2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Allah yardımcın olsun kendini bebeğini düşün siz herşeyden daha önemlisiniz.böle bi insanla ömür geçmez bana kalırsa .benim sevgisizliğe ilgisizliğe tahammülüm yok .tabi sadece beni değil ailemide sevicek ,sayıcak ufacık bi ses yükseltmesine bile dayanamam kavgayı çıkartırım ailem benim için çok önemli.canım en doğru kararı sen vericeksin büyük konuşmak istemem insanın başına ne geliceği belli olmaz ama ben katlanamazdım .

Bu durumda ne denir bilemiyorum.... Gerçekten zor bir adam eşin. Allah yardımcın olsun, Rabbim eşinin Kalbini yumuşatsın inşallah...
Hiç konuşmayı denedin mi canım, hatalarını söylemeyi dene yumuşak bir şekilde belki işe yarar...

günaydın canım. sende benden çıktın bende diyorum yapmam etmem die aama uygulamaya geçiricezmi acaba ben insanları kırmaktan çok korkuyorum ama bunlar hakediomu ii davranmanı diceksin hayır haketmiolar inş bende tavrımı gerçekten yaparım çok canımı sıkmaya başladılar eşim yeri gelio benden taraf oluo yeri gelio anasından yana. annesidir bişiy diyemem ama bu halimizle bizi yormamaları üzmemeleri gerekio. inş insafa gelirlerde farkına varırlar akşam kv gittik yemeğe çağırdı ben yatmak istiyorum dedim eşime yat sana kim ne dicek dedi uzan dinlen azcık üzerimide örttü sağolsun o gitti annesine yardım etti.biraz bozuldu kv ama yapcak bişiy yok bu işler sıraylaaa :)))) eşim benim gerçekten çok ii bana karşı ama bazen anasına laf söyletmio o canımı sıkıo neyse atlatıcaz inş ya yola gelecekler ya geleceklerrrr

Maşallah hiç kilo almış gibi değilsin :) Gayet hoş görünüyorsunuz şekerim

Canım benim çok teşekkürler, moral verdin :) son iki ay çok dikkat edeceğim 20 kiloyla bitirmek istemiyorum, 10 kilo az değil çünkü maalesef.. Sonra vermek zor olur.. Sen de bir koymadın foto

Canımmmmmmmm çooooooooooook teşekkürler inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız :) büyüdü valla, sürekli büyümeye devam ediyor ay inşallah bir sonraki randevuda geçmiş olur canım..

Senin de hayırlısıyla düzelicek inşallah ben eminim, hiç bir sorun olmadan Hena'yı alacaksın kucağına annessiiii

Günaydın herkese,

Bir haftayı daha bitirdik çok şükür.. Doğuma her geçen gün daha çok yaklaşıyoruz yaklaştıkça heyecan basıyor

Bu arada, doğum için ne hediyeler yaptırmaya karar verdiniz kızlar? Fikir verelim birbirimize

kızlar günaydın hayırlı cumalar. dün benim randevum vardı kardiyolojide fetal eko yaptırdım kalbınde ufak bi delik vardı doğum öncesi yada doğum sonrası önemli bi sorun olup olmadığına baktı doktor. çok şükür bebeğimi engelleyecek bişiy değilmiş her bebekte olan bişi dedi doğuma kadar kapanıck kapanmasa bile doğumdan sonra kapanır dedi. bebek doğduktan 1 hafta sonra bebişi götürücez kapanıp kapanmadığına bakıcak. çok güzel ilgilendi doktor herşeyi anlattı. kalple ilgili kapanacağını biliorum ama bi arkadaşımın bebeği kalp hastalığıyla doğdu ve anjıo gerektı ve bebeği kaybettik bu beni çok etkiledi ve aklımdaki soruları atmak için gittim. rabbim yazdıysa bozsun kimseye yaşatmasın.... allahım tüm yavrularımızı korusun...

benim tepkimden çekindiği için sanırım ses felan yükseltemiyor, ama ters davranıyor ne bileyim elindeki bir tabağı bırakırken sert bırakıyor bu tarz şeyler, zaten hemileliğimden önce annem bize gelmezdi ben anneme giderdim, şimdi haftada bir geliyor, gelince de kadıncağız mutfaktan çıkmıyor, benim yiyebileceğim yemeklerin yanında eşimin sevdiklerini hazırlıyor , sahurda yemewsi için börek felan yapıp bırakıyor, doğuma kadar bu şekilde idare edicem artık doğumdan sonra yine gider ben annemi görürüm, yoksa eşimden soğuyorum

çok konuştum ama öyle davrandığını kabul etmiyor, zaten çoğunlukla bana da sert davranır, bir şey sorduğum zaman hep bağırarak cevap verir, aramızda pek sohbet etmeyiz, normalde çok şükür bütün gün işte oluyorum, akşam bi yemek yeriz sonra o tv başına geçer ben hayal kurarım 3-5 kelime kavgasız edersek o gün güzel geçmiş demektir, annemin veya kardeşimin ona ihtiyacı olsa resmen yalvarıyorum yapsın diye , artık baktım olmuyor anneme dedim nolur beni şununla uğraştırma parası neyse ben vericem adam tut yaptır dedim, arada kalmak beni çok yıprattı

günaydın güzel anneler..
dün kontrolümüz vardı.. oğlumu 1 aydır görmüyordum çok özlemişim.. 1226 gr olmuş boyuda yaklaşık 38 cm maşallah.. dr gelişimini beğendi ben de 2 kilo almışım bu ay gayet iyi dedi :) çok sevindim

ayrıca biraz alışveriş yaptım.. hastanede şeker lokum dağıtmak için kutu kurdele ve süs aldım.. birde çok beğendiğim bir kapı süsü vardı onun içi kumaş aldım.. bakalım yapmak kullanmak nasip olur inşallah

