Canım maddi sıkıntılar herkeste var malesef , çok takma kafana hepsi hallolur . Doğum dan sonra K.v bebeğine bakacak mı? en azından biraz çalışır , yardımcı olurdun eşine de . Arabanızı satıp krediye yatırmanız mantıklı bence . Eşin de bunaldığından çok yorum yapmıyor olabilir napsın o da
canım geçen uzun uzun konuşmuştuk.birşey söylemedi ona rağmen aradan birkaç gün geçti tekrar söyledi diye dedim. zaten bu krediyi kapatma durumu bizim üç ayda bilemedin 5 ayda gelir konuşuruz.birşekilde çekti çektirir.. bunalmıştır mutlaka ama onun bunalması kısa süreli.. aslında öyle olmasını da isterim. psikolojik sorunu olmasından bin kat iyidir..
ben çalışmayacağım bir süre..kv kışın gelirler bir iki ay kalırlar..köye gidiyorlar orada işleri oluyor. canım çalışmakla olmuyor. kuruşu kuruşuna çalıştım borç çıktı..iş bulursam çocuğum için kendim için harcayacağım. o da borçlara yatırır. eminim yine borç çıkarır.. lükslerine harcadığı için...
kv bakmaz kızınınkine bakar..ben de anneme derim. benim için farketmez aslında.. o günlere geliriz inşallah..
arabayı satalım dedim ama hiç oralı değil. yani hemen siteye ilanı vermesi lazımdı.. çünkü satmak istemiyor. en çok kendi kullanıyor.. e tabiki benim için çocuk içinde.. ama satmamız lazım. küçük bir kısmını karşılaycak ama ne yapalım.
Var ya, biz kadınların düşmanı yine kadınlar! Allah kadınların şerrinden korusun bizi...
aminn doğru söylüyorsun kadın resmen yanımda asılıyordu aman Allah şaşırtmasın kocalarımızı:)
canım gerçekten mantıklı olsa tamam ama sadece kredi liminitini serbestleştirecek o zaman harcamaya devam edecek kendine..
sağol canım.
sağol canım.
bugünkü konuşmamızdan sonra arayıp söyleyeceğim zaten.. en azından bilsinler.. hep arayıp sorarlar.. iyiyiz diyoruz.. oysa içim kan ağlar her seferinde. hı yardım edecekler diye değil. niye durumunuzdan bahsetmediniz o kadar sorduk derler. en azından bilsinler..
canım kötü olacak birşey yok ki.. durumunu anlatır bir dilekçe insan kaynaklarına verecek.. şuan başvurduğu yollar daha kötü. ben zaten olacak gözüyle baktığımdan değil hiçbir çaba yok anlamında söyledim. yani daha mantıklı daha sorunları çözümleyici yaklaşımında değil.
10 bin lira için 20 bin lira faiziyle birlikte çekeceğim. onun maaşında diğer borca yetmeyecek ucu ucuna belki yetecek. çoğu zaman yetmeyecek. çünkü her zaman mesai yapamayacak,yaptırmayacaklar.. bir de film izleyeceğim diye ayda 100tl dsmarta ödeniyor... bu çektiğim kredi taksidini de annemden gelen parayla yatıracağım. dr parası sigorta parası da kuşlar ödeyecek herhalde... akıl var mantık var bu mu çözüm.. bu mu çaba...
canım yaş 35 küçükdeğiliz. aile teraspistine değilde annesigili arayıp söyleteceğim. koyulaştırdığım yeri.. diyeceğim,, kardeşinden alsın. 3bin küsürü doğum parasıyla öderim ona diyeceğim.onlar da versin ayda borca yardım etsinler.. yani ben elimden geleni yapacağım. durumu anlatacağım.
canım başka dr a git diyeceğim ama orayı tahlil vs için gidiyormuşsun zaten..
şekerin olacağı anlamına gelmez ki.. öyle hemen demişler..
ayrıca şeker de olur tansiyonda olur hamilelikte..
şeker yükleme yapınca 1 hafta kendime zor geldim. o kadar seni düşünüyorlarsa seninle öyle konuşmasalardı.. daha faydalı olurlardı..
sanki çaresi yok mu.. nasıl demişler bakacağız diye.. şimdi baksınlar. durum neyse söylesinler.. Ayrıca senin bayılman şekerin yükseldiğinden değil ki oraya gidene kadar iyiydin sonuçta.. Bebeğin ile ilgili söylenenler, üzerine dr un sert çıkışı vs seni fenalaştırmış..
sen içini rahat tut.. kendi dr una git.. kontrollerine yaptır.. 2 dakikalık muayenenin sonucunda üstelik ne kadar ilgilenebilir ki seninle.. o yüzden sen dr una bekle..
Şaka gibi ya, hastahanede bakmıyorlar. Ama burası Türkiye! Olur böyle şeyler. Bence Sağlık bakanlığını şikayet hattını ara, şikayetçi ol. Bırak doktoru insan denmez bunlara!
tek böbrekte olunca genelde doğuma kadar ya da 1 yaşına kadar kendiliğinden düzeliyormuş, endişelenme. İlerlerse de doğuma kadar bir şey yapılamıyor, zaten anne karnındayken bebeğe zararı da yok, korkma lütfen. Doğğduktan sonra sık sık ultrason çekip gönderiyorlarmış çok çok ileri olmadığı sürece.
