2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bizde yaptıracağız kamp derken? O nasıl bişi ki :)

Valla benimki de kızarık kendim çıkartmayı denedim olmadı. Kadın gayet profesyonelce çıkardı tabi ben bir çığlık bastım ama sonra geçti acısı. Şimdi de tedavi etmeye çalışıyorum bakalım yarın inşallah doktora gideceğim. Umarım bir yara merhemi ile iş çöüzülür. Çümkü benim baş parmağın tırnağı nereeyse yarmış eti o yüzden böyle yavaş geçiyor büyük ihtimaLLe.

Annemle konuşmuştum o da doktora kestirmiş batan kısımı bazı özel klinikler de var bu işler ile uğraşan tabi karar senin. Gerçekten benzer sorunları başkalarının da yaşaması rahatlatıyor insanı. İyi ki varız o zaman.

Doyduğundan emin misin canım? Yalancı meme almıyor mu? Bazı kültürlerde kadınlar günde 100 kereye kadar meme veriyormuş bebeklerine. Sabır işi. Belki de büyüme atağıdır. Büyüme ataklarında uykular azalır emme süreleri artar bitince de uyku artar ki emdikleri ile büyümeye geçsin.

Kızlar bende sezeryan ile doğum yaptım benim de ayak tirnaklarim yanlardan şişti kızardı iltihap aktı ama tırnak batması olmadı. Ablamda sezeryan sonrası aynı sorunu yaşamıştı benim fikrim vücut narkozu atıyor. 8 ekimde yaptım doğumu hala devam ediyor

Yalancı meme almıyor mümkün değil hatta öksürüp tıkanıyormuş gibi yapıyor kendini. Gerçekten sabır işi. Ne zaman oluyormuş büyüme atağı fakat benim kızım genelde uykusuz mesela akşam mümkün değil erken uyusun en erken 1. O da gündüz uyumadıysa. Emziriyorum sonra 90cc mama sonra gene emiyor yarım saat içinde hatta memeyle oynuyor sanki. 68 günlük bu arada kuzum doymuyor mudur?

Canım bebeğin kaç haftalık oldu bebeklerin büyüme atakları oluyormuş.ızqman daha çok ekip huzursuz olabiliyorlardı.internetten bakabilirsin.
68 günlük canım kızım ama genelde uykusuz zaten hep büyüme atağı olmaz her halde. Gözleri falan kızarıyor uykusuzlıktan gene de dalmıyor. Dalsa da çok çabuk uyanıyor. İnternete bir bakayım çok saol. Uyandı benim minik gene kaçayım ben görüşürüz

Kızlar bir şey sormak istiyorum utanarak. ben sezeryanla doğum yaptım fakat hala eşimle bir şeyler yaşayamadık denedik ama benim canım çok yandı ve kan geldi biraz. Neden kan gelmiş olabilir sizce? Şimdi de çok tırsıyorum yakınlaşmaya of ya ne zormuş hiç bitmiyor dertler doğumdan sonra

="turchanka35, post: 38513036, member: 510388"]Canım dikişsiz Sünnet alisklamp diye arayabilirsin internette beyaz bir aparat bırakıp gidiyor kesmeden önce yerleştiriyor yani ben video da izleyemedim Oğluma da bakamadım babası öyle Anlattı .[/QUOTE]
Gecmis olsun.hayirli uğurlu olsun insallah. Ucreti ne kadar acaba merak ettim

Kızlar bebekleriniz günde kaç defa kaka yapıyor bizimki günde 4 -5 defa yapıyor hâlâ çok değil mi yedikleri nerdeyse çıkarıyor

Böyle bir şey canım küçük yeşili ellerinde tutup kaldırabiliyor çok tatlı. Diğerleri ile genelde ben oynatıyorum. Büyük mavi yeşil olanı da daha kısa süreli tutabiliyor. Böyle bezden titreşimli olan oyuncaklar var. Kırmızılı olandan ses de çıkıyor. Korna sesi gibi bir şey.

