2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hava güzeldiçıktık dışarı oyuncak bebek arabasi aldık çok sevdi kızım bebeğini battaniyeye sardim koydum içine evin içinde gezdirdi

Evet ya bugün hava güzel di bende üç cam sildim ve kapilarimi sildim. sen iyi etmişsin dışarı için ben evde kalsam hep temizlik le uğraşıyorum hemde cumartesi günü eşim çalışıyor bizde bugün kizimin odevlerini bitiriyoruz.yarina bişey kalmasin diye . bide kursa yazıldı haft içi iki gün masa tenisi kursu na gidice.kv gelcek çocuklara bakmaya ben goturcem yada dedesi goturcek

Benim hiç gorumcem yok keşke bi tane olsa diyordum ama olanlar da memnun değil bende gorumceyim ama hiç yasantilarina müdahale etmem. Bende bir elti var başka da bişey yok. Sizlerde elti varmı araniz nasıl
Eltin varmış daha ne olsun :KK48: benim 2 tane var birini seviyorum birinden nefret ediyorum hatta nefret bile hafif kalır o derece :KK62: bir tanede gorumcem var

Evet ya bugün hava güzel di bende üç cam sildim ve kapilarimi sildim. sen iyi etmişsin dışarı için ben evde kalsam hep temizlik le uğraşıyorum hemde cumartesi günü eşim çalışıyor bizde bugün kizimin odevlerini bitiriyoruz.yarina bişey kalmasin diye . bide kursa yazıldı haft içi iki gün masa tenisi kursu na gidice.kv gelcek çocuklara bakmaya ben goturcem yada dedesi goturcek
Bende öyle yarım saat çıktım döndüm çocuğu yedirdim yikadim yatirdim. Bende kafayı çamaşırla bozdum ne yikanacak bitiyor ne asilacak ne katlanacak. İçin rahatsa kaynanan bakarken sen götür

Bence şık ve sade bir kıyafet giy hafif bir makyaj yap ve git takidan sonrada kendini iyi hissetmedigini söylersin eşine ve gidersin. Sırf ailenin eşine koz vermemej için git gitmezsen belki eşine bişey soylerler ve onunda canı sıkılır. Bence eşinin yanında ol.
Ayrıca esininde çok çalıştığıni söylüyorsun hem yolunuzda varmış böylelikle esinlede vakit geçirirsin. Bak sana ne dicem geçen yaz eşimin kuzeninin düğünü vardı memleket te 10 saatlik yol kv.kp de gidicekti eşim goturcekti arabayla üç günlüğü ne ben sırf eşimle hiç bukadar çok zaman geciremicem diye beraber kalalim diye üç çocukla gittim zaten orda da ufaklı ga eşimin başka kuzeni baktı biraz rahat ettim. Bence git ve eşini yalnız bırakma benim nacizane fikrim keşke bizim de düğün Nişan falan olsada eşimle olsam
Dr zaten istirahat vermiş bence hiii iç gerek yok kocası erken gelsin :KK70:

Ne insanlar var ya.
benim şimdilik iştahım açıldı, sürekli bir şeyler yiyesim var.
oruç borcum dağları aştı. şimdiden 100 gün oldu, bu gebelikte de tutmam muhtemelen oldu mu 130?
bakalım nasıl bitireceğim bu kadar borcu?
Bnmde oyle cok ya.,90gun var hamilelikve emzirmelerden.smdi gene tutamicam.tutmaya calismistim ama emzirirken ve hamileyken bayiliorum

Benim hiç gorumcem yok keşke bi tane olsa diyordum ama olanlar da memnun değil bende gorumceyim ama hiç yasantilarina müdahale etmem. Bende bir elti var başka da bişey yok. Sizlerde elti varmı araniz nasıl
Cnm iyi hos diosun da oyle olmuorki.keske esimle yalniz kalsam.ama bunlar cumbur cemaat bir arabaya tikisior esimide sofor yapiolar.elifide hemen bebelerin kucagina oturtuolar.yani gene yalniz dglzki.nisandada elif elden ele gidior veriolar.coluk cocuk kacirior ben peslerinde.yani ugrasamamm.hareket edince hemen kanamam baslior bnm

Esim bilior tabiki.genelde benm yanimda.hic takma ben seni boyle begeniorim aptal saptal konusuolar iste dior.gerektgo yerde cvbinida verior.bir kere bn cok uzulduk evime karisiolar rencide ediolar die kardesini ailesinin onunde aglatmisti sozleriyle msen benm karima ne karisiosun sanane gbilerinden.hava guzel yerimede gezseydin.iyi yaptiniz.valla bnmde gdesim yok.ben olmasamda esim mecbur gtcek nisana.ama bana dioki gel benle kotulesirsem ben elalemin evinde uzancakmisim ona gore elalemin evi dglmis.oda cocukla nisana gtcekmis.cok sacma ya

Lafa bak ya terbiyesizler siz güzel olmaya çalışın bana yeter çünkü ben her halimle güzelim diyeydin:KK62: boyle insanları dovesim geliyor. Bence gitme zaten esin isteyken evde değilmisin ev kalabalık olur nerde rahat uzanacaksin birde Elif olacak bir o alır bi bu alır. Boşver hiç gerek yok
Ben artik cvp vermeye tenezzul etmiorum inan ki.en son anneme o tarz bsey dicek oldular annem bnm kizim zaten guzel bulmussunuz daha iyisinide konusuomusunuz gbilerinden laf etti.enistemde Allah var cok guzel kiz falan dedi o gun.ben hic muhattap olmadim

