- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 158
- 34
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.941
gunaydin kizlar.... cok kotu gribim ihlamur falan iciyorumve cok korkuyorum ogluma zarari varmidir acba?
ne iceyim ne yapayim yardim edin lutfennnnn
Günaydın geçmiş olsun canım günde 2 bardak bol limonu ihlamur iç bir de ayva portakal elma kuşburnundan meyve çayı yapıp iç iyi geliyor gribe turşu suyu da iyi gelir acı ama turşu ödem yapıyor ama 1 bardaktan bir şey olmaz dersen bilemem tavuk suyuna sehriye çorbası yapıp limonla iç o da süper olur Allah şifa versin
kızlar sanırım kızım tekme attı
mrb. kızlar ayrıntılı ulturasonumuz oldu çok şükür temiz ve sorunsuz çıktı
ve nihayetinde 5. ayımda öğrendim inatçı oğluşumun cinsiyetini
kızlarrr hamilelikde ilk tetenoz aşımı oldum kolum bayağı ağrıdı 2 gün oldu geçmedi hemşire 3 gün sürer dedi.
sizdede oldumu ağrı ?
tesekurler arkadaslar iciyorum bakalimnasil olcaz valla gripten bebegim etkilenirmi acaba mrak ediyorum..
selam arkadaşlarr..https://www.ebrumaternity.com/?page=payment_method bu siteden hiç alışveriş yaptınız mı bedenimi ölçtüğümde bedenim xs çıkıyor.Acaba dar olur mu,bu siteden ürün alanınız var mı hiç ?
kızlar sanırım kızım tekme attı
herseyin guzel olmasina sevindim cnm darisi basimizaaamrb. kızlar ayrıntılı ulturasonumuz oldu çok şükür temiz ve sorunsuz çıktı
kızlarrr hamilelikde ilk tetenoz aşımı oldum kolum bayağı ağrıdı 2 gün oldu geçmedi hemşire 3 gün sürer dedi.
sizdede oldumu ağrı ?
Ihlamurun zarari olmaz gecmis olsun cnm..ben de galiba hafiften usuttum ates falan yok ama ufak ufak oksuruk hapsuruk varrr:18: Insallah ilerlemezz..gunaydin kizlar.... cok kotu gribim ihlamur falan iciyorumve cok korkuyorum ogluma zarari varmidir acba?
Gecmis olsunnnn cnm..tekmelere gelince inanki son 2gundur yalniz gobisle geviriyorum zamanimi tekme kuvveti arttigi icin garip geliyo tum gun onu izliyorum tekmeler disardan belli oluyo kameraya cekiyorum esimle bakip guluyoruzGunaydin sevgili ağustos anneleri bebisim 5 aylik oldu tekmelerde kuvvetlendi maşallah :) günlerdir diş agrisi cekiyorum karanfil koydum tuzla gargara yaptim ilaç kullanmayim diye ama maalesef bi ise yaramadi. Dr. Antb. Verdi çekilecek dediinşallah bebisim etkilenmez.....:18:
canım merhaba bu şikayetler başka arkadaşlarda da oldu ve tabi bende de buraya yazmıştık neden olabileceğini.Hamilelikte sinir sıkışması vs. gibi durumlar olabiliyormuş oyüzden kolda elde bilekte uyuşmalar,his kaybı olurmuş normalmiş yani.Ama sen yinede doktoruna anlat bu durumu istersen o ne diyecek bakalım?Kizlar aksama dogru sol kolumda uyusma basliyorrr..sanki bardagi elime alsam dusurucem gibi geliyo..kolumda guc yokmus gibi agir bisey zaten alamiyorum uyusma baslayinca..yasayan varmi?? Acaba normalmi yoksa dk.mu arasammi
Yani cok sikayet edicek kadar degil ara ara oluyo..acaba sol tarafima yatmaktanmi oluyo diye de dusunuyorummm
tamam cnm..sgl cvpladigin icincanım merhaba bu şikayetler başka arkadaşlarda da oldu ve tabi bende de buraya yazmıştık neden olabileceğini.Hamilelikte sinir sıkışması vs. gibi durumlar olabiliyormuş oyüzden kolda elde bilekte uyuşmalar,his kaybı olurmuş normalmiş yani.Ama sen yinede doktoruna anlat bu durumu istersen o ne diyecek bakalım?
