Bizde yaptıracağız kamp derken? O nasıl bişi ki :)Kızlar dün Oğlumu klamp yöntemi ile Sünnet ettirdik .kanama flan olmadı pipisinde bir aparat var .cumartesi çıkacak,bu Akşama kadar 4 saatte bir Ağrı kesici şurup vermeye devam edicem.gece çok huzursuzdu ama şimdi daha iyi.yaptrımayı Düşünen arkadaşlar vardı bilgi olsun diye yazmak istedim.
Canım ben de Pedikür yaptırıyordum hep böyle olduğunda ama bu sefer okadar kızarmış ki iltihap vücuduma yayılacak diye korkuyorum.ama Yarin deneyeceğim artık son çare antibiyotik olur.ne Ağrılı bir şey.
Canım dikişsiz Sünnet alisklamp diye arayabilirsin internette beyaz bir aparat bırakıp gidiyor kesmeden önce yerleştiriyor yani ben video da izleyemedim Oğluma da bakamadım babası öyle Anlattı .Bizde yaptıracağız kamp derken? O nasıl bişi ki :)
Canım ben çok zayıfım ama hamilelikte Battı sanırım şimdilerde iltihaplandığı için ağrısı arttı.dertler hiç bitmiyor gerçekten yine de şükür.demek bir ben değilmişim bu forumun güzelliği de bu.arkadaşlar benim facebook hesabım yok olsaydı. Da gitmezdim ahde vefa diye bir şey var biz çok uzun zamandır yazışıyoruz buradan.kalanlar ne olur siz de gitmeyin.her gün birileri gelip davet ediyor.ama siz direnin lütfen:)ben uykusuz gecelerde Oğlumu piş pişlerken moral olsun diye direne direne kazanacağızın melodisi ile pişpişliyorum.burda da öyle burayı bırakmayalım lütfenyoksa benim gibi tek çaresi burası olan buraya Alışan insanlar başlarına gelen musibetlerin bir tek kendi başlarına geldiğini sanacaklar.bakın batığım vardı buraya yazdım meğer bir çok kişide varmış,hamilelikte ALINAN fazla kilolardanmış.böyle okadar çok şey oldu ki ,hep destek olduk birbirimize inş.devam eder.
Kızlar ya benim kuzum uyumuyor yadün sabah 11 den gece 1 e kadar 10 dk ları toplarsam 1 saat falan uyudu. Hiç kolu bacağı durmuyor tam dalıyor diyorum hopp uyanıyor. Sürekli ağzı aranıyor aç diye mama veriyorum yarım saate gene başlıyor aranmaya. Hep memede yaşamak istiyor. Niye böyle sizce?
Yalancı meme almıyor mümkün değil hatta öksürüp tıkanıyormuş gibi yapıyor kendini. Gerçekten sabır işi. Ne zaman oluyormuş büyüme atağı fakat benim kızım genelde uykusuz mesela akşam mümkün değil erken uyusun en erken 1. O da gündüz uyumadıysa. Emziriyorum sonra 90cc mama sonra gene emiyor yarım saat içinde hatta memeyle oynuyor sanki. 68 günlük bu arada kuzum doymuyor mudur?Doyduğundan emin misin canım? Yalancı meme almıyor mu? Bazı kültürlerde kadınlar günde 100 kereye kadar meme veriyormuş bebeklerine. Sabır işi. Belki de büyüme atağıdır. Büyüme ataklarında uykular azalır emme süreleri artar bitince de uyku artar ki emdikleri ile büyümeye geçsin.
68 günlük canım kızım ama genelde uykusuz zaten hep büyüme atağı olmaz her halde. Gözleri falan kızarıyor uykusuzlıktan gene de dalmıyor. Dalsa da çok çabuk uyanıyor. İnternete bir bakayım çok saol. Uyandı benim minik gene kaçayım ben görüşürüzCanım bebeğin kaç haftalık oldu bebeklerin büyüme atakları oluyormuş.ızqman daha çok ekip huzursuz olabiliyorlardı.internetten bakabilirsin.
