- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.881
Bugun 21 haftama girdim kontrolum vardi ilk oglumu renkli gordum elini salliyordu cok duygulandim rabbim ne mucizeler yaratiyor tek hucre iken gittikce buyuyen canli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam ben de bebeğimin gelişimine göre 19+5 im.adet günüme göre 19+0 ım.ben de kan sulandırıcı vuruyorum her gün.ayrıca gebeliğimi öğrendiğimden beri yatıyorum çünkü hem pkesantam aşağıdaymış hem de bundan önceki gebeliğimde rahim ağzımın erken açılmasından dolayı bebeklerimi kaybetmiştim.yani acayip riskliyim.tuvalet haricinde hep yatıyorum.hep sizi okuyorum ama çok yazamıyorum çünkü hep yatıyorum.burdaki herkesi takip ediyorum .Allah sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı zamanında doğum ve sağlıklı bebekler nasip etsin herkese.
Herkese merhaba.
kızlar size daha önce inanılmaz bir şişkinliğim ve gaz sancım olduğundan bahsedip yardım istemiştim.
meğer karnımdaki gaz değilmiş.kalın bağırsak iltihabı da denilen divertikülit olmuşum.berbat bişey sol karnımda müthişşş bir ağrı var iki büklüm yürüyorum.Allah derdin büyüğünden saklasın çok zormuş."antibiyotiksiz hastalıksız geçiriyorum çok şükür" demiştim.antibiyotik başladık.hamile olmasam kolonoskopi yapacaklarmış.Aman Allahım! hastanenin ortasında deli gibi ağladım kızlar ki ben kalabalıkta hele de kendim için ağlayan biri değilim.
ne hastalıklar varmış,pat diye nerden çıktı diyorum ama şükürler olsun halime.eşim de yardımcı sağolsun.inanın bebeğimi unutuyorum ağrıdan.hiç geçmiyo.bikaçgün antibiyotiğin etki etmesi sürer dedi dr.şu an ağır ağır ve eğri yürüyen bi hamileyim.
günlük yazar gibi oldu hepinizi öpüyorum.
kızlar ben biraz yoğunum bu aralar giremiyorum fazla. yeni gelenleri falan eklerim bir ara.. listede hiç girmeyenler varsa söleyin silelim..
Gecmis olsun cnm benimle aynnisin. Benim de plasentam rahim agzini kapatiyo ben de cogunlukla yatıyorum ama isten vakit buldukca tabi. Allah yardimcimi olsun zor isimiz allah bize bagislasin yavrucuklarimizi
Duygucum bende senin gibi mide yanmasindan muzdariptim ve ilaç almak kesinlikle istemiyorum etrafimdaki hamileler hep gaviscon kullaniyodu ben öyle cekiyodum artik en sonunda dayanamadim doktora da söyledim hemen verdi ve artik iciyorum zorlandigimda dünya varmis istersen sende bi Daniş doktoruna
Herkese merhaba.
kızlar size daha önce inanılmaz bir şişkinliğim ve gaz sancım olduğundan bahsedip yardım istemiştim.
meğer karnımdaki gaz değilmiş.kalın bağırsak iltihabı da denilen divertikülit olmuşum.berbat bişey sol karnımda müthişşş bir ağrı var iki büklüm yürüyorum.Allah derdin büyüğünden saklasın çok zormuş."antibiyotiksiz hastalıksız geçiriyorum çok şükür" demiştim.antibiyotik başladık.hamile olmasam kolonoskopi yapacaklarmış.Aman Allahım! hastanenin ortasında deli gibi ağladım kızlar ki ben kalabalıkta hele de kendim için ağlayan biri değilim.
ne hastalıklar varmış,pat diye nerden çıktı diyorum ama şükürler olsun halime.eşim de yardımcı sağolsun.inanın bebeğimi unutuyorum ağrıdan.hiç geçmiyo.bikaçgün antibiyotiğin etki etmesi sürer dedi dr.şu an ağır ağır ve eğri yürüyen bi hamileyim.
günlük yazar gibi oldu hepinizi öpüyorum.
doktorun evde dinlenmen için rapor vermedi mi canım?ben hamileliğimin başından beri heyet raporluyum.Allah bebeklerimize zamanında ve sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.
Herkese merhaba.
günlük yazar gibi oldu hepinizi öpüyorum.[/QUOTE
Cok geçmiş olsun cnm bende 4-5 ay önce benzer bir durum yasadim kolonoskopi yapıldı bana cok ağrım vardı allah yardımcın olsun ama antibiyotikle geçiyor korkma inş bi şey olmaz
Yok çok şükür kanamam olmadı.ben izmirdeyim canım.bornova şifa hastanesine gidiyorum.sen nerdesin? Tabi benim bir de rahim ağzı problemim var ondan da yatıyorum.Senin kanaman oldu mu ? Bnm henuz kanama olmadigindan vermedi. Nerde oturuyosun sen acaba doktorun hangi hastanede ona da mi gitsem verirse rapor diye.
Kizlar benim karnim bi tuylendi bi tuylendi felakett tarasan taranir yanidoktora acarken utaniyom resmen yaa :) dokulur mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?