2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım ben 16.haftada öğrendim ama ultrason cihazı hem renkli hem 4 boyutluydu ve doktor epey bir inceledi acaba kordonla pipiyi karıştırıyormuyum dye baktı detaylı sonra 100 de 100 erkek değişmez dedi.Hatta bizede gösterdi pipisii oğlumun :))))

bu arada bende birsürü alışveriş yaptım biberonu bile mavi aldım vallaha cinsiyet değişirse çok bozulurum

magnezyum,kalsıyum eksıklıgınden oluyorlar bende de aynı durum var

selam millet yeni bir hafta başından herkese merhabalar

nasıl gidiyor bakalım??? benim oğlan tepik tepik durmuyor yerinde şimdi böyleyse doğunca nolcak bilmiyorum

hatta gece bi ara uyandım karnım yamukkk bütün karnım sol tarafta toplanmış sanki yaa diyorum artık ne kadar genişse içerisi bir oyana bir bu yana dolanıp duruyor :)))

günaydın annişler..
ben 22.haftadayım ama hala çocuğun en ufak bi hareketini bile hissetmedim,üstelik tecrübeliyim bu ikinci bebiş,sizlerin yazdıklarını okuyunca anormal bi durum var diye düşünüyorum,daha doktor randevumada var ne yapacağımı bilmiyorum çoktan hissetmiş olmam lazımdı

kızlar alışverişler nsl gidiyorrrrrr

gitmiyor canım biz ara verdik ) eşimle bir kalkınma planı hazırladık. önce parasını biriktirip sonra eşyasını alıcaz... kredi kartlarına nayynnn diyoruz artık sende ne var ne yok siz alında bende fikirleri toplayıp mayıs sonu gibi başlayayım

canım doktorunla bi konuş istersen ama olabiliyor öyle normal diye biliyorum

canım doktorunla bi konuş istersen ama olabiliyor öyle normal diye biliyorum
doktora söyledim yok anormallik yok diyor başka bişey demiyor.geçen aşı için sağlık ocağında aile hekimine söyledim o tedirgin oldu hissetmen lazım filan dedi kalp atışlarını dinledi kalbi gayet güzel atıyordu,Allah korusun aklıma kötü şeyler geliyor diyorum acaba özürlü filanmı?ben ilk bebeğimi 16.haftada hissetmiştim 20.haftada filan karnımda öyle bi oynardıki karşıdan karnıma bakınca bile anlaşıyordu gerçekten abartmıyorum ama bunda tık yok

Günaydin herkese!

Birkac gündür bebek beni tekmelemiyordu diye üzülüyordum ama fark ettim ki bebek pozisyonunu degistirdi, yukariya cikti sanki. Önceden kasiklari tekmeliyordu, simdi tam olarak göbegimin ortalarinda. Oralarda yumusak oldugundan ve daha fazla alan oldugundan sanirim, sadece elimi karnima koyunca hissedebiliyorum.

Bir de ben hala kusuyorum sabahlari ya.
Ayni durumda olan var mi?

Merak etme cnm gecen hafta bnde oldum ayni sekilde 4 gün aGrisi gecmedi hemsire agri olur demisti normaldir endiselenme :) buarada oglusun icinde hayirli olsun saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin Rabbim bebegini cnm :)

cnm duyduğuma sevindim yaa, 2. dozu oldunmu o daha ağırmış. :18:
çok saol cnm rabbim cümlemizinkini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

Ben hamileliğim boyunca hic kusmadim ogurmelerim bile nadir oldu çok şükür ama tabi daha buyuk problemlerle karsilastimkeske onlari yasasaydim ama normal bi Hamilelik gecirseydim diyorum ama hayirlisi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok saol cnm hamdolsun herşey yolunda inşş böle gider..
sen girmedinmi ayrıntılıya ?

Ben sirt üstü uzanip elimi karnima koydugumda dolanisini hissedebiliyorum. Bazen epey vakit aliyor tabi ama öyle bekliyorum. Özellikle sabah uyaninca ve aksam yatarken daha bariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…