Memeler 3 aydan sonra artık bebeğe yetecek kadar süt üretiyor mus. Ama benim şimdiki aklım olsaydı sütüm asla azalmazdi 6 ay bol bol yeterdi hem de.iste deneyim.Şu rezene anason çörek otu karışımı da sütü epey arttırıyor, ben cok faydasını görmüştüm. Bol su iciyorum, bu karışımı iciyorum ama gün icinde ancak yetiyor doymasına. Eskiden 1 saatte dolan meme artk 3 saati buluyor. Ben de cok üzülüyordum, görüyorum ki sizlerde de var aynı durum. Bizimkiler 3 ayı gecti ya normal mi acaba
Canim artik keske deme sen mukkemmel bir annesin .6 ay bol bol yetecek hatta istersek daha da cok gidecek.ben eylul annelerini okuyordum hep inanin 1 ay once orada da bu muhabbetler oluyordu.memelerin bu bos gibi gozuken haline alisacagiz.sik sik emzirmeye devam et mutlaka artacaktir.benim ilacim yulaf oldu ins.sende de tum bu yontemlerden birisi ise yarar.hepimiz icin dua ediyorum.Memeler 3 aydan sonra artık bebeğe yetecek kadar süt üretiyor mus. Ama benim şimdiki aklım olsaydı sütüm asla azalmazdi 6 ay bol bol yeterdi hem de.iste deneyim.
Canim mas.guzel almis.ben sutumu arttiemaya calisirken halbuki az degildi burada okuduklarimdan etkilendim neyse mastit old gogsumde ceviz buyuklugunde sislik oldu kipkirmizi oldu mememin o kismi.yani dikkat et madem sutum var ne olur ne olmaz diye buzluguna at sagip hem artmis olur.cunku sut aetinca bebek yine eskisi kadar emerse sut birikiyor sonra ben gibi mastit olma.ben her sabah sagiyorum.Kizlar benim ablam pespese iki cocuk buyuttu ikinciyi hala emziriyor 18aylik falan bende dun ona sordum artik memelerim eskisi gibi dolmuyo sertlesmiyo yumusacik sutum mu azaldi acaba diye oda yok 3ay dolduktan sonra oyle oluyo zaten bebek artim Gögüsleri iyi bosaltiyo ve onu ihtiyaci kadar uretim oluyo dedi en sonda gecen gun saglikocwgina gittigimizde 15gunde 470gr almistj yetiyodur insallah ama ben genede incir kurune basliycam ...
Canim biraz moral bozucu ama sakin uzulme sutunu arttirmaya calis bu donemde mamayi bir surw kullanip sonra sadece anne sutune donen cok kisi gordum forumlarda.ins.senin de oyle olur.kızlar biz mamaya başladık. bebeğim 25 günde 100 gr almış :-( yavrum açmış hep. keyfi çok yerindeydi, hiç ağlamazdı bende çok meme düşkünü olmasa da daha önceleri iyi kilo alıyor diye biraz rahat davrandım. dün bi sağlık ocağında baktırayım dedim, öğleden sonra doktorda soluğu zor aldım. emmiyo deyince bir ebeden destek aldırdılar, bebeğimin kafasını tutup zorladı nasıl ağladı kıyamam. inadını böyle kırabilirsin dedi. ama ben yapamıyorum. onu öyle ağlata ağlata emziremem. uyku kolluyorum, mamaya da başladı. kaşıkla güzel içiyor. bezine inca bi tabaka tuv. kağıdı koyup kaç kez çiş yaptığını sayıyorum. yedi olursa doyar dedi doktor. sabahtan beri oldu 7 ve bir kez 90cc süt verdim, her uykuda emzirdim. vicdan azabından öleceğim bebeğimi anlamadığım için. sütüm artıyor tekrar çok şükür. 1 hafta sonra kontrol var umarım doğru yoldayımdır.