Canım, gelinler nasılsa damatlar da aynı aslında. Ama bazılarında çook daha fazla. Benim babamda öyle ne yazık ki. Evlenirken filan sorun mu yaşadılar? Çünkü düğün zamanındaki olaylar kin tutturuyor. Üzme kendini, sevse de sevmese de katlanacak. Sen de görmezlikten gel. Dua et, başka çare yok çünkü canım. Allah yardım etsin canım.insanın anlaşamadığı birisiyle evli olması ne kadar zorkoskoca şehirde bir annem birde kardeşim var bütün akrabalarım başka şehirde , ne gelenim olur ne gidenim, eşimde annemden ve kardeşimden nefret ediyor onlara bakarken gözlerinde kin var, bu durum beni kadar üzüyorki anlatamam, alıp başımı gidesim geliyor , keşke hiç evlenmeseydim, şu halimle beni ağlatıyor ya hiç bir şey demiyorum, bütün erkeklermi eşlerinin ailesini istemez yoksa sadece benimkimi acaba
Bir şey olmaz belki ama sinek küçük olsa da mide bulandırır. En azında rahatsız olurlar. Çünkü dönülür onlara. Böyle arkasını aramıyoruz. Tepemize çıkıyorlar. Hem de şikayet edince insan biraz olsun rahatlıyor.ne kadar uğraşırsan ugras sikayet et.bu ülkede maalesef bir sonuca ulaşamazsın bunu cok ıyı bılıorum yakından
Canım, gelinler nasılsa damatlar da aynı aslında. Ama bazılarında çook daha fazla. Benim babamda öyle ne yazık ki. Evlenirken filan sorun mu yaşadılar? Çünkü düğün zamanındaki olaylar kin tutturuyor. Üzme kendini, sevse de sevmese de katlanacak. Sen de görmezlikten gel. Dua et, başka çare yok çünkü canım. Allah yardım etsin canım.
Bir şey olmaz belki ama sinek küçük olsa da mide bulandırır. En azında rahatsız olurlar. Çünkü dönülür onlara. Böyle arkasını aramıyoruz. Tepemize çıkıyorlar. Hem de şikayet edince insan biraz olsun rahatlıyor.
canım gelin-kv arasında ne kadar istemezlik varsa damat-kv arasında da istemezlik olabilir. önemli olan herşeyin saygı içinde olması..insanın anlaşamadığı birisiyle evli olması ne kadar zorkoskoca şehirde bir annem birde kardeşim var bütün akrabalarım başka şehirde , ne gelenim olur ne gidenim, eşimde annemden ve kardeşimden nefret ediyor onlara bakarken gözlerinde kin var, bu durum beni kadar üzüyorki anlatamam, alıp başımı gidesim geliyor , keşke hiç evlenmeseydim, şu halimle beni ağlatıyor ya hiç bir şey demiyorum, bütün erkeklermi eşlerinin ailesini istemez yoksa sadece benimkimi acaba
ay ins bende fena olmam seker yuklemesınden sonra.cunku mıdem cok hassas benm.sen 1haftadan kendıne geldıysen ben nolcam bakalım.yapmasammı dıcem ama yaptırım içim rahatlasın.tmm tatlı o bu yemıorum ama bunun insülin boyutuda varmış.her sekılde bebegıme zarar vermekten korkuorum.bakalım yrn Allah ne gostercek
kızlar seker yuklemesınden sonra hem kan hem ıdrarmı alıorlar?
arkadaşım çok geçmiş olsun... Rabbim göstermesin inşallah testler yanılıyordur sag saglim alırsın bebegini kucagına.. zaten yaş kriterinden dolayı down sendromu testi otomatik olarak riski yüksek vermiştir...inşallah bebegin saglıklıdır..ilk bebegin mi?
Benim ikili testim çok kötü çıkmıştı, yaşım da 35 ve iki böbrekte de genişleme olunca down sendromu riski artıyormuş. Tek başına bir şey ifade etmeme olasılığı yüksek ama dediğim gibi bende ekstra faktörler de var. Ayrıca, tek böbrekte olması daha iyiye işaretmiş ve genellikle düzelirmiş senin de dediğin gibi. Ama benim oğlumun iki böbreğinde de hafif düzeyde genişleme varmış. Elimde ultrason fotoğrafı var, 22 haftalıkken 7.8 mm imiş. Dr. takip edicez dedi, epeydir kontrole gitmedim. Haftaya gideyim artık... Anladığım kadarıyla senin bebeğinin tek böbreğinde var genişleme ve oldukça düşük derecede.
canım gelin-kv arasında ne kadar istemezlik varsa damat-kv arasında da istemezlik olabilir. önemli olan herşeyin saygı içinde olması..
yalnız çiftlerin durumları iyiyse. gelin ve damat belli bir mevkide belli bir güçleri olsun. o zaman işler daha çok kolaylaşıyor. yani insanların birbirlerine minneti olmayınca birbirlerine sınırı daha çok koyuyorlar. tabi yine de sorun olmuyor mu oluyor tabi.. ama daha az ..
.
Canım, gelinler nasılsa damatlar da aynı aslında. Ama bazılarında çook daha fazla. Benim babamda öyle ne yazık ki. Evlenirken filan sorun mu yaşadılar? Çünkü düğün zamanındaki olaylar kin tutturuyor. Üzme kendini, sevse de sevmese de katlanacak. Sen de görmezlikten gel. Dua et, başka çare yok çünkü canım. Allah yardım etsin canım.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?