2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

:)) duş almak bnde duydum kasları gevşettiği için iyi geliyormuş canım ben biraz sancıı evde çekerim normal olursa öyle duşumu alırım. İnsan o sancı ile öleceğini sanıyorki nasıl süslenilirki D

Ne satan dükkan burası ? ben doktora gittiğimde hep oradan geçiyorum . Model var mı orada sen kendin mi tasarlayacaksın

bende dayanamaz hale geldiğim anda gitmiştim 1 saat sonra doğurdum tabi benim sancı süresi 4 saat 15 dakika sürdü hastaneye gitiğimde açıklık 8 cm di 10 da doğum oluyor zaten önce duşumu aldım kuran okudum sonra sancı geldikçe odadan odaya turladım durdum ama tek dezavantajı epidural istiyordum 5 cm den sonra yapılmıyormuş o oldu bunda biraz daha erken gitmeyi düşünüyorum epidural zamanını geçirmememk için kısmet tabi

duvar kağıdı içinde bence fiyonklu alıntı yapamadım

Ne satan dükkan burası ? ben doktora gittiğimde hep oradan geçiyorum . Model var mı orada sen kendin mi tasarlayacaksın

Sana gösterdiğim tacı ona da göstercem. Bunu istiyorum dicem. Onu yapacak. Öyle yapabiliyormuş sordum ben :)) Çok güzel şeyler yapıyor :)
Alt tarafı tuhafiye, üst tarafı bebek kapı süsü, bebek örgüleri, bebek şekerleri, süsler falan :)
Minübüs yoluna doğru inerken sağ tarafta. Yanında bim var:)

Eki Görüntüle 1185567 odamiz boyle iste teyzeleri :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oda çok güzel :) bende buna çok bakmıştım biliyormusun ? Aklımdaki oda böyle bişeydi... Beyaz olacaktı ve pembe ile tamamlıyacaktım... Ama eşim sağolsun aklımı çeldi.. Daha doğrusu çok hevesli olduğu için kıramadım ;( ilerde beyaz alırız dedi.. Msjıı yeni gördüm.. Biz su yeşili olan modeli aldık.. Eşim su yeşili hastası ... Bu arada keyapı gittik.. Duvar kağıtları çok güzelmiş.. Ben fiyonklu modeli çok beğendim bizde gördük kabartmalıydı hatta :) bence çok şirin olucak.. Tam hayalimdeki gibi tasarlamışsın :)güle güle sağlıkla kullanın ...

Yanında bim var. Okey anladım sanırım teşekkürler canım :)
Işıklara varmadan minübüs yolu üzerinde

Merhaba :) Keyapa bende gitmeyi düşünüyorum , siz perili modeli buldunuz mu orada bende perili istiyorum da

Yanında bim var. Okey anladım sanırım teşekkürler canım :)
Işıklara varmadan minübüs yolu üzerinde

Işıklara varmadan tamirhane üzerinde:)
Eylülün 15i gibi siparişleri vericem. 15 gün kala söylersin dedi.
Bebek iplerimi de oradan aldım ben. Bu arada oğluşuma ördüğüm yeleğin gri olanının bitmesine az kaldı :) Bu kez düğmelerini de dikip paylaşıcam sizinle :)))

Merhaba :) Keyapa bende gitmeyi düşünüyorum , siz perili modeli buldunuz mu orada bende perili istiyorum da

Merhaba arkadaşım keyapta çok güzel modeller var.. Ben perili diye gittim ama çok güzel modeller aklımda kaldı.. Balerinli, baykuşlu, fiyonklu , çizgililer, fiyonklu , bulutlu çok güzel modeller vardı... Çok sıcaktı gezemedik ama aklını çelecek modeller var... Perili göremedim ama eğer dolaşsaydık bulurduk... Sırf kağıt bakmaya gidicez raya birde avize... Fiyatlar çok değişiyor yalnız iyice bakılmak lazım ...

cnm walla ben çizgiliyi biraz daha acık renk ve daha sık sık çizgiler seklinde hayal etmiştim ama yine de tercihim çizgiliden yana boyuna çizgiler odayı daha güzel gösterir herzaman:)

bence fiyonklu canım. çizgili çok ağır geldi hem göz yoruyor gibi. . puantiyeli de biraz insanı sersemleştiriyor gibi:) ama fiyonklu şeker şirin duruyor. oda takımı çok şeker, ona güzel gider..

hangisi olursa olsun hayırlı olsun..

Son düzenleme:

ter hem de nasılll su gibi kalkıp gece üstümü değiştirip yatıyorum, benim boyun fıtığım da var maalesef ve elim uyuşuyor senin gibi sabah ta hafif şiş-ağrlı kalkıyorum ağzım açık kalıyo galiba kalkınca bakıyorum zehir gibi ağzım...

mimozacığım hangi internet sitesinden aldın ürünleri

Tamam canım , gider bakarım hem yürüyüş yaparım :)
15 gün kala değilde 1 ay önce falan yaptırırım ben çantama kayarım .
Maşallah sana 2. yeleği bitirdin . Ben daha 1 yelek yapamadım

Benim iş yerim oraya yakın , öğle arada 1 saatlik hemen bakacağım . Perili çok beğeniyorum ama bakalım . Ne kardı canım fiyatları ?

Valla pamuk yatak alıp bebeğimin omurga gelişimini riske atamadım canım ben. Yarı ortopedik yatak aldım. Yeni doğanlar için önerilenlerden
Pamuk sert olduğu için omurga gelişiminde daha iyi dediler canım sıkıldı şimdi gerçi bizim evde olmayacak park yatak bizim evdeki beşiğe ortopedik aldım keşke park yatağıda aynı alsaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…