2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sütü sağıp birine bırakma şansın yok mu canım en azından babasına bırakabilirsin haftasonu. Ben iki kere çıktım öyle çok iyi geliyor bizim de molaya ihtiyacımız var. Bugün de hem doktora hem kuaföre gittim. Çok iyi geldi. Kendimizi ihmal etmeyelim biz iyi olursak bebeklerimiz de iyi olur.
Sütü biberonla kabul etmiyor. Açık Öğretim sınavına giderken ablam bakmisti kaşıkla falan vermeye çalışmış. Ailem yakın olsa hiç durmam. Baskasinada guvenemiyorum çünkü yemeklerden tattirmaya çalışıyorlar bende bunu istemiyorum işte bu yüzden yaz gelsin :D

Merak etme canım yalnız değilsin bende öyleyim.İlk bebeği olan insanlar genelde böyle sanırım. Ablam 'tek bebekle yapamadığım herşeyi iki bebekle yapıyorum ve hatta daha fazlasını'diyor .Tv izlemek çok yanlış gezmek neyse de.Bebeklerimiz zaten büyüyünce çok sevecekler tvyi ne kadar geç tanışırlarsa o kadar iyi zihinsel gelişimlerini olumsuz etkiliyor çünkü.Umarım bizde kısa dönemde normal yaşamımıza döneriz...

Ateş çıkmadan vermek ilaca karşı toleransı arttırabiliyor o zaman da ateş çıkınca etkietmeyebiliyor sen ateşi takip et yükselmeye devam ederse o zaman ver canım. Verem aşısı tutup tutmadığı uzun sürede anlaşılıyor. 1-2 ay içinde aşı yeri şişip kabuk bağlayabilir. Hiç olmazsa mufak bir iz kalırmış. İz kalmazsa da verem savaşlarda tutup tutmadığı bir test ile kontrol edilebiliyor.
Ya ne bilim ebe ver deyince verdim 1 kasik salak gibi hiç sorgulamadan:( uff hep hata yapıyorum sonra içim içimi yiyor günlerce üzülüyorum. Inşallah tutmuştur aşısı. :(

Maşallah bebelerinize.Kafana takma canım olmuştur bence.Kendini suçlama bu dünyada ona en son zarar verecek insan sensin.
Evet canım bir iştah ki sorma.6 kilo geldi aşılarının yaptirdik .yaaa verem aşısı yapılırken sıkı tutamadim:KK43:kipirdadi kolu kanadı hemşire kızdı bana.sonra bida batırdı yarım santim içine girdi igne olmuşumudur ki offf yine beceremedim oglumun canı daha fazla yandı benim yuzumden

Ya ne bilim ebe ver deyince verdim 1 kasik salak gibi hiç sorgulamadan:KK43: uff hep hata yapıyorum sonra içim içimi yiyor günlerce üzülüyorum. Inşallah tutmuştur aşısı.

bu kadar üzme kendini, sütüne zarar. Allaha emanet bebeklerimiz, hiç bişicik olmaz merak etme. onlar çok güçlüler, aşısı tutar. 1-2 ay takip et kolunu, bi de banyoda lifleme üzerini, kabuk olursa koparma. senin ebe bi hoşmuş, benim kızım aşı olurken iki ebe yaptı ben ellemedim bile. 37.5 olursa ver ilaç dediler. seni biraz yanlış yönlerdirmişler. senin hatan değil.

Merak etme canım yalnız değilsin bende öyleyim.İlk bebeği olan insanlar genelde böyle sanırım. Ablam 'tek bebekle yapamadığım herşeyi iki bebekle yapıyorum ve hatta daha fazlasını'diyor .Tv izlemek çok yanlış gezmek neyse de.Bebeklerimiz zaten büyüyünce çok sevecekler tvyi ne kadar geç tanışırlarsa o kadar iyi zihinsel gelişimlerini olumsuz etkiliyor çünkü.Umarım bizde kısa dönemde normal yaşamımıza döneriz...

umarım canım, şöyle bakıyorumda ilk günlere baya bir yol kat ettik diyorum, her şey zamanla, ama heyecanlanıyor insan işte daha çok şey yapmak için

Kızım hıçkırık tutunca çok sinirleniyor hele yenidoğduğunda daha da kızıyordu kavga ediyor hıçkırıkla:)Peki sizin bebişleriniz nasıl?

