2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Hepsi düşük canım hepsi birbirinden düşük. Limonu da hiç duymamıştım bak bundan sonra oyle yiyim. Yoğurtta 2 saat sonra yiyim. Cok sağol hatırlatman için canım. Bu arada cok merak ettim bat tarifini. Netten araştırıp anneciğime yaptıracağım hemen belki biliyordur annem bilmiyorum tabi.

ay canım ya işin gerçektende çok zor allah yardımcın olsun kocanada biraz anlayş vicdan versin seni o halinle üzüyo . benm kide borçtan korkuyo evlendikten sonra borcu var ödeyemicem korkusuyla beni çok üzdü bileziklerime göz dikmişti aldı borcunu kapadı şimdi kredi kartını kapatcakmış artık kullanmak istemiyomuş 2 milyara yakın kart borcu var bitane bileziğim kaldı şimdi arada ona sulanıyo bende veremem k.bakma diyorum arada bu konudan tartışıyoruz ama napayım işte başa çıkmaya çalışıyom herkezin derdi başka işte rabbim hepimize yardım etsin biz kadınların üstündeki yükler çok fazla ama mücadele etmeye çalışıyoruz işte

Canım Allah sana sabır versin. Kendimi senin yerine koymak bile istemiyorum sanırım ben senin kadar dayanamazdım çeker giderdim çoktan.ki annemi asla boyle seylere bulaştırmazdım. Kusura bakma ama eşin cok ama cok sorumsuz bir adam. Aynı benim babama benziyor inşallah sonunuz benim annem ve babam gibi olmaz. Ne diyim Allah yardımcın olsun. Ama sana tavsiyem artık annen yardım etmesin sana sende sakın ama sakın kredi çekme. Valla tum borç üzerine biner sonra çekip giderse bide annem gibi borçları ödemek orunda kalırsın. Annende çeksin elini eteğini sizden oda kalsın dımdızlak ortada görsün tek basına ne yapabiliyor. Annen sana yardım etsin gerekirse sadece sana ve kızına gizliden gizliye sende biriktirirsin. Yada kenara koysun sana vermeden desin kızım bak burda senin için para biriktiriyorum ne olur ne olmaz diye. Ben eşimin işyerinde çalıştığım için tabi maaş alıyorum eşimden :)) ama annemde bana aylık maasıyla para verir. Al kızım der kenarında bulunsun kızına birsey almak istersin belki der. Bende onu götürür kumbarama atarım zor gğnler için biriktiririm. Boyle şeyler yapabilirsin. Ama bence artık yeter senin taviz vermelerin. Bu stresin altına bi zahmet biraz da eşin girsin

Snowwhite resmini gordüm ben biyerde ama hangi sayfada paylaştığını horemediğim için alıntı yapamadım. Zaten faceden biliyorum ama burada masalımızı daha net gördüm :)) ay ay ay maşallah ne kadar da büyümüş annesi :)) Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah. Korkma o dirhemmidir nedir o şeydende bak ne kadar büyümüş göbiş falan bakta gor doktorunu nasıl utandıracak o güzel kızın

Benim ikili testim çok kötü çıkmıştı, yaşım da 35 ve iki böbrekte de genişleme olunca down sendromu riski artıyormuş. Tek başına bir şey ifade etmeme olasılığı yüksek ama dediğim gibi bende ekstra faktörler de var. Ayrıca, tek böbrekte olması daha iyiye işaretmiş ve genellikle düzelirmiş senin de dediğin gibi. Ama benim oğlumun iki böbreğinde de hafif düzeyde genişleme varmış. Elimde ultrason fotoğrafı var, 22 haftalıkken 7.8 mm imiş. Dr. takip edicez dedi, epeydir kontrole gitmedim. Haftaya gideyim artık... Anladığım kadarıyla senin bebeğinin tek böbreğinde var genişleme ve oldukça düşük derecede.

tek böbrekte olunca genelde doğuma kadar ya da 1 yaşına kadar kendiliğinden düzeliyormuş, endişelenme. İlerlerse de doğuma kadar bir şey yapılamıyor, zaten anne karnındayken bebeğe zararı da yok, korkma lütfen. Doğğduktan sonra sık sık ultrason çekip gönderiyorlarmış çok çok ileri olmadığı sürece.

canım bende hayatım boyunca borç ödedim şu anda borcum var maalesef ama sonuçta elime bir şey geçiyor, ne bileyim ev aldım , borcu bitince sattım daha büyüğünü aldım ama asla krediye girmedim, hatta benim kredi kartım bile yok, sizin aldığınız borç maalesef havaya gidecek ve derdini hep sen çekeceksin, Allah benzetmesinde geçen ay arkadaşımla konuştum, eşi iş kurarken kıza kredi çektirmiş şimdi ayrıldılar, adam krediyi kıza bırakıp gitmiş
zaten hiçbir taksidini ödememişti dedi, kızcağız ailesinden borç alıp banka borcunu kapatmış şimdi ailesine borç ödüyormuş, maalesef eşimiz bile olsa bu zamanda çok dikkatli olmak gerekiyor, 10 bin lira olsun ne olacak hiç yoktan iyidir, banka işlerinden anlamam ama belki ödemenin yarısını yapsanız faizi felan azalır veya en azından ödeme yapacağınız süre azalır borç altında ezilmezsiniz, aslında yapılabilecek çok mantıklı şeyler vardır en mantıksızı borcu borçla kapatmak, ben olsam asla taviz vermezdim ve krediyi çekmezdim