Allah yardimcin olsun cnm. Ben henuz baslamadim ama nacizane bir tavsiyem olacak. Cozulen sutun tamamini isitmayin ilk seferde ki ziyan olmasin sutun deneye deneye annen icmesi geteken miktari artirarak ayarlayacaktir. Cok zor bir durum gercekten umrarim ilk is gunum guzel gecer 1 gununu sut izni olarak kullanicaksin sanirim bu hafta gecmez simdi. Hersey bebeklerimiz icin...Kizlar yarin ise basliyorumannem bakacak ogluma ins.iyi olur her sey ac kalacak diye cok korkuyorum dolapta baya sutum var ins.biberona tamamen alismaz.isr baslayan kimse var mi aramizda ben 8.30 6.30 calisacagim acaba ne kadar cc sut gerekecek yarin analayacagiz ama belki baslayan birisi vardir.cok ozleyecegim onu
allah kolaylık versin. Bende yakunda baslayacagim ne yazıkki. Ilk günler zor gecer ama alisacagiz mecbur.istersen eylül annelerine bir goz gezdir.orada calisan anneler var.fikir edinirsin.bende cok korkuyorum. Tecrubelerini bizimle paylasirsan sevinirim.Kizlar yarin ise basliyorumannem bakacak ogluma ins.iyi olur her sey ac kalacak diye cok korkuyorum dolapta baya sutum var ins.biberona tamamen alismaz.isr baslayan kimse var mi aramizda ben 8.30 6.30 calisacagim acaba ne kadar cc sut gerekecek yarin analayacagiz ama belki baslayan birisi vardir.cok ozleyecegim onu
Allah yardimcin olsun cnm. Ben henuz baslamadim ama nacizane bir tavsiyem olacak. Cozulen sutun tamamini isitmayin ilk seferde ki ziyan olmasin sutun deneye deneye annen icmesi geteken miktari artirarak ayarlayacaktir. Cok zor bir durum gercekten umrarim ilk is gunum guzel gecer 1 gununu sut izni olarak kullanicaksin sanirim bu hafta gecmez simdi. Hersey bebeklerimiz icin...
QUOTE="turchanka35, post: 39190693, member: 510388"]Kizlar yarin ise basliyorumannem bakacak ogluma ins.iyi olur her sey ac kalacak diye cok korkuyorum dolapta baya sutum var ins.biberona tamamen alismaz.isr baslayan kimse var mi aramizda ben 8.30 6.30 calisacagim acaba ne kadar cc sut gerekecek yarin analayacagiz ama belki baslayan birisi vardir.cok ozleyecegim onu
Teşekkür ederim canım hangisiEllerinize sağlık acaba yelekli fiyatı nedir
Canim benimde Göğüslerim çatlamisti ama şimdi dediğin gibi onun sebebi süt olmaması değil bebeğin saatlerine göre artık üretimin ona ayarlanmsiymus seninkide öyledir üzülme olumlu düşünPskolojim iyice bozuldu.gunlerdir yemedigim icmedigim şey kalmadı. Yok artmiyor goguslerim çatlıyordu geçen ay şimdi yok yok.butun gün tek düşündüğüm süt. Gözümün önünü görmüyorum. Ama yapacak bir şey yok artık. Duzelmiyor kabullenicem
doktorunu degistirmeni tavsiye ederim, biz üç aylıkken 6600 du ve doktor gayet normal dedi seninki daha fazla ve mama demiş yazık sakin verme bebeğinin kilosu iyi ayrıca kilo hersey değil lütfen sütüm az biliyorum da deme, gör bak bebeğin emdikce sutun gelecek annem kardeşim i 6 yaşına kadar emzir di hangi gıda bunu sağlar hiçbiri sadece emzirmek bunu yaparDoğum kilosu 3490 di canım. Vermicem mama hemen okuyorum canım tomris i..valla inan ki size Doktordan bin kat daha çok guveniyorum .çok ama çok teşekkür ederim
Çok Sağol kesinlikle işe yarayacaktır tavsiyen 125 CC ilk paketler hazırlamıştım 2 saatte bir besleniyor normalde önce bir yarısını dener annem öyle söylerim.harikasınızya çok seviyorum burayı.sizinle kesinlikle paylaşacağım deneyimlerimi.
allah kolaylık versin. Bende yakunda baslayacagim ne yazıkki. Ilk günler zor gecer ama alisacagiz mecbur.istersen eylül annelerine bir goz gezdir.orada calisan anneler var.fikir edinirsin.bende cok korkuyorum. Tecrubelerini bizimle paylasirsan sevinirim.
