Canım ben suni Sancı ile doğum Yaptım .7.30 da hastaneyeyattım 09:00 da Rahime fitil yerleştirdiler o 3 cme kadar açtı sonra suni Sancı verdiler,açılma oldukça kustum.ama suni sancı çok berbattı ,epidural aldım ama etki etmedi .yani ben dürüst olmam gerekirse suni Sancıyı tavsiye etmiyorum.çok pişman oldum keşke suni almadan Sezeryan olsaydım dedim.tabii ben ıkınamadım çünkü epiduraL tutmadığı için 3. Dozu vurdular ve ondan sonra bacaklarımı bile hareket ettiremez duruma geldim.doğumhaneye aldıklarında ıkınamadım ve bebeğimi vakumla çektiler ve biEkim annisleri merhaba, bebislerinizi saglikla buyutun insallah
Benim gunum az kaldi ama tik yok
Dr bana suni deneyelim derse ne olacak onu merak ediyrm
O sekilde dogum yapaniniz var mi nasil bir surec,
R Sürü de Dikiş attılar.çocuğum oksijensiz kaldığı için hemen OKSiJen vermeye götürdüler .şimdi ben normal Doğumu neden istiyordum az dikişim olur aşağıda,bebeğimi hemen kucağıma alırım diye bunların hiçBiri olmadı.9-10 gün dikişlerinden dolayı oturup kalkarken çok zorlandım.ıkınmaktan hemoroid oldum.hala bağırsaklarımdüzene girmedi.doğum anında doktorun muamelesi Yüzünden hala kendime gelemedim psikolojik olarak.
Herkesin böyle olmayabilir tabii ama ben keşke bana böyle bir ihtimalin de olabileceğinden bahsetseydi birileri diye çok geçirdim içimden.bence kendi sancını bekle.