aynen öyle başkalarının yanında övee övee bitiremio beni gerçeği bu zamana kadar bi terbiyesizliğim saygısızlığım olmadı akşamda eşime dile getirmek istemedim ama daha fazla tutamadım kendimi ama insan içinde çok sever gelinini gören derki gelin değil öz ve öz kızı sanır :) ama kendi kabuğuna çekilince kaynana oluo şu tabağıda ben kaldırayım demedi yardım falan ederse olmaz gelin yokken oğluyla rahat rahat konuşamaz sonra.... allahtan eşim iyi onlara kulak asmıo yoksa çoktaan bittiydi evliliğimiz...
Tüm annişlere ve kuzucuklara merhaba :*
Uzun zamandır yazamıyorum buraya. Eşim tarafından yasak koyuldu. Buraya girince neden bilmiyorum ama psikolojim bozuluyor doğum yaklaştıkça sanırım korkular sarmaya basladı etrafımı. Ee bizim doğumumuza sadece 54 gün kaldı :) peki bu süreçte neler mi yasadım? Kızlar benim bu kan sayımım hala yükselmedi. 8.1 iz şuanda. Sabahları ilaç içmeme rağmen haftada 3 gğn et, 1 gün balık yememe rağmen banamısın demiyor. Şalı günü doktor randevum bar bakalım o ne söylecek. Boyle giderse doğuma alınmama ihtimalim varmış. Gerçi doğuma alınmayıp napcam onuda bildiğim yok :) onun dışında ise cok şiddetli bir şekilde çatı kemiklerim ağrıyor. Dün akşam ağrısından resmen ağladım. Neyse ki son 7 haftamız kaldı. Bitecek inşallah hersey sonrasında aa uykusuz geceler. Peki sizler nasılsınız? Umarım yoktur hiç bir sıkıntınız. Özledik sizleri biz cok cok :*
trakyalılar da parayı sever:)) inşallah okurlar ve iyi,güzel meslekleri olur kızlarımızın.
2 aydır idrar torbama vuruyor yaramaz oğlum. Geçici bir baskı sadece:)
Glprenses sana bahsettiğim olay bu:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım dinsizin hakkından imansız gelirmiş, hem hamilesin, hem çalışıyorsun hem de diş ağrısı çekiyorsun bunların üstüne birde misafir çekilmez, ezanla geliyorsa sende sadece peynir, zeytin ekmek çıkar, sen yaptıkça yapabildiğini sanıyorlardır,
çok şükür benimkiler anlayışlı, ramazan başladığından beri hemen hemen hergün yemek getiriyorlar,
benim annemde konserve felan yaptı, buzluğa köfte hazırlayıp koydu ,pratik olarak hemen hazırlayabiliyorum,
ben biraz hastalık atlattığım için ayakta duramıyorum herkes çok şükür anlayış gösteriyor, göstermeselerde zaten kendimi zorlayamazdım şu ana hayatımda en önemli şey bebişim
Valla haklısın. Çalışan bi kadın olarak misafirin gelmesini hiç istemiyorum. Kayınvalidenlerde de anlayış yok herhalde. Çorba da çok az kız oruç tutuyorlar mı
Neyse hamilesin, çalışıyorsun, dişin ağrıyor. Senin mazeretlerin var.
Eşin de annesine düşkün herhalde :/
Onlar gelince küçük odada oturunben öyle yapıyordum . Geçen geldiler salona aldım , şaşırdılar
Eşin izah etsin , ki zaten o çağırmış anladığım kadarı ile.
:))) Çok şükür bende öyle olmuyor ... Ama merdiven çıkarken idrar torbam da baskı oluyor
konuşacak vakit bulursak evet arkadaşım yeni doğurdu. aradım da ulaştım bilmiyorum
bu arada benim tenim terim resmen bebek gibi anne gibi kokuyor şaka gibi eşim de dedi hatta... sizde de böyle mi
ne güzel işte canım ya benim annem biraz uzak herzamn gelemio keşke yakın olsa hiçbir sorun yaşamam. ahhh analarımız ahhh gerçekten kimse annelerimz gibi düşünmüyor bizi...
anlayış olsa arayıp çok bişiy yapma dmezlerdi. git arkadaş evinde soğan ekmek ye bana bulaşmaa... oruç tutuyolar ben elimden geleni yapıorum çok yemesinler yemekten sonra deviriolar götü az yesinler rahat uyusunlar die yaptım :) içimden gelmedi valla ne yalan söyleyim bu mubarek ayda günaha sokuolar beni...
haftasonu tv alayım küçük odaya salonu kapatıcam insanın kendi evinde huzur bırakmıolar. eşim ilk hafta çağırdı gelsinler dedim ama o zaman pek sıkıntım yoktu severek yaptım ama artık kaldıramıyorumm
anlayış olsa arayıp çok bişiy yapma dmezlerdi. git arkadaş evinde soğan ekmek ye bana bulaşmaa... oruç tutuyolar ben elimden geleni yapıorum çok yemesinler yemekten sonra deviriolar götü az yesinler rahat uyusunlar die yaptım :) içimden gelmedi valla ne yalan söyleyim bu mubarek ayda günaha sokuolar beni...
