Ayy ne güzel biz de görürüz inşallah
canım bişey sorcam cinsiyetini kaçıncı haftada öğrenmiştin ilkinde? Bi de hareketlerini ne zaman gördün ilk ultrasonda ve ne zaman karnında hissetmeye başladın? Çok oldu biraz sorularım :)
kızlar çok morelim bozuk doktora gittim bugün bebegin kalp atışını duyamadık. Daha erken 1 hafta 10 gün daha bekleyelim dedi.
şuan 7 haftalığım kese 10 mm herşey yolunda ama bebegin kalp atışı yok
Omurilik tarafına tam neresi bilmiyorum iğne yapılarak alt tarafın uyuşuyo sadece, ağrı hissetmeden normal bi doğum oluyormuş. Bilincin yerinde oluyo yani canım. Ama ondan da korkuyo insan iğneyi yanlış bi yere yaparlarsa felç riski varmış.
Kızlar yanlış bilgi olmasın sadece duyduğum bişey araştırmadım
O sikintilari yasamis biri olarak senin icin üzüldüm. Insallah fazla surmez.sen kacinci haftadasin?
Selam canım .çok giremiyorum mide bulantılarımdan dolayı dün işe bile gidemedim.Lehçeyle alakam Rusça bildiğim için lehçe konuşulduğunda bazı kelimeleri anlayabiliyor olmam .Turchanka rusça da türk kızı demek.
bnde ekim annesi olucam inş..
ben hem medical parka gidiyorum ama galiba kahraman kolday diye bir doktor varmış ona gideceğim. Ben atakentte oturuyorum .Keşke buca yakın olsa da senin doktora gidebilsem. Medical park çok pahalı ve hiç sevmiyorum. Kahraman bey de pahalı ama çok ilgiliymiş. Bakalım artık.
Evet evet o felç olayı doğru epidural doğumu yapacak doktor cok işinin ehli olması gerekiyor. Yani ben normal doğumda olduğunu bilmiyordum onun için oyle dedim. Ee hissetmiyormusun şimdi bu epidural doğumla hiç birsey?
canım benim iki arkadşım yaptırdı biri hiç bişey hissetmedim televizyon izleyerek sohbet ederek doğurdum dedi. Bir diğer arkadaşım Acıbademde çok iyi bir doktor yaptı doğumunu o çok acı çektim dedi doğum anında ilacı kesiyorlar ve asıl dayanılmaz sancılar o zaman oluyormuş o yüzden net bişey yok kişiye göre değişiyor. Nasıl bazıları çok kolay doğum yapıyor bazıları zor buda öyle bişey sanırım.
normal epudral sancıların başlayınca beline yani omuriliğinden iğne ile giriyorlar oraya bir katedral yerleştiriyorlar ve azar azar ilaç veriyorlar doğunda oluşan ağrıları durduryor bacaklarda uyuşma oluyor rahatça rahiminağzının açılmasını bekliyorsun. Son artık doğum başlayınca ilacı kesiyorlar çünkü ıkınmak için sancı gerek o zaman asıl ağrılar başlıyor. yani yine acı çekiyorsun ama sadece doğum anı boşuna ön sancıları yaşamıyorsun bazı doğumlar 10- 12 saat sürüyor
muayene 78 tl .Testler için bir 45 bir 20 tl verdim. Kahraman bey diye bir doktor var izmir'de o mesela 200 tl ama 1 ay içinde gelince yine para almıyormuş. Ben 15 günde bir kontrole gidiyorum.Medicalpark ta ne kadar canım muane?
muayene 78 tl .Testler için bir 45 bir 20 tl verdim. Kahraman bey diye bir doktor var izmir'de o mesela 200 tl ama 1 ay içinde gelince yine para almıyormuş. Ben 15 günde bir kontrole gidiyorum.
Rusçayla lehçe birbirine çok benzer diller de bende lehçe biliyorum da direk dikkatimi çekti sabah. Umarım gecer en kısa zamanda mide bulantıların senimde :s
Bu fiyata sgk dahil mi peki?
Bir dakika yalnış anladım sanırım sen izmirdemisin :) demin ataşehir demedin mi ay bende yine hatlar karıştı :)muayene 78 tl .Testler için bir 45 bir 20 tl verdim. Kahraman bey diye bir doktor var izmir'de o mesela 200 tl ama 1 ay içinde gelince yine para almıyormuş. Ben 15 günde bir kontrole gidiyorum.
Bir dakika yalnış anladım sanırım sen izmirdemisin :) demin ataşehir demedin mi ay bende yine hatlar karıştı :)
:9 oluyor bazen canım .Ben izmir atakentteyim .
( tuhh bilmiyorum ki cakim yaa neden olmadi acaba ?
Aslinda yuklemesende olur tani/teshis bolumundeki kodlari ve aciklamalari ne onu bile yazsan yeterli olur sanirim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?