2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım Allah annene acil şifalar versin inşallah, biran önce iyileşsin minik toruna 0km anneanne olarak hazırlansın :)

şaka yapıyorum, memurluk bu ülkede bir nimet gerçekten. ama karnım şiştikçe masa başında çalışmak çok zor geliyor. keşke hamile kadınlara ücretli izin verseler:)))

şaka yapıyorum, memurluk bu ülkede bir nimet gerçekten. ama karnım şiştikçe masa başında çalışmak çok zor geliyor. keşke hamile kadınlara ücretli izin verseler:)))

keşke....
ben doğumdan sonra 2 hafta senelik izin kullanıp sonra yine evden çalışmaya devam etmeyi planlıyorum, inşallah doğumda sorunsuz geçerde çalışabilirim

göğsümden daha hiç akıntı gelmedi...o konuda annem ve ablamlar gibiysem bende sorun yaşayacağımı sanmıyorum. görüntüde öyle de :)
Allahın izniyle pes etmeyi düşünmem heralde bende :))

dün gibi 5 aylık diyordum şimdi 7 az kaldı sabır :)

Kızlar telden girdiğim için ayrı ayrı alıntı yapamıyorum kusura bakmayın.öncelikle her kadın eşinin eski sevgilisini merak eder ve bakar ben bile eski sevgilime zerre kadar bişey hissetmediğim halde sırf meraktan arada bakmışlığım vardır.bu eşimin sevmediğim anlamına gelmez ki ben inanılmaz kıskançımdır ama eşime belli etmem pek.şu dönemlerde bende dahil kendimi çirkin şişmanlamış hissediyorum açıkcası arada korkuyorumda ya eşim benden soğursa die çünkü biz cinsellik olayınıda bitirdik ama kendinizide bırakmayın bakımlı olmaya çalışın kızlar .:)) lütfen hepiniz moralinizi yüksek tutun herşeyden önce bebeklerimiz için.

Canım bence sen haklısın ama eşinde işte annesi ya birsey diyemiyor sanırım. Ben olsam yemek falanda yapmazdım sen yine iyi yapmışsın. Ne uğrascam ya bütün gün çalışcam sonra gelip birde hizmet etcem. Boyle bir durumda olsam eşime derim dışardan soyle valla hiç yapamayacağım derim eşimde zaten direk söyler. Sende bir daha olursa dersin ki ben cok yorgunum dışardan söyleyelim dersin. Sonrada yatarsın hatta tepkini belli et ki anlasınlar noldugunu. Aslında bunları direk eşlerimizin düşünmesi gerekiyor ama ne yazık ki onlar bizim gibi düşünceli yapılaşmanın değiller canım sende sakin ol oyle ağlama ama kuzuna yazık

keşke....
ben doğumdan sonra 2 hafta senelik izin kullanıp sonra yine evden çalışmaya devam etmeyi planlıyorum, inşallah doğumda sorunsuz geçerde çalışabilirim

ben ev aldım o nedenle ücretli izinden sonra yıllık izinlerimi filan kullanıp çalışmaya başlamayı düşünüyorum. maksimum 6 ay bebeğimin yanında kalacağım yani. ama haftada 3 gün çalışma gibi bir rahatlık verdiler bize.

Tabii bakım şart. Valla arkadaslarım bana hayret ediyor.evdeyim ama gayet süslü makyajli bakımlı ve güzel güzel giyinirim her daim. Cilt bakımı desen iki ay da bir engel yaptırırım. Bakım şart. Erkekler onemli değil deselerde bakımlı olmaya özen gösteriyorlar. Eşimden biliyorum ya gayet pahalı nemlendiricileri ve tonikleri her gece bakım yapmadan yatağa girmez. O değil de bizde cinselliği bitirdik sanırım. Cok fena ağrım oldugu için benim hiç girilmiyorum o duruma. Ki zaten son ay yapılmaması tavsiye ediliyor. bilemedim ben yapsak mı acaba? Doktora sormak lazım

