bordo renkli bir ilaç f ile başlıyor adını hep unutuyorum sorma :) nasıl bir ilaçsa korkulu rüyam oldu ya bu gün içmedim artık. Benim midem hafif bulanırdı öyle çok yoğun değildi ve çıkarmazdım bu ilacı aldığımdan beri sabahları çıkarıyorum inanılmaz mide bulantısı yapıyor. Bu gün içmedim denemek için rahatım çok şükür. artık gece falan mı içsem napsam ya . Doktorumla konuşucam değiştirebilirse değiştirsin bari . Vitamine bende başladım o yapmıyordur sanmam decavit . Ama onu herkez kullanıyor ki
Günaydın hamiş arkadaşlarım ve melekleri nasılsınız bakalım iyisinizdir inşallah. Beklenen haftaya geldik sonunda şükürler olsun bu ctesi kontrolüm var inşallah herşey yolundadır. Ara ara ağrı giriyormu kasıklarınıza doğru benim ara ara oluyo herhalde ya yerleşiyo yada kıpraşıyo hissetmeyz hareketini ama hareket ettiğinde belki ağrı yapabilir die düşündm. Bu hafta da bitmek bilmez şimdi ctesi hemen olmaz
bu günler geçmez zaten hep bi sabretmemiz gerekiyor benimde perşembe ikili testim var günler geçmiyor ne yazıkki. O ağrılar bence de bebek kaynaklı oluyor canım sonuc olarak bebek büyüyor ve kendisine yer acıyor doğal olarakta ağrı yaratıyor
günaydın anneler ve meleklerigüzel haberleriniz beni de mutlu etti. çok fazla geçmişe gidemedim. Berkandamla tebrik ederim kızın olcakmış %65. Bebeklerinin hareketlerini görenleri de tebrik ediyorum. Darısı tüm ekim annelerine
ben düşük tehdidi olduğu için 1 hafta dinlendim, tehlike geçti sayılır. Kontrollerde ise bebeğimin hareketlerini gördüm, elleri ayakları hatta kafası bile oynuyordu, bu hafta ikili tarama için gideceğiz cinsiyeti hakkında da ipucu verecekmiş doktorumuz
bende adını unuttumrengi koyu pembe gibi bişiy evden cıkmadan içtim offf işe gelene kadr öldüm resmen.bende aynı vitamini kullanıroum .canım folik asiti kesti benim doktorum . bende gece içicem yoksa dayanamam ...
günaydın anneler ve meleklerigüzel haberleriniz beni de mutlu etti. çok fazla geçmişe gidemedim. Berkandamla tebrik ederim kızın olcakmış %65. Bebeklerinin hareketlerini görenleri de tebrik ediyorum. Darısı tüm ekim annelerine
Ben düşük tehdidi olduğu için 1 hafta dinlendim, tehlike geçti sayılır. kontrollerde ise bebeğimin hareketlerini gördüm, elleri ayakları hatta kafası bile oynuyordu, bu hafta ikili tarama için gideceğiz cinsiyeti hakkında da ipucu verecekmiş doktorumuz
kesinlikle sabretmeliyiz ama içim içime sığmıyor yaaa :) ayyy canım ya inşallah sorunsuz bi gebelik yaşarız ve hayırlısıyla alırız yavrularımızı kucağımıza. Bu testlerde çok yanılma oluyor diyolar inşallah iyi sonuçlarla gelirsin canım. Büyüyodur evet ondanda olabilir ağrı hiç kötü düşünmüorum aklıma gelmio azcık ağrım olunca gülüyorum bebeğimden işaret geldi diye. Eşimde gülüyo delimisin diye :))) zamanla kötü düşüncelerimizi atıyoruz pozitif oluyoruz.
Günaydın hamiş arkadaşlarım ve melekleri nasılsınız bakalım iyisinizdir inşallah. Beklenen haftaya geldik sonunda şükürler olsun bu ctesi kontrolüm var inşallah herşey yolundadır. Ara ara ağrı giriyormu kasıklarınıza doğru benim ara ara oluyo herhalde ya yerleşiyo yada kıpraşıyo hissetmeyz hareketini ama hareket ettiğinde belki ağrı yapabilir die düşündm. Bu hafta da bitmek bilmez şimdi ctesi hemen olmaz
günaydın canım sizedee :) çok sevindim tehlikenin geçmesine sen yinede dikkat et canım tamam mı. Ayy maşallah büyümüşte harekette edermiş... Canım rabbim gönlünüze göre versin iyi haberlerini bekliyoruz...
ya aslında aç karna alın diyor ama gel de al hadi , gece içmeyi bir deneyelim bakalım inş öyle bir sorun olmaz çünkü bu ilaç aylarca içilmesi gereken bir ilaçmışalışmaya çalışıcaz
14. Haftadan sonra cinsiyet daha kesinleşiyor bizde 14. Haftaya giriyoruz az cok belli olur zaten kesin olsun diye 15 haftada yine gideceğiz doktora sonra da değişirse kader kısmet deriz artık yapcak birsey yok. 14. Haftadan sonra artık cinsiyet oluşuyor. Cinsiyet belirlemede hastanede ki ultrason aleti ve doktorun tecrübesi de cok önemli bizim hastene ve doktor da cok iyi cünkü cok şükür :) şuan evet değişebilir 15. Haftadan sonra değişmez ya değişse de taktiri ilahi deriz :)
Senin de mi kontrol cumartesi canım
Günaydın cnm olur olur geçen haftada bana geçmek bilmiyordu ama geçiyor :) hayırlısı olsun benimde kısmetse haftaya perşembe ikili test için kontrolüm var şimdiden çok heyecanlıyım
evet canım ya cumartesi günü sanırım seninde :) gözlerimi kapatıp açsam ctesi olsa ne olurduuuuu :))))
yarında yatmadan deniyelim bakalım :)ben bide progestan kullanıroum ikisi artık beni ne hale getirir düşünemiorum((
Ben bu hafta arkadaşlarımı aradım hergün birine gidicem vakit geçsin diye 😃😃😃
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?