Damlacığım bak benim içim rahat değil, başka bir yerde de yaptırsan ya şu tahlilleri. Hiç olmazsa karşılaştırmış olursun. Ben başlarda iki hastaneye gidiyordum, ikisinde de tahlil yaptırıyordum. Yakın sonuçlar çıktığından güvenilir olduğuna kanaat getirmiştim. Sonrasında geçen günkü dipte değerler yüzünden üstüne düştüm laboratuvar sonuçlarının ve o gün yapılan tüm tahlillerde yanlışlık olduğunu öğrendim. Cihazları bakıma aldırıp, yeniden ayarlattılar söylediklerine göre. Ama ben üstelemesem belkide onlar bile farketmeyecekti bu yanlışlığı, bilemiyorum. Yani laboratuvardaki cihazlardan kaynaklı da olabilir devamlı düşük çıkması. Ayarı bozuktur makinenin belki. Hem sen niye kolestrol baktırdın ki, kendi kendini üzüyorsun bak sonra. Benim hiç aklıma gelmedi kolestrole baktırmak.

Bat yemeğini seveceğini düşünüyorum. Sulu kısır gibi birşey düşün yani ferah ferah, tam yaza uygun. İlk denemede katı olursa içine azar azar su ekleyebilirsiniz yerken. Hata kaldıran bir tarif yani, kafana göre ayar yapabiliyorsun.

Bak bunu buldum nette: http://www.milliyet.com.tr/diyet-yapanlara-ozel-bat-yemegi--vegandiyet-1871008/

Yarasın Henamıza da anneciğine de , o değerler de hemencik düzelsin inşallah.

ben öykü ve yağmuru çok seviyorum. ama yakınlarmzda bu isimler var diye koyamadk, bizim kızımız da Yaren olsun dedik =)

aman maşallah diyelim! keşke bzm de öyle olsa..iyiler sağolsunlar da..çok üzdüler beni ilk yıllar.. geçmiyor kırgnlğm..

Arkadaşım kafana taıp üzülme , eğer aklı hala onda olsaydı evlenmezdi.. Ayrıca kızda evliymiş... Bence meraktan bakmıştır hala sevdiğinden değil... Arkadaşların dediği gibi biZde meraktan kimlere bakmıyoruz... Sen canını sıkma..bence eşine yetmiştir konuşmaman.. Sen aklına kötü şeyler getirme boşver...

Ben erzurumluyum ama karadeniz havalarını çok seviyorum :)) eşinin tarafının düğünleri tam benliktir:)) aşkale genelde Alevi oluyr o yüzden :) benim eşim de Alevi. Ben sunniyim:) sizde mezhep farklılığı yok demek ki:) yöre farklılığı var:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşım çok geçmiş olsun... Rabbim göstermesin inşallah testler yanılıyordur sag saglim alırsın bebegini kucagına.. zaten yaş kriterinden dolayı down sendromu testi otomatik olarak riski yüksek vermiştir...inşallah bebegin saglıklıdır..ilk bebegin mi?

selamlar topigi uzaktan takip edenlerdenim.. haftam ilerledikçe bu gibi sitelere tecrübeli annelere daha çok ihtiyaç duydum iyi gidiyordur umarım hamilelikleriniz

Maşallah canım nazar değmesin size. Biz de nice 8 yıllar geçiririz beraber inşallah. Âmin. Benim kayınvalidem bize köyden peynir getirtir. Taze yağ getirtir. Iki defa 5 litre yağ almış getirmiş. Kayınbiraderim geçen eşimi arıyor. İşyerinden alışveriş kartı vermişler. Gelin sizin evin de eksiklerini alalım diyor. Eşim kabul etmedi ama düşünmeleri yeter. Allah razı olsun derim ne denir ki başka.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
kızlar teşekkür ederim ilgilinize ve dualarınıza...

allah yardımcımız olsun..

araba,ev ne biliyim birşey alırsın da ona borç ödediğin için de biraz sıkarsın herşeyden.sonra zamanı vardır biter geçer.. ama bu böyle değil. hayatımız boyunca ödeyeceğiz . yersin içersin gezersin de yine borç ödersin o da bir yere kadar ama o yok bu yok.. kendini sıktığınla kalıyorsun.

eşime söylediğim yavaş gayet yapıcı bir şekilde krediyi çekemeyiz biz borç batağından çıkamayız..nefes alamayız dedim. arabayı satalım dedim. birşey söylemedi.. uzatmadım. o şöyle böyle deseydi. ben geçen söylediğinde de uzun uzun anlattığımı söyleyecektim çok düşündümü senin dediğin olmaz diyecektim.. neyse ...

ofladı pofladı onun için sorun yok.. ama benim hala içim yanıyor..

ailesiyle konuşmaya bilgilendirmeyi düşünüyorum. demedi demesinler..

Son düzenleme:

Canım maddi sıkıntılar herkeste var malesef , çok takma kafana hepsi hallolur . Doğum dan sonra K.v bebeğine bakacak mı? en azından biraz çalışır , yardımcı olurdun eşine de . Arabanızı satıp krediye yatırmanız mantıklı bence . Eşin de bunaldığından çok yorum yapmıyor olabilir napsın o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…