Doğrudur canım vallahi bende bu bulantılardan artık ne yapıcağımı şaşırdım 2 lokma bişey yiyemedim canım sıkılıyo
Kızlar sorumu cevaplayacak yok mu? Kilo alımı durumunuz nedir ?
İştahsızlık varmı sizdede.. Bende çok fazla ;(
Gebeliginizi saglik ocagona aile hekimine bildiriyormusunuz?
Cok sağol canim, , benimde giderek umudum azaliyodu.artik cok fazla kanamam oldu benim haytimida tehlikeye atiyodu.doktorlarda kesin bisey soylemiyolardi.sekiz haftalik bebegi vagina ultrasonunda goremedi cok kucuk dedi 3 mm dedi.ama dun iyice bakti 4 yada 5 cm vardi .dusmesede bi sekilde yinede alcaklardi.kaderimde düşük yapmakta varmis.insallah Allah sana hayirli bi evlat verir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zor cidden oğlum 9 aylık ve tutunarak yürümeye başlamış sıralıyo her yeri bide korkuyo düşmekten ağlıo her şeye bnm kide öyleydi odada bırakırdım işlerimi yapardm ama şmdi ne mümkün Bi yer süpürürken duruyor sinirlerim bozuluyor bazen ama sabırlı olcz tbi senin büyük sanırım yine laftan anlıyodur bnm ki inadına yapıyı idrak edemio henüz bakalım ikinci canavarım nasıl bşy olck 😊ztn çocuklar bizim uykumz vs varken yatmaz ama ummadığın zamanda da deliksiz uyurlar 😁
ben de Allah nasip ederse ekim ayı annelerinden oluyorum.
fakat oldukça riskli bir gebelik benim ki.
umarım hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
Afyet olsun :) gunde 1-2 tame rahatlikla icebilirsin, hic korkma. Ben bu konuyu baya arastirdim. Doktorlar da 1-2 tane icebilirsin dedi. Ben sabah gozlerimi acar acmaz atistirip kahve iciyorum ☕️
Tebrik ederim Allahim saglikla kucagina almayo nasip etsin aramiza hosgeldin:)
Gebeligin neden riskli ogrenebilir miyim?
ben epilepsi hastasıyım. ve korunmama rağmen gebe kaldım. bu ikinci gebeliğim.
ilkinde de böyle olmuştu ama doktorlar bu kadar korkutmamışlardı.
şimdi bebeğimin tam gelişemeyebileceğini söylediler. çok korkuyorum. umarım bir sorun olmaz...
Onuda bi deniyim canım ünşallahh iyi gelircanım ya ayva yemeyi denedinmi yada leblebi ayva etkili oldu bende ayvayı yedikten sonra geçiodu bulantım şimdi de var bulantılarım ama aşırı değil artık geçiyo sanırım.
Cok gecmis olsun canim lutfen hic stres yapma Allaha dua et bol bol bebegini sana bagislasin Rabbim insallah
Cok gecmis olsun canim lutfen hic stres yapma Allaha dua et bol bol bebegini sana bagislasin Rabbim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?