Şimdi oraya yazacağım Cvp veren olursa Yarin iş yerinde okurum ona göre bir Şeyler Yaparım olmazsa kendi düzenimi kuracağım doğru ile yanlışıyla .tşk.ederim inş. Kolay geçer çarşambaları gitmeyeceğim işe şimdi kendimi şu şekilde motive ediyorum iki gün giderim bir gün oğlumla sonra yine iki gün giderim iki gün oğlumla.nisana kadar böyle çalışacağım sonrasinda 6 ayını doldurduğunda bahar gelmiş olacak cumadan annemin yazlığına gideriz diye planladım inş. Her şey. Yolunda gider.inş.oğlum aç kalmaz annem hazırlayana kadar ağlamaz.ayy ne zor ya.öyle kötüyüm ki bugün
Canim öncelikle çok teşekkür ederim. Mama vermedim iyiki önce size sormuşum.doktor çok iyiydi aslında ama ben belki sık emzirme ile artiririm sutumu biraz denesem dedim.resmen azarladi beni bu saatten sonra olmaz diye.degistircem doktoru.ama ben elimden geleni yapıcam. Canım insallah gelir sütüm bebegime yetecek kadar.bir görsen gece gündüz her an emziriyorum artsın diye. Annelik...doktorunu degistirmeni tavsiye ederim, biz üç aylıkken 6600 du ve doktor gayet normal dedi seninki daha fazla ve mama demiş yazık sakin verme bebeğinin kilosu iyi ayrıca kilo hersey değil lütfen sütüm az biliyorum da deme, gör bak bebeğin emdikce sutun gelecek annem kardeşim i 6 yaşına kadar emzir di hangi gıda bunu sağlar hiçbiri sadece emzirmek bunu yapar
Canim cok saol cook.ben de yulaf alacağım bugün. Allah hepimizin meleklerine sağlık versin.emzirmeye devam ediyorumCanim artik keske deme sen mukkemmel bir annesin .6 ay bol bol yetecek hatta istersek daha da cok gidecek.ben eylul annelerini okuyordum hep inanin 1 ay once orada da bu muhabbetler oluyordu.memelerin bu bos gibi gozuken haline alisacagiz.sik sik emzirmeye devam et mutlaka artacaktir.benim ilacim yulaf oldu ins.sende de tum bu yontemlerden birisi ise yarar.hepimiz icin dua ediyorum.
Canim ben gibi yapma.vicdan azabı duydukca süt bitiyor .hadı bakalım 1 hafta sonra iyi olacak eminim.boyle böyle hepsi büyüyecek .bir sey sorabilir miyim.kaç aylik siniz ve sütünü artırmayı nasıl basardin.oyle şey mi olur zorla iyice memeden sogutacak
Canim biraz moral bozucu ama sakin uzulme sutunu arttirmaya calis bu donemde mamayi bir surw kullanip sonra sadece anne sutune donen cok kisi gordum forumlarda.ins.senin de oyle olur.
Ise baslayacakmissin sut biriktirebildinmi merak ettim16 şubatta 4. ayını dolduracak canım. sütüm için özel bişi yapmadım. regl olmuştum o bitti. eskisi gibi sıvıya devam ettim. benim kızım memeyi reddediyor, uyurken bol bol emzirdim. mamayı da günde üç kez veriyorum bakalım şimdilik. cuma günü kontrol var kilo alımı normalse böyle devam. en zor bu ayarlama işi. 10 şubatta işe başlayacağım. Allah hepimize kolaylık, bebeklerimize sağlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?