2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın canım hayra yor gördüğün rüyaları karışık ruh hali içindeyiz ondandır :KK53: Benim için daha erken mi bilmiyorum ama gece uyandığımda hissettiğim tek şey sırt ağrısı ben uyanmazsam bebeğim hiç uyandırmıyo zaten normal olsun istiyorum ama hiç sancım yok benimde alt komşum 40 haftalıktı kızı gelsin diye merdivenleri inip çıktı sonuç 41 e girdi ve bebek alındı yeni nesil bebekler dışarı çıkmak pek istemiyor sanırım :KK43: Napalım hayırlı vakitte sağlıkla kucağımıza alalımda sabredicez artık:KK51:
40-41 bu haftalara kadar kalmasını hiç istemiyorum. bu pazar 3300 dü zaten öyle olursa 4 ü geçer... Taşırım taşımasına da riskli duruma girmek istemiyorum. Ondan biraz da bu sabrsızlığım...
Gece beni de saolsun uyandırmıyor bebeğim..Ben dönüşlerde çatı ağrısıyla uyanıyordum. Dün ağrım yoktu kabuslar uyandırdırdı..Dediğin gibi ruh halimizdeki gerginlik endişe heralde ondan böyle oldu...
Bende yürüyüşü arttırdım inş.yakında doğururum.
Sancı hissetmiyorum. Ama 1 cm açılma varsa bu açılmalar sancıyla oluyor hissetmemişindir dedi bir arkadaşım. Sevindim. İnş. öyledir...

Günaydın kızlar, biz hastane çantalarımızı hazırladık, bir tek ben kendime Çorap alacağım. Uyum takıntım var baktım evdeki hiçbir çorabı yakıştıramadım hastane takımlarımın altına :D onları da Alınca tamamdır. Bugün de kısmet olursa kv ve görümcem gelecek temizlik ve yerleştirme işine. Birazdan onlar gelmeden ütümü yapıp kaldırayım diyorum ama son haftalarda ütü o kadar büyüyor ki gözümde anlatamam

merhaba annişler:) dün akşam annem, kız kardeşim ve eşimle uğraşarak bebek şekerlerimizi, halka şekerlerimizi, lohusa bardaklarımızın süslemelerini bitirdik:) yuvarlak etiketlerin üzerinde "benim kadar tatlı değil ama idare edin artık Hüma-2014" yazıyor. Kare etiketlerde de "Minik mucizemiz Hüma hoşgeldin " yazıyor. Hüma mutluluk saadet, huzur getiren kuş demek bu nedenle tüm süslemelerimize kuş figürleri kondurduk:)sonunda bu da bitti. yatak örtülerinin ütülenip yatağın hazır edilmesi ve ev temizliği haricinde her şeyimiz hazır şükürler olsun:) inşallah onları da hazır ettikten sonra gelir Hümacık:) bu arada bugün 37+4 olduk.

Eklentiler

• bebişim.webp
    bebişim.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 113
Günaydın kızlar, biz hastane çantalarımızı hazırladık, bir tek ben kendime Çorap alacağım. Uyum takıntım var baktım evdeki hiçbir çorabı yakıştıramadım hastane takımlarımın altına :D onları da Alınca tamamdır. Bugün de kısmet olursa kv ve görümcem gelecek temizlik ve yerleştirme işine. Birazdan onlar gelmeden ütümü yapıp kaldırayım diyorum ama son haftalarda ütü o kadar büyüyor ki gözümde anlatamam

hayırlı olsun tatlım. ayakta yapılan her iş gözümde büyüyor benim:(

Ya sorma yemek yapmak bile zahmetli gelmeye başladı, ama eşim diyet yaptığı için mecburen her gün hazırlıyorum birşeyler. Yoksa aperatifle geçirirdim şu son zamanları

o konuda şanslıyım:) annem üst katımda oturuyor her akşam ondayız:)

