2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım geçen uzun uzun konuşmuştuk.birşey söylemedi ona rağmen aradan birkaç gün geçti tekrar söyledi diye dedim. zaten bu krediyi kapatma durumu bizim üç ayda bilemedin 5 ayda gelir konuşuruz.birşekilde çekti çektirir.. bunalmıştır mutlaka ama onun bunalması kısa süreli.. aslında öyle olmasını da isterim. psikolojik sorunu olmasından bin kat iyidir..

ben çalışmayacağım bir süre..kv kışın gelirler bir iki ay kalırlar..köye gidiyorlar orada işleri oluyor. canım çalışmakla olmuyor. kuruşu kuruşuna çalıştım borç çıktı..iş bulursam çocuğum için kendim için harcayacağım. o da borçlara yatırır. eminim yine borç çıkarır.. lükslerine harcadığı için...
kv bakmaz kızınınkine bakar..ben de anneme derim. benim için farketmez aslında.. o günlere geliriz inşallah..

arabayı satalım dedim ama hiç oralı değil. yani hemen siteye ilanı vermesi lazımdı.. çünkü satmak istemiyor. en çok kendi kullanıyor.. e tabiki benim için çocuk içinde.. ama satmamız lazım. küçük bir kısmını karşılaycak ama ne yapalım.

Daha detaylı okudum yazılarını , eşin biraz rahat galiba . Ama işte sizde de sen tutumlusun , onu sen çekip çevireceksin artık. Arabayı sattır , küçük büyük fark etmez en azından masrafından yırtarsınız Eşinin ailesine oğlunun rahatlığını anlat eğer bilmiyorlarsa , birde size maddi yardımları olmuyor mu hiç ?
Hep kendi ailenden olmaz onlarda yardımcı olmalılar . Annen bebeğine baksa sen biraz çalışırsın , köyden de erzakların gelir çalıştığınızda size kalır ereken yerlerde kullanırsınız . Ama lütfen çok takmamaya çalış, kızını düşün .

insanın anlaşamadığı birisiyle evli olması ne kadar zor koskoca şehirde bir annem birde kardeşim var bütün akrabalarım başka şehirde , ne gelenim olur ne gidenim, eşimde annemden ve kardeşimden nefret ediyor onlara bakarken gözlerinde kin var, bu durum beni kadar üzüyorki anlatamam, alıp başımı gidesim geliyor , keşke hiç evlenmeseydim, şu halimle beni ağlatıyor ya hiç bir şey demiyorum, bütün erkeklermi eşlerinin ailesini istemez yoksa sadece benimkimi acaba

ay ins bende fena olmam seker yuklemesınden sonra.cunku mıdem cok hassas benm.sen 1haftadan kendıne geldıysen ben nolcam bakalım.yapmasammı dıcem ama yaptırım içim rahatlasın.tmm tatlı o bu yemıorum ama bunun insülin boyutuda varmış.her sekılde bebegıme zarar vermekten korkuorum.bakalım yrn Allah ne gostercek

Şaka gibi ya, hastahanede bakmıyorlar. Ama burası Türkiye! Olur böyle şeyler. Bence Sağlık bakanlığını şikayet hattını ara, şikayetçi ol. Bırak doktoru insan denmez bunlara!

ne kadar uğraşırsan ugras sikayet et.bu ülkede maalesef bir sonuca ulaşamazsın bunu cok ıyı bılıorum yakından

cnm ins dedıgın gıbı doğuma kadar duzelır geçerde rahat bır nefes alırım.ıste bu doktor bozuntsu yüzünden oldu tum bu endıslerım.ALLahtan hayırlısı hepımız ıcın...

Canım, gelinler nasılsa damatlar da aynı aslında. Ama bazılarında çook daha fazla. Benim babamda öyle ne yazık ki. Evlenirken filan sorun mu yaşadılar? Çünkü düğün zamanındaki olaylar kin tutturuyor. Üzme kendini, sevse de sevmese de katlanacak. Sen de görmezlikten gel. Dua et, başka çare yok çünkü canım. Allah yardım etsin canım.
ne kadar uğraşırsan ugras sikayet et.bu ülkede maalesef bir sonuca ulaşamazsın bunu cok ıyı bılıorum yakından
Bir şey olmaz belki ama sinek küçük olsa da mide bulandırır. En azında rahatsız olurlar. Çünkü dönülür onlara. Böyle arkasını aramıyoruz. Tepemize çıkıyorlar. Hem de şikayet edince insan biraz olsun rahatlıyor.

