2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ekim annisleri merhaba, bebislerinizi saglikla buyutun insallah

Benim gunum az kaldi ama tik yok

Dr bana suni deneyelim derse ne olacak onu merak ediyrm

O sekilde dogum yapaniniz var mi nasil bir surec,
Canım ben suni Sancı ile doğum Yaptım .7.30 da hastaneyeyattım 09:00 da Rahime fitil yerleştirdiler o 3 cme kadar açtı sonra suni Sancı verdiler,açılma oldukça kustum.ama suni sancı çok berbattı ,epidural aldım ama etki etmedi .yani ben dürüst olmam gerekirse suni Sancıyı tavsiye etmiyorum.çok pişman oldum keşke suni almadan Sezeryan olsaydım dedim.tabii ben ıkınamadım çünkü epiduraL tutmadığı için 3. Dozu vurdular ve ondan sonra bacaklarımı bile hareket ettiremez duruma geldim.doğumhaneye aldıklarında ıkınamadım ve bebeğimi vakumla çektiler ve bi
R Sürü de Dikiş attılar.çocuğum oksijensiz kaldığı için hemen OKSiJen vermeye götürdüler .şimdi ben normal Doğumu neden istiyordum az dikişim olur aşağıda,bebeğimi hemen kucağıma alırım diye bunların hiçBiri olmadı.9-10 gün dikişlerinden dolayı oturup kalkarken çok zorlandım.ıkınmaktan hemoroid oldum.hala bağırsaklarımdüzene girmedi.doğum anında doktorun muamelesi Yüzünden hala kendime gelemedim psikolojik olarak.
Herkesin böyle olmayabilir tabii ama ben keşke bana böyle bir ihtimalin de olabileceğinden bahsetseydi birileri diye çok geçirdim içimden.bence kendi sancını bekle.

Ya o kalkanlardan bende aldim ama gogsum bi tuhaf oldu nemli nemli oldu gogsum kullanamadim ped kullaniorum sen nasil rahat kullaniosun. Zarar vermez canim kotu düşünme öyle allaha emanetler hepsi
Canımbenim öyle süt birikmiyor çok az o da meme ucuma değmiyor.senin belki sütle doluyordum o da meme ucuna değiyordur.

Canım benimde aslında sorun bebeğin ağlaması uykusuzluk flan değil.meme üçüm iyileşsin başka sorun kalamayacak inş,benim sorunum kendi hormonlarımla.sürekli ağlayacak bir Şeyler buluyorum.inş. Düzelirim ailem de çok üzülüyor halime .inş, eski Neşeli hallerime geri dönerim.oyüzden kırkımızı bekliyorum.
bende ilk zamanlar hep durgundum konuşmuyordum ailem üzülüyordu..sanırım şaşkınlık oluyor inşallah en kısa sürede geçer..bebeğin ağlaması da zor oluyordur inşallah 40 dan sonra düzelir. Allah tüm bebekleri korusun inşallah.şükredelim ki sağlıklı bebeklerimiz var ablamın bir arkadaşının bebeğine daha kırkı çıkmadan kalp ameliyatı yapmışlar az kalsın ölecekmiş neler var halimize bin kez şükür.bunları düşün ve moral bulmaya çalış neler var..o gün haberlerde engelli doğan ve günde 5 saat doktor eşliğinde spor yaptırılıp az bişey yürüme şansı verilen bebekler vardı..kusura bakma bunları yazdım ama kötü düşünerek değil sağlıklı bebeğimiz olduğu için moral bulalım diye ağlama basit bişey yeter ki sağlığı yerinde olsun.

Canım benimde aslında sorun bebeğin ağlaması uykusuzluk flan değil.meme üçüm iyileşsin başka sorun kalamayacak inş,benim sorunum kendi hormonlarımla.sürekli ağlayacak bir Şeyler buluyorum.inş. Düzelirim ailem de çok üzülüyor halime .inş, eski Neşeli hallerime geri dönerim.oyüzden kırkımızı bekliyorum.
çok geçmiş olsun. ben de ilk doğumda aynı sorunu yaşamıştım. hakiki zeytinyağı fayda etmişti. bir yemek kaşığı zeytinyağına 1-2 damla karanfil yağı damlatıp sürersen acını hafifletir. emzirmeden önce sil ki karanfil yağının uyuşturma özelliği bebeğini etkilemesin. çünkü bebeğim diş çıkarırken acı çektiği zaman damaklarına bu karışımı sürüyordum, oldukça rahatlatıyordu.

ağlaman da tamamen hormonal denge ve yeni bir yaşama başlamış olmanla ilgili. herkesin başına geliyor. ağla ama yine de kendini eğlendirecek, keyiflendirecek şeylerle meşgul olmaya çalış.

