2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İyi yapmışlar limona izin vermemekle canım. Çünkü düşürebiliyor limon ve yanıltıcı sonuç çıkabiliyormuş. Ben de çok zorlanmıştım, midem yanmıştı şekerden. O gün ve ertesi gün de kendime gelememiştim. Dayanacağız annesi, fazla hareket etmeden stres yapmadan beklemeye çalış. Müzik dinle, birşeyler oku. Yoksa sıkılırsın. Hayırlı haberlerle dönün inşallah.

Midem çok bulanıyor ve tansiyonum düşüyor canım ilkinde de olmuştu eve gidip uyumuştum ama şimdi burdan işe gideceğim :( evet bişeyler okuyorum Allah'tan eşim yanımda sağolsun destek oluyor.. Inşallah iyi çıkar canım çok teşekkürler..
Sana da çok kolay gelsin bu halde ev taşımak zor neyse ki ailen yanındaymış sağolsunlar

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gerçekten zor geçmeye başladı artık , sıcaklara denk geldik . Artık şu ilaçları içmek bile istemiyorum . Ama kuzularımızın canı sağ olsun
Her şeye katlanacağız hayırlısıyla . Şeker yüklemesi zorlayabilir , dayan arkadaşım . İnşallah sonuçları iyi çıkar

Evet canım aynen 9 ay hakikaten çok uzun, netse ki şu hazırlık işleri var da kafamız meşgul oluyor bi de çalışıyoruz Allah'tan..
Zorluyor canım gerçekten ikinci kanı da verdim şimdi 3. Bekliyorum. Âmin inşallah canım

Canım dualarıa anneni de ekliyorum,inşallah hiç bir sorun olmadan sağlığına kavuşur annen.Ohhh ondan sonrada ne güzel annenle,oğlunla birlikte bir bayram :)Kendine çok dikkat et ve sakın sıkıntı stres yapma canım,herşey iyi olacak inşallah.

Canım biliyorum çok sıkıntılı bir durum ama lütfen başka şeylere odaklan,çünkü sıkıntı stres de şekeri yükseltiyor.Boşu boşuna yükselip de benim gibi tedaviye başla.Hemen geçer şimdi saatler,ilk saat zor geliyor,sonra da iyi sonuçlarını bizimle paylaş ki mutlu olalım :)

Hayırlara gelsin canım, gerçekten çok kötü bir rüya görmüşsün ama tamamen günlük hayattaki korkularımızın rüyada su yüzüne çıkması.Çok az kaldı,inşallah hayırlısıyla bu korkuları atlatacağız...

Canım benim çok teşekkürler ne güzel moral verdin :) 2.kanı da verdim bakalım şimdi daha iyiyim 2 saat daha buradayız, hayırlısıyla alırız inşallah sonuçları canım

günaydın kızlar hepinize musmutluuuu haftalar diliyorum. bu gece çok kötü rüya gördüm halaa etkisindeyim başımın ağrısı geçmedi uyandıktan sonra. rabbim hayırlara çıkarsın. ben yine aynı bu haftamda 28 haftalık hamileyim sabah işe gitmek için kalkıyorum heryerim kan eşim beni alıp hemen hastaneye götürüyo sonra beni doğuma alıyolar almayın alırsanız ölücek oğlum diorum almazsak ikiniz ölüceksiniz dio doktor bende almayın ölüceksek beraber ölelim diorum o ara yine çok kan kaybediyorum ve kaybediyoruz bayanı die konuşuolar o ara ağlayarak uyandım eşimide korkuttum sabah sabah sesimle... sanırım doğumu çok düşünüorum olabilecek risklere kafayı takıyorum :(

Canım çok kötü bir kabusmuş Allah esirgesin rüyaların tersi çıkarmış demek ki güzel bir doğum yaşayacaksın ;)

Biz geldik kızlar:) çok güzel bir alışverişti:) Allah razı olsun kayınvalidem de kayınpederim de bana hiç karışmadılar. Ne lazımsa al dediler. Ben de internetteki yenidoğan alışveriş listesindeki her şeyi aldım:) sadece su geçirmez alez ve karnımın sarkmasını önleyecek şeyi bulamadım. Onları biz alıcaz artık. Bunlar dışında listedeki her şeyi aldım:) 700 küsüre mal oldu. Fotoğrafını da koyuyorum yeni aldıklarımın:)

