2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Fiyonklu olanı yaptırırsan takımı tamamlarsın hayatım :)
Resimleri olsaydı paylaşırdın , yada bir siteleri falan varsa biz bakalım

Nasıl yapacaksın sancı geldiğinde banyo anam kıvranırsın valla banyoda tek falan girme bide oraya doğuruverirsin :)

Sancı geldiği zaman hafif ve uzun aralıklı geliyormuş. Zamanla küçük aralıklara düşüyormuş. İşte küçük aralığa düşmeden banyoya giricem :)

Mehlikacım görüşlerin için teşekkür ederim, mutlaka dikkate alacağım söylediklerini, sağlıkla oğluşuna kavuşursun inşallah :)

oğlunun adını ne koyacaksın?

ilk ismi Ahmet olacak, ikinci isim için babayı bekliyoruz, aklında bir isim var ama ısrarla söylemiyor

çok güzeller, bebişin sağlıklı günlerde giysin inşallah,

Bana kalırsa saçlar fönlü gidilebilir ama makyajlı gidilmez. Makyaj malzemelerini alır, doğumdan sonra yapabilirsin. Ama ben yapacağımı sanmıyorum. Ben banyo yapıcam sancı geldiğinde. Rahatlatıyormuş :)

Kızlar,dün amerikan hastanesindeki doktor normal doğum isteyenler hastaneye ne kadar geç gelinirse bu ihtimal daha fazla olur dedi..Sancı başlar başlamaz gelirseniz ilk doğumun süresi uzun 15-16 saat beklerken anneler panik yapıyor sezeryana dönüyor diyorlar ama bir 5-6 saat evde kalınırsa daha iyi olurmuş tabii sancı sıklığına ve kötü bir durum olmamasına bağlı olarak ve suyumuzda gelmeyecek..Bende internetten okuduğum pozitif doğum hikayelerinde sancı gelince evi toplayıp oyalananlar küveti doldurup suyla rahatlayanları okudum hep 5 dk. bir sancı gelince gidiyor geneli..Bende inşallah öyle yapmayı düşünüyorum.İnşallah başarırız

Aminnn :))) ağzına sağlık ... Rabbim her şeyi görüyor . Ben yine saygımı eksik etmem görmezden gelirim . Eşim de saygılıdır ikimizin huyu çok benzer :)
Tek kızdığım nokta ailesine çok bağlı olması ve hatalarını söylememesi ... 2 tane torunu var hevesini onlarda almış demek ki .
Canım sen lohusa tacı yaptıracaktın nerede ve ne kadara yaptırıyorsun yani özel bir tasarım falan mı merak ettim bende yaptırmak istiyorum da

Evet fotoğraflarda ruh gibi çıkma ihtimalini ortadan kaldırmak adına bi göz kalemi bi pudra bi allık bi ruj götürülebilir. Geriye ne kaldı ki :))))))))

Aynen öyle canım çok doğru bilgiler yazmışsın. Aralıkları 5 dakikaya düşene kadar evde sancı çekmek daha doğru. Ama hastane eve uzaksa bunu göz önünde bulundurmak lazım.

Canım cevizli tamirhane üzerinde büyük bir dükkan var. İki katlı. Üst katında bir abla var. Bebek şekerimi ve loğusa tacımı ona yaptırıcam. Aslında bi tane de bileklik yaptırmak istiyorum. Çok hoş duruyor. Ama tam kararımı veremedim. Benim istediğim modelin resmini göstericem, o yapacak tacımı. Şekere de şeker dediğime bakma, sabun yaptırıcaz biz. Kokulu kokulu çok güzel oluyor :)

İstediğim model de bu şekilde.

Eki Görüntüle 1185567 odamiz boyle iste teyzeleri :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Odanız çok güzel yaa bayıldım. fiyonklu duvar kağıdı daha güzel gider çizgili göz yorar bence

kırkbinnnn kere maşallaaaaah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…