hamişlerr günaydınn nasılsınız bugün?Herkese iyi haftalar diliyorum.Bugün bizim doktor kontrolümüz var nihayet:)akşam 16:00 da gideceğiz ve bebişin cinsiyetini başka doktora gidip öğrendiğimizi çaktırmayacağız,bilmiyormuşuz gibi yapacağız bakalım biizm doktor ne diyecek çok heyecanlıyım
Merhaba, ben de araniza katilabilmek icin siteye üye oldum. Listeye ekleyebilir misiniz acaba? Son adet tarihim 7 Kasim. Tahmini dogum günü 14 Agustos. Baktim sizler ne güzel bilgi alisverisi yapiyorsunuz, bazen benim de cok kafama takilanlar oluyor. Destek almis olurum diye düsündüm.
mrb. cnm benide listeye eklersen sevinirim, ilk gebelik, cinsiyet erkek, son adet tarihi 14 kasım, muhtemel doğum tarii 20 ağustos, şehir ankara,
Herkese merhaba.
kızlar size daha önce inanılmaz bir şişkinliğim ve gaz sancım olduğundan bahsedip yardım istemiştim.
meğer karnımdaki gaz değilmiş.kalın bağırsak iltihabı da denilen divertikülit olmuşum.berbat bişey sol karnımda müthişşş bir ağrı var iki büklüm yürüyorum.Allah derdin büyüğünden saklasın çok zormuş."antibiyotiksiz hastalıksız geçiriyorum çok şükür" demiştim.antibiyotik başladık.hamile olmasam kolonoskopi yapacaklarmış.Aman Allahım! hastanenin ortasında deli gibi ağladım kızlar ki ben kalabalıkta hele de kendim için ağlayan biri değilim.
ne hastalıklar varmış,pat diye nerden çıktı diyorum ama şükürler olsun halime.eşim de yardımcı sağolsun.inanın bebeğimi unutuyorum ağrıdan.hiç geçmiyo.bikaçgün antibiyotiğin etki etmesi sürer dedi dr.şu an ağır ağır ve eğri yürüyen bi hamileyim.
günlük yazar gibi oldu hepinizi öpüyorum.
mrb. kızlar ayrıntılı ulturasonumuz oldu çok şükür temiz ve sorunsuz çıktı
sizdede oldumu ağrı ?
iste onlardan biri benim erkekdi kiz oldu :))) yok cn artik koca cocuk oldular degismez insallah.bizin kizi 3 dr tasdikledi valla degisirse de bilemiyorumbgiysin pembeleri gezsin oglan.benim tüyler ilaclardan cnm cok hormon ignesi kullandim muhtemelen ondandir.valla bilemem canım bir çok kişinin sonrdan değişmiş kız ken oğlan olup oğlan ken kız olan okuyorum benimde değişebilir 20 haftadayım gerçi ama tüye gelincde eşim muzipliği kız erkek hepsi de çok tatlı yerim onları ben
aa cnm anlataana kac dk surdu sen de izledin mi filan ?o kol agrisindan korkumdan gidemedim ya ama yarin gitcem kacisi yok.mrb. kızlar ayrıntılı ulturasonumuz oldu çok şükür temiz ve sorunsuz çıktı
sizdede oldumu ağrı ?
Bol bol su ic bol portakal ic cnm guzel dinlen dinlenmeden gecmio bu meret.gunaydin kizlar.... cok kotu gribim ihlamur falan iciyorumve cok korkuyorum ogluma zarari varmidir acba?
tamam cnm..sgl cvpladigin icincok sikayetci degilim ama yine de sormak istedim..
dk kandirmaca haaa ya kiz derse
Hayirli haberlerle gel insallahh cnm...
Vallaha bizde ondan korktuk aslında ya kız derseozaman saklayamam işte itiraf ederim yaa olurmu doktor bey biz geçen hafta gittik başka bi yere o erkek dedi falan diye başlarım bakalım canım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?