Benim ki tam kesin olmamakla birlikte 5+6 bugun nedem kesin olmadigina gelince som adetlerim duzensiz adetimin ne zaman gelmis olmasi gerektigini yada yumurtamin ne zaman catladigini bilmiyorum... Haftaya cuma yada ondan sonraki pazartesi muayeneye gidicem insaAllah :)
Doğru diyorsun canım.cnm bak öyle düşünme bebişin bereketiyle gelir işallah benim abim 1500 tl alıyor ve eve yazılmış onun taksitlerini ödüyor kira veriyor ve 2 çocuğu var elektirik su ısnma için yakıt parası mutfak masrafları hepsinide idare ediyor ve yengem çalışmıyor allahım yardım ediyor ne bileyim cnm nasıl dayanırsın ki sen ayrı yerde bebeğin ayrı yerde koçişinde çalışır şimdi pek anlamaz ama aklı yettikten sonra şikayetci olmaya başlar bile cocuğun benden söylemesi allah yardımcın olsun cnm
anaaa ne güzel tebrik ederim canımm hayırlısıyla kucağına alırsın inş bebişlerinii. çok güzel ya maşallahh...
Aman çok doğru diyorsun..ewt ama iyi tarafları da var yani. mesela bölünmek durumunda kalmıyorum aynı şehirde olsak ona gittin bana gelmedin onu çağırdın beni çağırmadın muhabbetleri olmuyo
Bende kismetse ekim annesi olucam iki oglum var bu minigim insallah kiz olur :) herkes saglikla minik yavrularini kucagina alir insallah bu tarifsiz mutlulugu rabbim tum isteyenlere tattirsin :)
bulantın olur tabi ikiz anası olmak kolay şey değil
Bende kismetse ekim annesi olucam iki oglum var bu minigim insallah kiz olur :) herkes saglikla minik yavrularini kucagina alir insallah bu tarifsiz mutlulugu rabbim tum isteyenlere tattirsin :)
Sen üçüncüyü düşünsen bi ikiz daha gelir olur sana 4 :)))))))tabi rabbim bilir ama sezonu kapatırız gibi geliyooayyy rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Üf ya biz de evimizi annemlerle kayınvalidemlere uzak tuttuk.
Onlar da her sabah nasıl gelip bakacaklar bilmiyorum.
İlerde sıkıntı olacak. Ben kayınvalideme yakın oturmam banane :/
Amin cnm , hayırlı olsun 3. bebişin hoş geldin
yaww ikiz anası diyince bi an yaşlandığımı hissettim bu gerçeğe alışmam gerek galiba
yaaa bide ben çok hapşuruyom heralde burnumda çok hassasiyet oluştu:2: :2: :2: :2:
Bakmasın zaten ben bakmak istiyorumo vakit bakmasını da bekleme
Aramıza hoşgeldin :)Merhaba Kızlar,
Bende bugün öğrendim hamile olduğu son adetim 1 ocak olduğu için bende ekim annesi olacağım kısmetse..Evde test yaptım ama henüz doktora gitmedim yarın kısmetse gidicem.Sizler ne durumdasınız??
Siz yakın oturuyormuşsunuz. Hayırlısı olsun canım:)kayınvalidemle aramız yürüyerek 15 20 dk mesafede annemlede arabayla 20dk mesafede benim kayınvalidemde çalışıo haftada 2 gün kaınvalidemler işteyken annem gelicek kayınvalidemler evdeyken onlar gelicek böyle ayarladılar aralarında :) benimde tek şartım oldu kendi evimde istiyorum bunun kışı var yazı var çok sıcak yada çok soğuk olucak sabahın köründe uykusunu bölemem yawrumun :) onlarda kabul ettiler :))
Aramıza hoşgeldin :)
Yarın inşallah netleşir kan sonucunla hamileliğin :)
Ben kendi adıma söyliyim.
Yarın 8. haftama giriyorum:)
Kesemi gördüm 6. haftada:)
Yarın da inşallah bebeğimi görüp, kalp atışını dinlicem :))
Çoook sevindim canım, sayfayı açınca ilk sana baktım randevudan dönmüş mü diye, ilk de senin haberini gördüm, bugün çok güzel başladı maşallah. Allah daha nice nice kontrolden böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin, sana ve hepimize:)
Darısı başına canım napalım hepimiz bekliyoruz kukuma kuşu gibi:) bir hafta sonra haberleri senden alcaz inşallah...
Sen zaten bütün gün boş yere bekliyorum demiştin, idarecinden rica etsen birkaç saat uyusan toplantı odasında kendine gelirsin inşallah, benim de hala arada öyle batmalarım oluyor ama sürekli olmadığı için üstünde durmuyorum, birşey yomtur inşallah ya gönlünü ferah tut.
Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin. Yaş aralığı güzel bence farklı gelişim dönemlerinde olacakları için aynı bakıma iki çovuğa yapmak zorunda kalmayacaksın. Doğuma kadar tuvalet ve lavabo alışkanlığını iyi kazandırırsan rahat edersin canım, tabi birde oyuncaklarını toplamayı:)
Geçmiş olsun canım, alabiliyorsan al tabi, haftasonuyla birleştirip 10gün rahat edersin en azından.
Damla hayır ya içmeye devam et lütfen, keşke herşey annemizin döneminde olduğu kadar sağlıklı olsaydı ama biz sentetik bir dünyada yaşıyoruz ve folik asit gebelikte altın değerinde. Bende folbiol kullanıyoeum ve kokmuyor, birde zaten ilk üç ay önemli sonra bıraktırıyor bazı doktorlar.
Doğru diyorsun canım.
Ben belki de dönmem işe.
Şimdiki gibi bol keseden harcamayız biz de napalım:)
Ben zaten biraz zor bırakırım yavrumu..
Ya zaten hep aklım kalır..
Geçen camdan atlayan çocuk ve annesi vardı ya o hep geliyor aklıma.
Hadi onun annesi yanındayken oldu bi de benim gözümün önünde de olmazsa çocuğum hiç işe de konsantre olamam..
Kayınvalideme ikide bi telefon açarım. Zor olur..
Allah rahmet eylesin sabır versin canım..Canım herşey kısmet, ben evimi annemin yan sokağında tuttum da noldu, annem vefat etti.Yani Allah kısmet etmemiş demek ki, söyleyecek,yapacak birşey yok.
Bunları şimdiden düşünüp üzülme canım, su akar yolunu bulur mutlaka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?