Evet salak kadın eve gidince hemen 1 kasik ver dedi off benim hatam sorgulamadan verdim ateşi olmayan cocuga:(

Kızım hıçkırık tutunca çok sinirleniyor hele yenidoğduğunda daha da kızıyordu kavga ediyor hıçkırıkla:)Peki sizin bebişleriniz nasıl?
benim kızımda hiç sevmiyor, bazen hıçkırırken pırtta yapıyor, korkup ağlıyor :-) banyo yaptı ve şu an bir melek gibi uyuyor yanı başımda. Allah hepimizin evlatlarını korusun, günlük tutuyorum her şeyini yazdım. anne olmak muhteşem

benim kızımda hiç sevmiyor, bazen hıçkırırken pırtta yapıyor, korkup ağlıyor :-) banyo yaptı ve şu an bir melek gibi uyuyor yanı başımda. Allah hepimizin evlatlarını korusun, günlük tutuyorum her şeyini yazdım. anne olmak muhteşem
Bebek günlükleri varyâ onlardan mı kullanıyorsun canım ben almamıştım çok pişman oldum:(

Evet salak kadın eve gidince hemen 1 kasik ver dedi off benim hatam sorgulamadan verdim ateşi olmayan cocuga:KK43:
Canım bana da öyle söylediler ben de öyle Yaptım.bir şuruplar daha sağlıksız olacaklar diye bir şey yok tam hata yaptık ama büyüyene kadar okadar hatalar olacaktı üzme canını.bens Sünnet ettirdim o şurubu yine doktorun söylediği gibi verdim ağrısı bile olmayan çocuğa 4 saatte bir şurup verdim.yai ders de almıyorum yeterki cani acımasın diyorum.yanlışlar yanlışlar ....

Bebek günlükleri varyâ onlardan mı kullanıyorsun canım ben almamıştım çok pişman oldum:KK43:
hayır hayır günlük almadım. güzel bir defter gelmişti kardeşime iş yerinde, ona yazıyorum hamileliğimin başından beri. her kontrolde kilosunu boyunu falan yazdım. şimdi de ilk yaptığı şeyleri yazıyorum. sende geç kalmış sayılmazsın, daha ne anıları birikir başla bugünden yazmaya

kızlar benim bi arkadaşım 3 ekimde 3. bebeğini doğurdu. iki kocaman kızdan sonra. ben kızımla kapı dışarı çıkmazken onun gitmediği pastane cafe gün kalmadı. giydiriyor oğluna astronot montu kendi nereye oğlu nereye. benimde canım sıkıldı. ben mi çok pipirikliyim o mu çok rahat bilemedim.

tv açıyorum oyalanıyor, benimle kuaförde 5 saat kaldı diyor, onaylamıyorum tabi ama bende biraz rahatlatsam mı kendimi. ben tv izletmiyorum, avm ye götürmüyorum. amannn kafam karıştı vallahi.

bu arada kucak için kanguru çözüm oldu bana, evin içinde iyi oluyor. en azından iki elimde boşta, yemek yiyebiliyorum :-)
Kesinlikle ben de evinde kanguru düşünüyorum hatta bu haftasonu alışverişe çıkacağız inşaallah. Yandan olan mi yoksa ayaklarının ayrıca alttan çıkarıldığı karnı senin karnına dönük olan mi tavsiye edersin

Kesinlikle ben de evinde kanguru düşünüyorum hatta bu haftasonu alışverişe çıkacağız inşaallah. Yandan olan mi yoksa ayaklarının ayrıca alttan çıkarıldığı karnı senin karnına dönük olan mi tavsiye edersin
bu yanda kullanılabiliyor, düzde. benim kızım sırtı bana dönük etrafı izleyerek gezmeyi seviyor, bende öyle taşıyorum. bel desteği falanda var. annem almış, başka ne gibi modeller var bilmiyorum

bu yanda kullanılabiliyor, düzde. benim kızım sırtı bana dönük etrafı izleyerek gezmeyi seviyor, bende öyle taşıyorum. bel desteği falanda var. annem almış, başka ne gibi modeller var bilmiyorum
Bebeğin içinde konforlu demek hangi marka model tavsiye edersen çok sevinirim

Back
X