canım benim yaaa, sen onları boşver dicem ama insan boş veremiyor, maalesef benim eşimde anneme surat yapıyor ama kendi ailesi ne derse yapıyor

uğraşmak cidden zor, sezeryandan sonra yatmadığım için dikişlerimde sorun oldu ve doktor dinleneceksin yoksa fıtığa dönüşür dedi, bunuda eşime söyledi, geçen gece mesela ben kalkamadım mamayı hazırlarmısın dedim, sinirle kalktı koridorda sesli sesli söylendi elindekileri tak tuk vurarak bıraktı , amaç anneme duyurmak, valla o sinirle yerimden bir kalktım ağzıma geleni söyledim, zavallı annemde uykusundan korkuyla kalkmış bebeğe bir şey oldu sanmış, oğlumun mamsınıda hazırlşadım, altınıda aldım, biraz zor oldu ama yaptım ve birkaç gün bebeğin ne mamsını ona yaptırdım nede altını aldırdım, sonra ağzıma gelenleri saydım ama hala sinirim geçmedi, insan sussa bile içine atıyor, ben maalesef dayanma noktamı aşınca deli gibi oluyorum Allahtan o anlarda üzerime gelmiyor yoksa yapacaklarımı ben bile tahmin edemiyorum, uyumsuz insanla yaşamak cidden çok zor,Allah seninde benimde bizim durumumuzda olanlarında yardımcısı olsun