2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

ay hadi hayırlısı inşallah belli olur gittiğinde zaten

Doğru diyorsun canım.

Ben belki de dönmem işe.
Şimdiki gibi bol keseden harcamayız biz de napalım:)
Ben zaten biraz zor bırakırım yavrumu..

Ya zaten hep aklım kalır..
Geçen camdan atlayan çocuk ve annesi vardı ya o hep geliyor aklıma.
Hadi onun annesi yanındayken oldu bi de benim gözümün önünde de olmazsa çocuğum hiç işe de konsantre olamam..
Kayınvalideme ikide bi telefon açarım. Zor olur..

Bende kismetse ekim annesi olucam iki oglum var bu minigim insallah kiz olur :) herkes saglikla minik yavrularini kucagina alir insallah bu tarifsiz mutlulugu rabbim tum isteyenlere tattirsin :)

ewt ama iyi tarafları da var yani. mesela bölünmek durumunda kalmıyorum aynı şehirde olsak ona gittin bana gelmedin onu çağırdın beni çağırmadın muhabbetleri olmuyo
Aman çok doğru diyorsun..
Bizim iki taraf da bekliyor. Arada bi gidiyoruz. Çalışınca zor oluyor..

Bende kismetse ekim annesi olucam iki oglum var bu minigim insallah kiz olur :) herkes saglikla minik yavrularini kucagina alir insallah bu tarifsiz mutlulugu rabbim tum isteyenlere tattirsin :)

hayırlı olsun tebrik ederim... rabbim gönlünüze göre versin inş...

tabi rabbim bilir ama sezonu kapatırız gibi geliyoo ayyy rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Sen üçüncüyü düşünsen bi ikiz daha gelir olur sana 4 :)))))))

Sen şimdi iki bebeğe tek başına nasıl bakıcan anam işin zor :))))))))))

Üf ya biz de evimizi annemlerle kayınvalidemlere uzak tuttuk.
Onlar da her sabah nasıl gelip bakacaklar bilmiyorum.
İlerde sıkıntı olacak. Ben kayınvalideme yakın oturmam banane :/

Canım herşey kısmet, ben evimi annemin yan sokağında tuttum da noldu, annem vefat etti.Yani Allah kısmet etmemiş demek ki, söyleyecek,yapacak birşey yok.

Bunları şimdiden düşünüp üzülme canım, su akar yolunu bulur mutlaka...

Merhaba Kızlar,
Bende bugün öğrendim hamile olduğu son adetim 1 ocak olduğu için bende ekim annesi olacağım kısmetse..Evde test yaptım ama henüz doktora gitmedim yarın kısmetse gidicem.Sizler ne durumdasınız??

Aramıza hoşgeldin :)
Yarın inşallah netleşir kan sonucunla hamileliğin :)

Ben kendi adıma söyliyim.
Yarın 8. haftama giriyorum:)
Kesemi gördüm 6. haftada:)
Yarın da inşallah bebeğimi görüp, kalp atışını dinlicem :))

Siz yakın oturuyormuşsunuz. Hayırlısı olsun canım:)

Tabiki onlar gelsinler. Çocuğunun uykusunu bölmeyin:)

Bende görebilir miyim acaba keseyi falan.. ablamda daha yeni doğum yaptı sayılır o ilk muayenede alttan bakmış doktor sana da o şekilde mi bakıldı.bende internetten hesaplamalarıma göre 6 haftalıkmış.. İnşallah hepimiz burada sağsalim bebeklerimizi aldığımızı da konuşuruz.Yarın senin içinde çok heyecanlıdır bize de yaz muhakkak

Çok saol bitanem, mesajlar o kadar çabuk akıyor ki, iş yerindeyim, atlamışım bunu canım.İnşallah güzel haber vericem ben de :)

aynen ay o haberi izliyince nasıl duygulandım bana eşimin öğretmenlik yaptığı okulda bi bayan eşiniz ev hanımi bebeğime baksa aylık veririm olurmu dedi ben hayır dedim ya bakmazsam diye ya cocuğa bişey olursa diye korktum bakmadım başkasının cocuğuna bakmadım kendi bebeğimiz asla bakıcıya baktırmam öyle bi durum olsa bile kendim bakarım yavruma en iyisi sen şimdiden kısıtlamaya başla paraları biriktir bebeğinin geleceği için cnm sonra zorluk çekmezsin cnm

Allah rahmet eylesin sabır versin canım..

Doğru söylüyorsun.. Su akar yolunu bulur..

Çocuğuma ben bakıcam sanırım..
Çok büyük bir sorun çıkmazsa ben bebeğimi büyütmek, başında olmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…