2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mrb. cnm benide listeye eklersen sevinirim, ilk gebelik, cinsiyet erkek, son adet tarihi 14 kasım, muhtemel doğum tarii 20 ağustos, şehir ankara,

mrb. kızlar ayrıntılı ulturasonumuz oldu çok şükür temiz ve sorunsuz çıktı
ve nihayetinde 5. ayımda öğrendim inatçı oğluşumun cinsiyetini
kızlarrr hamilelikde ilk tetenoz aşımı oldum kolum bayağı ağrıdı 2 gün oldu geçmedi hemşire 3 gün sürer dedi.
sizdede oldumu ağrı ?

gunaydin kizlar.... cok kotu gribim ihlamur falan iciyorumve cok korkuyorum ogluma zarari varmidir acba?
ne iceyim ne yapayim yardim edin lutfennnnn

Gecmis olsun canim nane limon icme ihlamurun zarari yok yanilmiyorsam bol bol dinlen insallah en kisa zamanda geceer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydin kizlar.... cok kotu gribim ihlamur falan iciyorumve cok korkuyorum ogluma zarari varmidir acba?

Günaydın geçmiş olsun canım günde 2 bardak bol limonu ihlamur iç bir de ayva portakal elma kuşburnundan meyve çayı yapıp iç iyi geliyor gribe turşu suyu da iyi gelir acı ama turşu ödem yapıyor ama 1 bardaktan bir şey olmaz dersen bilemem tavuk suyuna sehriye çorbası yapıp limonla iç o da süper olur Allah şifa versin

tesekurler arkadaslar iciyorum bakalimnasil olcaz valla gripten bebegim etkilenirmi acaba mrak ediyorum..

Gunaydin sevgili ağustos anneleri bebisim 5 aylik oldu tekmelerde kuvvetlendi maşallah :) günlerdir diş agrisi cekiyorum karanfil koydum tuzla gargara yaptim ilaç kullanmayim diye ama maalesef bi ise yaramadi. Dr. Antb. Verdi çekilecek dedi inşallah bebisim etkilenmez.....:18:

Merak etme cnm gecen hafta bnde oldum ayni sekilde 4 gün aGrisi gecmedi hemsire agri olur demisti normaldir endiselenme :) buarada oglusun icinde hayirli olsun saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin Rabbim bebegini cnm :)

kızlar sanırım kızım tekme attı

ay cok guzel gozun aydin cnm artik o tekmelerden 9.ayin son gunune kadar yersin Insallaaahhh

herseyin guzel olmasina sevindim cnm darisi basimizaaa
oglusun da hayirli olsuunnn..asi ben yaptirmadim sms burda yaptiranlar acisindan ve morlugundan sikayet ettiler korma gecer Ins.

Ihlamurun zarari olmaz gecmis olsun cnm..ben de galiba hafiften usuttum ates falan yok ama ufak ufak oksuruk hapsuruk varrr:18: Insallah ilerlemezz..
Gecmis olsunnnn cnm..tekmelere gelince inanki son 2gundur yalniz gobisle geviriyorum zamanimi tekme kuvveti arttigi icin garip geliyo tum gun onu izliyorum tekmeler disardan belli oluyo kameraya cekiyorum esimle bakip guluyoruz

Kizlar aksama dogru sol kolumda uyusma basliyorrr..sanki bardagi elime alsam dusurucem gibi geliyo..kolumda guc yokmus gibi agir bisey zaten alamiyorum uyusma baslayinca..yasayan varmi?? Acaba normalmi yoksa dk.mu arasammi
Yani cok sikayet edicek kadar degil ara ara oluyo..acaba sol tarafima yatmaktanmi oluyo diye de dusunuyorummm

hamişlerr günaydınn nasılsınız bugün?Herkese iyi haftalar diliyorum.Bugün bizim doktor kontrolümüz var nihayet:)akşam 16:00 da gideceğiz ve bebişin cinsiyetini başka doktora gidip öğrendiğimizi çaktırmayacağız,bilmiyormuşuz gibi yapacağız bakalım biizm doktor ne diyecek çok heyecanlıyım

canım merhaba bu şikayetler başka arkadaşlarda da oldu ve tabi bende de buraya yazmıştık neden olabileceğini.Hamilelikte sinir sıkışması vs. gibi durumlar olabiliyormuş oyüzden kolda elde bilekte uyuşmalar,his kaybı olurmuş normalmiş yani.Ama sen yinede doktoruna anlat bu durumu istersen o ne diyecek bakalım?

tamam cnm..sgl cvpladigin icin cok sikayetci degilim ama yine de sormak istedim..

dk kandirmaca haaa ya kiz derse
Hayirli haberlerle gel insallahh cnm...

mrb. cnm benide listeye eklersen sevinirim, ilk gebelik, cinsiyet erkek, son adet tarihi 14 kasım, muhtemel doğum tarii 20 ağustos, şehir ankara,

hoşgeldiniz kızlar Bilgilerinizi ayça'ya özel mesaj atarak veya ilk mesajını alıntılayarak yazarsanız girdiğinde görmesi daha kolay olur. Sayfa sayfa takip edemiyor çünkü..

Çok geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifa versin :26:

Benim de 3 gün sürdü ağrısı canım, sonra geçti. Tetanoz ağrılı bir aşıymış, normal yani. Şimdi 2.dozu olacağım günü bekliyorum

iste onlardan biri benim erkekdi kiz oldu :))) yok cn artik koca cocuk oldular degismez insallah.bizin kizi 3 dr tasdikledi valla degisirse de bilemiyorumbgiysin pembeleri gezsin oglan.benim tüyler ilaclardan cnm cok hormon ignesi kullandim muhtemelen ondandir.

aa cnm anlataana kac dk surdu sen de izledin mi filan ?o kol agrisindan korkumdan gidemedim ya ama yarin gitcem kacisi yok.

Bol bol su ic bol portakal ic cnm guzel dinlen dinlenmeden gecmio bu meret.

tamam cnm..sgl cvpladigin icin cok sikayetci degilim ama yine de sormak istedim..

dk kandirmaca haaa ya kiz derse
Hayirli haberlerle gel insallahh cnm...

Vallaha bizde ondan korktuk aslında ya kız derseozaman saklayamam işte itiraf ederim yaa olurmu doktor bey biz geçen hafta gittik başka bi yere o erkek dedi falan diye başlarımbakalım canım hayırlısı olsun

Vallaha bizde ondan korktuk aslında ya kız derseozaman saklayamam işte itiraf ederim yaa olurmu doktor bey biz geçen hafta gittik başka bi yere o erkek dedi falan diye başlarımbakalım canım hayırlısı olsun
yok kiz olmaz oyle seyyy...12 13.haftalarda yanilmalar oluyor..sen 16da ogrendin dimi??:26:
Bana dk.12de soylemedi bidahaki randevu 18haftayaydi o zaman erkek dedi.siradaki rndvu 25hafta..simdi ortalarda dolasiyorum ya kiz derse mavili gezicek kizim kocis de olurmu olur diyo 9ay kiz bekleyip oglan cikan nasil oluyosa bu da olur..iyisi biz alis verisi hep beyazli sarili yesilli yapalim da cocuk rezil olmasin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…