Cnm iyi hos diosun da oyle olmuorki.keske esimle yalniz kalsam.ama bunlar cumbur cemaat bir arabaya tikisior esimide sofor yapiolar.elifide hemen bebelerin kucagina oturtuolar.yani gene yalniz dglzki.nisandada elif elden ele gidior veriolar.coluk cocuk kacirior ben peslerinde.yani ugrasamamm.hareket edince hemen kanamam baslior bnm

Kanaman varsa hiç gitme ozaman senin durumun belli kendini tehlikeye atma

QUOTE="denizyild, post: 44183390, member: 461978"]Bnmde oyle cok ya.,90gun var hamilelikve emzirmelerden.smdi gene tutamicam.tutmaya calismistim ama emzirirken ve hamileyken bayiliorum[/QUOTE]

Benimde borcum çok ya nekadar olduğunu bile tam bilmiyorum sakin kafayla bi hesap yapmam lazım 100 ün üzerinde vardır yani

Bide beraber gttgmzden nisanin sonuna kadsr beklemek zorundayiz.sonra cumbur emaat ablaisna geceriz yani gece 1denn once donulmesi imkansiz

Bu arada bnm le ayni anda hamile kalan bir arjadas vardi.oda 4ay kustu yogun yasadi ama erkek oldu.esi hatta kesin kiz olacak diodu boyle kucumseyerek.eside nerden biliosun die hiddetleniodu erkek getircek ya.nasil uyuz oluodum.yA Rabbim degerini bilmeyenlere kiz evlat nasip etmesin zaten ya
Böyle insanlara gıcık oluyorum ya Allah nasıl kısmet ederse o da evlat o da ne fark eder ben bir tane daha kızım olursa çok mutlu olurum birbirlerine arkadaşlık ederler ama oğlum olursa da üzülmem Rabbim sağlıklı hayirli evlatlar nasib etsin

Gidip te kendini riske atma geceye kadar hiç oturmayacaksin kizinla otur evde yat dinlen bari
Belkide yatili kaliriz blmiom.bu arada ben kuzeni demisim.esimin yegeninin nisani.ablasinin kizi yani.hic blmyrum bakalm bugun esim gelsin konuscam.gonlum gtmekten yana dgl.dolap kilidi bende dusunuyorum ama ne alinmali blmyrum

Böyle insanlara gıcık oluyorum ya Allah nasıl kısmet ederse o da evlat o da ne fark eder ben bir tane daha kızım olursa çok mutlu olurum birbirlerine arkadaşlık ederler ama oğlum olursa da üzülmem Rabbim sağlıklı hayirli evlatlar nasib etsin
Ben farkli olsun bide erkek olsun isterim.neticede insan kalbi farkli ister ama dedigin gbi kiz olursada kizima arkadaslk eder.oyle ah vah etmem yani.kiz erkek Allah hayrlisini versin.Allah bizi kizlari kucumseyecek cahillerden etmesin.

Belkide yatili kaliriz blmiom.bu arada ben kuzeni demisim.esimin yegeninin nisani.ablasinin kizi yani.hic blmyrum bakalm bugun esim gelsin konuscam.gonlum gtmekten yana dgl.dolap kilidi bende dusunuyorum ama ne alinmali blmyrum

Çokta yakinmis canım ya sen bilirsin yani esinle konuş gelmicem dediğinde yüzünün ifadesi ne bak üzülüyor mu diye. Kilit koçtaş ta ve ikea da varda kullanislimi acaba

Çokta yakinmis canım ya sen bilirsin yani esinle konuş gelmicem dediğinde yüzünün ifadesi ne bak üzülüyor mu diye. Kilit koçtaş ta ve ikea da varda kullanislimi acaba
Esim gidicez die tutturmus.ben kendi kardesimin kendi evimizde olan nisanina sirf kanamam var kotuyum die gdemedim ozaman karari bana brakmisti.smdi kendi tarafi ya tabi tutturuor uyuz oluorum.kardesimin kine gtmeypte buna gtmek hic olmaz ki kardesim bile anlayisla karsiladi iyiki gelmedin dedi

Esim gidicez die tutturmus.ben kendi kardesimin kendi evimizde olan nisanina sirf kanamam var kotuyum die gdemedim ozaman karari bana brakmisti.smdi kendi tarafi ya tabi tutturuor uyuz oluorum.kardesimin kine gtmeypte buna gtmek hic olmaz ki kardesim bile anlayisla karsiladi iyiki gelmedin dedi

Zor bir karar ama durumunda belli akşam birdaha konuş bakalım biraz numara yapsan konuşmadan önce sancim var kasiklarim ağrıyor desen aradan biraz gecincede gelemicem desen. Biraz rol yapman gerek.senin yerinde olsam ben yapabilirmiyim bilmiyorum açıkçası

Kanaman var madem hiç gidip de riske atma kendini. bir nişan da sensiz olsun ne olacak?
eşinle iyiysen boşver gerisini.

kız evlat öz evlat ya :) evladın kızı erkeği olmaz tabi. bakalım 3 no ne olacak? :)

ben de bir elti var, sessiz sakin ama güvenilmez biri. 4 görümcem var, genel olarak iyiler, karışmaya meyilliler ama benden çekinirler o yüzden karışmazlar. kv yetiyor onların yerine.

Back
X