haklısın aslında.esım takmış yrn gıdıp doktoru dovcem dıor başka bısey demıor.gulımmı aglıyımmı bılemedım.bu durumda guldurdu benı ama cıddı dıor.yrn seker yüklemem yplcak sabah.ıns mıdem bulanmaz ve ac oldgmdan kotu olmam.bır arkads bır haftada kendıme zor geldım dedı korktum

canım gelin-kv arasında ne kadar istemezlik varsa damat-kv arasında da istemezlik olabilir. önemli olan herşeyin saygı içinde olması..

yalnız çiftlerin durumları iyiyse. gelin ve damat belli bir mevkide belli bir güçleri olsun. o zaman işler daha çok kolaylaşıyor. yani insanların birbirlerine minneti olmayınca birbirlerine sınırı daha çok koyuyorlar. tabi yine de sorun olmuyor mu oluyor tabi.. ama daha az ..

canım şeker yüklemesini yapınca mideme birşey olmadı. yani normal şekerli suyu içiyorsun. ancak sonrasında beni halsizleştirdi. ne biliyim sıkıntılar bastı vs..
dr istemiş canım yaptırman lazım. işlerin bitince yoğurt ye.. şekerini alır.. eve gelince de olur.. bol su iç.. ben tüm gün orada olmak zorundaydım. eve geldim misafir gelecekti apar topar yemek yedik sonra mutfağı topladım misafir geldi. çaydı falan yoğurt yiyemedim. yemeden uyku tuttu.zor durdum yesem ne olurdu acaba..

dur bakalım belki gerek kalmaz insüline. olursa da korkma yapanlar var. bebeğine zarar vermesin diye önlemler alınıyor o şekilde düşün..
inşallah iyi çıkar.

kızlar seker yuklemesınden sonra hem kan hem ıdrarmı alıorlar?

canım bana önce bir kan almışlardı. bir takım testler vardı. sonra idrar tahlili için kabı verdiler.. kanı hemen aldılar.. sonra idrarı verdim. sonra geldim bardak ve kaşık aldırdılar dışardan. oradan o paketteki şekerden verdiler bir de kan vereceğim tüpü.. 50gr şekeri bir bardak suda içtim. bir saat kadar hiçbirşey yeme içme dediler. 1 saat sonra geldim tüpü verdim kanı aldılar..

Son düzenleme:

risk değeri yaş risknden bağımsız olarak hesaplandığında da çok yüksek çıkmıştı. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğacaklar... Bu benim ikinci oğlum, ilki daha 15 aylık:)) Onu da geçen yıl nisan ayında kucağıma aldım. O zaman da 2013 Nisan anneleri grubundaydım:))

Anladim canik ama risk olmasi kesin bi hastalik oldugunu gostermez sen yuregini ferah tut benimde iki bobrektede var profosor ozellikle buna hic takilma cok kwrsilasiyoruz dogumakadar duzeliyo dedi insallah seninkide bu kontrolde daha dusuk cikar iyi dudun iyi olsun en kotu ihtimalde bile dogum sonrasi ufwk bi operasyonla duzeltilen bisey diye duymustum sen doktor kontrolleini aksatma guzel haberlerini bekliyorum...

Kızlar hepinize günaydın dün mide yanmasından zor bi gece geçirdim.herkes bebeğin saçları çıkıyodur Dio ne derece doğru bilemedim.bişey yemeye korkuyorum valla.

annemle veya kardeşimle aralarında bir problem geçmedi, eşim tüm dünyaya dargın negatif bir insan, sadece kendi ailesini ve akrabalarının bir kısmını sever, kaç kez ayrılmaya niyetlendim hep annem durdurdu, hatta bir ara anneme sen beni sevmiyorsun mutsuz olduğumu bilmene rağmen boşanmamam için baskı yapıyorsun diye kavga ettim, kardeşim evliliğimin ilk yıllarında eniştesine hayrandı hep onunla sohbet etmeye felan çalışıyordu ama sağ olsun eşim çocuğun her kelimesini tersledi hep soğuk bağırmaya yakın bir ses tonuyla konuştu artık kardeşimde ona pek yaklaşmıyor, bir kaç gündür kardeşim bizde kalıyor evi görseniz eşim kendini yatak odasına kapatıp bilgisayarda film izliyor, çocuğa ne hoş geldin dedi ne nasılsın hiçbirşey...gitsin diyede elinden geleni yapıyor, bende biraz yanımda kalsın istiyorum 6 aydır evde tek başıma çok sıkıldım bana ses oluyor

dün gece çok ağladım, sanırım bebeğimde etkilendi hiç durmadan tekmeledi hep hareket halindeydi , sanırım bu hareketlerin sonucu bilemiyorum dün geceden beri çok fazla akıntım oluyor hatta sabah oturduğum yerden kalkınca lavaboya zor attım kendimi, galiba artık çok yoruldum, şu 3 ay bi geçsede hayırlısıyla bebişimi sağlıkla kucağıma alsam, hergün bir şey olursa korkusuyla yaşamak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…