muayeneden çıkar çıkmaz yazmıştım ama sıte hata verınce silindi br daha da yazamadm uyuz oldum.doktor cok su tüket suyun daha azalrsa skntı olur dedı.demekkı suyum azalmış :( nst ıstedı gırdım ama boşuna .aslnda grmıcektımde hadı greyım gene dedım ve tahmın ettgm gbı hıc sancı çıkmadı.hatta son derece güzel hıc sancın yokdedı.nst de kızla konuşurken senın karnın cok kucuk demekkı ıc karnın genıs dedı evet oyle dedım.ya sancı nıye cıkmıor yaa sezeryan yada sunı sancıyamı kalcam dıe korkuorum dedım.bazen 40 haftalara gelıorlar sancılar cıkmıor.sen yuruyormusun bol hareket et ozaman sancı daha kolay gelıor dedı.doktor hem ultrosan hemde elıyle olctu ve bebıs tahmını 3 kılo dedı .yanı 1 haftada 450 grammı almıııııışşş:KK57: vayy hurma vayyy. bacakları 38 haftalık dıer yerlerıde 36 ve 37 haftalık gbı dedı ama bu ne demek anlamadm açıkçası.bır hafta geriden mı gelıor hala dedıgımde o cvbı verdı.yanı gerımı ılerımı pek anlamadm:KK12: catı muayenesı yapmadı.dogum belırtılerı hakkında konuştu.ben 38 bitmeden catı muayenesı yapmıorum.o zamana kadar doğum falan gbı bır skntı olmazsa kı (olursa hemen gel dedı) pazartsı goruselım.hem nst ye grcen hemde alttan bakcam açılma varmı dıye.bırde catı muayenesı yapcam .ona gore sonuca gore konusurz dedı. inş sezeryane hazırlık yapmıordur bu konusmaları:KK62:

40-41 bu haftalara kadar kalmasını hiç istemiyorum. bu pazar 3300 dü zaten öyle olursa 4 ü geçer... Taşırım taşımasına da riskli duruma girmek istemiyorum. Ondan biraz da bu sabrsızlığım...
Gece beni de saolsun uyandırmıyor bebeğim..Ben dönüşlerde çatı ağrısıyla uyanıyordum. Dün ağrım yoktu kabuslar uyandırdırdı..Dediğin gibi ruh halimizdeki gerginlik endişe heralde ondan böyle oldu...
Bende yürüyüşü arttırdım inş.yakında doğururum.
Sancı hissetmiyorum. Ama 1 cm açılma varsa bu açılmalar sancıyla oluyor hissetmemişindir dedi bir arkadaşım. Sevindim. İnş. öyledir...
artık bende 40 a kalsın ıstemıorum cunku hersey normale donmus.ofof ne stres edıor bu bebısler bızı

Aynen ben de yuruyemiyorum daha 1 cm acilma ama sanki dersin ki bebegin kafasi iyice asagida ve ben bacaklarimi ayirarak yurumek zorunda kaliyorum ozellikle sabah uyandigim sirada bayagi agriyor bacaklarim kalcam ve onum
yanı ben hep sancıları kasıklarımda karnımda beklıorum ama belkı belıme veya bacaklarıma kalçama vuruyordur.yönu farklıdır.bugun bana nstde kız yuruor musun dedı.ben gecen 20 dk yurudum hala ustumden atamadm o pertlıgı nerdeeeee.saatlerce ağrısız yuruyus yapabilenlere ozenıorum valla.senı anlıorum durumumuz zor :)

