- 20 Mart 2013
- 1.704
- 444
- 198
Dusunmuorum zaten gtmeyi.riske atamam doktor bile hep yat hareket cok etme en azindan uc ayi atlatana kadar sabret dedi. Snopun dedigi gbi rol yapmam gerek biraz sanirim ama bakalim becerebilcekmym pek iyi oyuncu dglm .braz gicik oldgmdanda gtnek istemiorum yok soyle boyle giyin dediler ya.hic gtmiyimde gorsunler. Gdersem zaten kardesime haksizlik yapicakmisim gbi hissediorum .o halinle ele gittin bana gelmedin die dusunmezmi insan.sahsen ben dusunurum.bazen bu esler cok uyuz oluor.esimi cok seviorum ama bu beni her yere goturme merakindan nefret ediorum.smdi onun derdi esin nerde tek geldin aa falan dicejler die dusunuor ben biliorum.o yuzden benide goturmek istiorKanaman var madem hiç gidip de riske atma kendini. bir nişan da sensiz olsun ne olacak?
eşinle iyiysen boşver gerisini.
kız evlat öz evlat ya :) evladın kızı erkeği olmaz tabi. bakalım 3 no ne olacak? :)
ben de bir elti var, sessiz sakin ama güvenilmez biri. 4 görümcem var, genel olarak iyiler, karışmaya meyilliler ama benden çekinirler o yüzden karışmazlar. kv yetiyor onların yerine.