Canım ben suni Sancı ile doğum Yaptım .7.30 da hastaneyeyattım 09:00 da Rahime fitil yerleştirdiler o 3 cme kadar açtı sonra suni Sancı verdiler,açılma oldukça kustum.ama suni sancı çok berbattı ,epidural aldım ama etki etmedi .yani ben dürüst olmam gerekirse suni Sancıyı tavsiye etmiyorum.çok pişman oldum keşke suni almadan Sezeryan olsaydım dedim.tabii ben ıkınamadım çünkü epiduraL tutmadığı için 3. Dozu vurdular ve ondan sonra bacaklarımı bile hareket ettiremez duruma geldim.doğumhaneye aldıklarında ıkınamadım ve bebeğimi vakumla çektiler ve bi
R Sürü de Dikiş attılar.çocuğum oksijensiz kaldığı için hemen OKSiJen vermeye götürdüler .şimdi ben normal Doğumu neden istiyordum az dikişim olur aşağıda,bebeğimi hemen kucağıma alırım diye bunların hiçBiri olmadı.9-10 gün dikişlerinden dolayı oturup kalkarken çok zorlandım.ıkınmaktan hemoroid oldum.hala bağırsaklarımdüzene girmedi.doğum anında doktorun muamelesi Yüzünden hala kendime gelemedim psikolojik olarak.
Herkesin böyle olmayabilir tabii ama ben keşke bana böyle bir ihtimalin de olabileceğinden bahsetseydi birileri diye çok geçirdim içimden.bence kendi sancını bekle.
hemoroid için de hakiki zeytinyağı karanfil karışımını o bölgeye sürersen hem toparlıyor, hem acıyı kesiyor. malum hamileler ve doğum yapanlar olarak hep aynı yoldan geçiyoruz.
çok geçmiş olsun.

Hiç merak etme benim kızımda da oldu hemde iki gün devam etti. Bizim gebeliğe bağlı yüksek olan hormonlarımız kan yoluyla çocuğa geçiyor bu da onda kanama ve göğüste şişlik gibi şeylere neden olabiliyor sorun yok güle güle büyütün Kızınızı.

Cevabınız için çok teşekkür ederim ,bir anda kan görünce çok korktum .şimdilik devam etmiyor inşallah bir daha olmaz.

Kızlar giremiyorum öyle perişan haldeyimki insanlıktan çıktım... Bebeğim çok sorunlu sürekli gaz sancısından ağlıyordu... Gidiyorduk hastane lavma yapıyordu. Başka doktora gittik. Oda sab simplex ve herbocol drop diye iki ilaç verdi. Artık ağlamıyor ama uyuyamıyorum sancıdan kıvranıyor ıkınıyor uyurken, uyanıkken sürekli gezdiriyorum Kolik müzikleriyke uyuyoruz sabaha kadar ışıkta müzikte açık gece 3-4 kere kalkıyor bir saat uğraşıyorum. 45 gündür günlük iki saatlik uykuylayım. Eşimle ayrı odalarda yatıyoruz işe gidemiyor uykusuzluktan... Birde 3-4 gündür çok kusmaya başladı...

Bunları yaşayan var mı? Çocuğumda bir sorun mu var diye endişe ediyorum...

Kızlar merhaba. Artık okuyamıyorum bile burayı yemek yemeye bile zor vakit buluyorum. Kızlar şu meme ucu ağrısına çözüm bulan var mı? artık bitsin istiyorum bu acı nasıl bir şey ya. Lansinoh falan fayda etmiyor. geçer gibi olmuştu geçen hafta 2 gündür delirdim gene sağarken bile çok acıyor, kızım çok fazla emiyor bir de sanki. Özellikle akşamları bir başlıyoruz 3-4 saat sürekli emmek istiyor ben perişan tabi.Sanki sütüm gece azalıyor gibi böyle bir şey olabilir mi? gündüz sağdığımda 60-65 cc, gece 20cc çıkıyor ama emdikten sonra tabi. Ne yaptıysam dinmedi bu acı da ne zaman geçecek acaba fikri olan var mı?
Bir de benim kızım bazen uyurken çok ses çıkarıyor geriliyor sürekli normal mi acaba? sizde de var mı? İki gün önce tıkandığı için acile gittik çok korkuyorum artık o yüzden her sesinde fırlıyorum yerimden.