İşlerinde kolay gelsin cnm. Artık iş yaomak bir eziyet oldu bizim için. Bırak ütüleride görümcen yapsın nolcak sanki;) uyum takıntısı her bayanda var cnm. Benim terlik kaldı birtek ama onuda evdekilerden uydurmaya çalışacağım. Hiç dışarı çıkasım yok. ..
merhaba annişler:) dün akşam annem, kız kardeşim ve eşimle uğraşarak bebek şekerlerimizi, halka şekerlerimizi, lohusa bardaklarımızın süslemelerini bitirdik:) yuvarlak etiketlerin üzerinde "benim kadar tatlı değil ama idare edin artık Hüma-2014" yazıyor. Kare etiketlerde de "Minik mucizemiz Hüma hoşgeldin " yazıyor. Hüma mutluluk saadet, huzur getiren kuş demek bu nedenle tüm süslemelerimize kuş figürleri kondurduk:)sonunda bu da bitti. yatak örtülerinin ütülenip yatağın hazır edilmesi ve ev temizliği haricinde her şeyimiz hazır şükürler olsun:) inşallah onları da hazır ettikten sonra gelir Hümacık:) bu arada bugün 37+4 olduk.
Bayıldım valla ellerinize sağlk çok güzel olmuş... etiketleri nasıl nerde yaptırdınız cnm. Ben çok aradım bulamadım etiket yapan bir yer. Hüma hanım çık şanslı bir bebek hazırlıklarından belli oluyor.
muayeneden çıkar çıkmaz yazmıştım ama sıte hata verınce silindi br daha da yazamadm uyuz oldum.doktor cok su tüket suyun daha azalrsa skntı olur dedı.demekkı suyum azalmış :KK43: nst ıstedı gırdım ama boşuna .aslnda grmıcektımde hadı greyım gene dedım ve tahmın ettgm gbı hıc sancı çıkmadı.hatta son derece güzel hıc sancın yokdedı.nst de kızla konuşurken senın karnın cok kucuk demekkı ıc karnın genıs dedı evet oyle dedım.ya sancı nıye cıkmıor yaa sezeryan yada sunı sancıyamı kalcam dıe korkuorum dedım.bazen 40 haftalara gelıorlar sancılar cıkmıor.sen yuruyormusun bol hareket et ozaman sancı daha kolay gelıor dedı.doktor hem ultrosan hemde elıyle olctu ve bebıs tahmını 3 kılo dedı .yanı 1 haftada 450 grammı almıııııışşş:KK57: vayy hurma vayyy. bacakları 38 haftalık dıer yerlerıde 36 ve 37 haftalık gbı dedı ama bu ne demek anlamadm açıkçası.bır hafta geriden mı gelıor hala dedıgımde o cvbı verdı.yanı gerımı ılerımı pek anlamadm:KK12: catı muayenesı yapmadı.dogum belırtılerı hakkında konuştu.ben 38 bitmeden catı muayenesı yapmıorum.o zamana kadar doğum falan gbı bır skntı olmazsa kı (olursa hemen gel dedı) pazartsı goruselım.hem nst ye grcen hemde alttan bakcam açılma varmı dıye.bırde catı muayenesı yapcam .ona gore sonuca gore konusurz dedı. inş sezeryane hazırlık yapmıordur bu konusmaları:KK62:
İnş sezeryan ipuçları değildir bunlar. Yani doktorunun seni hazırlaması. Elleriyle nasıl anlıyorlar kilosunu hala şaşkınım. Benim doktorda tahmin etmişti. Herşeyin yolunda olması güzel tatlım moralini bozma. Ölçümlerde bacağının göbek çapının vs farklı haftalarda çıkması normal bir durum endişe etme cnm. Ben 40 a giricem hala sancı çıkmadı. Bugün yine kontrolüm var bakalım çkıcak mı sancı...hurma bebeğe kilo aldırıyorsa bol bol yiyim ben o zaman. Benim oğluşum biraz zayıf gibi. Geçen hafta 3 kiloydu bakalım kaç oldu bu hafta.

Süt içince falan bir coşuyorlar karnımın her yerinde bir kıpırtı oluyor. Tabi tek olunca nasıl olur bilmediğim için bana fazla hareketli geliyor da olabilir :) Kontrolden sonra mutlaka yazarım. Sizler de gelişmeleri yazın mutlaka, merakla bekliyorum güzel haberlerinizi ve fotoğraflarınızı.

Canim bnim hep dualarmizda olacaksinn:) sende bizi hic hanersiz birakma olurmu?

Canım ben de istek yolladım ama onaylanmadı henüz.

Ben eklenmemisim ustelik reddetmisler :KK43: kimki admin?

