hastanenin ortasında deli gibi ağladım kızlar ki ben kalabalıkta hele de kendim için ağlayan biri değilim.
ne hastalıklar varmış,pat diye nerden çıktı diyorum ama şükürler olsun halime.eşim de yardımcı sağolsun.inanın bebeğimi unutuyorum ağrıdan.hiç geçmiyo.bikaçgün antibiyotiğin etki etmesi sürer dedi dr.şu an ağır ağır ve eğri yürüyen bi hamileyim.
günlük yazar gibi oldu hepinizi öpüyorum.
Yok çok şükür kanamam olmadı.ben izmirdeyim canım.bornova şifa hastanesine gidiyorum.sen nerdesin? Tabi benim bir de rahim ağzı problemim var ondan da yatıyorum.
canım ben prof.dr.Serkan Güçlü ye gidiyorum.riskli gebelik uzmanı kendisi.250tl ödüyorum biraz pahalı belirteyim.ama eğer hamileliğin riskli değilse orda normal kadın doğum doktorları da var.ben riskli bir hamileyim Serkan beye mecbur gidiyorum.Canim araya girdim kusura bakma ben de izmirdeyim bornova şifaya gitmeyi düşünüyorum sen hangi doktora gidiyorsun memnun musun
Yok çok şükür kanamam olmadı.ben izmirdeyim canım.bornova şifa hastanesine gidiyorum.sen nerdesin? Tabi benim bir de rahim ağzı problemim var ondan da yatıyorum.
Slm arkadaşlar bugun kontrolum vardi 20+6 dayız dr bebek ii dedi cok sukur.. Ayrıntılı ultrosonu kendi yaptı ben ilk gebeliğimde ayrı radyoloji uzman dru bakmıştı ama bunda takibimi yapan dr kendi baktı herseyine kalbi böbrekleri midesi kafası boyu.. Herseyine baktı.. Gelişimi ii dedi 400 gr 24 cm miş sizinkiler nasıldı doppler a da baktı ii dedi boyle işte
Kalbine tum organlarina dudak yarigi olup olmadigina burun kemigi yapisini inceledi tum lemiklerinin gelisimini inceledi kisacasi bebegi igneden iplige inceledi 25 dk filan surdu kilosu 450 gram boyu 30 cm cok sukur bir sorunu yoktu. Benim kendi doktorum yapti incelemeyi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bnm su secimde gorev aldigimdan brri belim ve ayaklarim cok fena agriyo gun icerisinde hic bisi yok yatayim basliyo hele bide tuvalete sikistiysam gece kalkiyorum tuvaletten sonra geciyo agrisi yatiyorum 10 15 dk sonra yine acaba cok ayakta kaldim onun yorgunlugu mu hala yoksa kalsiyum eksukligi fkn mi ki
Cok gecmis olsun. Hamileligin sorunlari kendi basina bir dert gercekten.
Umarim cabuk toparlanirsin ve antibiyotikleri de doktor özenle secmistir diye tahmin ediyorum.
Sürekli bir agri mi yani gün boyu mu sürüyor?
Herkese merhaba.
kızlar size daha önce inanılmaz bir şişkinliğim ve gaz sancım olduğundan bahsedip yardım istemiştim.
meğer karnımdaki gaz değilmiş.kalın bağırsak iltihabı da denilen divertikülit olmuşum.berbat bişey sol karnımda müthişşş bir ağrı var iki büklüm yürüyorum.Allah derdin büyüğünden saklasın çok zormuş."antibiyotiksiz hastalıksız geçiriyorum çok şükür" demiştim.antibiyotik başladık.hamile olmasam kolonoskopi yapacaklarmış.Aman Allahım! hastanenin ortasında deli gibi ağladım kızlar ki ben kalabalıkta hele de kendim için ağlayan biri değilim.
ne hastalıklar varmış,pat diye nerden çıktı diyorum ama şükürler olsun halime.eşim de yardımcı sağolsun.inanın bebeğimi unutuyorum ağrıdan.hiç geçmiyo.bikaçgün antibiyotiğin etki etmesi sürer dedi dr.şu an ağır ağır ve eğri yürüyen bi hamileyim.
