Canım sana yazmadan edemedim çünkü ne kadar endişeli olabileceğini tahmin ediyorum. Bende de Rubella sınırda değer çıkmıştı .Doktor avidite istedi.Yani bu hastalık ne zaman vücuda girdi. Eğer aviditen yüksek çıkarsa mesela( %69 çıktı benim) 4 aydan önce bir süre önce geçirdiğim için risk yok dediler.İnş. senin de aviditen yüksek çıkar .Hiç endişe etme şimdiden .Rubella kızamıkçık demek mesela bende hiç bir belirti yoktu.hangi şehirdesin üniversite hastanleri aynı gün veriyormuş aviditeyi.Tabii ben 4 gün bekledikten sonra öğrenmiştim bu bilgiyi.
Canım el dopleri değil o sanırım dopler ultrason. Benim bildiğim el dopleriyle 20. haftadan sonra duyuluyo.
Kızlar hamilelikte sağlık ocağında gebelik takibi yapılıyo ya, aşı da yapılıyo diye duydum belli bi dönem, bilgisi olan arkadaş cevap yazabilir mi?
Canım el dopleri değil o sanırım dopler ultrason. Benim bildiğim el dopleriyle 20. haftadan sonra duyuluyo.
Kızlar hamilelikte sağlık ocağında gebelik takibi yapılıyo ya, aşı da yapılıyo diye duydum belli bi dönem, bilgisi olan arkadaş cevap yazabilir mi?
canım napayım ben bilmiyorum ki su bile içemiyorum o içtiğim suyu inanmazsın öyle bir öğür böğür çıkarrıyorum ki boğazımdan kan geliyor şaştım kaldım
kasık ağrın varmı canım senin batma var bende dünden beri
herkese merhaba bende ekım annesı olacagım ınsallah
aranıza hosgeldim
bu arada ıkıncı bebegım daha once 2012 subat annelerındeydım umarım guzel arkadaslıklarımız olur
evet canım tetanoz aşıların yapılıyor
ekim ayının son hamişlerindensin:) hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah...
Evet yapılıyor ama kaçıncı haftadan itibaren yapılıyor ve ne aşısı onu bilmiyorum
8. haftam yeni bitti canım. 14. haftaya kadar sürer benimki maalesef
Herkese merhabalar...
Sayfayı daha evvel ziyaret etmiş fakat düşük olur sonra daha çok üzülürüm diye korkmuş ve kadınlar kulübü forum alanlarından uzak kalmıştım. Şimdi yeni yeni normal bir gebelik geçireceğime inanmaya başladım.
Ve sabah açtığımda sayfadaki güzel enerjinizi hissedince yazmak istedim...
9+1 hamileyim sizler gibi inşallah Allah nasip ederse ekim annesi olacağım. Hepiniz hamileliği güzel ve sağlıklı geçsin inşallah....
Herkese bulantısı az :) hayırlı günler diliyorum...
sarı leblebiyi de hiç duymamıştım bende deneyeyim bazen bulanıyor benim de teşekkür ederim..
tsk ederım :13: ılk bebegım erken dogdugu ıcın bu bebegımı de ekımın ortalarında beklıyorum
inşallah yüksek çıkar benimde günler geçmek bilmiyor.bende de hiç bir belirti yok bu CMV (Cytomegalovirus) Enfeksiyonunu yetişkinler hissetmiyormuş o sırada hamileysen bebeğe zarar veriyormuş.. bebeğe verdiği zarararını dile getirmek bile istemiyorum..salı sabahı ege üniversitesi hastanesinde yaptırdım testi "avidite testlerini cuma yapıyoruz bekleyeceksin" dediler bekleyeyim de nasıl bekleyeyim salıdan beri gözüm sonuçlarda netten dakkada bir takip ediyorum çok şanslısın senin için çok sevindim inşallah bende senin gibi atlatırım hayırlısıyla..
kaydını yaptırdıysan onlar yönlendiriyor cnm. Bena randevumu 1.5 ay sonra dediler
evet burdaki herkes özellikle sezaryen olacaklar bir iki hafta kayacak muhtemelen, bize ekime kalmak pek nasip olmayacak gibi:)
Yaptırdım canım 12. haftada gel dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?