Benim annem de öyledir, boşver sen yap der işte biz böyle annelerin kızı olduğumuz için yapıyoruz canım zaten canım erkekler basit yaratıklar onlara bişey demezsen kendiliğinden düşünmezler, sen hissettiklerini üzüldüğünü anlatmazsan anlamaz, normal davrandığına göre takmıyor demek ki diye düşünür. O yüzden eşinle konuşman gerek tabi ki yapıcı bir şekilde. Cümleye "tabi ki onlar senin ailen, annen baban haklısın" diye başladığında yumuşuyorlar ezdirme asla kendini canım, hiç üzmelerine izin verme hayata bir kez geliyoruz

aynı durumlar bende de var... Aşırı kıskancım bende...kendimi asla bırakmıyorum hep mis gibi bakımlı ve kokoş olmaya çalışıyorum. Ama kendimi beğenmiyorum bu halimle. Dediğin gibi cinsellik olayı öyle seyrekleşti ki...bir tek bizde mi böyle diye düşünüyordum..
beni sevdiğine hatta beğendiğine eminim. ama tedirgin oluyor tuhaf buluyor sanırım karnım böyleyken hak da veriyorum.
bir yandan üzmemek için sanırım yok yorgunluktan yok sıcaktan yok ramazan falan diye sebepler sunmaya çalışıyor:))
yani ya soğursa diye bir tedirginlik var içimde ..
bu durum olağan değil mi aslında eskisi gibi arzulamaması normal mi?

allahın izniyle inşallah iyi olur canım annen iyi olsun ki torun gelio bak kim yardım edicek annesine sonra. içinizi ferah tutun canım iyi olur hemen toparlanır annen rabbim yardımcınız olsun

İnşallah canım. Aminnnnnnnn.
Pazartesi gece yanında kalıcam. Salı işe gelicem. Kimse de halden anlamıyor. Salı günü geç gelicem işe. Kimseye de bir şey söylemicem. Kızıyorum şu müdüre. Ben ona annem ameliyat olacak diyorum. O bana önemli işimiz var mı diyor. Tabiki gidebilirsin geçmiş olsun diyeceğine bana iş soruyor. Cuma yine konuşuruz dedi. Konuşmıcam hiçbir şey. Kendisi konuşmak isterse söyler. Böyle bi saçmalık görmedim ya.

Canım o zaman 32 bitmiş 33e girmiş oluyorum. Artık döndüğü haberini almam lazım. Almazsam tedirgin olucam :/
İnşallah döner.

Hiç tedirgin olma canım. Benim eşimin kardeşi doğum anında dönmüş. Kayınvalidem anlatıyor. 41. Haftaya girmişler hala donmemiş Azer. Doktor 2 gün daha bekleyelim donmezse sezeryanla alırız demiş tam gitmiş iki gün sonra hastaneye once bir suni sancı vermişler belki doner diye sonra donmüşte kadın girmemiş sezeryana. Yani heran değişebilşyor. Simdi döndüğü nasıl anlaşılıyor ben anlamıyorum. Dönenlerin bebişleri nereye tekme atıyor acaba?

bende sanırım 6 ay kadar evde olurum, sonra işe gitmeye başlarım, bebişi nasıl bırakıcam bilmiyorum bu yüzdende biran önce emekli olmak istiyorum, 1 yıl sonra senem doluyor ama maaş için 13 sene beklemek gerekiyor yaş olayıda nerden çıktıysa...

Ben de erzurumluyum aslen:)) yani babam Erzurum'un yerlisi yani dadaş annem iZmirli .ama ben hiç bilmiyorum Erzurum'u (( erzurumluların yeri her zaman ayrıdır bende kan çeker hep

Benim de babam Erzurumlu :)
Hemşeriyiz biz yani seninle :)))
Ben Erzuruma çok gittim. Şimdi tam Erzuruma gitme vakti aslında. Havalar serin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…