2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın hamiş arkadaşlarım ve melekleri nasılsınız bakalım iyisinizdir inşallah. Beklenen haftaya geldik sonunda şükürler olsun bu ctesi kontrolüm var inşallah herşey yolundadır. Ara ara ağrı giriyormu kasıklarınıza doğru benim ara ara oluyo herhalde ya yerleşiyo yada kıpraşıyo hissetmeyz hareketini ama hareket ettiğinde belki ağrı yapabilir die düşündm. Bu hafta da bitmek bilmez şimdi ctesi hemen olmaz

bende adını unuttum rengi koyu pembe gibi bişiy evden cıkmadan içtim offf işe gelene kadr öldüm resmen.bende aynı vitamini kullanıroum .canım folik asiti kesti benim doktorum . bende gece içicem yoksa dayanamam ...

Bu günler geçmez zaten hep bi sabretmemiz gerekiyor benimde Perşembe ikili testim var günler geçmiyor ne yazıkki. O ağrılar bence de bebek kaynaklı oluyor canım sonuc olarak bebek büyüyor ve kendisine yer acıyor doğal olarakta ağrı yaratıyor

kesinlikle sabretmeliyiz ama içim içime sığmıyor yaaa :) ayyy canım ya inşallah sorunsuz bi gebelik yaşarız ve hayırlısıyla alırız yavrularımızı kucağımıza. Bu testlerde çok yanılma oluyor diyolar inşallah iyi sonuçlarla gelirsin canım. Büyüyodur evet ondanda olabilir ağrı hiç kötü düşünmüorum aklıma gelmio azcık ağrım olunca gülüyorum bebeğimden işaret geldi diye. Eşimde gülüyo delimisin diye :))) zamanla kötü düşüncelerimizi atıyoruz pozitif oluyoruz.

günaydın anneler ve melekleri güzel haberleriniz beni de mutlu etti. çok fazla geçmişe gidemedim. Berkandamla tebrik ederim kızın olcakmış %65. Bebeklerinin hareketlerini görenleri de tebrik ediyorum. Darısı tüm ekim annelerine
Ben düşük tehdidi olduğu için 1 hafta dinlendim, tehlike geçti sayılır. kontrollerde ise bebeğimin hareketlerini gördüm, elleri ayakları hatta kafası bile oynuyordu, bu hafta ikili tarama için gideceğiz cinsiyeti hakkında da ipucu verecekmiş doktorumuz

Günaydın kızlar bugun kontrolü olan arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallahh

günaydın canım sizedee :) çok sevindim tehlikenin geçmesine sen yinede dikkat et canım tamam mı. Ayy maşallah büyümüşte harekette edermiş... Canım rabbim gönlünüze göre versin iyi haberlerini bekliyoruz...

ya aslında aç karna alın diyor ama gel de al hadi , gece içmeyi bir deneyelim bakalım inş öyle bir sorun olmaz çünkü bu ilaç aylarca içilmesi gereken bir ilaçmış alışmaya çalışıcaz

Geçmiş olsun cnm , atlattığına sevindim bebişin de iyiyimiş oh çok şükür, hep iyi haberlerimiz olsun inş

Kod:
günaydın hamişler... Aylardır buradayım ama bu başlığı şans eseri gördüm ve çok sevindim ;))
Bende kısmette Ekim annesi olacağım.. 28 yaşındayım ilk hamileliğim..  Hepimizin sağlıklı bebişleri olur inşallah ;)

Son düzenleme:

14. Haftadan sonra cinsiyet daha kesinleşiyor bizde 14. Haftaya giriyoruz az cok belli olur zaten kesin olsun diye 15 haftada yine gideceğiz doktora sonra da değişirse kader kısmet deriz artık yapcak birsey yok. 14. Haftadan sonra artık cinsiyet oluşuyor. Cinsiyet belirlemede hastanede ki ultrason aleti ve doktorun tecrübesi de cok önemli bizim hastene ve doktor da cok iyi cünkü cok şükür :) şuan evet değişebilir 15. Haftadan sonra değişmez ya değişse de taktiri ilahi deriz :)

Günaydın cnm olur olur geçen haftada bana geçmek bilmiyordu ama geçiyor :) hayırlısı olsun benimde kısmetse haftaya perşembe ikili test için kontrolüm var şimdiden çok heyecanlıyım

Senin de mi kontrol cumartesi canım

ya aslında aç karna alın diyor ama gel de al hadi , gece içmeyi bir deneyelim bakalım inş öyle bir sorun olmaz çünkü bu ilaç aylarca içilmesi gereken bir ilaçmış alışmaya çalışıcaz

yarında yatmadan deniyelim bakalım :)ben bide progestan kullanıroum ikisi artık beni ne hale getirir düşünemiorum ((

Allahım gönlünüze göre versin canım. kıza çok sevindin sen inşallah değişmez canım. çok erken öğrenmekte iyi değilmiş demekki değişebiliyo ama seninki değişmesin :)

Günaydın cnm olur olur geçen haftada bana geçmek bilmiyordu ama geçiyor :) hayırlısı olsun benimde kısmetse haftaya perşembe ikili test için kontrolüm var şimdiden çok heyecanlıyım

inşallah canım iyi haberlerle dönersin. kontrole gidicek olan tüm arkadaşlardan iyi haberler bekliyoruz

evet canım ya cumartesi günü sanırım seninde :) gözlerimi kapatıp açsam ctesi olsa ne olurduuuuu :))))

Ben bu hafta arkadaşlarımı aradım hergün birine gidicem vakit geçsin diye 😃😃😃

Son düzenleme:
yarında yatmadan deniyelim bakalım :)ben bide progestan kullanıroum ikisi artık beni ne hale getirir düşünemiorum ((

pregesteron bende de var cnm ama dr daha alma dedi bu paket bitince , ilk 3 ay kullanılıyor galiba . Ben bu gün içmedim yani bu gece içerim hayırlısıyla bakalım yarın nasıl olacak

Ben bu hafta arkadaşlarımı aradım hergün birine gidicem vakit geçsin diye 😃😃😃

:) ayyy ne hoşsun yaa... valla benim öyle bi şansım yok ne yazıkki çalışıorum. evde olsam bende gezerdim valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…