Biz geldik kızlar:) çok güzel bir alışverişti:) Allah razı olsun kayınvalidem de kayınpederim de bana hiç karışmadılar. Ne lazımsa al dediler. Ben de internetteki yenidoğan alışveriş listesindeki her şeyi aldım:) sadece su geçirmez alez ve karnımın sarkmasını önleyecek şeyi bulamadım. Onları biz alıcaz artık. Bunlar dışında listedeki her şeyi aldım:) 700 küsüre mal oldu. Fotoğrafını da koyuyorum yeni aldıklarımın:)
Eki Görüntüle 1187304
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım teşekkür ederim

aldıklarına da bayıldım, güle güle kullanın inşallah

ederim dua canımm inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre kolay doğum nasip eder. Uzun uzun cevaplar yazmıştım herkese ama hepsi silindi en baştan yazıyorum canım sıkıldı, bazen bu forum böyle yapıyor
Maşallah maşallah kuzucuga ne kadar da büyümüş annesi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizden kilololusunuz sanırım siz :)
Sağol teyzesi

kızlara göre erkek bebekler daha kilolu oluyor diye biliyorum
herşeyin yolunda olmasına sevindim...mide yanması bebek büyüdüğünde mide kapakçığı tam kapanamadığından mide asitinin boğaza yükselmesi olarak anlattı doktorum. bende de var...renny şurup verdi onun için..
umarım normal doğum yaparız:)
Sağol canım inşallah

bilgi için sağol
Maşallah Erdem e :) Kocaman adam oldu , normal doğacak inşallah . 32. haftaya şurada ne kaldı
evet az kaldı evde vakit geçirmeye, bizimde hakkımız ama

İnşallah normal olur
Maşallah size annesiii :) akıntı bende de var canım normalmiş kokusun ve renksiz olduğu sürece.. Bu sıcaklarda çok zor işimiz valla sürekli su içmemiz lazım gerçekten de..
Hadi inşallah normal olur canım bana bişey demedi henüz doğum konusunda bakalım ben de normal çok istiyorum ama hayırlısı olsun :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah hayırlısı olur canım

su iç, tuvalete git bi hal oldum valla:))
Canim ben sata göre 26 haftalik ultrasobda erken döllenme nedeniyle iki hafta onden gidip 28 haftalik oldu
On gün önce doktora gittiğimde 850 gramdi benimde bebis dogum pozisyonuna 24 haftalikken gecti onun icin doktor progestan vermisti erkdn dogmasin diye senin simdi bebus doğum pozisyonundaysa ozaman benimkininde olmasi normaldir heralde deme...
Cok aklıma takiyorum insallah Rabbim çocuklarımızı vaktinde dünyaya getirir
Ben doktoruma sordum kontroller nezaman siklascak diye oda 34...35...haftadan sonra nst ye baglicaz yani hersey yolunda giderse
İnşallah canım

nst ye de bişey kalmamış desene:)) arkadaşım 20 haftalık hamile ona da doktor bu bebek daha dönmemiş dönmesi gerekiyordu demiş endişelendirmiş, bu doktorları anlamak imkansız

endişe etme herşey normal olacak inşallah

başka bir doktora daha görün bence
Bebisi dogum pozisyonunu alan arkadaslar, belirtiniz varmi? Agri, bebegin hareketsizligi akinti vs..
hareketleri daha çok altlarda daha yumuşak hissetmeye başladım, bir de sanki su püskürtüyormuş gibi birşeyler hissediyorum:))) sert tekmeleri azaldı, daha çok yumrukluyor sanırım, ultrasonda da gördük yumruk atarken:)))