Kızlar giremiyorum öyle perişan haldeyimki insanlıktan çıktım... Bebeğim çok sorunlu sürekli gaz sancısından ağlıyordu... Gidiyorduk hastane lavma yapıyordu. Başka doktora gittik. Oda sab simplex ve herbocol drop diye iki ilaç verdi. Artık ağlamıyor ama uyuyamıyorum sancıdan kıvranıyor ıkınıyor uyurken, uyanıkken sürekli gezdiriyorum Kolik müzikleriyke uyuyoruz sabaha kadar ışıkta müzikte açık gece 3-4 kere kalkıyor bir saat uğraşıyorum. 45 gündür günlük iki saatlik uykuylayım. Eşimle ayrı odalarda yatıyoruz işe gidemiyor uykusuzluktan... Birde 3-4 gündür çok kusmaya başladı...

Bunları yaşayan var mı? Çocuğumda bir sorun mu var diye endişe ediyorum...

Canım benimkide akşam ıkınmaktan uyumadı hep ağladı ben de açıyorum o müzikleri tam uyudu diyoruz hoop sancıyla uyanıyor:( Çok zor gerçekten. Ben hiç ilaç kullanmıyorum hatta doktor damla yazdı ama üstünde 1 yaşından küçük çocuklara verilmez yazıyor ben de kestim vermeyi. Acı baden yağı ile ayak ve göbeğine masaj yapıyoruz, sıcak bez koyuyoruz ayaklarına işe yarıyor mu bilmiyorum ama sabah kakasını yaptı çok şükür yapmadan uyumuyor pek. Allah hepimize güç, sabır versin. Anneliğin bu kadar zor olduğunu bilmezdim. Yorgunluk ve uykusuzluktan mutluluğunu yaşayamadım daha. İnş 40 ından sonra her şey daha iyi olur umutla bekliyorum

Ekim annisleri merhaba, bebislerinizi saglikla buyutun insallah

Benim gunum az kaldi ama tik yok

Dr bana suni deneyelim derse ne olacak onu merak ediyrm

O sekilde dogum yapaniniz var mi nasil bir surec,
Arkadaşim merhaba... Ben de suni sanci alarak dogum yaptim, tek pismanligim bebegim ultrasonda tahmin edilen kilodan daha dusuk kilolu dogdu, ve benim 40+1de suniye tamam deme nedenim iri bebek olursa normal dogumda cok zorlanma ihtimalimdi, 3400 gr geldi kelebegim...Yoksa suyum, plesanta cok guzeldi, kendi gelsin bebegim istemistim... 4 cm aciklikla sabah 9da hastaneye yattim, suni sanci beni zorlamadi acikcasi, sunide sancilarim artik hissedilir bir duzene gelince epidural de taktirdim, aciklik belli seviyeye gelince epidurali kesti doktorum, sancilari hissetmemi istedi dogum sirasinda... Dogum da 1 saat surdu, ikinma sureci yani. 5te de dogum yaptim. Eger suniye karar verirsen belki yapiyla ilgilidir, belki doktorunla ama ben tavsiye edenlerdenim. Ustelik dikislerim fazlaydi ve zaten hemoroid problemiyle girmistim doguma, cikinca iyice fena haldeydi. Simdi 15. gunumuzdeyiz, yasadigim sıkıntılarım yok denecek kadar azaldi, özetle sunu unutma, dogum ne kadar da zor olsa, geciyor...hem de cokk hizli

