2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
selam kızlar ve bebişleri :)
maalesef işe başladım uykum var. evde alışmışım ufak kestirmelere.
birazda korkuyorum istemediğim bişey olur diye.
allahtan arkadaşlarım iyi karşıladı. ama müdür hiç pas vermedi. sanırım raporlu olduğum için. uyuz oluyorum böyle adamlara.
sanki ben keyfimden aldm raporu.
kafana takma diyolar. neyse bakıcaz yanıma gelirse lafımı esirgemicem.

kızlar ben şimdi sürekli kustuğum için su içemiyorum idrarım limon sarısı olan varmı aranızda idrarı sapsarı olan

Çok teşekkür ederim canım, biran önce o günler gelsin çok güzel duygular. Karnına o kadar baskı yapması çok ilginç :) Ben cumartesi gittiğimde 10+3 olcam inşallah hareketlerini görebilirim. Çok açıklayıcı olmuş yazın sağol

Canım daha önceki mesajlarımda bi internet adresinin sekmesini verdim orda bizzat yapılmış biri anlatıyo orayı bi oku istersen Çok uzun değil merakla okuyo insan.

Cok cok gecmiş olsun canım aa neden boyle oldun sen anlamadım Allah yardımcın olsun. Annenin gelmesi iyi olmuş daha rahat edersin şimdi biran once biter inşallah bu sıkıntıların

Allah yardimcin olsun canim insallah en kisa zamanda atlatirsin bu zor gunlerini ve hamileligin keyfini ciksrmaya baslarsin...

çok saolun kızlar inşallahhh geçicekk olsun bebeğim iyi olsun ben razıyım kızlar bu takvimde artık el dopleriyle kalp atışlarını duyabilirsiniz diyor sanırım sağlık ocaklarında oluyor daraldığım zaman kafama takıldığı zaman giderim artık

kızlar merhaba çok uykusuzum çalışıyorum yorgunum giremiyorum nasılsınız iyimisiniz hiç bişey canım istemiyor çok fazla bişey yemesemde kilo alıyorum ve kabızlık başladı magnesium diaspora diye bir ilaç varmış gebelikte kullanılıyormuş bilgisi olan varmı kullanan yada tanıdıklarından kullanmış olan doktoruma sorucam ama önce bir araştırayım dedim şimdiden teşekkürler :26:

Magnezyum değil mi o ilaç canım?

kızlar ben şimdi sürekli kustuğum için su içemiyorum idrarım limon sarısı olan varmı aranızda idrarı sapsarı olan

Su içemediğin için idrarın sapsarı canım su içmen lazım biliyorum mideni cok kotu yapıyor ama su içmezsen sonra bide benim gibi enfeksiyon kapabilirsin

Tamm canim cok tsk ederimm ugrastirdim seni kusura bakma canim:)

Canım el dopleri değil o sanırım dopler ultrason. Benim bildiğim el dopleriyle 20. haftadan sonra duyuluyo.
Kızlar hamilelikte sağlık ocağında gebelik takibi yapılıyo ya, aşı da yapılıyo diye duydum belli bi dönem, bilgisi olan arkadaş cevap yazabilir mi?

Son düzenleme:
Su içemediğin için idrarın sapsarı canım su içmen lazım biliyorum mideni cok kotu yapıyor ama su içmezsen sonra bide benim gibi enfeksiyon kapabilirsin

canım napayım ben bilmiyorum ki su bile içemiyorum o içtiğim suyu inanmazsın öyle bir öğür böğür çıkarrıyorum ki boğazımdan kan geliyor şaştım kaldım

kasık ağrın varmı canım senin batma var bende dünden beri

baksana benim açıklamada öyle yazıyor bak canım sanırım bana sağlık ocağında 12. haftada ilk tetenoz aşısını vuracaz demişlerdi sen bir sor bakalım

canım sarı leblebi yemeyi hiç denedin mi, hem bulantını alır hem de susatır. Zaman zaman benimde idrarım koyulaşıyo tamamen içtiğin suyla ilgili. Kasık ağrısı 2 gündür bende de vardı bugün baya hafifledi. Arkadaşlardan birisi normal demişti doktoru söylemiş merak etme olağan bi durum

kılzar ben de bol bol su içmeye çalışıyorum ama
ne kadar zorlasam 2 lt en fazla 3 lt arası içebiliyorum.
nasıl?
dün içemedim mesela benim de idrarım sapsarıydı.
9 ay hep böyle tuvalete mi taşınacağız?
içtikce tuvalete kosuyorum.
üstelik işyerindeki genel tuvalete(((

Gayet iyi içiyormuşsun sen canım. Ben o kadar bile içemiyorum. Bebek biraz büyüyünce bu kadar sık gitmeyecekmişiz. Tuvalete girmeden önce su dök ve normal tuvaleti kullan bence, klozeti kullanma imkan varsa.

evet canım ya bana leblebi cok iyi geldi bulantılarımı alıo hemen ve dediğin gibi susatıo cok su içiosun deneyin bencede .

şimdi sağlık ocağını aradım böbrek ağrısıda olur su içmen lazım diyor bu akşamda taktırcam serum ben en iyisi

kasığımda ki ağrıyı da takmıcam kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…