2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Senin daha da az kaldı canım ya bizim de akrabalar yok ama arkadaşlarımız falan gelir hastaneye onlara çikolata falan yaptırıcam canım, babyshower için baya uğraşıyorum bakalım inşallah yapabilirim

çok şekerler canım nerden aldın kumaşları? Ben de alacağım da

kızlar ben geldım.seker testı falan ıdrar ,kan uyusmazlgı falan hepsını yptrdm sonuçlar ogleden sonrada pazartesıde cıkabılırmıs.ben sekerlı sudan 15 dk sonra gene bayılcak gbı oldum hemen esımın kucağına kfamı koyduk 30 dk duzeldım.bıde kan alırken ıgneyı cok pıs batırıolar ya hep ız kalıor kolumda ıgne ızlerı.

Canım çok zor gerçekten. Aileye düşkün olan erkekler eşlerinin ailesine maalesef böyle davranabiliyorlar, halbuki annesi bu durumu düzeltebilir biraz da vicdan, merhamet meselesi.. Sonuçta sen yerden bitmedin yani bir ailen var, empati yapabilmesi lazım. Sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda, çok ayıp gerçekten..

Ama bence sen anneni daha çok çağırmalısın, sırf onun yüzünden anneni görmemezlik yapma.. Hiç umurunda olmasın, sonuçta o senin annen tabi ki gelecek, gidecek orası senin de evin, o kim oluyor da seni annenden uzaklaştırıyor? Sakın buna izin verme

Günaydın arkadaşlar izmirde yaşayan var mı aranızda bilmiyorum ama bişey sorucaktım mina bebe die bi mağaza var bide aziz bebe alışveriş için hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum aydında yaşıyorum ama tüm alışverişimizi izmirden yapıcaz

Bu arada dün kontrolümüz vardı durum canım kızım 1200 g olmuş 36cm olmuş herşey normal çok şükür inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız bu arada bebek bakımı üzerine kitap önerim var belki okursunuz anneciğim beni tanıyor musın hatice kübra kongar iyi günler herkese

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım günaydın sanada...maşallah oğluşunaaa canım.
çok güzel kutular ve kumaşların rengine uyumuna bayıldım çok hoş nasıl bişiy yapıcaksın bizimlede paylaşırmısın bende yapıcam ama farklı bişiy olsun istiyorum...

Hayırlı sabahlar kızlar.
İşten güçten anca yazabiliyorum.
Çalışmayan arkadaşlar çok şanslısınız. Benim gibi sabah sabah bir öküzle uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz

canım çok teşekkür ederim.. çok şükür büyüyorlar..
Kemeraltından aldım kutuları 60 tanesi 12 TLydi galiba.. çok şey alınca tek tek fiyatlarını unuttum..
Kumaşları İntaşlardan aldım.. fotoğrafları gönderirim bitince..

Canım merhaba ben izmirde oturuyorum. Ben de daha alışveriş yapmadım ama kuzenimin 8 aylık bebeği var ve kemeraltıda şirin bebe yi önerdi bana. Bornovada da pamidor var ben ufak tefek şeyler aldım oradan da. Mothercare var bir de forumda.
Maşallah kızına canım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

beni annemden uzaklaştırması imkansız, insan her zaman bir eş bulur ama annenin yedeği yok, empati yapması imkansız çünkü kendinde bir kusur görmüyor, ona göre normal davranıyor ama gözündeki nefreti ben görüyorum veya surat ifadesini, ve bunları gördükçe ondan uzaklaşıyorum, annem çok gururludur ve istenmediği yere asla gitmez, bana dayanamadığı için geliyor, dün akşam ne kadar üzüldüğümü gördü , kardeşim için bir şey yapmasını istedim hatta özellikle ricada bulundum yapmak istemiyorsun biliyorum ama benim hatırım için yarım saatini ayır dedim uğraşamam dedi , söz konusu kendi kardeşleri olunca ama dünyayı durduruyor,

neyse Allaha havale ediyorum çünkü anlatırken yine ağlamaya başladım ve bebeğim etkileniyor, zaten dün geceden beri akıntılarım arttı, stresten artarmı anlayamadım bir türlü

Teşekkürler arkadaşım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza

Merhaba canım izmirdesin sen de benim gibi. Ben de alıcam bebek arabası ama ayrı ayrı almayı düşünüyorum. Başta travel sistem düşünmüştüm aldığının da fiyatı iyiymiş bayağı kafam karıştı bak gene:) ne zamana kadar kampanya bilgin var mı? İndirim var mıydı bu arada mothercare da?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın arkadaşım. Aziz bebenin ürünlerinin çok kaliteli olduğunu söylüyor arkadaşlarım. Sanırım Mina bebede de Aziz bebe ürünleri satılıyordur. Aziz bebenin ayrı bir mağazası olduğunu bilmiyordum. Ben Kemeraltına inmeye cesaret edemedim henüz, Alsancak'tan yaptım çoğu alışverişini. Mina bebeden bebek arabasını çok uyguna almış arkadaşım. Bir akşamüstü belki yandan çıtçıtlı body almak için uğrar, Kızlarağası'nda da turlar, bir kahve içeriz eşimle. Yoksa bu sıcaklarda dayanılacak gibi değildir oralar.

Canım uzaklaştırmak derken, demişsin ya doğumdan sonra ben giderim diye o yüzden dedim, sık sık görüşmek anlamında yoksa tabi ki annenin yerini kim tutabilir!
İnşallah düzelir canım, düzelmese de kendini üzmemeye çalış, onu böyle kabul et.. Sıcaklardan artmıştır canım akıntın benim de arttı, strese girme, Allah'ın izniyle her şey yoluna girer inşallah

Öncelikle çok teşekkürler
Bende sıcağı düşünüyorum haklısında burda seçenek az maalesef bi jokerbebe var o kadar artık akşamüstü çıkarız zaten ramazandan sonra gelicem eşim oruç tutuyo çünkü ayrı bigünde mothercare yaparız sanırım bakalım

Birde ilk zamanlar giyecekleri var bebeklerimizin yani hastane çıkışları 3. Aydan sonra ne giycek bebeklerimiz tulum bide zıbın olur sanırım uzun kollu malum kış olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…