2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım isim hakkı önmli dini olabilir seçimlerin . Hatta kulağına fısıldadığı n isim önmli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım isim hakkı önmli dini olabilir seçimlerin . Hatta kulağına fısıldadığı n isim önmli

Düşünüyorum ama yok aklıma yatan birşey olmadı daha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar günaydın,
Hamileliğin başından beri türlü aksilikler oldu,şimdi de cmtesi günü kontrole gittiğimde kordonun bebeğin kafasının üstünde toplandıgını söyledi dr .Kordonun şu sıra hareketli oldugunu,yer degiştirebilecegini, haftaya kontrol edecegini ,eğer hala basının üstündeyse 37. haftada bebeği almak zorunda oldugunu söyledi.Böyle bir şeyi tecrübe eden oldu mu aranızda?

Arkadaslar lenfomadan haberi olan var mı?

Gayet iyi kendisi,foruma girmiyor sadece

Zeynep Kamilin egitiminde ebeler;
çift başlıklı,elektrikli,pilli,basınc ayarlı makinalardan almamızı onerdiler...Benim de kuzenim bir süre süt sağma makinalarıyla ilgili calıstıgı için o da aynı sekilde önerdi.Tek baslıklıların çekme gucu az oldugu icin bir işe yaramıyor dedi..

ben ıyıyım allahıma sukur ama nefes alamıyorum yanıyorum sıcaktan karnım ıyıce sıstı beklmedeyız haftalar
allahım daha ıyıetsın ınsallah saglıkla huzurla kucagına alacagın gunler gelsın cnm

cnm bende 1.63 boyum 50 ile başladım 13 kilo aldım ama bitek karnım çıktı bacaklarım kollarım yüzüm nerede bu 13 kilo anlamadım bende
kafama takmıyorum oyüzden

aynen ya ne takıcam ne yapalım verırız veremezsekde canımız sagolsun

kesın yordun kendını canım ondandır benımde aynen oyle oluyor cunku dınlenıce gecer ama yorma kendını bı daha bu kadar fazla artık son zamanlarımız daha dıkkatlı olmakta fayda var

canimm ya ben senin simdiki halinle hamile kaldim nerdeyse ama napalim hamilelik bu uzulme hic kilolu degilsin insallah dogumdan sonra hemen eylul anneleri beraber zayifliyor topigini acicaz

ahhh canım nerde oyle doktor bızde ben resmen devlet doktoruna gıdıyor gıbıyım sadece sıra beklememek ıcın para oduyorum onun dısında muamale aynı devlette gıbı hıc memnun degılım ama alternafım olmayınca boyle oluyor ıste

bızde ne nst var ne bısey daha bu zamana kadar bı tahlıl ıstemedı kılomu sormadı ben saglık ocagında yaptırıyorumda goturuyorum onada bı zahmet bakıyor ultrason cıhazımız cok eskı hıcbısey gozukmuyor cok dertlıyım de son zamandada degıstırmek ıstemıyorum doktorumu ne bıleyım

bız koyduk kızımızın ısmını bu aradaERİN

Herkese günaydınnn
GüZel bir hafta olsun inş.
Bebişlerimiz iyi olsun
Eki Görüntüle 1207977 Eki Görüntüle 1207978

Ellerime bakın nasıl şiş.
Tabi ekleyebildiysem resmi..

GUNAYDIN CNM
kıyamam nasıl sısmıs ellerın sıcaktandır cnm ıner bence hemen

Paranla.rezil oluon desene canım bidahakine araştrırsın artık napcan allah dounda o adamla sana yardım etsim hele normalse öle birine güvenmek zor . İşte işini iş için yapan doktorlardan buda. Sigortalı özel mi sadce özelmi csnm

Ya sorma sabahları çok fena sonra iniyo biraz.
Canim gunaydin..
Ben goremedim resimleri Tel.den giriyorum o yuzden olabilir.. gecmis olsun buarada..
Saol cnm bende telden giriyorum.
Ama kendi uygulamasından değil.
Normal internet sayfasından bağlanıyırum.

