2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kizlar ebrumatrniti sitesinde gecelik sabahlik takimlar indirimde bi bakin istrseniz..bu arada son ay her hafta kontrole gidilir falan diye okudun bikac yerde.ben dr uma ne zaman geleyim demeyi unutmusum bu rutin bisey mi? Ne yapmaliyim fikri olan var mi?

şuan iyiyim cnm ama haftasonumu mahfetti.
tansiyonuma bakmadım migrenim var benim bide klima altında kaldım sanırım oyüzden oldu

kizlaaaar karninizda yirtilmalar basladi mi :18: ben damar zannediyodum minik bi bolgede boyle ince ince seyler vardi tam olarak inceleyince yirtik oldugunu farkettim kucuk bir bolge ama daha 1,5 ay var o arada kimbilir ne hale gelir

Canim o ince seyler dedigin hani usursunde vucudun mor kirmizi damarli damarli olur ole bisey mi bende de onlardan var ama hic catlak diye yormamistim

Canım kaç haftalıktı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım geçmiş olsunn çok sevindim haberlere 3 kilo bekliyorum diyorsa o civarda doğar senin öncekindende tecrüben vardır genelde karnına bakıp falanda söylüyor doktorlar sanırım.
Sen dinlendikte seninkide dinleniyo içerde heralde annesi uyuyup büyüyo:) şaka bir yana sen stresliydin hayatım çalışırken stres herşeyin düşmanı bu dönemde bu ev istirahati çok iyi oldu sana.

Herkese günaydınn!!! :)

Cok sukur canm daha iyiym lavabo disinda kalkmyrm hep dinlenmedeyn artk sol tarafm koptu kopacak oglana kilo aldrmaya calsyrm buarada allhm yardmcmz oglumla bana sen naslsn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohh ne guzel cnm ya sonuna yaklastın cok az kaldı kavusmaya artık bende heyecanlanmaya basladım
kızımı gormek ıstıyorum ama hayırlı zamanda ınsallah

8 miiii bence gayet guzel boyumuz ayni ve ben simdiden 14 kilo aldim kafana takma gayet az almissin

ya kızlar benım boyum 1.60 var yok 50 kılo ıle basladım 65 kıloyum su an cok mu sısko duruyorum bence hayır gorende oyle demıyor artık benı mı kandırıyorlar ben kılolu halıme mı alsıtım bılmıyorum ama 15 kılo aldım masallahım var

cnm bende 1.63 boyum 50 ile başladım 13 kilo aldım ama bitek karnım çıktı bacaklarım kollarım yüzüm nerede bu 13 kilo anlamadım bende
kafama takmıyorum oyüzden

Gunaydin kizlar 30 gunluk bir izinin ardindab yine ise baslamis bulunuyorum ise basladin deditsen aslinda pek öyle bir isimde yok acikcasi kizlar ben aksam hic uyuyamadim dun arkadasimin dugunu vardi hemde alisveris yapayim bebege diye adanaya gittim aksam sancilandim böyle ince ince bir sanciydi karnimin sol tarafinda ama kasikta degil simdi daha onceki gebeligimde hic sanci falan görmedim ben simdi neydi bu yoruldum diye mi acaba yoksa (((((

canimm ya ben senin simdiki halinle hamile kaldim nerdeyse ama napalim hamilelik bu uzulme hic kilolu degilsin insallah dogumdan sonra hemen eylul anneleri beraber zayifliyor topigini acicaz

Ben avent aldim kardesimin edi madela kullandi memnundu ama acitiyomus

Avent kullanan arkadaslarim cok methettiler masaj yapar gibi cekiyot hic caniniz acimiyor diyerek gorucez bakalim

Ben ameda diye bir marka aldım.
Kullanan arkadaşlarım hep çok memnun kalmıştı bide aldığım yerdeki kızda önerdi aldım gitti valla inşallah düzgün çıkar.

cnm bende 1.63 boyum 50 ile başladım 13 kilo aldım ama bitek karnım çıktı bacaklarım kollarım yüzüm nerede bu 13 kilo anlamadım bende
kafama takmıyorum oyüzden

valla canim ben 2 haftada 3 kilo aldigimi gorunce bu isin icinde baska bi is var dedim sonra su toplama meselesini okudum da rahatladim senin de sadece karnin ciktiysa baska yerinde fazlalik yoksa muhtemelen su topladigindandir.

Tatlm bana saçma geldi hepsini nts de dahil her gidişinde yapması lazım özel değil mi bu doktor . Devletse bilemem tabi onlarrı . Ben gittiğimde nta yatağı boş varsa bağlarlar 20 25 dk tutarlr ytaktan kalkarken tansiyon ölçerler. Sonra hemen dokrorun oday kilon tartılır muyanede odasına gidilir . Bakar ölçümler baş ayak kemikleri omurilik ölçümü kalp atışı . Dha sonra 4 boyutluda bebeği gösyerir fotolarını çeker çıkartır elimize verir oturur sonra konuşcaklarımızı konuşuruz soru sorarız hdi eyvallah bu kadar yani canın her gidişşmizde de yapmak zorunda valla hi

Evett sezeryan gününü alan vrmı

Tatlım ben 15inde alucam düşün dedi doktor. ntsye girixem ona göre ben tarih karar vericem . Ama dayanacak gücüm kalmadı valla hi oturarak uyuyorum

Günaydın herkese güzel bir hafta olsun inş beni sağlık ocağından çağırdılar oraya gittim sabah kan aldılar . Bu arada ben hala kızıma isim seçemedim bu sabah gülru ismi hoşuma gitti ama of bi türlü karar veremiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
evet ta kendisiii soyle iki elinle birlestir orayi yirtiklar belirginlesiyo o zaman

Saol yani moralimi bozdun hatrlattın bana onları :'( benmki kahverengi :-(

Herkese günaydınnn
GüZel bir hafta olsun inş.
Bebişlerimiz iyi olsun

Ellerime bakın nasıl şiş.
Tabi ekleyebildiysem resmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…