Kızlar merhaba. Artık okuyamıyorum bile burayı yemek yemeye bile zor vakit buluyorum. Kızlar şu meme ucu ağrısına çözüm bulan var mı? artık bitsin istiyorum bu acı nasıl bir şey ya. Lansinoh falan fayda etmiyor. geçer gibi olmuştu geçen hafta 2 gündür delirdim gene sağarken bile çok acıyor, kızım çok fazla emiyor bir de sanki. Özellikle akşamları bir başlıyoruz 3-4 saat sürekli emmek istiyor ben perişan tabi.Sanki sütüm gece azalıyor gibi böyle bir şey olabilir mi? gündüz sağdığımda 60-65 cc, gece 20cc çıkıyor ama emdikten sonra tabi. Ne yaptıysam dinmedi bu acı da ne zaman geçecek acaba fikri olan var mı?
Bir de benim kızım bazen uyurken çok ses çıkarıyor geriliyor sürekli normal mi acaba? sizde de var mı? İki gün önce tıkandığı için acile gittik çok korkuyorum artık o yüzden her sesinde fırlıyorum yerimden.
Bence gögus kalkani kullan arkadasim. Bebegin 3-4 saat emmek istiyorsa doymuyor olabilir, sakinlesmek icin meme istiyor olabilir... Benim sıkınca sut gelmesine ragmen kizim aranmaya devam ediyor, ustelik huysuzlaniyordu, bir sagdim cok az sut geldi... Ben de sadece 30 cc mama verdim o gun, sakinlesti, megerse acmis. Zaten surekli memede durunca sut birikecek vakti olmuyor goguslerin... O gun once emzirdim, sonra hala acsa bir 30 cc daha verdim, cok sukur baska da ihtiyacimiz olmadi mamaya, sütüm bir duzene oturdu... Bir de her aranmasi da ac oldugu anlamina gelmiyor tabii, yenidoganlarda emme refleksi cok gelismis olurmus, sadece emmek de istiyor olabilir, emzik kullanmayi dene istersen... O yaralar bu kadar saat memede duran bebisle zor iyilesir tabii ki... Allah kolaylik versin hepimize...ha bir de o sesler de normalmis okudugum kadariyla, bizimki de o durumda ara ara...

Canim... Hemoroid icin ilac vermedi mi doktorun? Ben dogumdan once dahi oturamiyordum hemoroidden, sonrasinda hastanede beni bir genel cerrah gorsun, ameliyatsa olayim hemen dedim, cunku bu defa yuruyusumu bile etkilemisti, dogum dikislerimi fln unutmustum hemoroid agrisindan, ustelik tuvalete cikmam gerekmesin diye resmen siviyla beslendim iki gun... Simdiyse oldukca kuculdu distaki hemoroidler, tabi ilac sayesinde. Ceken bilir, cok zor bir durum, bebisler zaten uykusuz birakiyor, bir de saglik problemi olunca iyice cekilmez olur bu donemin, bence ilac kullan, doktorundan iste yani...

Selam kızlar nasılsınsiniz herkes bebeklerin den göğüs uçlarından dert yanmış bunlar geçici şeyler mutlaka iyilesecektir biraz daha sabır benimde oğlum 32 günlük oldu evde 3 çocukla düzen tutturmaya çalışıyorum hiç isim bitmiyor bir odayı topluyorum sonra öbür taraf dağılmış büyük kızım 2.sinifa gidiyor okadar çok dersimiz oluyorki ben bile anlamıyor jen cocugum nasıl anlasın tek çocuğa bakmak çok kolay kızlar evde üç küçük çocuk olunca vakit su gibi akıyor sezeryanla doğum yaptim ama hiç yatamadim dikişlerim hala sis.

Hiç merak etme benim kızımda da oldu hemde iki gün devam etti. Bizim gebeliğe bağlı yüksek olan hormonlarımız kan yoluyla çocuğa geçiyor bu da onda kanama ve göğüste şişlik gibi şeylere neden olabiliyor sorun yok güle güle büyütün Kızınızı.

Cnm senin bebegin memeni emmeye basladimi merak ettim..

Canim seni en iyi anlayanlardan biri de benim. Gerçekten 20 aylik bir kizim var. İnan 1 aylik olduk oğlundan 5 kat fazla yoruyor. Birde ödevi falan yok şükür;)) bir an bez atmaya gitsem minderler halilar boya oluyor... Bebeği kucagima alip emzirmeye basliyorum mama diye agliyor emzirmeme izin bile vermiyor nerdeyse. Ki benim iki tane uç taneyi tasavvur edemiyorum. Bende hic yatamadim. Ameliyattan 6 saat sonra 2 saat yürüdüm bir gün sonra yemek yaptim. Kimsemde yoktu esim haric. Allah herkesin yardimcisi olsun. Göğüs ucu yarasi olanlarda tek lansinoh fayda vermiyor garmastan evicap hepsini kullandim olmadi avent göğüs kalkani ve lansinoh kullandim birde bir gün acikta gezdim hava aldi iki güne iyileşti ki her yerinde vardi çatlak kaniyordu sürekli. Bir deneyin derim. Allah saglikla bebislerimizi buyutmemizu nasib etsin;)

kızlar utanıyorum ama sorucam çünkü zor durumdayım 26 eylülde doğum yaptım kırkım çıkana kadr kanama oldu tam bitti derken addet oldum 1 haftada o sürdü neyse geçti cesaretimi topluyup eşimle yakınlaştık ama ağrı hissettim ve kanama oldu 2. 3 damla kadar geçti neden oldu bir daha cesaret edemem kesin sizde böyle bir durum oldumu ne yapmalıyım yardım edinn