Canım kendini takip et
Devam ederse bir doktoruna görün istersen.
Çok yorma kendini artık...

aynen canim benim doktorum da oyle ben yurtdisinda yasiyorum buranin tarzi boyle ilk siralar cok uzuluyordum bi aksilik olursa farkinda olamaz mi acaba diye ama sonra buradaki herkesin 9 ayini bu sekilde gecirdigini duyunca akisina biraktim.

aynen cnaım benim doktorum da uzun yıllar ABD de kalan biri oldugu için genel olarak yurtdısındanki anlayısı benimsemiş biri. Fazla ultrasonu gereksiz buluyor.

Benim görümcemde ABD de yaşıyor onunda süreçlerini bildiğim için çok panik yapmıyorum açıkcası, o toplam 9 aylık hamileliğinde sadece 2 kere ultrasona girdi ben hiç olmazsa sayıca cok daha fazla girdim. :)

Herkese günaydın arkadaşlar herkesin ayrı ayrı sıkıntısı var Allah iyiliğinizi versin. İsim konusunda aslında ben karar vermiştim ama malum dış etkenler yüzünden vazgeçmek zorunda kalmıştım ve hala bişeye karar veremedim eşim esila yada almina diyo ama tam karar veremedim sizce nasıl bu isimler

yok cnaım ne devleti, özel muayenehanesine gidiyorum doktorum proıfesör ve cok sağlam paralar veriyorum her muayene bası:)

Ben ameda diye bir marka aldım.
Kullanan arkadaşlarım hep çok memnun kalmıştı bide aldığım yerdeki kızda önerdi aldım gitti valla inşallah düzgün çıkar.

evet amedayı da duydum canım, ikilisinden mi aldın, daha hızlı oldugunu duydum ama cok can yakıyor dediler ondan almadım aıkçası

ohh ne guzel cnm ya sonuna yaklastın cok az kaldı kavusmaya artık bende heyecanlanmaya basladım
kızımı gormek ıstıyorum ama hayırlı zamanda ınsallah

evet cnaım çok şükür sonuna yaklaşıyoruz gerçekten de heyecan var, zorlandığım için bir an önce olsun istiyorum ama eğer onun bir sıkıntısı yoksa rahatı yerindeyse de kalacağı kadar kalsın diyorum. Allah en hayırlısını sağlıklısını versin

günaydın cnm. nasılsın iyi misin?

Cok sukut cnm daha iyiym yatip dinlnyrm oglumun harektlrni takiptym.cok saglikli beslenmeye devam edyrm gunde bes bardak sut icmeye basladm allhm su zor gunleri atlatmayi nasip etsn cnm ya

yok cnaım ne devleti, özel muayenehanesine gidiyorum doktorum proıfesör ve cok sağlam paralar veriyorum her muayene bası:)

Ayyy inanmıorum o 200ler 300ler alıodur ayıptr ya okdar ilğileye nasıl okdar parayı içi rahat alıo hey allahım ben 40 lira veriorum. ntsye 20 veriorum. Bakalım hayrlısı rbbm yardım eder

Düşünüyorum ama yok aklıma yatan birşey olmadı daha

Bizim kız ismimiz hazır bile nur . Bana okdar asil güzel gelio. Allahın nuru . Çok güz l . Kızımız olursa kesin koyucaz. Ama şimdi oğlumuz olucak. kuranı kerimin, kerimini koyucaz.kulagına peygamber efendimizin adını koyucaz kabir de onun ismiyle kalksın die

Kerim ismini bende beğeniyorum cnm adıyla yaşasın inş bakalım bende bulcam eninde sonunda

tatlım hiç sorma ben 1 68 im ama bende 10 kilo falan aldım ve benim eşimde kilo konusunda takıntılı bende buaralar taktığım için bişi demio ama doğumdan sonra veremezsem muhtemelen dicek seni çok iyi anlıorum ama az kaldı sabredelim ben artık tartılmıorum çünkü moralim bozuluo bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda artık doğumdan sonra düşünürüz..

tatlım bence doktorun bişi demediyse 15 gün sonra falan git (tabi bi sıkıntın takip gerektiren bişi yoksa) altta yazana göre 35 haftalık gözüküosun 37den sonra her hafta çağırır die düşünüorum.. yada içine sinmiosa doktorunu ara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…