Be istanbul atakent sandım :) kusura bakma biraz dikkatsizleştim galiba bu aralar :s
olur mu canım istediğin sorabilirsin. Biz 11+3 hafta gittiğmizde eşimin çok ısrar etmesi üzerine galiba doktor salladı kesin olmamakla birlikte erkek gibi görünüyor dedi. 16. hafta gittiğimizde ise erkek değil kesin kız dedi zaten 12. hafta çok erkenmiş cinsiyet için. ben 8 hafta gittiğimde hareketini görmedim ilk 11. hafta gördüm o kadar güzeldiki içinde bir balık hop hop zıplıyor hiç yerinde durmuyordu. hatta doktor 2 li test için ölçüm yapcak kız izin vermiyor tam ölçücek kız hop diye yönünü değiştiriyor o kadar hoşumuza gitmiştiki ağzımız kulaklarımıza varmış şekilde izledik. 16. hafta bayağı büyümüştü o zamanda çok harikaydı. 20 hafta ayrıntılıya gitmiştik o zamanda parça parça net gördük kafası gözleri dudak burun el ayak bacak o kadar nettiki gözlerimiz dolmuştu. Bebeğimi 20. haftaydı hissettim sabah yatakta yüzükoyun yatıyordum birden sanki balık gibi içimde bişey kayıp gitti. Kızlar asıl hamileliliğinizi bebek hareketlerini hissedince anlayacaksınız o kadar güzel bir şey ki. Normalde son haftalar bebek hareketleri hissedmezsiniz ama benim kız doğacağı güne kadar tepindi karnın bir sivriliyordu bi bakıyorum tam ortadan ikiye bölünmüş başıyla bi tarafı zorluyor popoyla diğer tarafı. Eşim bakamıyordu karnım yırtılcak sanıyordu :)
Evet evet o felç olayı doğru epidural doğumu yapacak doktor cok işinin ehli olması gerekiyor. Yani ben normal doğumda olduğunu bilmiyordum onun için oyle dedim. Ee hissetmiyormusun şimdi bu epidural doğumla hiç birsey?
Cok cok gecmiş olsun canım aa neden boyle oldun sen anlamadım Allah yardımcın olsun. Annenin gelmesi iyi olmuş daha rahat edersin şimdi biran once biter inşallah bu sıkıntıların
Allah yardimcin olsun canim insallah en kisa zamanda atlatirsin bu zor gunlerini ve hamileligin keyfini ciksrmaya baslarsin...
kızlar merhaba çok uykusuzum çalışıyorum yorgunum giremiyorum nasılsınız iyimisinizhiç bişey canım istemiyor çok fazla bişey yemesemde kilo alıyorum ve kabızlık başladı magnesium diaspora diye bir ilaç varmış gebelikte kullanılıyormuş bilgisi olan varmı kullanan yada tanıdıklarından kullanmış olan doktoruma sorucam ama önce bir araştırayım dedim şimdiden teşekkürler :26:
kızlar ben şimdi sürekli kustuğum için su içemiyorum idrarım limon sarısı olan varmı aranızda idrarı sapsarı olan
TANILAR:11-04-04-perifebrik ve serebral damar hastalıkları,venoz yetmezliği(G46)(163)(165-170)(171.2)(171.4)(171.6)(171.9)(172)(173.1)(173.8-173.9)(174)(177)(179.0*)(179.2)(182)(183.0*)(183.2)(185.9)(187)
ICD10:182.2 VENA KAVA EMBOLİSİ VE TRAMBOZU
UMARIM YARDIMCI OLMUSUMDUR:)
çok saolun kızlar inşallahhh geçicekk olsun bebeğim iyi olsun ben razıyım kızlar bu takvimde artık el dopleriyle kalp atışlarını duyabilirsiniz diyor sanırım sağlık ocaklarında oluyor daraldığım zaman kafama takıldığı zaman giderim artık
Su içemediğin için idrarın sapsarı canım su içmen lazım biliyorum mideni cok kotu yapıyor ama su içmezsen sonra bide benim gibi enfeksiyon kapabilirsin
Canım el dopleri değil o sanırım dopler ultrason. Benim bildiğim el dopleriyle 20. haftadan sonra duyuluyo.
Kızlar hamilelikte sağlık ocağında gebelik takibi yapılıyo ya, aşı da yapılıyo diye duydum belli bi dönem, bilgisi olan arkadaş cevap yazabilir mi?
Magnezyum değil mi o ilaç canım?
Tamm canim cok tsk ederimm ugrastirdim seni kusura bakma canim:)
canım napayım ben bilmiyorum ki su bile içemiyorum o içtiğim suyu inanmazsın öyle bir öğür böğür çıkarrıyorum ki boğazımdan kan geliyor şaştım kaldım
kasık ağrın varmı canım senin batma var bende dünden beri
kılzar ben de bol bol su içmeye çalışıyorum ama
ne kadar zorlasam 2 lt en fazla 3 lt arası içebiliyorum.
nasıl?
dün içemedim mesela benim de idrarım sapsarıydı.
9 ay hep böyle tuvalete mi taşınacağız?
içtikce tuvalete kosuyorum.
üstelik işyerindeki genel tuvalete(((
canım sarı leblebi yemeyi hiç denedin mi, hem bulantını alır hem de susatır. Zaman zaman benimde idrarım koyulaşıyo tamamen içtiğin suyla ilgili. Kasık ağrısı 2 gündür bende de vardı bugün baya hafifledi. Arkadaşlardan birisi normal demişti doktoru söylemiş merak etme olağan bi durum
canım sarı leblebi yemeyi hiç denedin mi, hem bulantını alır hem de susatır. Zaman zaman benimde idrarım koyulaşıyo tamamen içtiğin suyla ilgili. Kasık ağrısı 2 gündür bende de vardı bugün baya hafifledi. Arkadaşlardan birisi normal demişti doktoru söylemiş merak etme olağan bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?