Arkadaşim merhaba... Ben de suni sanci alarak dogum yaptim, tek pismanligim bebegim ultrasonda tahmin edilen kilodan daha dusuk kilolu dogdu, ve benim 40+1de suniye tamam deme nedenim iri bebek olursa normal dogumda cok zorlanma ihtimalimdi, 3400 gr geldi kelebegim...Yoksa suyum, plesanta cok guzeldi, kendi gelsin bebegim istemistim... 4 cm aciklikla sabah 9da hastaneye yattim, suni sanci beni zorlamadi acikcasi, sunide sancilarim artik hissedilir bir duzene gelince epidural de taktirdim, aciklik belli seviyeye gelince epidurali kesti doktorum, sancilari hissetmemi istedi dogum sirasinda... Dogum da 1 saat surdu, ikinma sureci yani. 5te de dogum yaptim. Eger suniye karar verirsen belki yapiyla ilgilidir, belki doktorunla ama ben tavsiye edenlerdenim. Ustelik dikislerim fazlaydi ve zaten hemoroid problemiyle girmistim doguma, cikinca iyice fena haldeydi. Simdi 15. gunumuzdeyiz, yasadigim sıkıntılarım yok denecek kadar azaldi, özetle sunu unutma, dogum ne kadar da zor olsa, geciyor...hem de cokk hizli
Cok tesekuur ederim bu bilgiler cok degerli

ay cnimm allah kabul etsin, merak ettim simdi resmini :), ne guzel atlatmissin bende bu persembe evimde olacak , en cok kizim ortalikta elden ele gecer, odaya giren cikan belli olmaz yada herkes gorur nazar deger diye korkuyorum gerisi olur biter zaten insallah....

amin canim hepimizin mevlidleri kabul Olur inşallah. En kısa zamanda halledicem resim işini. Evde olucak basta soyliceksin sadece hoca alicak kucagina die o zaman almazlar gezdirmezler elden ele ben ozellikle soyledigim halde almak istedi kaynanamlar verin cocugu inadina yapio gibisiniz dedim ve aldım millet gripli hasta sonra bulascak ugras dur beni kotu fena olarak bilsinler daha iyi :)

Canim gogus uclarin icin hicbirsey fayda etmez zamanla ve emzirdikce gececek sabret biraz 1 ay surer belki biraz daha fazla surer ama sonra gececek insallah kizini devamli emzirme benimki de doymuyor ama su yontem ise yaradi yarim saat 1 gogsumu veriyorum , uyumazsa ya da uyanirsa hemen 2_3 dakika gazini aliyorum genelde cikartiyor cikartmazsa fazla ugrasmiyorum sonra diger gogsumu veriyorum onu bazen yarim saat bile emmeden uyuyor yatagina koyuyorum aglarsa emzigini veriyirorum hatta aglamadan verdigimde oluyor diyelim ki uyumadi zorlamiyorum 1 saat sonra basliyor aglamaya kesinlikle hemen emzirmiyorum araniyor meme istiyor ama ben yine de emzirmiyorum mama da vermiyorum biraz daha zaman gecmesini bekliyorum cunku en az 2 saat sonra emzirmeliyiz hem de bu sirada goguslerim dinlenmis oluyor sonra emziriyorum bu sefer daha kisa emiyor ve uyuyor ... uyurken benimki de sesler cikartiyor bu gayet normal.

Son olarak yine gogus uclarin icin bir tavsiyem olacak sakin sen cocugun uzerine egilerek emzirme sirtini yasla cocugu gogsune yakinlastir ve dirsegini hafif kirarak dirsek eklemine cocugun kafasini getir. Sirtini mutlaka yaslamalisin sen once kenidini rahat ettirmelisin.