Hahaha iyi yaptın bak bi yerden başlamışsın. Belki anlarlar biraz ana oğul.. Canım sen şimdiye kadar eşine de çok susmuşsun anladığım kadarı ile. İnsan önce kendi kıymetini bilecek ki başkası da bilsin maalesef fedakarlık yaptıkça üstüne çıkıyorlar. Ben de ilk zamanlar o kadar üzülüyordum o kadar kafama takıyordum ki 15 gün uyuyamazdım üzüntüden. Ama şimdi ben de onlar gibi davranıyorum, bencillik yapıyorum maalesef bunu öğrenmem zaman aldı ama yapıyorum mecbur bırakıyorlar. Hiç takılma canım o yüzden, gerekirse ağzının payını ver. Uyurken keşke uyandırıp anne gidin de evinizde uyuyun deseydin
:)) hepsinin genel tavrı bu galiba canım. biz böyle olmayalım bari
Senin kızın uslu canım oraya vurmuyor :))
Benim karnımın altı çekiyor sanki ya. Böyle oturur pozisyonda da rahatsız oluyorum. 1 ay daha dayanabilirim inşallah.
oooooohhhh kebap, uzat ayaklarını çalış. biz iş yerinde masa başında şişelim:))))) nasıl bi iş bu, ben de memurluğu bırakıp bunu yapayım:)))
ne güzel işte canım ya benim annem biraz uzak herzamn gelemio keşke yakın olsa hiçbir sorun yaşamam. ahhh analarımız ahhh gerçekten kimse annelerimz gibi düşünmüyor bizi...
haha alemsin canım.. İnşallah canım elimizden geleni yapacağız onlar için. Sen nerelisin?
Bizimkide geçen geldi , torunu geldi peşinden beni görmek istemiş güya , kapıdan konuştuk falan gel hadi diyor torununa bebek olsun gelirsin diyor
Bende o zaman söylerim , bebeğim küçük çoluk çocukla uğraşamam kusura bakmasınlar
İşte bi eve böyle fazla gidince böyle oluyor. Benim kayınvalidemler gibi 4-5 ayda bir gelecekler ki kıymeti olsun. Ben bir sürü yemek yaptım alışverişe geldikleri zaman. Mesela biz de çok az gideriz. Öyle daha kıymetli oluyorsun:)
Gelmezler artık belki :) Anlamışlardır
yok canım sakın işinden vaz geçme, ben yıllardır nerdeyse 7/24 çalışıyorum, tekstildeyim ve çok stresli, uzun yıllardır aynı firmada olduğum için sağolsun patronlar hamilelikte anlayış gösterdi ama bu halde bile hala mesai saatlerinde iş yapıyorum, cumarteside dahil, emeklilik için gün sayıyorum artık iyice yoruldum
Allah hepimizin annesine sağlık versin, onlar varken biz hep küçük birer çocuğuz :) benim annem sadece anna değil, benim ellerim ,kollarım, ayaklarım, gözlerim herşeyim
Benim kızım beni üzmüyor teyzesi
Cihangir de pozisyonu değiştirirse yapmaz daha , dur bakalım bu aralar döner belki . Randevun bayramdan sonra , bakalım merak ediyorum
ben onun sinyallerini çoktan verdim bebek olunca kalabalık istemiorum evin içinde dedim. anlamamışlardır kesinlikle hep öyle oluo istemediğim herşey burnumda bitiyoo :) bebeğim olunca kimse kırılmasın die susamıcam kusura bakmasınlar o zaman
uzakmı oturuolar canım biz yürüme mesafesi 10dk aramız 2 gün görmesin arar kesinlikleee merak eder offf ne güzel yahuuu. 2 kızkardeşim var beni görüolar çok takıorum kafaya ayy ben kv istemiorum en iyisi anası babası olmayan bulayım diolarmantıklı buluorum vallla :)
Ben dadaşım, Erzurumluyum yani:)
Çok uzak değiller ama gelmiyorlar. Ama bebiş olduktan sonra gelirler artık :)))))
Yarın annem gelecek. Hastaneye yatışını yapıcaz. İzinle çıkıcaz, benim eve geçicez. Pazartesi de ameliyatı var. İnşallah sağlığına kavuşur annem. Dua edin bize kızlar. Yine yazarım size o gün.
Aşk bitmez canım merak etme eşini çok sevdiğin belli, çabuk unutacaksın inşallah
maşallah gayet formda görünüyorsun, çok kilo almışsın ama hiç belli etmiyorsun gerçektenben 8 kilo aldım, hepsi arkamda ve göbeğimde toplandı sanki:))) karnın zaten gidecek doğumdan sonra merak etme, ama göğsün emzirme döneminde de büyük olacak maalesef, kendini alıştırmalısın:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?