pregesteron bende de var cnmama dr daha alma dedi bu paket bitince , ilk 3 ay kullanılıyor galiba . Ben bu gün içmedim yani bu gece içerim hayırlısıyla bakalım yarın nasıl olacak
günaydın canım sizedee :) çok sevindim tehlikenin geçmesine sen yinede dikkat et canım tamam mı. Ayy maşallah büyümüşte harekette edermiş... Canım rabbim gönlünüze göre versin iyi haberlerini bekliyoruz...
Geçmiş olsun cnm , atlattığına sevindim bebişin de iyiyimiş oh çok şükür, hep iyi haberlerimiz olsun inş
Yok ya eşin yanılıyordur. Kalp atımı şuanda çıplak kulakla duyuluyor mu ki. Sen hiç meraklanma ve tedirgin olma. Hepimiz bazen korkuyoruz ama bebeklerimiz gayet iyiler. Doktorlardan da güzel haberleri aldık. Ikili testi de kafandan atmak için yapıyorum. Bir şey çıkmayacağına eminim. Sen de kafandan atmak için yaptırabilirsin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oyy maşallah onlara kardeş kardeş büyümeye çalışıyorlar :)
çok geçmiş olsun cnm istirahat et kendine iyi bak geçer inş
duygusal annesi bak bebeğin de iyi maşallah artık üzülme yavrunuda üzme :)
çok geçmiş olsun , Rabbim yeniden hayırlısı ile nasip etsin yardımcın olsun inş.
oyy maaşallah pozda mı verdi annecine , biyüyorlar maşallah
hoşgeldin cnm atlatırsın inş.
hoşgeldin cnm oğluna kardeş geliyor desene , hayırlısı olsun öyleyse
maşallah ne güzel haberlerle geldiniz böyle , bebişinde iyiymiş çok şükür , şu çukulata yemeyi ben hep unutuyorum
gözün aydın cnm maşallah bebişin ne güzel büyümüş , cinsiyet için acele etmemesi iyi bişey aslında , yanılma olmasın :)
hoş geldin cnm mide bulantıları malesef oluyor ama bebişlerimiz için katlanacağız , onlar yeterki sağlıklı olsunlar :) aradaki fark zamanla kağpatılıyor, buradaki arkadaşların genelde öyle oldu
Allahım gönlünüze göre versin canım. kıza çok sevindin sen inşallah değişmez canım. çok erken öğrenmekte iyi değilmiş demekki değişebiliyo ama seninki değişmesin :)
kızlar miğdem bulanıyor ilk defa afedersiniz sapsarı kustum çok kötüyüm ağzım zehir gibi normal mi sizce buu dr gitmeyi düşünüyorum bayılacak gibiyimm başım dönüyorr
%65 kız dedi ama keske demeseydi cok ısrar ettim doktora yoksa soylemeyecekti. Şimdi de acaba değişecekmi diye kendimi strese sokuyorum evet duydugum gün sevinçten ayaklarım yere basmıyordu resmen ama şimdi oyle değil zaman geçsin diye bekliyorum resmen
:) ayyy ne hoşsun yaa... valla benim öyle bi şansım yok ne yazıkki çalışıorum. evde olsam bende gezerdim valla :)
kızlar miğdem bulanıyor ilk defa afedersiniz sapsarı kustum çok kötüyüm ağzım zehir gibi normal mi sizce buu dr gitmeyi düşünüyorum bayılacak gibiyimm başım dönüyorr
benimki 20 haftaya kadar kullancaksın dedi progestanı günde 1 tane bakalım hayırlısı ::)
Inşallah değişmez canım ama değişirse de sorun değil artık 15. Haftaya ne kaldı ki dimi :)
Valla napayım canım ben çalışmıyorum vakit geçmiyo
😃😃😃
Üzüldüm canım sanırım sıkıntılı günler başlıyor sen doktorunu ara mide bulantısı için ilaç verebilir yudum yudum su iç tatlım
:) valla söylese bir ayrı söylemese bir ayrı..bu sebepten benim ki söylemiyor demek ki. ama ben de çok kızdım kadına :)))
ama 65 iddialı bir rakam, neyse sen duymamış gibi takıl bir süre daha. ne zaman gidicen tekrar?
Perşembe günü ikili test için gidiyorum 14. Haftaya girmiş oluyoruz, haftaya Perşembe yeniden gideceğiz 15. Haftaya gireceğiz haftaya kesinleşir diye umuyoruz :) bu gibi durumlarda doktorun tecrübesi ve ultrason aletinin kalitesi önemliymiş bu bakımdan şanslıyız :)
Doğrudur canım vallahi bende bu bulantılardan artık ne yapıcağımı şaşırdım 2 lokma bişey yiyemedim canım sıkılıyoçalışınca zaman hiç geçmiyor canım patlıyorum sıkıntıdan...
Kesinlikle onlar iyi olsun, biz kendimize bakarız sonra ama sen yine de dikkat et olur mu, benim ablam iki gebeliğinde de 25 kilo aldı, bir yıl içinde fazlasıyla cerdi. Ben vermekten korkmuyorum ama hamileliğin son aylarında kilo sorun çıkarabiliyor diye dikkat ediyorum, hem hareketleri kısıtlıyor, hem tansiyon şeker falan yapıyor.Ben tutabildiğimiz kadar tutalım, sonrası zaten olacağına varır, her bünye farklı nihayetinde.
Parayı verip özelde yaptırmadığıma da pişman oldum bu testi. 31ine randevu verdiler. Ben de cinsiyetini detaylıda görebilrler diye erken gitmeyeyim diye düşünüyorum. Beklicem 2 hafta:)sanırım yaptırıcam 2li testi yaptırayımda aklımdaki sorulardan kurtulayımmm
Kızlar turk kahvesı ıcmek zararlımı gebelikte nette arastırmadımm bugun dayanamadım içtım bıtane cok canım cektı burnuma koktu resmen
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
canım ikili test 11-14 arası biliyorum öncesi ve sonrası yapılmaz diye duymuştum.
netten de baktım.
Gebelikte ikili tarama testi gebeliğin 11 - 14 haftaları arasında yapılır. (11 hafta 0 gün - 13 hafta 6 gün) Bu haftalardan önce veya sonra yapılamaz
valla benim dr 10 hafta 5 günlükken çağırdı bakalım. o zamana bakar mı yoksa başka güne gel der mi bilmiyorum. iki hafta da bir kontrol etmesi lazımmışım beni de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?