2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
:KK48: Hahaha cam silindin de çamaşır eksik kalsın. en azından ekmeği kes benim şu sıralar bir istahim açıldı ki sorma. 3 gündür oruç tutuyorum bir ay tutmadim malum bir 30 daha eklenmeden. Ezan okununca bir yemek yemem var :kk77:
Allah kabul etsin bnmde var borcum hamileyken ve emzirirkej tutamadm.guya bu kis tutacaktim ama smdi hic tutamam artik

Bulantı varmı hamileler ben 4 ay kusmaktan perişan olmuştum o günler çok zor geldi bana canım bişey çekiyor yiyorum sonra kusuyorum ve her sabah aç karnına safra çıkarırdım ay en çok bulantı yordu beni hamilelikte
Ben 4,5ay yogun 9ayda ara ara kusmustum.sartlqmayin kendinizi.bu hamileligim mesela super gecior masallah sadece halsizim

Disari cikasim var ama hem doktor hareket etme dedi hemde halsizlktn kendime guvenemiorum.yarinda esimin kuzeninin nisani var karsi tarafta.gtmek istemiorum ne giycem gysem uygun ayakkbim yok.pek o sekil giyinen ihtiyac duymadgmdan almadim evime bosu bosuna.zaten topujlular ayagimi yara edior.ben genelde sade ve spor giyinmeyi tercih ediorum ve kendimi boyle seviorum rahat ediorum.neticede is guc yok elbise vs giyeyim yani.ama gorumcemler habire kiligima kiyafetime taktigim sutyene kadar laf ediorlar.surekli ssagdigim icin emzirme sutyeni kullaniorum.cunku dierlerinden daha pratik tamaman cikarmiorum pompa basinda.gecen bana diorlar guzel giyinesin elbise giyesin saclarini makkajini yapasin.bir uyuz oldum sanki cocuga tembihliolar.bnde bozuntuya vermeyip sort tisortle gelcem dedim sssasirrdilar.yarin gtmek istemiorum esimde gel kotulesirsen evde orrda uzanirsin dior.akla bak.kendi nisanda olcak ben elalemin evinde yatcam.kendi evim varken bide.herkrs hamilelgmn riskli oldgnu doktorun ne dediginide bilior.bide nissanda kizimin ve onu kaciran cocuklarin pesindemi kosucam.smdiden ne bahane edim nasil davranimde gtmekten kurtulim die dusunuorum

Disari cikasim var ama hem doktor hareket etme dedi hemde halsizlktn kendime guvenemiorum.yarinda esimin kuzeninin nisani var karsi tarafta.gtmek istemiorum ne giycem gysem uygun ayakkbim yok.pek o sekil giyinen ihtiyac duymadgmdan almadim evime bosu bosuna.zaten topujlular ayagimi yara edior.ben genelde sade ve spor giyinmeyi tercih ediorum ve kendimi boyle seviorum rahat ediorum.neticede is guc yok elbise vs giyeyim yani.ama gorumcemler habire kiligima kiyafetime taktigim sutyene kadar laf ediorlar.surekli ssagdigim icin emzirme sutyeni kullaniorum.cunku dierlerinden daha pratik tamaman cikarmiorum pompa basinda.gecen bana diorlar guzel giyinesin elbise giyesin saclarini makkajini yapasin.bir uyuz oldum sanki cocuga tembihliolar.bnde bozuntuya vermeyip sort tisortle gelcem dedim sssasirrdilar.yarin gtmek istemiorum esimde gel kotulesirsen evde orrda uzanirsin dior.akla bak.kendi nisanda olcak ben elalemin evinde yatcam.kendi evim varken bide.herkrs hamilelgmn riskli oldgnu doktorun ne dediginide bilior.bide nissanda kizimin ve onu kaciran cocuklarin pesindemi kosucam.smdiden ne bahane edim nasil davranimde gtmekten kurtulim die dusunuorum
Senin bahanen var canım gitme o zaman onca yol boğazda illa trafik oluyor bir de çocukla napicaksin senin kaç gorumcen var çok karışıyorlar sana bana 1 tane yetiyor valla ama ben mesafemi koydum herkese ederi kadar değer veriyorum artik

Kesinlikle erkek seninki çevremde koşmayan kimi gördüysem erkek oldu kızlarda bulantı daha çok oluyir sanırım
Allahin bildigini sizden saklayamam bir kizim var birde oglum olsun cok istiyoruz.ancak bir kizim daha olursada Rabbime neden kiz verdin die soramam.hayirlisi buymus derim canim kizlarimla hayatimizi yasariz.herkese derim Allah iki sevgidende mahrum etmesin hickimseyi.ikisinin yeride bambaska

Senin bahanen var canım gitme o zaman onca yol boğazda illa trafik oluyor bir de çocukla napicaksin senin kaç gorumcen var çok karışıyorlar sana bana 1 tane yetiyor valla ama ben mesafemi koydum herkese ederi kadar değer veriyorum artik
5tane var malesef .bende deger vermiom falan ama genede agizlari durmuor .daha oncr daha fenaydi .kavga gurultu vs derken bayaga duzeldiler ama genede arada insani uyuz ediorlar o ayri

