annemle veya kardeşimle aralarında bir problem geçmedi, eşim tüm dünyaya dargın negatif bir insan, sadece kendi ailesini ve akrabalarının bir kısmını sever, kaç kez ayrılmaya niyetlendim hep annem durdurdu, hatta bir ara anneme sen beni sevmiyorsun mutsuz olduğumu bilmene rağmen boşanmamam için baskı yapıyorsun diye kavga ettim, kardeşim evliliğimin ilk yıllarında eniştesine hayrandı hep onunla sohbet etmeye felan çalışıyordu ama sağ olsun eşim çocuğun her kelimesini tersledi hep soğuk bağırmaya yakın bir ses tonuyla konuştu artık kardeşimde ona pek yaklaşmıyor, bir kaç gündür kardeşim bizde kalıyor evi görseniz eşim kendini yatak odasına kapatıp bilgisayarda film izliyor, çocuğa ne hoş geldin dedi ne nasılsın hiçbirşey...gitsin diyede elinden geleni yapıyor, bende biraz yanımda kalsın istiyorum 6 aydır evde tek başıma çok sıkıldım bana ses oluyor
dün gece çok ağladım, sanırım bebeğimde etkilendi hiç durmadan tekmeledi hep hareket halindeydi , sanırım bu hareketlerin sonucu bilemiyorum dün geceden beri çok fazla akıntım oluyor hatta sabah oturduğum yerden kalkınca lavaboya zor attım kendimi, galiba artık çok yoruldum, şu 3 ay bi geçsede hayırlısıyla bebişimi sağlıkla kucağıma alsam, hergün bir şey olursa korkusuyla yaşamak çok zor
Çok tatlısınız maşallah size annesii:) bn de kıskandım ben de eve gidince yada yarın fotoğraf yüklicem:))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu durumda ne denir bilemiyorum.... Gerçekten zor bir adam eşin. Allah yardımcın olsun, Rabbim eşinin Kalbini yumuşatsın inşallah...annemle veya kardeşimle aralarında bir problem geçmedi, eşim tüm dünyaya dargın negatif bir insan, sadece kendi ailesini ve akrabalarının bir kısmını sever, kaç kez ayrılmaya niyetlendim hep annem durdurdu, hatta bir ara anneme sen beni sevmiyorsun mutsuz olduğumu bilmene rağmen boşanmamam için baskı yapıyorsun diye kavga ettim, kardeşim evliliğimin ilk yıllarında eniştesine hayrandı hep onunla sohbet etmeye felan çalışıyordu ama sağ olsun eşim çocuğun her kelimesini tersledi hep soğuk bağırmaya yakın bir ses tonuyla konuştu artık kardeşimde ona pek yaklaşmıyor, bir kaç gündür kardeşim bizde kalıyor evi görseniz eşim kendini yatak odasına kapatıp bilgisayarda film izliyor, çocuğa ne hoş geldin dedi ne nasılsın hiçbirşey...gitsin diyede elinden geleni yapıyor, bende biraz yanımda kalsın istiyorum 6 aydır evde tek başıma çok sıkıldım bana ses oluyor
dün gece çok ağladım, sanırım bebeğimde etkilendi hiç durmadan tekmeledi hep hareket halindeydi , sanırım bu hareketlerin sonucu bilemiyorum dün geceden beri çok fazla akıntım oluyor hatta sabah oturduğum yerden kalkınca lavaboya zor attım kendimi, galiba artık çok yoruldum, şu 3 ay bi geçsede hayırlısıyla bebişimi sağlıkla kucağıma alsam, hergün bir şey olursa korkusuyla yaşamak çok zor
