2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

inşallah yüksek çıkar benimde günler geçmek bilmiyor.bende de hiç bir belirti yok bu CMV (Cytomegalovirus) Enfeksiyonunu yetişkinler hissetmiyormuş o sırada hamileysen bebeğe zarar veriyormuş.. bebeğe verdiği zarararını dile getirmek bile istemiyorum ..salı sabahı ege üniversitesi hastanesinde yaptırdım testi "avidite testlerini cuma yapıyoruz bekleyeceksin" dediler bekleyeyim de nasıl bekleyeyim salıdan beri gözüm sonuçlarda netten dakkada bir takip ediyorum çok şanslısın senin için çok sevindim inşallah bende senin gibi atlatırım hayırlısıyla..

herkese merhaba bende ekım annesı olacagım ınsallah
aranıza hosgeldim
bu arada ıkıncı bebegım daha once 2012 subat annelerındeydım umarım guzel arkadaslıklarımız olur

Evet yapılıyor ama kaçıncı haftadan itibaren yapılıyor ve ne aşısı onu bilmiyorum

Su ile ilgili...
Kızlar su içmenin önemiyle ilgili biraz korkutayım sizi de içmeye çalışın olur mu?:)
Yakın bir arkadaşım su içemediği için meyveyle falan geçiştirdi ilk dönemleri ama 5. ayda böbreklerinden kum dökmeye başladı, hatta dengesiz bir doktor böbrek samcılarını apandisit sanıp gebeliği sonlandırmamız gerekiyor dedi neyse ki uzman bir doktora gidince böbrek olduğınu anladılar ve doğuma kadar idare ederek geçirdi, sudan iğrenmek en zorudur herhalde ama yinede içmeye çalışalım lütfen, bende akşamları içemiyorum çünkü benim bulantılarım akşamları ayyuka çıkıyor ama ne yapalım geçecek inşallah,
Herkese sevgiler...

evet canım tetanoz aşıların yapılıyor

sarı leblebiyi de hiç duymamıştım bende deneyeyim bazen bulanıyor benim de teşekkür ederim..

Ayakta çok kalınca oluyor kasıklarımda ağrı oyuzden mümkün mertebe yarım saatten fazla ayakta durmak istemiyorum yarım saatten fazla duruyorsam 5 dakika dinleyip yeniden kalkıyorum arkadaşların dediği gibi sarı leblebi yemende fayda var.

herkese merhaba bende ekım annesı olacagım ınsallah
aranıza hosgeldim
bu arada ıkıncı bebegım daha once 2012 subat annelerındeydım umarım guzel arkadaslıklarımız olur

Ekim ayının son hamişlerindensin:) hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah...

ekim ayının son hamişlerindensin:) hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah...

tsk ederım :13: ılk bebegım erken dogdugu ıcın bu bebegımı de ekımın ortalarında beklıyorum

İlk haftalar çok değişik gerçekten, bir yandan çok heyecanlı bir yandan günler geçmek bilmiyor:) Allah hepimize sağlıklı keyifli bir gebelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin, sen de hoşgeldin sayfamıza fasulyelikten terfi etmişsiniz maşallah:)

tsk ederım :13: ılk bebegım erken dogdugu ıcın bu bebegımı de ekımın ortalarında beklıyorum

Evet burdaki herkes özellikle sezaryen olacaklar bir iki hafta kayacak muhtemelen, bize Ekime kalmak pek nasip olmayacak gibi:)

kaydını yaptırdıysan onlar yönlendiriyor cnm. Bena randevumu 1.5 ay sonra dediler

senin için girip ben de araştırdım evet bebeğe zararlarıçok.senin değerin kaç çıktı olmasa gereken değerler nedir ?mesela benim 1,48 rubella sınırda 1.20 altı negatif .1.60 üstü pozitif.Bana dr dediki avidite gösterir sonucu bazen bu hastalıklar geçirilir üzerinden uzun zaman geçer ama kanda pozitif çıkmaya devam eder bir nevi kronikleşir.Ve öyleyse bebeğe bir zarar vermez dedi. Hiç korkma iyi çıkar inş.Sen de izmirdensin demek ben de izmirdenim.

evet burdaki herkes özellikle sezaryen olacaklar bir iki hafta kayacak muhtemelen, bize ekime kalmak pek nasip olmayacak gibi:)

ılkım sezeryan zaten yıne sezeryan olacagım. Benım bırde dusugum var
umarım buda saglıkla dogar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…