ooo fikirler değişti galiba şaka bir yana ben de Allah kısmet ederse kendim bakıcam , benim annemde kayınvaldem de bakarlar ama ben kendim yavrumla ilgilenmek isterim , tutumlu olurum idare ederim , ama kendim bakmak isterim hayırlısıyla
Bende kismetse ekim annesi olucam iki oglum var bu minigim insallah kiz olur :) herkes saglikla minik yavrularini kucagina alir insallah bu tarifsiz mutlulugu rabbim tum isteyenlere tattirsin :)
Hosgeldin aramıza :)) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah benimde kızım olur ama sağlıklı olması hepsinden önemli ama kız olsun :))
Bende görebilir miyim acaba keseyi falan.. ablamda daha yeni doğum yaptı sayılır o ilk muayenede alttan bakmış doktor sana da o şekilde mi bakıldı.bende internetten hesaplamalarıma göre 6 haftalıkmış.. İnşallah hepimiz burada sağsalim bebeklerimizi aldığımızı da konuşuruz.Yarın senin içinde çok heyecanlıdır bize de yaz muhakkak
Canım alttan bakılmasına gerek yok 6 haftalıkken..
Benim karından ultrasonla görüldü çok rahat.
Biraz tuvalete sıkışık git daha net görünüyor. Ben sıkışık gitmiştim. Belki de o yüzden hemen görünüverdi :)
şöyle düşünüyorum zaten 1bebek te olsa gece uykusuz kalcam en azından uykusuz kaldığıma değer aslında beni endişelendiren sütüm yetcek mi acaba:18: :18: :18: :18:
Merhaba Kızlar,
Bende bugün öğrendim hamile olduğu son adetim 1 ocak olduğu için bende ekim annesi olacağım kısmetse..Evde test yaptım ama henüz doktora gitmedim yarın kısmetse gidicem.Sizler ne durumdasınız??
Hoşgeldin canımcım :)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim bebişin kalp atışları bile duyuldu sende bu hafta keseyi görürsün inşallah hayırlı uğurlu olsun tatlım cuma sana uğurlu gelmiş :)
Bende kismetse ekim annesi olucam iki oglum var bu minigim insallah kiz olur :) herkes saglikla minik yavrularini kucagina alir insallah bu tarifsiz mutlulugu rabbim tum isteyenlere tattirsin :)
aynen ay o haberi izliyince nasıl duygulandım bana eşimin öğretmenlik yaptığı okulda bi bayan eşiniz ev hanımi bebeğime baksa aylık veririm olurmu dedi ben hayır dedim ya bakmazsam diye ya cocuğa bişey olursa diye korktum bakmadım başkasının cocuğuna bakmadım kendi bebeğimiz asla bakıcıya baktırmam öyle bi durum olsa bile kendim bakarım yavruma en iyisi sen şimdiden kısıtlamaya başla paraları biriktir bebeğinin geleceği için cnm sonra zorluk çekmezsin cnm
Merhaba Kızlar,
Bende bugün öğrendim hamile olduğu son adetim 1 ocak olduğu için bende ekim annesi olacağım kısmetse..Evde test yaptım ama henüz doktora gitmedim yarın kısmetse gidicem.Sizler ne durumdasınız??
Nasıl istersen tabi canım karar sana kalmış.Ama belki de asıl fedakarlık en değerli varlığını evde bırakıp, onun geleceği, ilerideki eğitim masrafları yada daha şimdiden öngörülemeyen bütün masrafları için çalışmaktır.
Tabi ki hiçbir anne çocuğunu evde bırakıp çalışmak istemez, ama bence asıl zor olan onun geleceği için bunu yapabilmektir.