2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Can benim büyük kızımın adi Ebrar hem cok guzel hemde anlami cok guzel

Canim cok gecmis olsun doktorun gercekten cok ters davranmis benim esim olsa doktorun tepesine cikmisti bence en kisa zamanda başka bir yerde muayene ol bu arada hangi hadtane ve doktorun kimdi merak ettim

ben de 30 yaşında evlendim:) olsun canım az kalmış yine de sık dişini.
mecbur sıkıyorum zatenborcum felan bitsin emekliliğide hak edeyim inşallah ayrılıcam

canım detaylın normalmiş, kendi doktorunda bir sorundan bahsetmemiş bu doktoru pek takma, tahlillerin yapılınca iyi bir doktora görünürsün,
hangi hastanede oldu bu olaylar? o haldeyken doktor nasıl gelmez inanamıyorum

haklısın aslında ama ıkıncı kere bebegımı kaybetmekten cok korkuorum ve bu yüzden bu kadar kotu oldum.eşimde her doktor farklı dıor salla.haftaya kendı doktorumuza gıderız dıor.bu bayılmalar ozellıkle bugünkü bayılma hıc normal dgldı.tansıon dusuklugunden olmadgı anlaşıldı cnm.doktor zten onemsemıor dıe kendı doktorumuda degıstım başka doktora gıdıorum.ona gttgmde soylıcem o ılgılensın baksın neden kaynaklanıor.bugun devletteki tum doktorlar sekerden suphelendıklerını ve mutlaka yaptrmam gerektgnı soyledıler.yrn 8de rabbime güvenerek yaptrcam başka yapabılcgm hıcbsey yok.saolun ııkı varsınız benı cok rahatlatıosunuz

Canim cok gecmis olsun doktorun gercekten cok ters davranmis benim esim olsa doktorun tepesine cikmisti bence en kisa zamanda başka bir yerde muayene ol bu arada hangi hadtane ve doktorun kimdi merak ettim

esım ıcerı gırmek ıstedı ama devlet dıe almadılar.bayılmada çıktıktan sonra oldu.bır asagı kata gttık gerısını hatrlamıorum ıste.bu olay umranıye devlet hastanesınde oldu doktorun ısmıde aykut gülerdi

bu doktor yenı olmuş dedı.detaylı normaldı dedım.tahlıl nıe getırmedın dıor.vermedıkı neyını getırım ya.yenı olmuş ama nıye olmuş tahlıllerını blmedgmden bsey dıyemıom bır bakalım tahlıllerıne dedı.en kısa zamanda kendı doktoruma koşcaz.umranıye devlette oldu.evet ben nöbet gecırdım ama dr yok.can bu kadar ucuz ıste

Benim kocam deniz olmayan yerde nefes alamıyor
Erzurum güzel ama seviyorum ben:) İnsan temiz hava alıyor:)

inşallah canım:)

Benim kocam deniz olmayan yerde nefes alamıyor
Erzurum güzel ama seviyorum ben:) İnsan temiz hava alıyor:)

aaa alevi demek istedin sanırım:) yok canım bizim sülalede alevi. deniz güzel şey tabi, eşimin memleketinde bol bol var. trabzonlu eşim:) ama Erzurum insanıyla,toprağıyla,havasıyla her şeyiyle bambaşka. memleketim ya daha ne olsun:)

aman canım o selim diye sever sende demir diye seversin olur biter :)

aman canım o selim diye sever sende demir diye seversin olur biter :)

o kendinden çok iyi biliyor anne nasıl hitap ederse isim o oluyor anne babasıyla kendi ismi için böyle bir diyalog olmuştu..annesi kazandı
onu kırmam ben selim derim zaten selimi de seve seve koyuyorum :))

ben birlikte oturuyorum canım bende şimdiye kadar saygıda kusur etmedim ayrı ev istedim hep evlenmeden önce ama eşim istemedi anneci biraz . beraber oturalım biraz snra kendi evimize çıkarız dedi inandım ama şimdide hiç bi kıprtı yok ayrı ev konusunda ben herşeylerine he dedm küçüğm onlar büyük dedim her şeylerine koşturdum ama onların gözünde hiçmişim meğer yüzüme canım cicim yapıp arkamda dedikodmu yapan bi kv varmış meğer bıktım bnde artık kendimi kullandrmaya niyetim yok artık bundan sonra oda neyi hakediyosa onu bulur benden.

o kendinden çok iyi biliyor anne nasıl hitap ederse isim o oluyor anne babasıyla kendi ismi için böyle bir diyalog olmuştu..annesi kazandı
onu kırmam ben selim derim zaten selimi de seve seve koyuyorum :))

haklısın canım önemli olan bebişlerimizin sağlığı zaten isim sonra geliyr :) yine anlaşmışsınız ya oda güzel biz zor anlaşabildik :)

valla senin yerinde ben olsam kredi felan çekmem, çok istiyorsa annesi veya babası çeksin ve ödesinler,
canım gerçekten mantıklı olsa tamam ama sadece kredi liminitini serbestleştirecek o zaman harcamaya devam edecek kendine..

