Tam zamanında doğumun olmuş canım yaa neyse ki sağlıkla kurtuldunuz ya önemli olan o... Bana 28 ya da29. Haftadaydı iğne yapıldı da onun için sordum işe yarıyor mu diye
Cuma günü doktor kontrolüm vardı. Kızım 2238 g Ve 44 cm olmuş.(33+3 hafta) NST 'ye bağlandım doktor sadece iyi dedi, ayaklarımın şişmesine de seninki iyi yine bazılarından korkuyorum ben dedi yani herhangi birşey yapmadı ben toplamda 9 kilo aldım ama bu hafta canavar gibi yedim sürekli acıkıyorum n'olcak halim bilinmez sizin gibi ben de geceleri sıcaktan uyuyamayanlardanım üstelikte istisnasız her gece 2 de 3,5 da ve 4.50 civarında kalkıyorum :) alarm varmış gibi.SiZlerde durumlar nasıl umarım herşey iyi gidiyordur.Bu arada hala hastane çantamı hastane şekeri vs. Hazırlamadım odası bile tam hazır değil olan program delisi bana bişeyler oldu anlamadım doğrusu :) sağlıcakla kalın güzel anne adayları
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bir kaç gün sızıntı şeklinde oldu ama drum akıntıdır demişti doğum olmadan akşamı yine az az sızıntı oldu ama akıntıya yordum sabah yatakta yatarken birden altına kaçırır gibi suyum geldi
bir kaç gün sızıntı şeklinde oldu ama drum akıntıdır demişti doğum olmadan akşamı yine az az sızıntı oldu ama akıntıya yordum sabah yatakta yatarken birden altına kaçırır gibi suyum geldi
Ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım. Yani ne kadar demir verselerde fayda etmıyor. Hatta 2 hafta oncesine kadar gyno ferrosanolu sadece 1 tane içiyordum. Cok dusuk diye 2 ye cıkardı ama bu sende bişey ifade etmeyecek cok fazla da dedi. Zor tabi ama yapacak pek birşeyim yok. Cunku sacımın, gozumun rengi gibi genlerimden gelıyor kansızlıgım. Tedavisi yok. Allahtan esimde yokta oğlum ona ceker inşallah diye dua ediyorum.
kızlar ya benim gibi 1 63 boyunda olup 8 kilo alan varmı bende çok duruyor bu kilo şimdi daha kaç alacağım acaba azmış diyenler oalbilir ama bacaklarmdaki yağlar birbirine sürtüyor artık eşim kilodan nefret eder rahat kıyafetler giyiyorum yağlar sallanıyor valla ben hiç kilolu olmamıştım daha ne kadar alacaz ki ((benim haftam kaldıııı((((
kızlar ya benim gibi 1 63 boyunda olup 8 kilo alan varmı bende çok duruyor bu kilo şimdi daha kaç alacağım acaba azmış diyenler oalbilir ama bacaklarmdaki yağlar birbirine sürtüyor artık eşim kilodan nefret eder rahat kıyafetler giyiyorum yağlar sallanıyor valla ben hiç kilolu olmamıştım daha ne kadar alacaz ki ((benim haftam kaldıııı((((
Canm beni yanls anlamada kiloyu kafana bile takma bak bana erken dogum dan dolayi yiyip yatyrm ne kilo umrmda ne yag bebegin saglikli olsn sag salm kucagina al kiloyu hemen verirsn piskolojinide kilo icin bozma.hepsi gider kilolarn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olur mu yaa, neden bakmıyormus?
Ben 32. Haftadan beri bi hafta nst bir hafta ultrasona giriyorum. Bence kendıne başka bır doktor daha bul. Bebeğin suyunu, karın, baş cevresını, kalp atısını nasıl ölçüyormus doktorun? İhmal etme bence.
benim doktorumun kendine has tarzı var kızlar. inanın ben de çok zor kabullendim ama en sonunda kendimi emanet ettim. Hamileliğim boyuna hep arada başka doktorlara kaçamak yaptım şimdi son günlerde o stresi yaşamamak için gitmiyorum belki de asıl şimdi gitmem lazım bilmiyorum.
En son 32. haftada ultrasona giridm bir daha girmicez dedi, ayrıca hiç NST'ye de girmedim ona da riskli bir durum olmadıkça girmicez dedi. Sadece rutin tansiyon kilo kontrolü elle muayene ve ölçümler yapıyor
kalp atışlarını da başka bir alet yardımı ile takip ediyor.
Ben de 1.63 um ve 10 kilo aldim. Dedigin gbi normalde hep zayif oldugum icin bu kilo bana fazla geliyo. Bacaklarim senn gibi oldu benim de
Ama ona ragmen kiyafetlerle belli olmuyo ya, bana masallah zayifsin diyolar, benim 6 haftam vsr. Senin kac haftan kaldi? Anlamadim.
benim doktorumun kendine has tarzı var kızlar. inanın ben de çok zor kabullendim ama en sonunda kendimi emanet ettim. Hamileliğim boyuna hep arada başka doktorlara kaçamak yaptım şimdi son günlerde o stresi yaşamamak için gitmiyorum belki de asıl şimdi gitmem lazım bilmiyorum.
En son 32. haftada ultrasona giridm bir daha girmicez dedi, ayrıca hiç NST'ye de girmedim ona da riskli bir durum olmadıkça girmicez dedi. Sadece rutin tansiyon kilo kontrolü elle muayene ve ölçümler yapıyor
kalp atışlarını da başka bir alet yardımı ile takip ediyor.
aynen canim benim doktorum da oyle ben yurtdisinda yasiyorum buranin tarzi boyle ilk siralar cok uzuluyordum bi aksilik olursa farkinda olamaz mi acaba diye ama sonra buradaki herkesin 9 ayini bu sekilde gecirdigini duyunca akisina biraktim.
kizlaaaar karninizda yirtilmalar basladi mi :18: ben damar zannediyodum minik bi bolgede boyle ince ince seyler vardi tam olarak inceleyince yirtik oldugunu farkettim kucuk bir bolge ama daha 1,5 ay var o arada kimbilir ne hale gelir