Eki Görüntüle 1187304

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

CANIM HEPSİ ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE KULLANSIN MİNİK CİHANGİR. BENİM ALIŞVERİŞİDE KAYINVALİDEMLE KAYINPEDERİM KARŞILAMIŞLARDI İLK DEFA BANA DA KARIŞMAMIŞLARDI :) BAZEN SİNİRLERİMİ BOZSALARDA ALLAH RAZI OLSUN YİNE DE. EKSİK OLANLARIDA ALIRSIN RAHATLA CİHANGİRİ BEKLERSİN SONRA. BİZİMDE PARK YATAĞIMIZ KALDI VE KENDİME GECELİK VE PİJAMA ONLARIDA HALLEDİCEM İNŞALLAH BİTİCEK BENİMDE ALLAHIN İZNİYLE. ÇOK GÜZEL TELAŞ BUNLAR ALLAHIM HEPİMİZE GÜZEL GÜNLERDE YAVRULARIMIZLA KULLANMAYI NASİP ETSİN....

Allah acil şifalar versin, sanada güç versin,inşallah biran önce iyileşip eve geçersiniz
İnşallah canım amin..

Bi an önce eve geçmeyi çok istiyoruz çünkü hastanede sandalye üstünde gece oturmak ve ertesi gün işe gelmek benim için çok zor olucak.

canım çok kötü bir kabusmuş allah esirgesin rüyaların tersi çıkarmış demek ki güzel bir doğum yaşayacaksın ;)

ipad 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah tatlım yaaa inşallah allahım hepimize güzel doğumlar yaşatsın...

Canım dualarıa anneni de ekliyorum,inşallah hiç bir sorun olmadan sağlığına kavuşur annen.Ohhh ondan sonrada ne güzel annenle,oğlunla birlikte bir bayram :)Kendine çok dikkat et ve sakın sıkıntı stres yapma canım,herşey iyi olacak inşallah.

İnşallah canım. Stres oluyor insan biraz ama geçiricez inşallah. Bayramdan önce olması çok iyi olacak.

günaydın kızlar hepinize musmutluuuu haftalar diliyorum. bu gece çok kötü rüya gördüm halaa etkisindeyim başımın ağrısı geçmedi uyandıktan sonra. rabbim hayırlara çıkarsın. ben yine aynı bu haftamda 28 haftalık hamileyim sabah işe gitmek için kalkıyorum heryerim kan eşim beni alıp hemen hastaneye götürüyo sonra beni doğuma alıyolar almayın alırsanız ölücek oğlum diorum almazsak ikiniz ölüceksiniz dio doktor bende almayın ölüceksek beraber ölelim diorum o ara yine çok kan kaybediyorum ve kaybediyoruz bayanı die konuşuolar o ara ağlayarak uyandım eşimide korkuttum sabah sabah sesimle... sanırım doğumu çok düşünüorum olabilecek risklere kafayı takıyorum :(

Bunları kafaya takıyor olabilirsin , ama her şey güzel olacak inşallah . Her hamilede olabilir bu tarz düşünceler , geçti gitti kötü rüya .

Hayırlı sabahlar annişler nasılsınız? bu sıcaklar beni mahvediyor. gece hiç uyuyamıyorum, iş yerinde çok kötü oluyorum. yemek bile yiyesim gelmiyor. sizde durumlar nasıl? bebişleriniz nasıl?

Oğlunu yerimmmm:))) maşallah oğluşumun arkadaşına:) boyu da kilosu da süper maşallah:) bu arada aynı gün gidiyoruz 32 haftalık raporumuzu almaya :)) bu da beni çok mutlu etti:) aynı gün görmüş olucaz bebişlerimizi:) benim oğlum en son dönmemişti. Doktor da daha erken demişti. İnşallah döner benim oğlum da. Çünkü sezeryandan çok korkuyorum ben. Uyutmasınlar beni. Bi de oğlumu görmek istiyorum doğduğu an. Allahım inşallah benim oğlum da hayırlısıyla döner. Âmin. Dua et lalem benim için de.

