2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

:)) hepsinin genel tavrı bu galiba canım. biz böyle olmayalım bari

Canim cok az kalmiss allah kolay saglikli dogumlar nasip etsin cati agrisindan yuruyemiyorum ben resmen bende idrar yollarimin intihabindan kurtulamiyorum pipirikliydim simdi ileri duzeyde oldum devamli elanin hareketlerini takip ediyorum dun gece 4 saat kadar hareketlerini hissetmedim tansiyonumu stresten 15 yaptim dr gittik nst felan hic bisey yok basladi orda hareket etmeye annesi ile oyun oynadi yani ayaklarim cok sis ustune basamiyorum resmen poff

ne güzel işte canım ya benim annem biraz uzak herzamn gelemio keşke yakın olsa hiçbir sorun yaşamam. ahhh analarımız ahhh gerçekten kimse annelerimz gibi düşünmüyor bizi...

anlayış olsa arayıp çok bişiy yapma dmezlerdi. git arkadaş evinde soğan ekmek ye bana bulaşmaa... oruç tutuyolar ben elimden geleni yapıorum çok yemesinler yemekten sonra deviriolar götü az yesinler rahat uyusunlar die yaptım :) içimden gelmedi valla ne yalan söyleyim bu mubarek ayda günaha sokuolar beni...

Onlar gelince küçük odada oturun ben öyle yapıyordum . Geçen geldiler salona aldım , şaşırdılar
Eşin izah etsin , ki zaten o çağırmış anladığım kadarı ile.

haftasonu tv alayım küçük odaya salonu kapatıcam insanın kendi evinde huzur bırakmıolar. eşim ilk hafta çağırdı gelsinler dedim ama o zaman pek sıkıntım yoktu severek yaptım ama artık kaldıramıyorumm

:))) Çok şükür bende öyle olmuyor ... Ama merdiven çıkarken idrar torbam da baskı oluyor

Senin kızın uslu canım oraya vurmuyor :))
Benim karnımın altı çekiyor sanki ya. Böyle oturur pozisyonda da rahatsız oluyorum. 1 ay daha dayanabilirim inşallah.

konuşacak vakit bulursak evet arkadaşım yeni doğurdu. aradım da ulaştım bilmiyorum

bu arada benim tenim terim resmen bebek gibi anne gibi kokuyor şaka gibi eşim de dedi hatta... sizde de böyle mi

Doğru vakit kalacak mı bakalım minnoşlardan:)) Ben bebek gibi kokmuyorum canım ya normal kokum bazılarının göğsünden akıntı gibi birşeyde geliyormuş bende o da yok inşallah süt konusunda sıkıntı yaşamayız.Annem benim hep üç gün sonra geliyordu dedi.Bizim iş yerinde de bir bayan var on gün sonra gelmiş ama inat etmiş bebeğiyle yapışık yaşamış resmen ve hiç mama vermemiş tabii çok az geliyordu herhalde yoksa bebek durmaz dedi.. Bizimde pes etmememiz ve inanmamız lazım bebeği kucaklamak sevmekte tetikliyor gelmesini..Stres yok:)

Bizimkide geçen geldi , torunu geldi peşinden beni görmek istemiş güya , kapıdan konuştuk falan gel hadi diyor torununa bebek olsun gelirsin diyor
Bende o zaman söylerim , bebeğim küçük çoluk çocukla uğraşamam kusura bakmasınlar

İşte bi eve böyle fazla gidince böyle oluyor. Benim kayınvalidemler gibi 4-5 ayda bir gelecekler ki kıymeti olsun. Ben bir sürü yemek yaptım alışverişe geldikleri zaman. Mesela biz de çok az gideriz. Öyle daha kıymetli oluyorsun:)
Gelmezler artık belki :) Anlamışlardır

annemde üzüldü o halde yemek mi bekliolar senden olsun kızım yap yavaş yavaş ağırla annenleri madem dedi surat falan yapma metinle açılır aranız dedi yok yere sıkıntı yapma dedi oturdum bide ona ağladımm :)) ben ailesine karşı hep sustum annesi babasıdır die ama susmamam gerekiomuş onu anladım. bundan sonra bende taviz vermiycem kesinlikle herkes bilsin nasıl davranıcanı

:)) hepsinin genel tavrı bu galiba canım. biz böyle olmayalım bari

aynn öyle canım... genelde kaynanalar kaynanalarından ne gördüyse gelinlerine onu yaşatırlarmışşş bende benim gelin hamile olunca yemeğe gidicemm ben çektim o da çekicekkk :))) ayy allah korusun ben o karnındaki çocuğun hakkını ödeyemem yoramam anneyi ben yapar götürürüm yada çağrırım ama yük olmam kesinlikle rabbimde kimseyi gerçekten muhtaç etmesin bide benim kv gibilerinide ıslah etsin iyilik hidayet versin.....

