Disari cikasim var ama hem doktor hareket etme dedi hemde halsizlktn kendime guvenemiorum.yarinda esimin kuzeninin nisani var karsi tarafta.gtmek istemiorum ne giycem gysem uygun ayakkbim yok.pek o sekil giyinen ihtiyac duymadgmdan almadim evime bosu bosuna.zaten topujlular ayagimi yara edior.ben genelde sade ve spor giyinmeyi tercih ediorum ve kendimi boyle seviorum rahat ediorum.neticede is guc yok elbise vs giyeyim yani.ama gorumcemler habire kiligima kiyafetime taktigim sutyene kadar laf ediorlar.surekli ssagdigim icin emzirme sutyeni kullaniorum.cunku dierlerinden daha pratik tamaman cikarmiorum pompa basinda.gecen bana diorlar guzel giyinesin elbise giyesin saclarini makkajini yapasin.bir uyuz oldum sanki cocuga tembihliolar.bnde bozuntuya vermeyip sort tisortle gelcem dedim sssasirrdilar.yarin gtmek istemiorum esimde gel kotulesirsen evde orrda uzanirsin dior.akla bak.kendi nisanda olcak ben elalemin evinde yatcam.kendi evim varken bide.herkrs hamilelgmn riskli oldgnu doktorun ne dediginide bilior.bide nissanda kizimin ve onu kaciran cocuklarin pesindemi kosucam.smdiden ne bahane edim nasil davranimde gtmekten kurtulim die dusunuorum