2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende meraktan olecegim 2hafta sonra benim ayrintili.nasildi anlatitmisin.nekadr surdu nrlere baktilar

Slm arkadaşlar bugun kontrolum vardi 20+6 dayız dr bebek ii dedi cok sukur.. Ayrıntılı ultrosonu kendi yaptı ben ilk gebeliğimde ayrı radyoloji uzman dru bakmıştı ama bunda takibimi yapan dr kendi baktı herseyine kalbi böbrekleri midesi kafası boyu.. Herseyine baktı.. Gelişimi ii dedi 400 gr 24 cm miş sizinkiler nasıldı doppler a da baktı ii dedi boyle işte

Kalbine tum organlarina dudak yarigi olup olmadigina burun kemigi yapisini inceledi tum lemiklerinin gelisimini inceledi kisacasi bebegi igneden iplige inceledi 25 dk filan surdu kilosu 450 gram boyu 30 cm cok sukur bir sorunu yoktu. Benim kendi doktorum yapti incelemeyi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecmis olsun cnm benimle aynnisin. Benim de plasentam rahim agzini kapatiyo ben de cogunlukla yatıyorum ama isten vakit buldukca tabi. Allah yardimcimi olsun zor isimiz allah bize bagislasin yavrucuklarimizi

Merhaba, ben de araniza katilabilmek icin siteye üye oldum. Listeye ekleyebilir misiniz acaba? Son adet tarihim 7 Kasim. Tahmini dogum günü 14 Agustos. Baktim sizler ne güzel bilgi alisverisi yapiyorsunuz, bazen benim de cok kafama takilanlar oluyor. Destek almis olurum diye düsündüm.

Son düzenleme:
Duygucum bende senin gibi mide yanmasindan muzdariptim ve ilaç almak kesinlikle istemiyorum etrafimdaki hamileler hep gaviscon kullaniyodu ben öyle cekiyodum artik en sonunda dayanamadim doktora da söyledim hemen verdi ve artik iciyorum zorlandigimda dünya varmis istersen sende bi Daniş doktoruna

Herkese merhaba.
kızlar size daha önce inanılmaz bir şişkinliğim ve gaz sancım olduğundan bahsedip yardım istemiştim.
meğer karnımdaki gaz değilmiş.kalın bağırsak iltihabı da denilen divertikülit olmuşum.berbat bişey sol karnımda müthişşş bir ağrı var iki büklüm yürüyorum.Allah derdin büyüğünden saklasın çok zormuş."antibiyotiksiz hastalıksız geçiriyorum çok şükür" demiştim.antibiyotik başladık.hamile olmasam kolonoskopi yapacaklarmış.Aman Allahım! hastanenin ortasında deli gibi ağladım kızlar ki ben kalabalıkta hele de kendim için ağlayan biri değilim.
ne hastalıklar varmış,pat diye nerden çıktı diyorum ama şükürler olsun halime.eşim de yardımcı sağolsun.inanın bebeğimi unutuyorum ağrıdan.hiç geçmiyo.bikaçgün antibiyotiğin etki etmesi sürer dedi dr.şu an ağır ağır ve eğri yürüyen bi hamileyim.
günlük yazar gibi oldu hepinizi öpüyorum.

Cok gecmis olsun. Hamileligin sorunlari kendi basina bir dert gercekten.
Umarim cabuk toparlanirsin ve antibiyotikleri de doktor özenle secmistir diye tahmin ediyorum.
Sürekli bir agri mi yani gün boyu mu sürüyor?

Cok geçmiş olsun allah yardimcin olsun hem hamilelik hem hastalik psikolojiyi yipratiyor

Merhaba hos geldin ben de yeniyim buralarda ogrenmeye calisiyorum hala

canım sıkılıyorr ıcımden aglamak gelıyorrr hormonlardanmı nedir ya yapayanlız hıssedıyorum...

kızlar ben biraz yoğunum bu aralar giremiyorum fazla. yeni gelenleri falan eklerim bir ara.. listede hiç girmeyenler varsa söleyin silelim..

Ay CNm ben mınılya tabloda herseyı doğru gırmışsın sorun yok ama cınsıyet kız gördüm dedım Allah mı söyletti hehe benım oğlum var ıkıncısıde erkekmış...yanı kız degıl...ıkıncıde belkı kızım olur dedım ama erkek oldu hayırlısı tabı Allah sağlıkla kucağımıza almak nasıp etsın ınş..benımde artık guzel guzel gelınlerım olur.

doktorun evde dinlenmen için rapor vermedi mi canım?ben hamileliğimin başından beri heyet raporluyum.Allah bebeklerimize zamanında ve sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.

Valla canim benim doktor pek ilac verme yanlisi degil ama haftaya kontrolum var sorcam ben de. Dayanamiyorum cunku artik

çok geçmiş olsun hayatım ben de gaz şişkinlik dışında çok şükür hiç bir sıkıntısı olmayan bi hamileyim seni okuyunca korktum biraz çok çok geçmiş olsun

doktorun evde dinlenmen için rapor vermedi mi canım?ben hamileliğimin başından beri heyet raporluyum.Allah bebeklerimize zamanında ve sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.

Senin kanaman oldu mu ? Bnm henuz kanama olmadigindan vermedi. Nerde oturuyosun sen acaba doktorun hangi hastanede ona da mi gitsem verirse rapor diye.

Senin kanaman oldu mu ? Bnm henuz kanama olmadigindan vermedi. Nerde oturuyosun sen acaba doktorun hangi hastanede ona da mi gitsem verirse rapor diye.

Yok çok şükür kanamam olmadı.ben izmirdeyim canım.bornova şifa hastanesine gidiyorum.sen nerdesin? Tabi benim bir de rahim ağzı problemim var ondan da yatıyorum.

Kizlar benim karnim bi tuylendi bi tuylendi felakett tarasan taranir yani doktora acarken utaniyom resmen yaa :) dokulur mu acaba ?

ıyyy benimde ya sorma çok çekiniyorum eşim bile 3üncü aydan beri yok yok oğlan olcek diyordu nerden bildin dedim geçen öğrenince oğlum olacağını göbeğine baksana benden fazla dediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…