ay canım bende senin gibi çekiyorum bende hep sustum ama bundan sonra yok bende cevabımı yeri geldimi yapıştırcam tepeme çıkardım iyice her dediklerini bu halimle bile yapmaya salak gibi her işlerine koşturdum bundan sonrada bulur :) azcık istediğini yapmayım suratı beş karış oluyo bundan sonra isterse on karış olsun ben yokum arkadaş kendi yaşadiğını bana yaşatıyo yeter kocamında ağzı açılmıyo anasına bişey de söyletmiyo yeter vala onada artık alacam tavrımı ben kimsenin uşağı hizmetçisi değilim saygımdan hep sustum ama bunlar resmen beni kullanmaya başladı bıktım vala ooff
Maşallah hiç kilo almış gibi değilsin :) Gayet hoş görünüyorsunuz şekerim
Snowwhite resmini gordüm ben biyerde ama hangi sayfada paylaştığını horemediğim için alıntı yapamadım. Zaten faceden biliyorum ama burada masalımızı daha net gördüm :)) ay ay ay maşallah ne kadar da büyümüş annesi :)) Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah. Korkma o dirhemmidir nedir o şeydende bak ne kadar büyümüş göbiş falan bakta gor doktorunu nasıl utandıracak o güzel kızın
Allah yardımcın olsun kendini bebeğini düşün siz herşeyden daha önemlisiniz.böle bi insanla ömür geçmez bana kalırsa .benim sevgisizliğe ilgisizliğe tahammülüm yok .tabi sadece beni değil ailemide sevicek ,sayıcak ufacık bi ses yükseltmesine bile dayanamam kavgayı çıkartırım ailem benim için çok önemli.canım en doğru kararı sen vericeksin büyük konuşmak istemem insanın başına ne geliceği belli olmaz ama ben katlanamazdım .
Bu durumda ne denir bilemiyorum.... Gerçekten zor bir adam eşin. Allah yardımcın olsun, Rabbim eşinin Kalbini yumuşatsın inşallah...
Hiç konuşmayı denedin mi canım, hatalarını söylemeyi dene yumuşak bir şekilde belki işe yarar...
Canım benim çok teşekkürler, moral verdin :) son iki ay çok dikkat edeceğim 20 kiloyla bitirmek istemiyorum, 10 kilo az değil çünkü maalesef.. Sonra vermek zor olur.. Sen de bir koymadın foto
Günaydın herkese,
Bir haftayı daha bitirdik çok şükür.. Doğuma her geçen gün daha çok yaklaşıyoruzyaklaştıkça heyecan basıyor
Bu arada, doğum için ne hediyeler yaptırmaya karar verdiniz kızlar? Fikir verelim birbirimize
Damlacığım bak benim içim rahat değil, başka bir yerde de yaptırsan ya şu tahlilleri. Hiç olmazsa karşılaştırmış olursun. Ben başlarda iki hastaneye gidiyordum, ikisinde de tahlil yaptırıyordum. Yakın sonuçlar çıktığından güvenilir olduğuna kanaat getirmiştim. Sonrasında geçen günkü dipte değerler yüzünden üstüne düştüm laboratuvar sonuçlarının ve o gün yapılan tüm tahlillerde yanlışlık olduğunu öğrendim. Cihazları bakıma aldırıp, yeniden ayarlattılar söylediklerine göre. Ama ben üstelemesem belkide onlar bile farketmeyecekti bu yanlışlığı, bilemiyorum. Yani laboratuvardaki cihazlardan kaynaklı da olabilir devamlı düşük çıkması. Ayarı bozuktur makinenin belki. Hem sen niye kolestrol baktırdın ki, kendi kendini üzüyorsun bak sonra. Benim hiç aklıma gelmedi kolestrole baktırmak.
Bat yemeğini seveceğini düşünüyorum. Sulu kısır gibi birşey düşün yani ferah ferah, tam yaza uygun. İlk denemede katı olursa içine azar azar su ekleyebilirsiniz yerken. Hata kaldıran bir tarif yani, kafana göre ayar yapabiliyorsun.
Bak bunu buldum nette: http://www.milliyet.com.tr/diyet-yapanlara-ozel-bat-yemegi--vegandiyet-1871008/
Yarasın Henamıza da anneciğine de , o değerler de hemencik düzelsin inşallah.