Kesinlikle erkek seninki çevremde koşmayan kimi gördüysem erkek oldu kızlarda bulantı daha çok oluyir sanırım
Bak sana bisey anlatayim.bir gun dugun vardi bunlardan taraf.ben guzelce elbisemi giyindim ayakkbilarimi .sacimi yaptim makkajimi yaptim .bana ne kokos olmussun dedi bir gorumcem ve isten cikip kendi kot tisortle geldi.aylar oncede baska tanimadgm bir dugune cagirdi esim son anda.arkadaslarinin dugunumuymus neymis .neyse ben de kot ve bluz giydim sscimi actim.bu sferde bana pacoza bak nasil gelmis dediler .Ve herkese yaymislar bunu buyuk gorumcem bilr kizimin dogumgununde kizima ozel kizim icin abiye gydim vitrinden ceyiz bardaklarimi cikardim ama hepsi sadece kizim icin yani.bunuda dile getirdim.neyse buyuge bile demisler bana dioki ogun neden dugunede boyle gtmeedin.bizim dugunlerimizde guzel gyinceksin pacoz gelinleri dedirtme kendine .neyse bundan sonra guzel giyinirsin.yani yaranamazsin bunlara inanki

Bu arada bnm le ayni anda hamile kalan bir arjadas vardi.oda 4ay kustu yogun yasadi ama erkek oldu.esi hatta kesin kiz olacak diodu boyle kucumseyerek.eside nerden biliosun die hiddetleniodu erkek getircek ya.nasil uyuz oluodum.yA Rabbim degerini bilmeyenlere kiz evlat nasip etmesin zaten ya

Ne insanlar var ya.
benim şimdilik iştahım açıldı, sürekli bir şeyler yiyesim var.
oruç borcum dağları aştı. şimdiden 100 gün oldu, bu gebelikte de tutmam muhtemelen oldu mu 130?
bakalım nasıl bitireceğim bu kadar borcu?

Lafa bak ya terbiyesizler siz güzel olmaya çalışın bana yeter çünkü ben her halimle güzelim diyeydin:KK62: boyle insanları dovesim geliyor. Bence gitme zaten esin isteyken evde değilmisin ev kalabalık olur nerde rahat uzanacaksin birde Elif olacak bir o alır bi bu alır. Boşver hiç gerek yok

Bak sana bisey anlatayim.bir gun dugun vardi bunlardan taraf.ben guzelce elbisemi giyindim ayakkbilarimi .sacimi yaptim makkajimi yaptim .bana ne kokos olmussun dedi bir gorumcem ve isten cikip kendi kot tisortle geldi.aylar oncede baska tanimadgm bir dugune cagirdi esim son anda.arkadaslarinin dugunumuymus neymis .neyse ben de kot ve bluz giydim sscimi actim.bu sferde bana pacoza bak nasil gelmis dediler .Ve herkese yaymislar bunu buyuk gorumcem bilr kizimin dogumgununde kizima ozel kizim icin abiye gydim vitrinden ceyiz bardaklarimi cikardim ama hepsi sadece kizim icin yani.bunuda dile getirdim.neyse buyuge bile demisler bana dioki ogun neden dugunede boyle gtmeedin.bizim dugunlerimizde guzel gyinceksin pacoz gelinleri dedirtme kendine .neyse bundan sonra guzel giyinirsin.yani yaranamazsin bunlara inanki
Ay anlatma cildirdim burda ne hakla ya eşin biliyor mu? Bu çok bilmiş hallerini cenelerini kapayip sana yardimci olarak kullansalar ya

Ne insanlar var ya.
benim şimdilik iştahım açıldı, sürekli bir şeyler yiyesim var.
oruç borcum dağları aştı. şimdiden 100 gün oldu, bu gebelikte de tutmam muhtemelen oldu mu 130?
bakalım nasıl bitireceğim bu kadar borcu?
Ooo masallah benim bugün de biterse 34 gün kalıyor. Ben emzirirken tuttum

Hava güzeldiçıktık dışarı oyuncak bebek arabasi aldık çok sevdi kızım bebeğini battaniyeye sardim koydum içine evin içinde gezdirdi

Bence şık ve sade bir kıyafet giy hafif bir makyaj yap ve git takidan sonrada kendini iyi hissetmedigini söylersin eşine ve gidersin. Sırf ailenin eşine koz vermemej için git gitmezsen belki eşine bişey soylerler ve onunda canı sıkılır. Bence eşinin yanında ol.
Ayrıca esininde çok çalıştığıni söylüyorsun hem yolunuzda varmış böylelikle esinlede vakit geçirirsin. Bak sana ne dicem geçen yaz eşimin kuzeninin düğünü vardı memleket te 10 saatlik yol kv.kp de gidicekti eşim goturcekti arabayla üç günlüğü ne ben sırf eşimle hiç bukadar çok zaman geciremicem diye beraber kalalim diye üç çocukla gittim zaten orda da ufaklı ga eşimin başka kuzeni baktı biraz rahat ettim. Bence git ve eşini yalnız bırakma benim nacizane fikrim keşke bizim de düğün Nişan falan olsada eşimle olsam

Benim hiç gorumcem yok keşke bi tane olsa diyordum ama olanlar da memnun değil bende gorumceyim ama hiç yasantilarina müdahale etmem. Bende bir elti var başka da bişey yok. Sizlerde elti varmı araniz nasıl

Back
X