2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar menenjit aşısı vurduran var mı ozelmis. Ben vuruldular sanıyordum

Bana da 3.yil odulu verildi demin kadinlar kulubunde :KK70:. Bnm oglan uslu olcak sanrm pek hareketli dgl karnmda.elif ise uufffff tu yani ve cok yaramaz.isim derdine dustuk vallahi smdiden....herkesten bir ses cikior.emir ,eymen,hizir vs vs vs offf erkek cocuguna daha zor isim bulunuormus

Ödül ne canım merak ettim benimde ikinci yilim banada ödül verirler mi acaba

Kızlar benim bünye doğum kontrol dinlemiyor sanırım. Bugün test yaptım belli belirsiz bir ikinci çizgi çıktı ama çok dikkat edersen gözüküyor. Bakalım adet olmazsam pazartesi günü falan kan vermeye gideceğim. Son bir haftadır sabah kahvaltı yapana kadar midem tuhaf kaziniyor hafif hafif bulantim var ve hafiften seyreden sallanmalar. En son 17 şubatta adet oldum.

Kızlar benim bünye doğum kontrol dinlemiyor sanırım. Bugün test yaptım belli belirsiz bir ikinci çizgi çıktı ama çok dikkat edersen gözüküyor. Bakalım adet olmazsam pazartesi günü falan kan vermeye gideceğim. Son bir haftadır sabah kahvaltı yapana kadar midem tuhaf kaziniyor hafif hafif bulantim var ve hafiften seyreden sallanmalar. En son 17 şubatta adet oldum.
Ooo ikinci bebiş geliyor desene sende yakın zamanda düşünüyordun zaten hakkında hayırlısı olsun canim:)

Kızlar ben de yoğun şekilde emziriyorum bebeğimi o yüzden daha geçen ay adet oldum ilk defa 20 şubatta 2. Side hala olmadı yumurta akı gibi yoğun akıntım vardı bir kaç gündür. Normalde adet olacağım zaman kuru olurdum. Kızım 5 senede anca oldu o yüzden korunmuyorum ama testte yapmadım. Aranızda sık emziripte ilk adetinden sonra düzensiz olan var mı yoksa hemen düzene girdi mi. 3. Adetten sonra düzene giriyormuş galiba.

Bugün adet oldum canım ama bu adetim zor geçiyor. Evet ikincisinde olsun diyorum ama birkaç gün korktum niyeyse korunmaya devam edeyim birkaç ay daha sonra bakarız :KK48:

Kızlar ben de yoğun şekilde emziriyorum bebeğimi o yüzden daha geçen ay adet oldum ilk defa 20 şubatta 2. Side hala olmadı yumurta akı gibi yoğun akıntım vardı bir kaç gündür. Normalde adet olacağım zaman kuru olurdum. Kızım 5 senede anca oldu o yüzden korunmuyorum ama testte yapmadım. Aranızda sık emziripte ilk adetinden sonra düzensiz olan var mı yoksa hemen düzene girdi mi. 3. Adetten sonra düzene giriyormuş galiba.
Hatırlamıyorum ama ben ilk adetten sonra oldum sanırım düzenli. Madem istiyorsun sorun yok o zaman al bi test yap. O testlerde de şunu anladım anında ikinci çizgi çıkarsa var yoksa yok 20 dk yalanmis demek.

Kızlar menenjit aşısı vurduran var mı ozelmis. Ben vuruldular sanıyordum
Odul dedikleri oyle yazida odul iste cnm yoksa madde dgl.size odul verildi dior kuru kuru.menenjit asisina gelince aile hekimi memenjit in korumayiciligin olmadgi kamitlaninca asi takviminden cikarildigini soyledi oyuzden ozel oldu sanirim.ben asi yaptrmiorum kizima 9.aydan beri.2.sinede gerekli olmayanlar disinda yaptrmayi dusunmuyom.bnm netim bitmistide ondam gremedim daja bugun geldi hemen bakayim dedim

Cnm her koruma seklinde ufakta olsa hamile kalma payi oluyor.sen daha ilac kullanma supheleniosan aman dikkat.bir .yaptir belki hormonlarda aldatior olablr.hamileysende sevin iste zamani artik

