Çok uzak değiller ama gelmiyorlar. Ama bebiş olduktan sonra gelirler artık :)))))
Yarın annem gelecek. Hastaneye yatışını yapıcaz. İzinle çıkıcaz, benim eve geçicez. Pazartesi de ameliyatı var. İnşallah sağlığına kavuşur annem. Dua edin bize kızlar. Yine yazarım size o gün.
yok canım sakın işinden vaz geçme, ben yıllardır nerdeyse 7/24 çalışıyorum, tekstildeyim ve çok stresli, uzun yıllardır aynı firmada olduğum için sağolsun patronlar hamilelikte anlayış gösterdi ama bu halde bile hala mesai saatlerinde iş yapıyorum, cumarteside dahil, emeklilik için gün sayıyorum artık iyice yoruldum
Allah hepimizin annesine sağlık versin, onlar varken biz hep küçük birer çocuğuz :) benim annem sadece anna değil, benim ellerim ,kollarım, ayaklarım, gözlerim herşeyim
şaka yapıyorum, memurluk bu ülkede bir nimet gerçekten. ama karnım şiştikçe masa başında çalışmak çok zor geliyor. keşke hamile kadınlara ücretli izin verseler:)))
Ben de Erzurumluyum :)
Doğru vakit kalacak mı bakalım minnoşlardan:)) Ben bebek gibi kokmuyorum canım ya normal kokum bazılarının göğsünden akıntı gibi birşeyde geliyormuş bende o da yok inşallah süt konusunda sıkıntı yaşamayız.Annem benim hep üç gün sonra geliyordu dedi.Bizim iş yerinde de bir bayan var on gün sonra gelmiş ama inat etmiş bebeğiyle yapışık yaşamış resmen ve hiç mama vermemiş tabii çok az geliyordu herhalde yoksa bebek durmaz dedi.. Bizimde pes etmememiz ve inanmamız lazım bebeği kucaklamak sevmekte tetikliyor gelmesini..Stres yok:)
:) ama gerçekten tam erkek karnı seninki canımdoğru diyosun artık tecrübeli olucaz
kızlar günaydın...
akşam benimde sinirlerim laçka oldu kayınvalidemler haftanın 2 günü pazara çıkıyolar eşimde allah razı olsun alıştırdı her çarşamba geliolar ya bunlar nasıl insanlar anlam veremiorum ben hamileyim gündüz iş yerinde yoruluorum gece diş ağrısından uyuyup dinlenemiorum bunlar bide fazla bişiy hazırlamasınlar diomuş bende akşam sadece çorba yaptım ve salata yaptım koydum önlerine neyse ama canım burnumda hemen kalkıp gitsinelr die birde normal çay yerine yeşil çay yaptım neyse içtiler kayınpederim namaza gitti kv dio ki yatcaksanz gideyim bende dedi bende yüzüne bakmadan tavır alır gibi farketmez dedim o ara çamaşırlarım vardı onları topladım içeri girdim hanım uyuyo bende çamaşırları katlayım dedim eşim geldi annemin yanında nie durmuosun bende dedim sen salakmısın ananın başının ucunda nasıl uyuduğuna mı bakayım dedim biz akşam bozuştuk eşimle. hadi dedim onlar bilmio sendemi görmüosun geceleri nasıl yatamadığımı diyemedin mi meral çok yorgun musait değiliz die dedim haklsın dedi sadece.akşamdan beri üzerime düşüo eşim özür dilio ama bunlar yüzünden bebeğim sinirli olucak mutsuz olucakherşeyi kafaya takıorum sonra uyudum ben kp gelmiş almış kv götürmüş sonra uyandım uyku tutmadı balkonda zırladım durdum eşim geldi beni de üzüosun dedi sen nie üzülcen olan bana oluo anam ağlıo iş yerinde dinlenemiorum biliosun ne oluosa bana oluo dedim. öyle oturduk sizce ben çok mu abarttım ama elimde değil o çorbayı salatayı ağlayarak yaptım sinirimden...
Ben de Erzurumluyum :)
keşke....
ben doğumdan sonra 2 hafta senelik izin kullanıp sonra yine evden çalışmaya devam etmeyi planlıyorum, inşallah doğumda sorunsuz geçerde çalışabilirim
Kızlar telden girdiğim için ayrı ayrı alıntı yapamıyorum kusura bakmayın.öncelikle her kadın eşinin eski sevgilisini merak eder ve bakar ben bile eski sevgilime zerre kadar bişey hissetmediğim halde sırf meraktan arada bakmışlığım vardır.bu eşimin sevmediğim anlamına gelmez ki ben inanılmaz kıskançımdır ama eşime belli etmem pek.şu dönemlerde bende dahil kendimi çirkin şişmanlamış hissediyorum açıkcası arada korkuyorumda ya eşim benden soğursa die çünkü biz cinsellik olayınıda bitirdik ama kendinizide bırakmayın bakımlı olmaya çalışın kızlar .:)) lütfen hepiniz moralinizi yüksek tutun herşeyden önce bebeklerimiz için.
annemde üzüldü o halde yemek mi bekliolar senden olsun kızım yap yavaş yavaş ağırla annenleri madem dedi surat falan yapma metinle açılır aranız dedi yok yere sıkıntı yapma dedi oturdum bide ona ağladımm :)) ben ailesine karşı hep sustum annesi babasıdır die ama susmamam gerekiomuş onu anladım. bundan sonra bende taviz vermiycem kesinlikle herkes bilsin nasıl davranıcanı
Kızlar telden girdiğim için ayrı ayrı alıntı yapamıyorum kusura bakmayın.öncelikle her kadın eşinin eski sevgilisini merak eder ve bakar ben bile eski sevgilime zerre kadar bişey hissetmediğim halde sırf meraktan arada bakmışlığım vardır.bu eşimin sevmediğim anlamına gelmez ki ben inanılmaz kıskançımdır ama eşime belli etmem pek.şu dönemlerde bende dahil kendimi çirkin şişmanlamış hissediyorum açıkcası arada korkuyorumda ya eşim benden soğursa die çünkü biz cinsellik olayınıda bitirdik ama kendinizide bırakmayın bakımlı olmaya çalışın kızlar .:)) lütfen hepiniz moralinizi yüksek tutun herşeyden önce bebeklerimiz için.
allahın izniyle inşallah iyi olur canım annen iyi olsun ki torun gelio bak kim yardım edicek annesine sonra. içinizi ferah tutun canım iyi olur hemen toparlanır annen rabbim yardımcınız olsun
Canım o zaman 32 bitmiş 33e girmiş oluyorum. Artık döndüğü haberini almam lazım. Almazsam tedirgin olucam :/
İnşallah döner.
canım Allah annene acil şifalar versin inşallah, biran önce iyileşsin minik toruna 0km anneanne olarak hazırlansın :)
aaaa ne güzel, neresindensin?
ben ev aldım o nedenle ücretli izinden sonra yıllık izinlerimi filan kullanıp çalışmaya başlamayı düşünüyorum. maksimum 6 ay bebeğimin yanında kalacağım yani. ama haftada 3 gün çalışma gibi bir rahatlık verdiler bize.
Ben de erzurumluyum aslen:)) yani babam Erzurum'un yerlisi yani dadaş annem iZmirli .ama ben hiç bilmiyorum Erzurum'u(( erzurumluların yeri her zaman ayrıdır bende kan çeker hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?