2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bakmasın zaten ben bakmak istiyorum

ooo fikirler değişti galiba şaka bir yana ben de Allah kısmet ederse kendim bakıcam , benim annemde kayınvaldem de bakarlar ama ben kendim yavrumla ilgilenmek isterim , tutumlu olurum idare ederim , ama kendim bakmak isterim hayırlısıyla

Bende kismetse ekim annesi olucam iki oglum var bu minigim insallah kiz olur :) herkes saglikla minik yavrularini kucagina alir insallah bu tarifsiz mutlulugu rabbim tum isteyenlere tattirsin :)

Hosgeldin aramıza :)) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah benimde kızım olur ama sağlıklı olması hepsinden önemli ama kız olsun :))

Canım alttan bakılmasına gerek yok 6 haftalıkken..
Benim karından ultrasonla görüldü çok rahat.
Biraz tuvalete sıkışık git daha net görünüyor. Ben sıkışık gitmiştim. Belki de o yüzden hemen görünüverdi :)

Yarın gelişmeleri yazıcam ben de :)

Sen üçüncüyü düşünsen bi ikiz daha gelir olur sana 4 :)))))))

Sen şimdi iki bebeğe tek başına nasıl bakıcan anam işin zor :))))))))))

şöyle düşünüyorum zaten 1bebek te olsa gece uykusuz kalcam en azından uykusuz kaldığıma değer aslında beni endişelendiren sütüm yetcek mi acaba:18: :18: :18: :18:

Hoşgeldin canımcım :)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim bebişin kalp atışları bile duyuldu sende bu hafta keseyi görürsün inşallah hayırlı uğurlu olsun tatlım cuma sana uğurlu gelmiş :)

Bende kismetse ekim annesi olucam iki oglum var bu minigim insallah kiz olur :) herkes saglikla minik yavrularini kucagina alir insallah bu tarifsiz mutlulugu rabbim tum isteyenlere tattirsin :)

Aramıza hoşgeldin canım :)

Doğru diyorsun canım birikmişimiz de var da ev alırız diye düşünüyorduk.
Bakalım zaman ne gösterir bize..

Saol canim henuz esime bile soylemedim ilk burda yazdim :)

hayırlı olsun canlar

firstfb çok çok sevindim. Bugün işyeri çok yoğun sayfaları hızlıca geçip senin mesajını aradım. Okuyunca içimde kelebekler uçuştu.

Nasıl istersen tabi canım karar sana kalmış.Ama belki de asıl fedakarlık en değerli varlığını evde bırakıp, onun geleceği, ilerideki eğitim masrafları yada daha şimdiden öngörülemeyen bütün masrafları için çalışmaktır.

Tabi ki hiçbir anne çocuğunu evde bırakıp çalışmak istemez, ama bence asıl zor olan onun geleceği için bunu yapabilmektir.

neyse kizlar ben çıkıyorum byyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…