- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.961
evet canım ben 16.haftada öğrendim ama ultrason cihazı hem renkli hem 4 boyutluydu ve doktor epey bir inceledi acaba kordonla pipiyi karıştırıyormuyum dye baktı detaylı sonra 100 de 100 erkek değişmez dedi.Hatta bizede gösterdi pipisii oğlumun :))))yok kiz olmaz oyle seyyy...12 13.haftalarda yanilmalar oluyor..sen 16da ogrendin dimi??:26:
Bana dk.12de soylemedi bidahaki randevu 18haftayaydi o zaman erkek dedi.siradaki rndvu 25hafta..simdi ortalarda dolasiyorum ya kiz derse mavili gezicek kizimkocis de olurmu olur diyo 9ay kiz bekleyip oglan cikan nasil oluyosa bu da olur..iyisi biz alis verisi hep beyazli sarili yesilli yapalim da cocuk rezil olmasin diyo
bu arada bende birsürü alışveriş yaptım biberonu bile mavi aldım vallaha cinsiyet değişirse çok bozulurumyok kiz olmaz oyle seyyy...12 13.haftalarda yanilmalar oluyor..sen 16da ogrendin dimi??:26:
Bana dk.12de soylemedi bidahaki randevu 18haftayaydi o zaman erkek dedi.siradaki rndvu 25hafta..simdi ortalarda dolasiyorum ya kiz derse mavili gezicek kizimkocis de olurmu olur diyo 9ay kiz bekleyip oglan cikan nasil oluyosa bu da olur..iyisi biz alis verisi hep beyazli sarili yesilli yapalim da cocuk rezil olmasin diyo
kızlar sanırım kızım tekme attı
kızlar sanırım kızım tekme attı
bu arada bende birsürü alışveriş yaptım biberonu bile mavi aldım vallaha cinsiyet değişirse çok bozulurum
bizim doktor detaylıda pipisini gösterip "pipisi her yerden görünüyor, artık bu değişirse benden değil, siz bir yerde düşürmüşsünüzdür" dedi
Kızlar benim dizimden aşağısı sanki romatizmalıymışım gibi sızlıyor.çok rahatsız edici.geceleri zor uyuyorum bu yüzden.az önce eşime dizaltı kışlık çorap aldırttım ve giydim.sıcak sanki hafifletiyor gibi.bu ne böyle anlamadım?
magnezyum,kalsıyum eksıklıgınden oluyorlar bende de aynı durum var
çok teşekkür ederim.bana da bağırsak iltihabı dedi.inşallah geçer benimki de.sürekli gaz varmış gibi wc ye gitme ihtiyacı duyuyorum bu sefer de hemoroid olcam diye korkuyorum.ağrı çok zor Allahım ikimize de bir daha göstermesin inşallah.
cevabın için tekrar teşekkürler.
Önemli değil cnm inş ii olursun
kızlar alışverişler nsl gidiyorrrrrr
günaydın annişler..
ben 22.haftadayım ama hala çocuğun en ufak bi hareketini bile hissetmedim,üstelik tecrübeliyim bu ikinci bebiş,sizlerin yazdıklarını okuyunca anormal bi durum var diye düşünüyorum,daha doktor randevumada var ne yapacağımı bilmiyorum çoktan hissetmiş olmam lazımdı
doktora söyledim yok anormallik yok diyor başka bişey demiyor.geçen aşı için sağlık ocağında aile hekimine söyledim o tedirgin oldu hissetmen lazım filan dedi kalp atışlarını dinledi kalbi gayet güzel atıyordu,Allah korusun aklıma kötü şeyler geliyor diyorum acaba özürlü filanmı?ben ilk bebeğimi 16.haftada hissetmiştim 20.haftada filan karnımda öyle bi oynardıki karşıdan karnıma bakınca bile anlaşıyordu gerçekten abartmıyorum ama bunda tık yokcanım doktorunla bi konuş istersen ama olabiliyor öyle normal diye biliyorum
Merak etme cnm gecen hafta bnde oldum ayni sekilde 4 gün aGrisi gecmedi hemsire agri olur demisti normaldir endiselenme :) buarada oglusun icinde hayirli olsun saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin Rabbim bebegini cnm :)
ay cok guzel gozun aydin cnm artik o tekmelerden 9.ayin son gunune kadar yersin Insallaaahhh
herseyin guzel olmasina sevindim cnm darisi basimizaaa
oglusun da hayirli olsuunnn..asi ben yaptirmadim sms burda yaptiranlar acisindan ve morlugundan sikayet ettiler korma gecer Ins.
Ihlamurun zarari olmaz gecmis olsun cnm..ben de galiba hafiften usuttum ates falan yok ama ufak ufak oksuruk hapsuruk varrr:18: Insallah ilerlemezz..
Gecmis olsunnnn cnm..tekmelere gelince inanki son 2gundur yalniz gobisle geviriyorum zamanimi tekme kuvveti arttigi icin garip geliyo tum gun onu izliyorum tekmeler disardan belli oluyo kameraya cekiyorum esimle bakip guluyoruz
günaydın annişler..
ben 22.haftadayım ama hala çocuğun en ufak bi hareketini bile hissetmedim,üstelik tecrübeliyim bu ikinci bebiş,sizlerin yazdıklarını okuyunca anormal bi durum var diye düşünüyorum,daha doktor randevumada var ne yapacağımı bilmiyorum çoktan hissetmiş olmam lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?