Benim oğlum olursa ismini Mert istiyoruz. Çınar Tuğra yiğit bunlarda güzel isimler
Cnm bndr mert üveys yada selim üveyse dusunuyprum ama esim takmis hizirda hizir .kurtlar vadosinde duymus yetis ya hizir Ali demis yok cok havaliymis arkadaslarida girmis aklina hizir da hizir :Ddddd tabi ben onu istemiom bakalim

Evet kızımda biseylere ulasamadigi zaman biseylerin üstüne çıkıyor. Normal süt içiyor mu bardaktan
Cnm hala stoktan anne sutu iciyor normal sut vermiorum cok sukur anne sutu depolamistim hala bayilarak onlari iciyor.yani yaklasik 18aydir anne sutu alior bakalm bitince zaten dogum yapmaya yakin olurum ikisinede veririm sut gene fazla olursa

Cnm bndr mert üveys yada selim üveyse dusunuyprum ama esim takmis hizirda hizir .kurtlar vadosinde duymus yetis ya hizir Ali demis yok cok havaliymis arkadaslarida girmis aklina hizir da hizir :KK70:dddd tabi ben onu istemiom bakalim
Ay sakın :KK70:

Cnm hala stoktan anne sutu iciyor normal sut vermiorum cok sukur anne sutu depolamistim hala bayilarak onlari iciyor.yani yaklasik 18aydir anne sutu alior bakalm bitince zaten dogum yapmaya yakin olurum ikisinede veririm sut gene fazla olursa
Çok güzel anne sütü almış. Ya herkes hala emiyor mu deyip duruyor aksine kızımda fazla düşkün oldu. 2 yaşından sonra bende istemem gerçi çünkü hiç yararı olmaz.yazın gezmeler falan derken daha kolay olur sanırım bırakması

Cnm her koruma seklinde ufakta olsa hamile kalma payi oluyor.sen daha ilac kullanma supheleniosan aman dikkat.bir .yaptir belki hormonlarda aldatior olablr.hamileysende sevin iste zamani artik
Adet olunca gerek görmedim de ama bu adet donem8m gerçekten çok zor oluyor. Bu arada hap kullanmıyorum eşim korunuyor. Şimdi korktum falanda yıkadıktan sonra biraksam mi yoksa onumuz ramazan onu atlatma mi gerçi eşimde korkuyor kızım yüzünden. Teste gelirsek o 20 dk falan yalanmis demek önce bi pembelik oluştu sonra kuruyunca ikinci çizgiyi hernekadar eşim gormesede ben gördüm. Demek ki anında çıkarsa olurmuş. Kızımda anında iki çizgi çıkmıştı.

Çok güzel anne sütü almış. Ya herkes hala emiyor mu deyip duruyor aksine kızımda fazla düşkün oldu. 2 yaşından sonra bende istemem gerçi çünkü hiç yararı olmaz.yazın gezmeler falan derken daha kolay olur sanırım bırakması
Test ilk bir kac dakikadan sonra kaile alinmamali direk atilmali zaten.cunku zamanla ikincisi koyulasiyor.uzerinde uyarilardada belirtilior.anne sutu konusunda sut deger olarak azalir ama her zaman yararlidir bunu unutma.kocaman adamlara bile doktorlar anne sutu bulup icin dior.iki yasindan sonra yarari yok diyenlrr mama sirketlerinin ve onlarla anlasmali olanlarin yalanlari.ama biraktrmak istersen braktir cunku emzirmek anne icin cok yipratici gercekten.anneyide dusunmek gerek.herhalde bnde 2den fazla yapamazdm gbime geliyor

Şimdi denizyild seni anladım da yasemin senden hiç ses çıkmıyor. Ben 3 gündür hastaneye gidip geliyorum kızımda hırıltılı ve öksürük vardı novosef iğne verdiler iğne bugün bitti antibiyotik şurup verdiler. Nasıl güç geliyor iğne vurulurken daha hastanenin sokagina girer girmez ağlamaya başlıyor.

Back
X