Biz geldik kızlar:) çok güzel bir alışverişti:) Allah razı olsun kayınvalidem de kayınpederim de bana hiç karışmadılar. Ne lazımsa al dediler. Ben de internetteki yenidoğan alışveriş listesindeki her şeyi aldım:) sadece su geçirmez alez ve karnımın sarkmasını önleyecek şeyi bulamadım. Onları biz alıcaz artık. Bunlar dışında listedeki her şeyi aldım:) 700 küsüre mal oldu. Fotoğrafını da koyuyorum yeni aldıklarımın:)

Eki Görüntüle 1187304

canım teşekkür ederim;) aldıklarına da bayıldım, güle güle kullanın inşallah;) ederim dua canımm inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre kolay doğum nasip eder. Uzun uzun cevaplar yazmıştım herkese ama hepsi silindi en baştan yazıyorum canım sıkıldı, bazen bu forum böyle yapıyor:(
Maşallah maşallah kuzucuga ne kadar da büyümüş annesi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizden kilololusunuz sanırım siz :)
Sağol teyzesi;) kızlara göre erkek bebekler daha kilolu oluyor diye biliyorum;)

herşeyin yolunda olmasına sevindim...mide yanması bebek büyüdüğünde mide kapakçığı tam kapanamadığından mide asitinin boğaza yükselmesi olarak anlattı doktorum. bende de var...renny şurup verdi onun için..
umarım normal doğum yaparız:)
Sağol canım inşallah;) bilgi için sağol;)
Maşallah Erdem e :) Kocaman adam oldu , normal doğacak inşallah . 32. haftaya şurada ne kaldı :1:
evet az kaldı evde vakit geçirmeye, bizimde hakkımız ama;) İnşallah normal olur ;)

Maşallah size annesiii :) akıntı bende de var canım normalmiş kokusun ve renksiz olduğu sürece.. Bu sıcaklarda çok zor işimiz valla sürekli su içmemiz lazım gerçekten de..
Hadi inşallah normal olur canım bana bişey demedi henüz doğum konusunda bakalım ben de normal çok istiyorum ama hayırlısı olsun :)

İnşallah hayırlısı olur canım;) su iç, tuvalete git bi hal oldum valla:))

Canim ben sata göre 26 haftalik ultrasobda erken döllenme nedeniyle iki hafta onden gidip 28 haftalik oldu
On gün önce doktora gittiğimde 850 gramdi benimde bebis dogum pozisyonuna 24 haftalikken gecti onun icin doktor progestan vermisti erkdn dogmasin diye senin simdi bebus doğum pozisyonundaysa ozaman benimkininde olmasi normaldir heralde deme...
Cok aklıma takiyorum insallah Rabbim çocuklarımızı vaktinde dünyaya getirir
Ben doktoruma sordum kontroller nezaman siklascak diye oda 34...35...haftadan sonra nst ye baglicaz yani hersey yolunda giderse
İnşallah canım;) nst ye de bişey kalmamış desene:)) arkadaşım 20 haftalık hamile ona da doktor bu bebek daha dönmemiş dönmesi gerekiyordu demiş endişelendirmiş, bu doktorları anlamak imkansız;) endişe etme herşey normal olacak inşallah;) başka bir doktora daha görün bence;)
Bebisi dogum pozisyonunu alan arkadaslar, belirtiniz varmi? Agri, bebegin hareketsizligi akinti vs..
hareketleri daha çok altlarda daha yumuşak hissetmeye başladım, bir de sanki su püskürtüyormuş gibi birşeyler hissediyorum:))) sert tekmeleri azaldı, daha çok yumrukluyor sanırım, ultrasonda da gördük yumruk atarken:)))

Hayırlı sabahlar annişler nasılsınız? bu sıcaklar beni mahvediyor. gece hiç uyuyamıyorum, iş yerinde çok kötü oluyorum. yemek bile yiyesim gelmiyor. sizde durumlar nasıl? bebişleriniz nasıl?

