ay cnm ne komıksin guldurdun benı :) denememmı.hurma,corekotu,ilişki,hergun saatlerce yuruyus ama yok sadece bır parmak acılma var.cuma kamuranın doktoruna randwvu aldm bakalm o ne dıyecekMerdiven inip çıkmayı hurma yemeyi ve eşinle birlikte olmayı dene bu süre zarfında lütfen. Hem doktorun uyarıyorum diye canını yakmasından daha keyifli olacaktır :)
Canım Allah bir avazda kurtarsın inşallah herşey yolunda gider olumlu düşün pozitif olAllAhın izniyle kurtulacaksınız en kısa zamanda hikayeni bekliyoryzSelam yol arkadaşlarım biz yolun sonuna varmak üzereyiz kaç aydır burda hep beraber herseyi paylaştık kalp atimiydi, düşük tehlikesiydi, cinsiyetti, erken doğum riskiydi derken bugünlere kadar geldik çok şükür.
Allah izin verirse yarın saat 7 de yatisim yapilcak ve saat 9 da sezeryanim olcak dualarinizi eksik etmeyin
Suan içim öyle karışık ki üçüncü çocuk olduğu halde korku ve heyecan var inşallah hersey yolunda gider ve Rabbim bana üç çocuğumada bakma gücü verir
Eger sizlere karşıda bir hatam olduysa hakkınızı helal edin kızlar inşallah kendimi toparladigimdada doğum hikayemi paylasicam.
canım Allah yardımcın olsun .hiç korkma bu işklemleri 2 kere yaşadın 3. sü daha bile kolay olur.Selam yol arkadaşlarım biz yolun sonuna varmak üzereyiz kaç aydır burda hep beraber herseyi paylaştık kalp atimiydi, düşük tehlikesiydi, cinsiyetti, erken doğum riskiydi derken bugünlere kadar geldik çok şükür.
Allah izin verirse yarın saat 7 de yatisim yapilcak ve saat 9 da sezeryanim olcak dualarinizi eksik etmeyin
Suan içim öyle karışık ki üçüncü çocuk olduğu halde korku ve heyecan var inşallah hersey yolunda gider ve Rabbim bana üç çocuğumada bakma gücü verir
Eger sizlere karşıda bir hatam olduysa hakkınızı helal edin kızlar inşallah kendimi toparladigimdada doğum hikayemi paylasicam.
canım ben 40 doldurdum bebeğim yüzü dönüktü ama hala kanala girmemişti.hiç sancı da çıkmadı.Bak senin ne güzel sancın da çıkmış.eşin neden korkuyor normal doğumdan.keşke allah herkese nasip etse.maksimum 1 günde olcak bitcek bir de epidural alırsın prenses doğum diyorlar epiduralli normal doğuma.Kızlar merhaba
Bugün çatı muayenem vardı normale aslında uygun ama kemiğin biraz aşağıda ama alttan çıkarabiliriz tarzında bişeyler söyledi ayrıca bebeğim doğum kanalına girmemiş yüzü hala net ultrasonda eşim zaten desteklemiyodu bunları duyunca normale karşı artık sezeryan olsun istiyo nst de 2 kez küçük sancı çıktı doktorumda pazar birdaha alttan muayene edeyim duruma bakalım bi gelişme olmazsa sezeryana alırız dedi eşimde onayladı
Ne diyosunuz kızlar ya kafam çok karıştı
benim de çok acıdı yine çatı muayenesi kanama olmadı ama nefesim kesiliyor resmen ,ben çok acıyor deyince çok kasıyorsun diyor.açıla açıla 1,5cm açılmışım.hay allahım ya şu normal doğumun en kötü yanı da şu bilinmezlik.Ne zor şey beklemek.allah bize sabır versin.Bugün doldurduk günümüzü doktor suyun ve bebiğin durumu iyi dedi en geç haftaya çarşamba bir şekilde alacağım bebeğimi kucağıma.senin daha var inş. 2-3 güne gelir canım.benı resmen oldurdu bugun.oylekı yürüyemez hale geldim acıdan.yok degısıorum doktoru.bnm ıcın bıttıgı gundu bugun.ne bılım uyarıp doğum yaptrmaya ugrasıor yada ne akla hızmetse.bakalm veraya gtcem.en son çare sunıyi denıycem.Allahın ıznıyle normal yapcm inş dua edın
evet canım bnmde bır cm miş acılmam ki oda doğruysa.oyle dedı ama blmyrmselamlar canlarım,
bugün kontrole gittim belimdeki kaymadan dolayı bir de fizik tedavi uzmanı ile görüştürdü doktorum o da eski mrlarımı görmek istedi ve en sonunda normal doğumu dene eğer çok uzun sürerse fıtığını büyütmemek adına sezeryana gir dedi.yani doğumun normal başlamasını bekleyeceğiz ve çok uzun tutmayacaklar inş. oğlum hemencecik gelir de beni de sezeryana almazlar.
