2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
pregesteron bende de var cnm ama dr daha alma dedi bu paket bitince , ilk 3 ay kullanılıyor galiba . Ben bu gün içmedim yani bu gece içerim hayırlısıyla bakalım yarın nasıl olacak

benimki 20 haftaya kadar kullancaksın dedi progestanı günde 1 tane bakalım hayırlısı ::)

Geçmiş olsun cnm , atlattığına sevindim bebişin de iyiyimiş oh çok şükür, hep iyi haberlerimiz olsun inş

1 hafta daha dikkat etmem gerekiyormuş, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

sanırım yaptırıcam 2li testi yaptırayımda aklımdaki sorulardan kurtulayımmm

ben unutmadım cnm koçişe söyledim akşamdan aldım sabah çantama koydum yolda yedimm kıpır kıpırdı yavrumm

kızlar miğdem bulanıyor ilk defa afedersiniz sapsarı kustum çok kötüyüm ağzım zehir gibi normal mi sizce buu dr gitmeyi düşünüyorum bayılacak gibiyimm başım dönüyorr

Son düzenleme:
Allahım gönlünüze göre versin canım. kıza çok sevindin sen inşallah değişmez canım. çok erken öğrenmekte iyi değilmiş demekki değişebiliyo ama seninki değişmesin :)

Inşallah değişmez canım ama değişirse de sorun değil artık 15. Haftaya ne kaldı ki dimi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar miğdem bulanıyor ilk defa afedersiniz sapsarı kustum çok kötüyüm ağzım zehir gibi normal mi sizce buu dr gitmeyi düşünüyorum bayılacak gibiyimm başım dönüyorr

Bol bol su iç canım miden bulansada çıkarttığın için su kaybın faZla yatıp dinlenmeye çalış canım

:) valla söylese bir ayrı söylemese bir ayrı..bu sebepten benim ki söylemiyor demek ki. ama ben de çok kızdım kadına :)))
ama 65 iddialı bir rakam, neyse sen duymamış gibi takıl bir süre daha. ne zaman gidicen tekrar?

:) ayyy ne hoşsun yaa... valla benim öyle bi şansım yok ne yazıkki çalışıorum. evde olsam bende gezerdim valla :)

Valla napayım canım ben çalışmıyorum vakit geçmiyo
😃😃😃

Üzüldüm canım sanırım sıkıntılı günler başlıyor sen doktorunu ara mide bulantısı için ilaç verebilir yudum yudum su iç tatlım

benimki 20 haftaya kadar kullancaksın dedi progestanı günde 1 tane bakalım hayırlısı ::)

ben de crinone jel kullanıyordum, idrar yollarında iltihaplanma oldu. şimdi progestan verdi, 14. haftaya kadar kullan dedi. biraz bulantı yapıyor ama olsun..

Inşallah değişmez canım ama değişirse de sorun değil artık 15. Haftaya ne kaldı ki dimi :)

aynen öyle güzelim bişiycik kalmadı kesinleşir inşallah prenses :)

çalışınca zaman hiç geçmiyor canım patlıyorum sıkıntıdan...

Perşembe günü ikili test için gidiyorum 14. Haftaya girmiş oluyoruz, haftaya Perşembe yeniden gideceğiz 15. Haftaya gireceğiz haftaya kesinleşir diye umuyoruz :) bu gibi durumlarda doktorun tecrübesi ve ultrason aletinin kalitesi önemliymiş bu bakımdan şanslıyız :)

canım ikili test 11-14 arası biliyorum öncesi ve sonrası yapılmaz diye duymuştum.
netten de baktım.
Gebelikte ikili tarama testi gebeliğin 11 - 14 haftaları arasında yapılır. (11 hafta 0 gün - 13 hafta 6 gün) Bu haftalardan önce veya sonra yapılamaz

valla benim dr 10 hafta 5 günlükken çağırdı bakalım. o zamana bakar mı yoksa başka güne gel der mi bilmiyorum. iki hafta da bir kontrol etmesi lazımmışım beni de..

Evet haklisin, cok kilo sagliga da zararlidir. Bugunden daha dilatli olmaya calisacagim. Bircok arkadas yuriyus yapmaya baslamis, bugunden bende kendimi cok yormadan 30 dakikalik yuruyus yapacagim. Zamanla o sureyi artiririm :) cok tesekkurler

sanırım yaptırıcam 2li testi yaptırayımda aklımdaki sorulardan kurtulayımmm
Parayı verip özelde yaptırmadığıma da pişman oldum bu testi. 31ine randevu verdiler. Ben de cinsiyetini detaylıda görebilrler diye erken gitmeyeyim diye düşünüyorum. Beklicem 2 hafta:)

Kızlar turk kahvesı ıcmek zararlımı gebelikte nette arastırmadımm bugun dayanamadım içtım bıtane cok canım cektı burnuma koktu resmen

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Afyet olsun :) gunde 1-2 tame rahatlikla icebilirsin, hic korkma. Ben bu konuyu baya arastirdim. Doktorlar da 1-2 tane icebilirsin dedi. Ben sabah gozlerimi acar acmaz atistirip kahve iciyorum ☕️

Biliyorum doktorumda oyle geç kalmışsın dedi. Sonra ikili test yapacak doktora söyledim 13+1 uygundur dedi. Oda 14. Haftaya denk geliyor işte. Teşekkürler araştırman için :)

Kızlar sorumu cevaplayacak yok mu? Kilo alımı durumunuz nedir ?
İştahsızlık varmı sizdede.. Bende çok fazla ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…