günlük yazar gibi oldu hepinizi öpüyorum.[/QUOTE
Cok geçmiş olsun cnm bende 4-5 ay önce benzer bir durum yasadim kolonoskopi yapıldı bana cok ağrım vardı allah yardımcın olsun ama antibiyotikle geçiyor korkma inş bi şey olmaz
gerçekten mi ayyy senin adına çok üzüldüm sana da geçmiş olsun canım .ama aynı şeyi yaşayan birini bulduğum için de çok sevindim.nolur anlat bana ayrıntıları.4-5 ay önce..hamile olmadan mı oldu sende de? kolonoskopi nasıldı çok mu zor? ne kadar içtin antibiyotiği,hangi antibiyotik? ne kadar sürdü ağrının geçmesi? şimdi nasılsın,tamamen geçti mi ağrın.lütfen yardım ve önerilerini bekliyorum..
Insalllhhhh saglikla sihhatle agustos annesi olurum.yarabbimmmm sen kavustur meleklerime..
selam doğum yapacağımız tarih aynı:)))hayırlı uğurlu olsun
Ben istanbuldayim senin durum dsha zormus cnm serklaj oldun mu ksc haftalik bebegin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese günaydın, geceden beri bebeğim pek sessiz o kadar uyandırmaya çalıştım salladım ama nafile ben uyurken mi hareketliydi acaba o öyle sessiz olunca canım sıkılıyor hemen endişe başlıyor Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
ayy deliler sizi benimki tuylu ama kiz nasil etcez :)))))ıyyy benimde ya sorma çok çekiniyorum eşim bile 3üncü aydan beri yok yok oğlan olcek diyordu nerden bildin dedim geçen öğrenince oğlum olacağını göbeğine baksana benden fazla dediii
Kizlar teskk.ederm ben kendi dr.gidemeyecgim.beni perinatolji uxmn gonderdi.baska bir dr.yaptitacagm o yuzden sordum nelere bakiliyr nasil diye.gidetken diklt etmem gereken birsey varmi?? Ac/tok sikisik vs??? Veya dr.bakarkem dikkt edilecek sormam gereken bisey varmi?? Cd veya rapor veriyorlardir degilmi cunku kendi dr.sonucu getr dedirabbim hepimizn yavrusunu ailesine ailesinide yavrusuna bagislasin insallh
canım ben prof.dr.Serkan Güçlü ye gidiyorum.riskli gebelik uzmanı kendisi.250tl ödüyorum biraz pahalı belirteyim.ama eğer hamileliğin riskli değilse orda normal kadın doğum doktorları da var.ben riskli bir hamileyim Serkan beye mecbur gidiyorum.
gerçekten mi ayyy senin adına çok üzüldüm sana da geçmiş olsun canım .ama aynı şeyi yaşayan birini bulduğum için de çok sevindim.nolur anlat bana ayrıntıları.4-5 ay önce..hamile olmadan mı oldu sende de? kolonoskopi nasıldı çok mu zor? ne kadar içtin antibiyotiği,hangi antibiyotik? ne kadar sürdü ağrının geçmesi? şimdi nasılsın,tamamen geçti mi ağrın.lütfen yardım ve önerilerini bekliyorum..
Hamilelikten önce oldu cnm ilacın adını anımsamıyorun bana bağırsak iltihabı demişti kolonoskopi de narkoz aldım o yuzden hiç sorun olmadı yani acı hissetmedim yalnız öncesinde bağırsak temizleyici yani müsil ve lavman kullanıyorsun o biraz yorucu sık sık wcye gitmek zorunda kalıyorsun ve biraz karın ağrısı oluyo kolonoskopi sonrasında da hiç acı hissetmedim ağrılar da ilaçtan 2 gün sonra azaldı 1 haftada ii oldum cok sükür inş tez zamanda sende ii olursun simdi hiç ağrım yok yalnız beslenmene dikkat et yağlı agır yiyecekler yeme hafif seyler ye az az sık sık..
herkese günaydın, geceden beri bebeğim pek sessiz o kadar uyandırmaya çalıştım salladım ama nafile ben uyurken mi hareketliydi acaba o öyle sessiz olunca canım sıkılıyor hemen endişe başlıyor Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Hmm anladim canim genel olarak hastaneden memnun musun peki ben randevu bulamıyorum o sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?