- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 158
- 34
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.981
hoşgeldiniz kızlarBilgilerinizi ayça'ya özel mesaj atarak veya ilk mesajını alıntılayarak yazarsanız girdiğinde görmesi daha kolay olur. Sayfa sayfa takip edemiyor çünkü..
Çok geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifa versin :26:
Benim de 3 gün sürdü ağrısı canım, sonra geçti. Tetanoz ağrılı bir aşıymış, normal yani. Şimdi 2.dozu olacağım günü bekliyorum
Ben hamileliğim boyunca hic kusmadim ogurmelerim bile nadir oldu çok şükür ama tabi daha buyuk problemlerle karsilastimkeske onlari yasasaydim ama normal bi Hamilelik gecirseydim diyorum ama hayirlisi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iste onlardan biri benim erkekdi kiz oldu :))) yok cn artik koca cocuk oldular degismez insallah.bizin kizi 3 dr tasdikledi valla degisirse de bilemiyorumbgiysin pembeleri gezsin oglan.benim tüyler ilaclardan cnm cok hormon ignesi kullandim muhtemelen ondandir.
aa cnm anlataana kac dk surdu sen de izledin mi filan ?o kol agrisindan korkumdan gidemedim ya ama yarin gitcem kacisi yok.
Bol bol su ic bol portakal ic cnm guzel dinlen dinlenmeden gecmio bu meret.
Gecmis olsun canim. Herkeste mutlaka sorunlar cikiyo. Bende de risk vardi bir süre. Simdi biraz daha normal gibi durumlar.
Eskiden kadinlar sanki daha az sorunla doguma gidiyorlarmis diye düsünmeye baslamistim hatta.
Ben sirt üstü uzanip elimi karnima koydugumda dolanisini hissedebiliyorum. Bazen epey vakit aliyor tabi ama öyle bekliyorum. Özellikle sabah uyaninca ve aksam yatarken daha bariz.
bende denedim tatlı şeyler yiyip uzandım filan ama hiç hissetmedim
Kesinlikle oyle eskiden neden bilmem hamilelikler daha sorunsuzdu ama simdi etragimdaki cogu kosonin gebeligi riskli geciyo kendo başına da gelince daha cok odaklaniyosun goruyosun( neyse inşallah hayirlisiyla saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende denedim tatlı şeyler yiyip uzandım filan ama hiç hissetmedim
canım belki bu bebişin daha sakindir. ya da yeri rahattır merak etme sen yoktur düşündüğün gibi bişey.
doktora söyledim yok anormallik yok diyor başka bişey demiyor.geçen aşı için sağlık ocağında aile hekimine söyledim o tedirgin oldu hissetmen lazım filan dedi kalp atışlarını dinledi kalbi gayet güzel atıyordu,Allah korusun aklıma kötü şeyler geliyor diyorum acaba özürlü filanmı?ben ilk bebeğimi 16.haftada hissetmiştim 20.haftada filan karnımda öyle bi oynardıki karşıdan karnıma bakınca bile anlaşıyordu gerçekten abartmıyorum ama bunda tık yok
Evet insanin basina gelince anliyor zorlugunu ama pozitif olmamiz gerek. Bebegimiz saglikla gelecek insallah. Biz mutlu olmaya calismak zorundayiz.
O zaman belki henüz vakti degildir, bebek sakindir. Peki doktor ultrasonda hareketli görüyor mu? Öyleyse sorun yapmamaya calis. Belki birden
yakin bir zamanda vurmaya baslar annesi.
ayrıntılı ultrason yaptırdın mı??? eğer yapıldıysa ve Allah korusun engel durumu varsa çıkar zaten.. ama bence için rahat etsin bazen geç hissedilebiliyor.ultrasonda hareketlerini doktor görmese problem yok demez.. bence sen yinede için rahat etsin diye başka bir doktora muayene ol
Merhaba herkese rabbım bebeğinizi kucağınıza hayırlısıyla almayı nasip etsin bişey sorucam yardımınıza ihtiyacım var anne adayları
Ben agustos sonunda evlenıyorum inşallah ablamında doğum haftası 4-10 ağustos muş takvıme gore.Ama bu değişebilirmiş anladıgım kadarıyla.
Benım fotoğrafçımın kampanyası vardı 1 özel güne diğer özel gün indirimli diye ablama hediye etmek istedim. Ama şimdide kafam karıştı,
Ne zaman en yaklaşık tarih belli olur? Ablamı cok kurcalayamıyorum şüphelenmesin diye. Sizce çok değişir mı bu tarih 2. bebeği ilkinde çok içinde kalmıştı o bana çok yardım ettı hazırlıklarımda hamile halıne rağmen bende yardım etmek istiyorum bana fıkır verır mısınız? Çok değişken mıdır dogum tarihi
Merhaba herkese rabbım bebeğinizi kucağınıza hayırlısıyla almayı nasip etsin bişey sorucam yardımınıza ihtiyacım var anne adayları
Ben agustos sonunda evlenıyorum inşallah ablamında doğum haftası 4-10 ağustos muş takvıme gore.Ama bu değişebilirmiş anladıgım kadarıyla.
Benım fotoğrafçımın kampanyası vardı 1 özel güne diğer özel gün indirimli diye ablama hediye etmek istedim. Ama şimdide kafam karıştı,
Ne zaman en yaklaşık tarih belli olur? Ablamı cok kurcalayamıyorum şüphelenmesin diye. Sizce çok değişir mı bu tarih 2. bebeği ilkinde çok içinde kalmıştı o bana çok yardım ettı hazırlıklarımda hamile halıne rağmen bende yardım etmek istiyorum bana fıkır verır mısınız? Çok değişken mıdır dogum tarihi
bilmiyorum bana hareket edip etmediğini söylemedi,her gittiğimde rutin şeyler oluyor kalbini dinletiyor,gayet iyi diyor,boy kg hiçbişe söylemiyor,annesi kesinlikle kg almak yok diyor,bidaha falanca hafta gel diyor o kadar,bu cumartesi ayrıntılı ultrasona girecem belli olur herşey
canım doğumun ne zaman olacağını bilebilecek kimse olmaz.. 32. haftadan sonra doktor ancak yorum yapabilir. 36. haftayla 41. hafta arasında olur sanırsam ama tabi tam zamanı şuan belli olmaz.
şimdiden tebrik ederim canım.
doğum tarihleri değişebilir. normal doğum ve sezeryan olup olmayacağı da önemli.
bebekler sürpriz yapmayı severgenelde erken gelen bebek çoğunluktadır, ama tarihi yine de kesin veremiyor doktrlar
canım gözün aydın.Yalnız varya biri bize tekme attı diye bukadar sevinip birbirimizi tebrik edeceğimiz hiç aklına gelirmiydi
yok cnm ben ankarada degilim ama tup bebegi orda yaptirmistim.24 une gun aldik bizde ozel hastane insallah kendisi bakarken bende seyredebilirim.cnm sende ankradaydın sanırım ztb ye gittim, özel olmadığı için izletmedi ama tecrübeli bir dr'du bayağı inceledi 20 dk kadar.
çok şükür bir sorun çıkmadı
sen girmedin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?