çok rahatladım benim fıtığımda felç riski yokmuş ama yılda bir böyle belim yamuluyor 10 günde geçiyordu o süre uzayabilir ve daha sık olabilir ama bunlar hep ihtimal dedi.
Sonuçta hiç bel fıtığı olmayan insanlarında doğumda fıtığı oluşabiliyor.
açılmam 21 eylülde 1cm 1,5 cm olmuş bir parmak dedi.ne yavaş bir süreç.
denizyıldızı senin de öyleymiş sanırım 3 günde bir kontrole çağırdı artık bebek miyadını doldurduğu için.hiç sancı yok nst de.bizden haberler böyle.
bnm normalde acımıor catı muaynesı ama bugun uyarıcam deyıp oyle abandıkı rahıme kadar mahfettı benı.bırde kasma dıor eldemı yaa nasl kasmayayım.kanama yenı durdu agrılarmda dusun yanı.doktoru degıscem bakalm kamuranın doktoru ne dıcek cuma gunu.evet gercektn 40bıtıor hala oryada bsey yok.kanalda bıle dgl bebek.karnımbbıraz ındı asagıya tmm ama kızım cok yavas yahu.bnmkı bır haftayada gelmez dedı.cuma ve pzrtsı cagrdı sonra nıyetı dırek sezeryan anladgm kadarıyla.yanı carsamba veya onumZdekı cuma almak ıstıor.ama bn gtmıcem bunabenim de çok acıdı yine çatı muayenesi kanama olmadı ama nefesim kesiliyor resmen ,ben çok acıyor deyince çok kasıyorsun diyor.açıla açıla 1,5cm açılmışım.hay allahım ya şu normal doğumun en kötü yanı da şu bilinmezlik.Ne zor şey beklemek.allah bize sabır versin.Bugün doldurduk günümüzü doktor suyun ve bebiğin durumu iyi dedi en geç haftaya çarşamba bir şekilde alacağım bebeğimi kucağıma.senin daha var inş. 2-3 güne gelir canım.
Kizlarrr benim safak 4 e dustu cok heyecanliyim :) :)
Bi okadar da mutlu sabah kontrole gittik once nst ye girdim sonra doktorun yanina cok sukur bizim pasa 3kg olmus cok mutlu oldum suyu falan iyi ama basi tamamen kanala yerlesmis cok asagi inmis carsambaya birakmayalim eski sezeryanlisin pazartesi alalim dedi doktor bizde esimle bi heyecan bi heyecan sormayin hastaneden nasil ciktik bilmiyorum inanamiyoru sadece 4gunumuz kaldi Allah in izniyle ...
41ı kolay kolay gecırtmıorlar zaten cnm.o zaman sunı sancıya kalacaksın snde desene.bnm hala kasıklarm agrıor cnm ya.blmıorumkı hala kanamada devam.acaba açılma olcakmı.dogumu ılerletıor demişsın.ben cuma başka doktora gtcem cmrtsıde 40.haftam doluor.oda bakım sunı derse kabul etcemBgn herkes gb bnmde bayram donusu muayenm vardi kendi doktorum yurtdisinda izinde oldugunicin bir baska doktora yonlendirmisti tam da zamanini buldu cikcak...yeni doktor nstde hic sanci yok hic de gelecege benzemiyor dedi 40+3 teyim bu arada keske suni sanciyla dogurtsaydi seni gitmeden fln dedi surekli bebegin kaka yapma ihtimalinden bahsederek canimi cok skti risk falan dedi daraldim iyice simdi 3 gun sonra ben zaten yokum haftasonu calismiyorum baska bi arkadasa yonlendircem dedi yonlendiren yonlendirene...o zaman da bisey olmazsa pazartesi doktorun gelince seni oyle boyle.kesin dogurtsun falan dedi ama kaka yapma ihtimalinden o kdr cok bahsettiki esimle cok korktuk ilk bebegimde miyadini doldurup dogmustu ama bu kizin hic niyeti yok gelmeye
Bu arada denizyild dedigin islemi bana da ilk dogumumda ebe yapmisti gercekten cani cok.yaniyo insanin ama dogumu cok.ilerletiyo ins snn de bari ise yarar Allah hepimizin yardimcisi olsun
ARKADAŞLAR BEBEĞİM BUGÜN SAAT 7 DE DOĞDU. ŞUANLIK KÜVÖZDE. SORUN İSE HIZLI SOLUNUM YAPMASI. BEN ŞUAN EVDEYİM BEBEK KÜVÖZDE. BABASI YANINDA.
Canım hayırlı olsun dogumun, umarım evladın bir an evvel cıkar küvozden de alır evinze goturursunuz:) çok mutlu oluyorum dogum haberi okuyunca Allah sağlıkla uzun omurler verir işallah canım:)ARKADAŞLAR BEBEĞİM BUGÜN SAAT 7 DE DOĞDU. ŞUANLIK KÜVÖZDE. SORUN İSE HIZLI SOLUNUM YAPMASI. BEN ŞUAN EVDEYİM BEBEK KÜVÖZDE. BABASI YANINDA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?