Canım inşallahh
Çok saol
Nasıl oldun?
Migrenin mi var?
Ilık bir duş alsan iyi gelmez mi?
Gerçi iki gündür çekiyorsun ama tansiyonuna baktın mı?
Belki düştü yada yükseldi ağrı yapıyo ??
kizlaaaar karninizda yirtilmalar basladi mi :18: ben damar zannediyodum minik bi bolgede boyle ince ince seyler vardi tam olarak inceleyince yirtik oldugunu farkettimkucuk bir bolge ama daha 1,5 ay var o arada kimbilir ne hale gelir
Canım kaç haftalıktı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gunaydın kızlar nasılsınız
ayu sen nasıl oldun daha ıyısındır umarım
denızsb sen nasılsın canım ne alemdesın allahım hayırlı zamanda kucagına alamyı nasıp etsın bebegını ınsallah sakın uzulme
bademela bugun sezeryan tarıhın bellı olacak dedın hbr ver bızede
dıdem ada senden ne hbr guzel hbrlerının okudum allahım hayırlısını hepımıze nasıp etsın
fsuzel ne guzel bebeısın kılo almıs rahatlamısındır bıraz
hepınızı tek tek okudum unuttugum varsa kusura bakmasın
guzel bır hafta olsun hepımız ıcın kızlar
Günaydın güzel anneler:)
10 günlük bir tatil rehavetinin üstüne işe başlamak hele hele bu sıcaklarda hele hele karnımız burnumuzdayken çok zor olsa gerek!
Allah yardımcımız olsun. Nyeseki benim işyerinde son haftam cuma günü izne çıkıyorum hayırlısı ile. Hepimizi çok güzel bir hafta kucaklasın
8 miiii bence gayet guzel boyumuz ayni ve ben simdiden 14 kilo aldim kafana takma gayet az almissin
Canim o ince seyler dedigin hani usursunde vucudun mor kirmizi damarli damarli olur ole bisey mibende de onlardan var ama hic catlak diye yormamistim
Gunaydn kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohh ne guzel cnm ya sonuna yaklastın cok az kaldı kavusmaya artık bende heyecanlanmaya basladım
kızımı gormek ıstıyorum ama hayırlı zamanda ınsallah
ya kızlar benım boyum 1.60 var yok 50 kılo ıle basladım 65 kıloyum su an cok mu sısko duruyorum bence hayır gorende oyle demıyor artık benı mı kandırıyorlar ben kılolu halıme mı alsıtım bılmıyorum ama 15 kılo aldım masallahım var
ohh ne guzel cnm ya sonuna yaklastın cok az kaldı kavusmaya artık bende heyecanlanmaya basladım
kızımı gormek ıstıyorum ama hayırlı zamanda ınsallah
ya kızlar benım boyum 1.60 var yok 50 kılo ıle basladım 65 kıloyum su an cok mu sısko duruyorum bence hayır gorende oyle demıyor artık benı mı kandırıyorlar ben kılolu halıme mı alsıtım bılmıyorum ama 15 kılo aldım masallahım var
Ben avent aldim kardesimin edi madela kullandi memnundu ama acitiyomus
Avent kullanan arkadaslarim cok methettiler masaj yapar gibi cekiyot hic caniniz acimiyor diyerek gorucez bakalim
cnm bende 1.63 boyum 50 ile başladım 13 kilo aldım ama bitek karnım çıktı bacaklarım kollarım yüzüm nerede bu 13 kilo anlamadım bende
kafama takmıyorum oyüzden
valla canim ben 2 haftada 3 kilo aldigimi gorunce bu isin icinde baska bi is var dedimsonra su toplama meselesini okudum da rahatladim senin de sadece karnin ciktiysa baska yerinde fazlalik yoksa muhtemelen su topladigindandir.
evet ta kendisiiisoyle iki elinle birlestir orayi yirtiklar belirginlesiyo o zaman
benim doktorumun kendine has tarzı var kızlar. inanın ben de çok zor kabullendim ama en sonunda kendimi emanet ettim. Hamileliğim boyuna hep arada başka doktorlara kaçamak yaptım şimdi son günlerde o stresi yaşamamak için gitmiyorum belki de asıl şimdi gitmem lazım bilmiyorum.
En son 32. haftada ultrasona giridm bir daha girmicez dedi, ayrıca hiç NST'ye de girmedim ona da riskli bir durum olmadıkça girmicez dedi. Sadece rutin tansiyon kilo kontrolü elle muayene ve ölçümler yapıyor
kalp atışlarını da başka bir alet yardımı ile takip ediyor.
Evett sezeryan gününü alan vrmı
evet ta kendisiiisoyle iki elinle birlestir orayi yirtiklar belirginlesiyo o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?