2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tamam cnm dediğin ii oldu özel msj atayım.
2. dozu olunca buraya yaz cnm o daha ağırmış sanırım :18:
bebişlerimizin keyfi sağlığı yerinde olsunda biz çekelim

Gecmis olsun canim. Herkeste mutlaka sorunlar cikiyo. Bende de risk vardi bir süre. Simdi biraz daha normal gibi durumlar.
Eskiden kadinlar sanki daha az sorunla doguma gidiyorlarmis diye düsünmeye baslamistim hatta.

cnm sende ankradaydın sanırım ztb ye gittim, özel olmadığı için izletmedi ama tecrübeli bir dr'du bayağı inceledi 20 dk kadar.
çok şükür bir sorun çıkmadı
sen girmedin mi ?

Gecmis olsun canim. Herkeste mutlaka sorunlar cikiyo. Bende de risk vardi bir süre. Simdi biraz daha normal gibi durumlar.
Eskiden kadinlar sanki daha az sorunla doguma gidiyorlarmis diye düsünmeye baslamistim hatta.

Kesinlikle oyle eskiden neden bilmem hamilelikler daha sorunsuzdu ama simdi etragimdaki cogu kosonin gebeligi riskli geciyo kendo başına da gelince daha cok odaklaniyosun goruyosun ( neyse inşallah hayirlisiyla saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi öğlenler herkese
çalışan annelere kolaylık diliyorum
bu miskinlikle karnımı zor doyururken sizler nasıl enerji buluyorsunuz meraktayım

Evet insanin basina gelince anliyor zorlugunu ama pozitif olmamiz gerek. Bebegimiz saglikla gelecek insallah. Biz mutlu olmaya calismak zorundayiz.

bende denedim tatlı şeyler yiyip uzandım filan ama hiç hissetmedim

O zaman belki henüz vakti degildir, bebek sakindir. Peki doktor ultrasonda hareketli görüyor mu? Öyleyse sorun yapmamaya calis. Belki birden
yakin bir zamanda vurmaya baslar annesi.

Tekmeler artik daha net vazen dondugunu hissediyorum oyle guzel bir duygu ki anlatamam aglamakli oluyorum o benim yavrum diyorum simdiden bu kadar seviyorum dogunca nasil olur bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayrıntılı ultrason yaptırdın mı??? eğer yapıldıysa ve Allah korusun engel durumu varsa çıkar zaten.. ama bence için rahat etsin bazen geç hissedilebiliyor.ultrasonda hareketlerini doktor görmese problem yok demez.. bence sen yinede için rahat etsin diye başka bir doktora muayene ol

bilmiyorum bana hareket edip etmediğini söylemedi,her gittiğimde rutin şeyler oluyor kalbini dinletiyor,gayet iyi diyor,boy kg hiçbişe söylemiyor,annesi kesinlikle kg almak yok diyor,bidaha falanca hafta gel diyor o kadar,bu cumartesi ayrıntılı ultrasona girecem belli olur herşey

yok bu hafta cumartesi ayrıntılı ultrason yapılacak

Merhaba herkese rabbım bebeğinizi kucağınıza hayırlısıyla almayı nasip etsin bişey sorucam yardımınıza ihtiyacım var anne adayları

Ben agustos sonunda evlenıyorum inşallah ablamında doğum haftası 4-10 ağustos muş takvıme gore.Ama bu değişebilirmiş anladıgım kadarıyla.

Benım fotoğrafçımın kampanyası vardı 1 özel güne diğer özel gün indirimli diye ablama hediye etmek istedim. Ama şimdide kafam karıştı,

Ne zaman en yaklaşık tarih belli olur? Ablamı cok kurcalayamıyorum şüphelenmesin diye. Sizce çok değişir mı bu tarih 2. bebeği ilkinde çok içinde kalmıştı o bana çok yardım ettı hazırlıklarımda hamile halıne rağmen bende yardım etmek istiyorum bana fıkır verır mısınız? Çok değişken mıdır dogum tarihi

canım doğumun ne zaman olacağını bilebilecek kimse olmaz.. 32. haftadan sonra doktor ancak yorum yapabilir. 36. haftayla 41. hafta arasında olur sanırsam ama tabi tam zamanı şuan belli olmaz.

şimdiden tebrik ederim canım.
doğum tarihleri değişebilir. normal doğum ve sezeryan olup olmayacağı da önemli.
bebekler sürpriz yapmayı sever genelde erken gelen bebek çoğunluktadır, ama tarihi yine de kesin veremiyor doktrlar

Hadi bakalim insallah ayrintili ultrasonda hersey yolunda olduguna dair cikar sonuclarin ve senin de icin rahat eder. Normalde benim doktor ultrasonda bakarken bana da gösteriyor, kafasini gövdesini ölcüp genelde hersey yolunda diyor. Bebegin hareket ettigini hissetmesem de ultrasonda görüyordum.
Ama hersey yolunda diyorsa, oynadigini görüyordur diye tahmin ediyorum.
Ayrintili ultrasonda iyice belli olur. Sonra doktoruna tam güvenmiyorsan, degistirirsin.

Ama icini ferah tut.

Peki ablam sizce bu sürprizi sever mi o gün bilmiycegı ıcın neden soylemedın der mı? Yoksa yenıdogan cekımını mı seçsem sizce?

canım doğumun ne zaman olacağını bilebilecek kimse olmaz.. 32. haftadan sonra doktor ancak yorum yapabilir. 36. haftayla 41. hafta arasında olur sanırsam ama tabi tam zamanı şuan belli olmaz.

Bu hafta kesin rezarvasyon yapmam lazım cunku aynı haftada bi kişi daha varmış en iyisi ben anlaşıyım bi şekilde erken yada geç o civarda olucaktır inşallah hayırlısıyla sağlıkla

cnm sende ankradaydın sanırım ztb ye gittim, özel olmadığı için izletmedi ama tecrübeli bir dr'du bayağı inceledi 20 dk kadar.
çok şükür bir sorun çıkmadı
sen girmedin mi ?
yok cnm ben ankarada degilim ama tup bebegi orda yaptirmistim.24 une gun aldik bizde ozel hastane insallah kendisi bakarken bende seyredebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…