Bizim iş yerinde klima takılacak hala takılmadı sıcaktan ayaklarım ödem yapıyor , halim olmuyor . Uykum oluyor ama malum çalıştığım için uyuyamıyorum
Yinede çok şükür diyelim

Günaydınnn;)
Hayırlı sabahlar size de;) hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum, normalde vücudum hiç ıslanmazdı sıcaklarda ama şimdi sırılsıklam oluyorum terden:)

İnşallah Allahım hepimize sağlıkla ağız tadıyla kullanmayı nasip eder. Aminnnn.
Kocişimle serdik sizinle paylaşmak için :)) Sonra da yatağının yanına kaldırdık. Her şeyi odada. Hani gelin evden çıkmadan eşyaları bi odada birikir ya öyle hazır bekliyoruz :)

Önümüzdeki pazartesi annem ameliyat olacak kızlar. Dua edin bizim için, hayırlısıyla sağlığına kavuşsun annem. Ben yanında refakatçi kalıcam hastanede. İnşallah fazla tutmazlar da bir an önce evimize geçeriz. Hastaneden sonra benim eve geçicez. Bayramı falan beraber geçiricez. Annemle ilgilenicem. İnşallah toparlarız dua edin kızlar.

Canim Allahim annene acil sifalar versin insallah bian once iyilesip evinize gecersiniz dualarim sizinle...

Herkese iyi haftalar, seker yuklemesi icin hastaneye geldik, ilk kan alindi suyu ictim ama limon sikmAma izin vermediler :( midem cok bulaniyo :( 3 saat nasil dayanicam bilmiyorum :(

Ahh tatlim o cok igrenc bi tat bilirim ama birazcik sabir... Allahin izniyle cok guzel sonuclar gelicek inaniyorum:)

Kotu ruyayi suyu ac suya anlat ki akip gitsin derler canimm sen de oyle yap kotu bi kabustu gecti bitti de...

Kamuran cicileriniz hayırlı olsun. Cihangir'den çok kendine almışsın, seni gidiiii :1:

Kızlar çok yoğunum bu ara, kusura bakmayın atladığım mesajlar olabiliyor. Kaç gündür ev topluyoruz. Bugün de eşyalar yükleniyor. Ben annemlerde kaldım, gelme bu halinle, yazık sana dedi. Şimdi maaile evimizi taşıyorlar, Allah başımızdan eksik etmesin sevdiklerimizi. :nazar:

Allah yardimciniz olsun tasinmak ne zordur bilirim hele ki bu yaz sicaklarinda :(

Arkadaşlar,
Hafta sonu bebeğimin mobilyasını sipariş ettik. Winnie the pooh konseptli olacak. Nevresim takımlarında sadece Tac markasının winnie konseptli nevresimleri var ama ölçüleri biraz büyük bizim yatağımız 70x130 onların 80x140 biraz büyük olsa kötü mü durur acaba ? Bir de o beşiğin yanına yastık gibi bir şeyler var ya onlardan almalı mıyız ?Bir de yatak olarak hangi markayı aldınız ortopedik mi yarı ortopedik mi yaylı mı ? Eğer winnie konseptli bir şeyler görürseniz haber verin olur mu bana .

Bizim iş yerinde klima takılacak hala takılmadı sıcaktan ayaklarım ödem yapıyor , halim olmuyor . Uykum oluyor ama malum çalıştığım için uyuyamıyorum
Yinede çok şükür diyelim

klima var işyerinde ama geceden uykusuz olduğum için kafam sürekli masaya düşüyor, işe adapte olamıyorum:)

Günaydınnn;)

Hayırlı sabahlar size de;) hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum, normalde vücudum hiç ıslanmazdı sıcaklarda ama şimdi sırılsıklam oluyorum terden:)

evet ya, gece uyanıyorum üstüm başım sırılsıklam. günde 2-3 kere duş alıyorum. bir daha hamile planımı Allah nasip ederse kış aylarına getirecem:)) bu sene normal dışı bir sıcaklık var şansımıza:(

bunları kafaya takıyor olabilirsin , ama her şey güzel olacak inşallah . Her hamilede olabilir bu tarz düşünceler , geçti gitti kötü rüya .

kotu ruyayi suyu ac suya anlat ki akip gitsin derler canimm sen de oyle yap kotu bi kabustu gecti bitti de...(

aa öyle yapılıodu deme şimdi anlatıp döksem olur herhalde sağolasın canım

gül aynen canım bitti gitti ama rüya olduğunu bildiğin halde insan korkuyo ve üzülüo...

Back
X