Senin kızın uslu canım oraya vurmuyor :))
Benim karnımın altı çekiyor sanki ya. Böyle oturur pozisyonda da rahatsız oluyorum. 1 ay daha dayanabilirim inşallah.

Benim kızım beni üzmüyor teyzesi
Cihangir de pozisyonu değiştirirse yapmaz daha , dur bakalım bu aralar döner belki . Randevun bayramdan sonra , bakalım merak ediyorum

oooooohhhh kebap, uzat ayaklarını çalış. biz iş yerinde masa başında şişelim:))))) nasıl bi iş bu, ben de memurluğu bırakıp bunu yapayım:)))

yok canım sakın işinden vaz geçme, ben yıllardır nerdeyse 7/24 çalışıyorum, tekstildeyim ve çok stresli, uzun yıllardır aynı firmada olduğum için sağolsun patronlar hamilelikte anlayış gösterdi ama bu halde bile hala mesai saatlerinde iş yapıyorum, cumarteside dahil, emeklilik için gün sayıyorum artık iyice yoruldum

ne güzel işte canım ya benim annem biraz uzak herzamn gelemio keşke yakın olsa hiçbir sorun yaşamam. ahhh analarımız ahhh gerçekten kimse annelerimz gibi düşünmüyor bizi...

Allah hepimizin annesine sağlık versin, onlar varken biz hep küçük birer çocuğuz :) benim annem sadece anna değil, benim ellerim ,kollarım, ayaklarım, gözlerim herşeyim

ben onun sinyallerini çoktan verdim bebek olunca kalabalık istemiorum evin içinde dedim. anlamamışlardır kesinlikle hep öyle oluo istemediğim herşey burnumda bitiyoo :) bebeğim olunca kimse kırılmasın die susamıcam kusura bakmasınlar o zaman

uzakmı oturuolar canım biz yürüme mesafesi 10dk aramız 2 gün görmesin arar kesinlikleee merak eder offf ne güzel yahuuu. 2 kızkardeşim var beni görüolar çok takıorum kafaya ayy ben kv istemiorum en iyisi anası babası olmayan bulayım diolar mantıklı buluorum vallla :)

amin canımm amin. aynen öyle canımm annelerimz herşeyimiz

Benim kızım beni üzmüyor teyzesi
Cihangir de pozisyonu değiştirirse yapmaz daha , dur bakalım bu aralar döner belki . Randevun bayramdan sonra , bakalım merak ediyorum

Canım o zaman 32 bitmiş 33e girmiş oluyorum. Artık döndüğü haberini almam lazım. Almazsam tedirgin olucam :/
İnşallah döner.

Çok uzak değiller ama gelmiyorlar. Ama bebiş olduktan sonra gelirler artık :)))))

Yarın annem gelecek. Hastaneye yatışını yapıcaz. İzinle çıkıcaz, benim eve geçicez. Pazartesi de ameliyatı var. İnşallah sağlığına kavuşur annem. Dua edin bize kızlar. Yine yazarım size o gün.

allahın izniyle inşallah iyi olur canım annen iyi olsun ki torun gelio bak kim yardım edicek annesine sonra. içinizi ferah tutun canım iyi olur hemen toparlanır annen rabbim yardımcınız olsun

süt olsun da büyük olsun napalım :)
otobüste karşılaştığım bir bayanla muhabbet ettim yeni doğum yapmış 8 aylık bebeği kucağında...
kilodan konuştuk. O kadar zayıftı ki inanamadım. Bebekle uğraşmaktan aldığından daha fazlasını verdiğini söyledi. Resmen bir dirhem çekirdek 15 kilo almış toplamda...
her yarım saatte bir ınga sesi duyup emziricez zaten eritecekler bizi sorun yok ben hazırım haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…