Çok guzelmis, iyi gunlerde kullanin ins. Tam olarak marka ve modelini soyler misin ve nereden aldigini.kampanya ne zamana kadar. Birde araba kaç kilo, katlanip açilmasi kolay mi
anlıyorum canım, çok çok yakın bir akrabamda da var aynı durum, sen anlattıkça gözümde canlanıyor adeta... Durumuna çok üzüldüm inan ki. Ne yazık ki böyleleriyle uğraşmak zor. Allah yardımcın olsun. En iyi nasıl baş edeceğini yine sen bilirsin. Akrabamda yıllardır çekiyor. İnşallah çocuk olunca düzelir, Rabbim kalbine bir merhamet verir. Sen kalbini ferah tut, Allah senin yanında... Çektiğin sıkıntıların karşılığını fazlasıyla verir sana inşallah.çok konuştum ama öyle davrandığını kabul etmiyor, zaten çoğunlukla bana da sert davranır, bir şey sorduğum zaman hep bağırarak cevap verir, aramızda pek sohbet etmeyiz, normalde çok şükür bütün gün işte oluyorum, akşam bi yemek yeriz sonra o tv başına geçer ben hayal kurarım 3-5 kelime kavgasız edersek o gün güzel geçmiş demektir, annemin veya kardeşimin ona ihtiyacı olsa resmen yalvarıyorum yapsın diye , artık baktım olmuyor anneme dedim nolur beni şununla uğraştırma parası neyse ben vericem adam tut yaptır dedim, arada kalmak beni çok yıprattı
maşallah oğlunagünaydın güzel anneler..
dün kontrolümüz vardı.. oğlumu 1 aydır görmüyordum çok özlemişim.. 1226 gr olmuş boyuda yaklaşık 38 cm maşallah.. dr gelişimini beğendi ben de 2 kilo almışım bu ay gayet iyi dedi :) çok sevindim
ayrıca biraz alışveriş yaptım.. hastanede şeker lokum dağıtmak için kutu kurdele ve süs aldım.. birde çok beğendiğim bir kapı süsü vardı onun içi kumaş aldım.. bakalım yapmak kullanmak nasip olur inşallah
Eki Görüntüle 1192500
Eki Görüntüle 1192503
Eki Görüntüle 1192508
risk değeri yaş risknden bağımsız olarak hesaplandığında da çok yüksek çıkmıştı. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğacaklar... Bu benim ikinci oğlum, ilki daha 15 aylık:)) Onu da geçen yıl nisan ayında kucağıma aldım. O zaman da 2013 Nisan anneleri grubundaydım:))
anlıyorum canım, çok çok yakın bir akrabamda da var aynı durum, sen anlattıkça gözümde canlanıyor adeta... Durumuna çok üzüldüm inan ki. Ne yazık ki böyleleriyle uğraşmak zor. Allah yardımcın olsun. En iyi nasıl baş edeceğini yine sen bilirsin. Akrabamda yıllardır çekiyor. İnşallah çocuk olunca düzelir, Rabbim kalbine bir merhamet verir. Sen kalbini ferah tut, Allah senin yanında... Çektiğin sıkıntıların karşılığını fazlasıyla verir sana inşallah.
günaydın güzel anneler..
dün kontrolümüz vardı.. oğlumu 1 aydır görmüyordum çok özlemişim.. 1226 gr olmuş boyuda yaklaşık 38 cm maşallah.. dr gelişimini beğendi ben de 2 kilo almışım bu ay gayet iyi dedi :) çok sevindim
ayrıca biraz alışveriş yaptım.. hastanede şeker lokum dağıtmak için kutu kurdele ve süs aldım.. birde çok beğendiğim bir kapı süsü vardı onun içi kumaş aldım.. bakalım yapmak kullanmak nasip olur inşallah
Eki Görüntüle 1192500
Eki Görüntüle 1192503
Eki Görüntüle 1192508
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?