Sagma konusunda ise : Sutunu sabahlari emzirmeden once sagmalisin o zaman daha fazla sut cikiyor sagdiktan sonra emzirebilirsin bebek emerken ona yetecek kadar sut gelir merak etme.aksamlari sagdiginda 20 cc veya 30 cc cikar fazlasini bekleme 2 saatte 1 emziriyorsan zaten hic fazla sut cikmaz kizin uyuyunca ilk isin sut sagmak olsun gunduz ne kadar sagarsan o kadar kâr senin icin biraz yorucu oluyor ozellikle kizin az uyuyorsa daha yorucu olur senin icin ama en azindan sagdigin sutu gece verirsin sen rahatlarsin.insallah hersey yoluna girer...

Canim gogus uclarin icin hicbirsey fayda etmez zamanla ve emzirdikce gececek sabret biraz 1 ay surer belki biraz daha fazla surer ama sonra gececek insallah kizini devamli emzirme benimki de doymuyor ama su yontem ise yaradi yarim saat 1 gogsumu veriyorum , uyumazsa ya da uyanirsa hemen 2_3 dakika gazini aliyorum genelde cikartiyor cikartmazsa fazla ugrasmiyorum sonra diger gogsumu veriyorum onu bazen yarim saat bile emmeden uyuyor yatagina koyuyorum aglarsa emzigini veriyirorum hatta aglamadan verdigimde oluyor diyelim ki uyumadi zorlamiyorum 1 saat sonra basliyor aglamaya kesinlikle hemen emzirmiyorum araniyor meme istiyor ama ben yine de emzirmiyorum mama da vermiyorum biraz daha zaman gecmesini bekliyorum cunku en az 2 saat sonra emzirmeliyiz hem de bu sirada goguslerim dinlenmis oluyor sonra emziriyorum bu sefer daha kisa emiyor ve uyuyor ... uyurken benimki de sesler cikartiyor bu gayet normal.

Son olarak yine gogus uclarin icin bir tavsiyem olacak sakin sen cocugun uzerine egilerek emzirme sirtini yasla cocugu gogsune yakinlastir ve dirsegini hafif kirarak dirsek eklemine cocugun kafasini getir. Sirtini mutlaka yaslamalisin sen once kenidini rahat ettirmelisin.

Sagma konusunda ise : Sutunu sabahlari emzirmeden once sagmalisin o zaman daha fazla sut cikiyor sagdiktan sonra emzirebilirsin bebek emerken ona yetecek kadar sut gelir merak etme.aksamlari sagdiginda 20 cc veya 30 cc cikar fazlasini bekleme 2 saatte 1 emziriyorsan zaten hic fazla sut cikmaz kizin uyuyunca ilk isin sut sagmak olsun gunduz ne kadar sagarsan o kadar kâr senin icin biraz yorucu oluyor ozellikle kizin az uyuyorsa daha yorucu olur senin icin ama en azindan sagdigin sutu gece verirsin sen rahatlarsin.insallah hersey yoluna girer...

Çok sağol canım şu sağma işi kafama çok takılıyordu. Sağarsam süt bitecek sanıyorum ben o yüzden günde 1 kez sağıyordum ama şimdi dediğini yapmaya çalışacağım gerçi sağarken de benim göğüslerim acıyor ama ne yapalım artık inş dediğin gibi 1 ayda geçer insan bunalıma giriyor resmen çünkü.Ben vermemezlik yapamıyorum o kadar çok ağlıyor ki benim kız dayanamıyorum veriyorum hemen memeyi bir tek orada sakinleşiyor yoksa inletiyor ortalığı tıkancak diye korkuyorum. 2 saatte bir olsa keşke özellikle akşamları 5-6 saat uyanık kalıyor ve sürekli meme istiyor ben de günde 1 ya da 2 kez 30cc mama veriyorum yoksa uyumuyor geceleri açlıktan. Emziği de bir türlü kabul etmiyor 1 haftadır emzik vermeye çalışıyorum iki çekiyor yüzünü buruşturup atıyor. Emziğe bir alışsa belki biraz rahatlarız ama hiç alışcak gibi değil. Canım sürekli sırtımı dayıyorum zaten ama inş diner bir an önce bu acı. Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. Canım bir de bu sağdığımız sütleri biberonla vermek doğru mu? alışır diye korkuyorum biberona, mamayı ben kaşıkla veriyorum sen nasıl yapıyorsun?

Back
X