Allah yardımıcınız olsun..
...
sağol canım.

bu ne umursamaz insanmış böyle...çok üzüldüm canım...
denecek pek birşey yok durum ortada...
Allah eşine akıl fikir versin. bu mübarek günlerde hamile halimle içtenlikle dua ediyorum size...

sağol canım.

bugünkü konuşmamızdan sonra arayıp söyleyeceğim zaten.. en azından bilsinler.. hep arayıp sorarlar.. iyiyiz diyoruz.. oysa içim kan ağlar her seferinde. hı yardım edecekler diye değil. niye durumunuzdan bahsetmediniz o kadar sorduk derler. en azından bilsinler..

canım kötü olacak birşey yok ki.. durumunu anlatır bir dilekçe insan kaynaklarına verecek.. şuan başvurduğu yollar daha kötü. ben zaten olacak gözüyle baktığımdan değil hiçbir çaba yok anlamında söyledim. yani daha mantıklı daha sorunları çözümleyici yaklaşımında değil.

10 bin lira için 20 bin lira faiziyle birlikte çekeceğim. onun maaşında diğer borca yetmeyecek ucu ucuna belki yetecek. çoğu zaman yetmeyecek. çünkü her zaman mesai yapamayacak,yaptırmayacaklar.. bir de film izleyeceğim diye ayda 100tl dsmarta ödeniyor... bu çektiğim kredi taksidini de annemden gelen parayla yatıracağım. dr parası sigorta parası da kuşlar ödeyecek herhalde... akıl var mantık var bu mu çözüm.. bu mu çaba...

canım yaş 35 küçükdeğiliz. aile teraspistine değilde annesigili arayıp söyleteceğim. koyulaştırdığım yeri.. diyeceğim,, kardeşinden alsın. 3bin küsürü doğum parasıyla öderim ona diyeceğim.onlar da versin ayda borca yardım etsinler.. yani ben elimden geleni yapacağım. durumu anlatacağım.

canım başka dr a git diyeceğim ama orayı tahlil vs için gidiyormuşsun zaten..
şekerin olacağı anlamına gelmez ki.. öyle hemen demişler..

ayrıca şeker de olur tansiyonda olur hamilelikte..
şeker yükleme yapınca 1 hafta kendime zor geldim. o kadar seni düşünüyorlarsa seninle öyle konuşmasalardı.. daha faydalı olurlardı..

sanki çaresi yok mu.. nasıl demişler bakacağız diye.. şimdi baksınlar. durum neyse söylesinler.. Ayrıca senin bayılman şekerin yükseldiğinden değil ki oraya gidene kadar iyiydin sonuçta.. Bebeğin ile ilgili söylenenler, üzerine dr un sert çıkışı vs seni fenalaştırmış..

sen içini rahat tut.. kendi dr una git.. kontrollerine yaptır.. 2 dakikalık muayenenin sonucunda üstelik ne kadar ilgilenebilir ki seninle.. o yüzden sen dr una bekle..

Son düzenleme:

canım çok kötü birine denk gelmişsin maalesef, insan uzun süre etkisinden kurtulamıyor ama bebeğin için kendini toplamaya çalışman lazım,
ben normalde çok sinirli biriyimdir, haksızlık karşısında susmam ve kavga ederim ama hamileliğin başından beri ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim olayın üstüne gitmemeye çalışıyorum, en büyük düşmanımız maalesef stres, inşallah doktoruna gidince göreceksin bebişin çok sağlıklı çıkacak

Bende bugün çok üzgünüm. Sabah tokluk 170,öğlen tokluk 190 çıktı ilk defa bu kadar çok. Yarın doktora gidilen...

çok üzüldüm canım benimde sabah tokluğum dün 152 bugün 150 çıktı yarın bende doktora gidicem biz bi şekilde dayanırızda bebklerimizi etkilemesinnnnnnnnnn (

Allah yardımcın olsun, yazdıklarını bir süredir takip ediyorum, sen elinden geleni yapıyorsun, ama bu sefer tavrını kesin koy yoksa hayatınız hep böyle geçecek, arabayı satsın, borcunu ödesin acil bir durum olursa taksiyle gidersiniz, sanada yazık annenlerede yazık,

Canım sana ne desek boş, çeken bilir. Allah yardımıcın olsun. Bence de doğru karar vermişsin. Kredi çok hayırsız oluyor. Elindeki de avcundaki de gidiyor. İnsan alınca sonra ödemeyecekmiş sanıyor ama evin betini bereketini bırakmıyor. Sakın çekme, çektirtme. Bir de elin olğluna yaranılmaz derler. Madem senin kocan anlamıyor sen de acıma, onun düşünmesi gerekeni sen düşünüyorsun. Paranı çocuğuna kendine harca. İkinci bir iş bulsun ödesin borçlarınızı! Kendi zevklerinden ödün vermiyor beyefendi. Borçla zevk yaşanır mı?
Yine de sen bilirsin.

Şaka gibi ya, hastahanede bakmıyorlar. Ama burası Türkiye! Olur böyle şeyler. Bence Sağlık bakanlığını şikayet hattını ara, şikayetçi ol. Bırak doktoru insan denmez bunlara!

10bin falan tutuyor araba.. 25bin borç var onun dışında 1200 tl*4,5 yıl yatması gereken..
yine de satalım ona yatır diyeceğim. ama ailesenede söyleyeceğim.

çekmeyeceğim ya.. annemin parasını da ki kadıncağız görüyor halimi iki lokma geçsin eksiklerini alsın diye veriyor aylığını.. beyfendi ailesini üzmeye mecali yok. beni ve doğmamış yavruya borç yüklemekten başka birşey bilmiyor. üstelik kendisi kendi havasında hiç ödün vermiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…