Merhaba canım çıngırak seti nasıl birşey acaba resmini koyar mısın ben henüz alamadım kısmetse bu haftasonu çıkmayı düşünüyoruz nasıl birşey alsam karar veremedim.Birde bebeğini tek başına mı yıkıyorsun.
Ne güzel işte yapmazsa kötü :) doyuyor yarıyor demek ki .benim kizimda aynı hatta bazen gün içinde peşpeşe yapıyor sürekli alt değiştiriyorumKızlar bebekleriniz günde kaç defa kaka yapıyor bizimki günde 4 -5 defa yapıyor hâlâ çok değil mi yedikleri nerdeyse çıkarıyor
Yalancı meme almıyor mümkün değil hatta öksürüp tıkanıyormuş gibi yapıyor kendini. Gerçekten sabır işi. Ne zaman oluyormuş büyüme atağı fakat benim kızım genelde uykusuz mesela akşam mümkün değil erken uyusun en erken 1. O da gündüz uyumadıysa. Emziriyorum sonra 90cc mama sonra gene emiyor yarım saat içinde hatta memeyle oynuyor sanki. 68 günlük bu arada kuzum doymuyor mudur?
Kızlar bir şey sormak istiyorum utanarak. ben sezeryanla doğum yaptım fakat hala eşimle bir şeyler yaşayamadık denedik ama benim canım çok yandı ve kan geldi biraz. Neden kan gelmiş olabilir sizce? Şimdi de çok tırsıyorum yakınlaşmaya of ya ne zormuş hiç bitmiyor dertler doğumdan sonra
Kızlar bebekleriniz günde kaç defa kaka yapıyor bizimki günde 4 -5 defa yapıyor hâlâ çok değil mi yedikleri nerdeyse çıkarıyor
Böyle bir şey canım küçük yeşili ellerinde tutup kaldırabiliyor çok tatlı. Diğerleri ile genelde ben oynatıyorum. Büyük mavi yeşil olanı da daha kısa süreli tutabiliyor. Böyle bezden titreşimli olan oyuncaklar var. Kırmızılı olandan ses de çıkıyor. Korna sesi gibi bir şey.
Evet ilk 40 günde alıştım önceleri annemle yıkıyorduk önce su dökmeye sonra tutmaya alıştım şimdi tek başıma rahatlıkla yıkıyorum. Önce her şeyini hazır ediyorum. Küveti ve filesi var şampuanı bamalı bir şişeye koydum. O sorundu mesela dökmeli için zor oluyor. biraz da dikkatli bir şekilde tutarsan kolayca alışırsın. 5-10 dk da işlem tamamdır. Sık yıkadığım için kolaylıkla bitiyor banyosu.
Canım doktora kestirdikten sonradaantibiyotik kullanıyorsun.dahaönce kullandığım antibiyotikli krem fucidin diye bir şeydi ondan kullansam olur mu acaba.sen Yarin doktora gidecekmişsin buradan da yazar misin doktor ne dedi diye.iyiki Varız ve burdayız gerçekten.Annemle konuşmuştum o da doktora kestirmiş batan kısımı bazı özel klinikler de var bu işler ile uğraşan tabi karar senin. Gerçekten benzer sorunları başkalarının da yaşaması rahatlatıyor insanı. İyi ki varız o zaman.
Gecmis olsun.hayirli uğurlu olsun insallah. Ucreti ne kadar acaba merak ettim[/QUOTE]="turchanka35, post: 38513036, member: 510388"]Canım dikişsiz Sünnet alisklamp diye arayabilirsin internette beyaz bir aparat bırakıp gidiyor kesmeden önce yerleştiriyor yani ben video da izleyemedim Oğluma da bakamadım babası öyle Anlattı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?