Canım benim çok teşekkürler, moral verdin :) son iki ay çok dikkat edeceğim 20 kiloyla bitirmek istemiyorum, 10 kilo az değil çünkü maalesef.. Sonra vermek zor olur.. Sen de bir koymadın foto

Günaydın canım 20 çoooo zaten. Kaç kilo aldın ki şimdi sen?

Evet canım sonunda bu haftada bitiyor şaka mama doğuma gercekten cok az kaldı :) bem hiç birsey dağıtmayacağım canım zaten bizden cok kişi gelmez ki şimdiden söylüyorum kimse gelmesin mikrop kapmasın kızımız diye. Eşimin çoğu akrabası memlekette benim akrabalarımda memlekette o yüzden birtek aileler kalıyor onlarda hediyemiz kalsın amaan :)

Evet canım çok cok güzel gözüküyor :)) ozaman kendi hastanemde baktırdım salı günü randevum var bakalım sonuclar nasıl olacak. Inşallah hemencecik düzeliriz teyzesi cok cok tesekkür ediyoruz biz sana bu lezzet tarifi için :) bdn baktırmadım ki kolesterole doktorum nerden estiyse aklıma o bakmış ki cok yalnışmış hamilelerin kolesterolüne bakılmazmış

Herkese günaydın Güzel bir gün olsun inşallah..Hayırlı cumalar olsun.
Kızlar bir kitap okuyorum ve okumanızı da tavsiye ederim.Allah de öteisni bırak kitabın adı.. Gerçekten güzel bir kitap..
Yarın randevum var çok mutluyumm inşallah güzel haberlerle gelirim

Çok guzelmis, iyi gunlerde kullanin ins. Tam olarak marka ve modelini soyler misin ve nereden aldigini.kampanya ne zamana kadar. Birde araba kaç kilo, katlanip açilmasi kolay mi

canım çok teşekkür ederim inşallah oğlumla güzel günlerde kullanırız :)
'Mothercare Xpedior 4 Wheel Pram & Pushchair Travel System' modeli bu .. mothercare in kendi arabası.. Forum Bornova Mothercare mağazadan aldım. Kampanya bu ay sonuna kadar devam ediyor.. indirim çeki veriyorlar ve o çeki arabanın fiyatından düşüyorlar.. araba 925 e geliyor.. travel sistem, ana kucağı da var.. ayrıca bebek arabası portbebe ye dönüşüyor ilk 3-5 ay öylede kullanabiliyorsun.. katlanması kolay .. puset ağırlığı 9 kg. ben dört tekerleklisini aldım.. 3 tekerlekliside var.. mavi kırmızı gülkurusu ve siyah var renk alternatifi olarak..

anlıyorum canım, çok çok yakın bir akrabamda da var aynı durum, sen anlattıkça gözümde canlanıyor adeta... Durumuna çok üzüldüm inan ki. Ne yazık ki böyleleriyle uğraşmak zor. Allah yardımcın olsun. En iyi nasıl baş edeceğini yine sen bilirsin. Akrabamda yıllardır çekiyor. İnşallah çocuk olunca düzelir, Rabbim kalbine bir merhamet verir. Sen kalbini ferah tut, Allah senin yanında... Çektiğin sıkıntıların karşılığını fazlasıyla verir sana inşallah.
maşallah oğluna benimde oğlum 1220 gr dı geçen hafta:)) kocaman oldular kutuları çok beğendim, kumaşları da. Kapı süsünü yapınca resmini paylaş da bizde görelim kutuları nerden ne kadara aldın çok şirinler, bende alabilirim belki

maşallah araları da yakınmış Allahım esirgesin.. Ben zihinsel engelliler ögretmeniyim bir sürü down lu ögrencim var birçogu anne karnında hiç anlaşılmamış hep saglıklı denmiş dogumda görmüşler downlu oldugunu.. inşallah senin bebişinde Rabbimin izniyle saglıklı dogar

çocuk oluncada düzeleceğini sanmıyorum, insan 40tan sonra karakter değiştirmez, işin komik yanı biz kv yanyana oturuyoruz , 3 tane kardeşi var,
günde kaç kez gidip onlara bakar, en küçüğüde 30 yaşında erkek, kardeşlerini ve annesini bende seviyorum ama o benim aileme kötü davranınca bende onun ailesini görmek istemiyorum, yinede insanlık bende kalsın deyip sorun çıkartmıyorum, ne demişler edepli olmayı edepsizden öğreneceksin, o kötüyse bende kötü olmak zorunda değilim, zaten 3 ay kaldı doğumdan sonra inşallah ben gider annemi kardeşimi görürüm,

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kaç haftalık bebeğiniz kilo olarak aynıda ondan sordum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…