Arkadaslar isimlerijizi bana ozelden yazabilirmisiniz bide 2014 eylul ve ekim k.k grubuna tekrar istek gonderirseniz ben yoneticiye ileticem...bikac tanimadigimiz insan girdigi icin gruba biraz titiz davraniyoruz kusira bakmayin bana yazarsaniz ben iletirim

yanı ben hep sancıları kasıklarımda karnımda beklıorum ama belkı belıme veya bacaklarıma kalçama vuruyordur.yönu farklıdır.bugun bana nstde kız yuruor musun dedı.ben gecen 20 dk yurudum hala ustumden atamadm o pertlıgı nerdeeeee.saatlerce ağrısız yuruyus yapabilenlere ozenıorum valla.senı anlıorum durumumuz zor :)

Ben hic yuruyus yapmadim istesemde yuruyemem zaten hic hurma da yemedim ama erkenden basladi sancilarim erken diye dogumu durdurmaya calistilar ona ragmen pesinden acilma oldu bazen fena bastiriyor sancilar bazen ara ara geliyor bu sekilde beklemekte zor ama elden birsey gelmiyor saglicakla kucagima almak icin dua etmekten baska carem yok

İşlerinde kolay gelsin cnm. Artık iş yaomak bir eziyet oldu bizim için. Bırak ütüleride görümcen yapsın nolcak sanki:KK66: uyum takıntısı her bayanda var cnm. Benim terlik kaldı birtek ama onuda evdekilerden uydurmaya çalışacağım. Hiç dışarı çıkasım yok. ..

Bayıldım valla ellerinize sağlk çok güzel olmuş... etiketleri nasıl nerde yaptırdınız cnm. Ben çok aradım bulamadım etiket yapan bir yer. Hüma hanım çık şanslı bir bebek hazırlıklarından belli oluyor.

İnş sezeryan ipuçları değildir bunlar. Yani doktorunun seni hazırlaması. Elleriyle nasıl anlıyorlar kilosunu hala şaşkınım. Benim doktorda tahmin etmişti. Herşeyin yolunda olması güzel tatlım moralini bozma. Ölçümlerde bacağının göbek çapının vs farklı haftalarda çıkması normal bir durum endişe etme cnm. Ben 40 a giricem hala sancı çıkmadı. Bugün yine kontrolüm var bakalım çkıcak mı sancı...hurma bebeğe kilo aldırıyorsa bol bol yiyim ben o zaman. Benim oğluşum biraz zayıf gibi. Geçen hafta 3 kiloydu bakalım kaç oldu bu hafta.
valla mıdeme bastırdı karnımada degıl.mıdeme bastırıp karnıma gozlerıyle baktı ama anlamadm kı naptı.olcummu yaptı yoksa karnın asagı ınıp ınmedgnemı baktı.benm de daha zamanım var gbı gelıor.bugun bır kadın nst den cıktı muayene sonucunu beklıordu.ama kac haftalıktı blmıorum tahminen gene 36 37 vardı.nst sınde sancı cıktı dıye alttan muayeneye aldı doktor.kadın sasıra sasıra gırdı nasıl olur hayret dıye.demekkı hıc hıssetmıor sancıları.nstdekı kız sancı ıcın bol hareket dedı.ben hep oyle gordum oturanlarda sancı cıkmıor dedı.sende hep hareket etmeye calıs ıns yakında alırsın kucagna bebısını

İşlerinde kolay gelsin cnm. Artık iş yaomak bir eziyet oldu bizim için. Bırak ütüleride görümcen yapsın nolcak sanki:KK66: uyum takıntısı her bayanda var cnm. Benim terlik kaldı birtek ama onuda evdekilerden uydurmaya çalışacağım. Hiç dışarı çıkasım yok. ..

canım etiketleri eşim tasarladı, hazırladı ozalitçide çıktısını aldı. bebişin kız ise boş halini yollayayım sen de yaptır ozalitçiye istersen:) 6 aydır her hazırlığımız Hüma Sultan'a kendimizi unuttuk:)

Ben hic yuruyus yapmadim istesemde yuruyemem zaten hic hurma da yemedim ama erkenden basladi sancilarim erken diye dogumu durdurmaya calistilar ona ragmen pesinden acilma oldu bazen fena bastiriyor sancilar bazen ara ara geliyor bu sekilde beklemekte zor ama elden birsey gelmiyor saglicakla kucagima almak icin dua etmekten baska carem yok
yanı sancı gelse bır olay,gelmese bır olay.bosuna demıorlar olcagı varsa oluor.Rabbım hayırlısını versın.skma canını az kalmış haftanın tamamlanmasına.ıns tamamlar sonra rahat bır nefes alır kendını salarsın gelebılır artık dıye

Back
X