Evet ilk 40 günde alıştım önceleri annemle yıkıyorduk önce su dökmeye sonra tutmaya alıştım şimdi tek başıma rahatlıkla yıkıyorum. Önce her şeyini hazır ediyorum. Küveti ve filesi var şampuanı bamalı bir şişeye koydum. O sorundu mesela dökmeli için zor oluyor. biraz da dikkatli bir şekilde tutarsan kolayca alışırsın. 5-10 dk da işlem tamamdır. Sık yıkadığım için kolaylıkla bitiyor banyosu.

Eklentiler

• yeni.webp
    7 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar bebekleriniz günde kaç defa kaka yapıyor bizimki günde 4 -5 defa yapıyor hâlâ çok değil mi yedikleri nerdeyse çıkarıyor
Ne güzel işte yapmazsa kötü :) doyuyor yarıyor demek ki .benim kizimda aynı hatta bazen gün içinde peşpeşe yapıyor sürekli alt değiştiriyorum

Bizimki de kusuyormuş gibi yapıyordu midesi bulanıyordu şimdi alıştı. wee nin 0-6 ay emziğini emiyor. Ama kolayca almıyor hala o atıyor ben veriyorum o atıyor ben veriyorum. Kolik bebekler için emzikle sakinleşebilmeleri anne babalar için nimet. Valla kg başına toplamda 150 cc almalıymış bebekler büyük ihtimalle doktor mamayı arttır diyebilir bence doktoruna danış. Tek seferde 120 cc alabilir. Bir de anne memesinin yerini hiç bir emzik tutmaz onun sıcaklığı kokusu yok seni yalancı emzik gibi sakinleşmek için kullanıyor olabilir bizimki de arada öyle yapıyordu. Normalde 5-10 bilemedin 15 dk emer bitirir.

Normal doğum veya sezeryan fark etmiyor canım. Uzun süre ara verdiğimiz için zorlanıyoruz. Ve emziren annelerde kuruluk oluyor bu da işleri zorlaştırıyor daha uzun çaba gerektiriyor. Doktorlar fitil verebiliyormuş bunun için. 3 aya kadar normale döner diyorlar. Doğum sonrası fabrika ayarlarına dönüyoruz sanki. İlk gece ve zamanlardaki gibi acı yaşayanlar var. Korkma kasma rahatlamaya çalış. Bitecek bu dertler. Günden güne daha iyi olacağız. Ben doğumda yaşadığım olumsuzlukları bile unutuyorum artık. Sancı nasıldı ne kadar acı çektim silik silik hep. Bunları da unutucaz.

4-5 iyi ki benim daha düne kadar her bezi kakalı çıkıyordu. Şimdi bizimki de max 4-5 yapıyordur. En az 2-3 normal bence bu dönemde. O yarayanı alıyordur. Merak etme. Ki doktora sorduk her bezi kakalı çıkması normal sorun yok demişti.

er: 346498"]Kızlar bebekleriniz günde kaç defa kaka yapıyor bizimki günde 4 -5 defa yapıyor hâlâ çok değil mi yedikleri nerdeyse çıkarıyor[/QUOTE]
Benimkide 4-5 kez yapiyordu ama 2 gündür yapamiyor.sikiyor kendini

Teşekkürler canım beğendim gerçekten minik yavrun güzel günlerde oynasın inşallah. Ben hala eşimle yıkayabiliyorum.

Canım doktora kestirdikten sonradaantibiyotik kullanıyorsun.dahaönce kullandığım antibiyotikli krem fucidin diye bir şeydi ondan kullansam olur mu acaba.sen Yarin doktora gidecekmişsin buradan da yazar misin doktor ne dedi diye.iyiki Varız ve burdayız gerçekten.

Gecmis olsun.hayirli uğurlu olsun insallah. Ucreti ne kadar acaba merak ettim[/QUOTE]
Sağol canım 300 tl ye oldu doktor evimize geldi ,Cumartesi tekrar gelecek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…