Günaydın herkese güzel bir haftanızın inş beni sağlık ocağından çağırdılar oraya gittim sabah kan aldılar . Bu arada ben hala kızıma isim seçemedimbu sabah gülru ismi hoşuma gitti ama of bi türlü karar veremiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım isim hakkı önmli dini olabilir seçimlerin . Hatta kulağına fısıldadığı n isim önmli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese günaydınnn
GüZel bir hafta olsun inş.
Bebişlerimiz iyi olsun
Eki Görüntüle 1207977 Eki Görüntüle 1207978
Ellerime bakın nasıl şiş.
Tabi ekleyebildiysem resmi..
Herkese günaydınnn
Bebişlerimiz iyi olsun
Arkadaslar lenfomadan haberi olan var mı?
kızlar selam,
göğüs pompası alanınız var mı? lansinoh ve aventin elektriklileri arasında kararsız kalmışken başka başka markaların da iyi olduğunu okuyorum şu an. daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama tecrübeli anneler ve araştıranlar fikirleriniz nelerdir ?
Cok sukur canm daha iyiym lavabo disinda kalkmyrm hep dinlenmedeyn artk sol tarafm koptu kopacak oglana kilo aldrmaya calsyrm buarada allhm yardmcmz oglumla bana sen naslsn
cnm bende 1.63 boyum 50 ile başladım 13 kilo aldım ama bitek karnım çıktı bacaklarım kollarım yüzüm nerede bu 13 kilo anlamadım bende
kafama takmıyorum oyüzden
Gunaydin kizlar 30 gunluk bir izinin ardindab yine ise baslamis bulunuyorum ise basladin deditsen aslinda pek öyle bir isimde yok acikcasi kizlar ben aksam hic uyuyamadim dun arkadasimin dugunu vardi hemde alisveris yapayim bebege diye adanaya gittim aksam sancilandim böyle ince ince bir sanciydi karnimin sol tarafinda ama kasikta degil simdi daha onceki gebeligimde hic sanci falan görmedim ben simdi neydi bu yoruldum diye mi acaba yoksa(((((
canimm ya ben senin simdiki halinle hamile kaldim nerdeyse ama napalim hamilelik bu uzulme hic kilolu degilsin insallah dogumdan sonra hemen eylul anneleri beraber zayifliyor topigini acicaz
Tatlm bana saçma geldi hepsini nts de dahil her gidişinde yapması lazım özel değil mi bu doktor . Devletse bilemem tabi onlarrı . Ben gittiğimde nta yatağı boş varsa bağlarlar 20 25 dk tutarlr ytaktan kalkarken tansiyon ölçerler. Sonra hemen dokrorun oday kilon tartılır muyanede odasına gidilir . Bakar ölçümler baş ayak kemikleri omurilik ölçümü kalp atışı . Dha sonra 4 boyutluda bebeği gösyerir fotolarını çeker çıkartır elimize verir oturur sonra konuşcaklarımızı konuşuruz soru sorarız hdi eyvallah bu kadar yani canın her gidişşmizde de yapmak zorunda valla hi
Canım isim hakkı önmli dini olabilir seçimlerin . Hatta kulağına fısıldadığı n isim önmli
Herkese günaydınnn
Bebişlerimiz iyi olsun
ben ıyıyım allahıma sukur ama nefes alamıyorum yanıyorum sıcaktan karnım ıyıce sıstı beklmedeyız haftalar
allahım daha ıyıetsın ınsallah saglıkla huzurla kucagına alacagın gunler gelsın cnm
aynen ya ne takıcam ne yapalım verırız veremezsekde canımız sagolsun
kesın yordun kendını canım ondandır benımde aynen oyle oluyor cunku dınlenıce gecer ama yorma kendını bı daha bu kadar fazla artık son zamanlarımız daha dıkkatlı olmakta fayda var
ahhh canım nerde oyle doktor bızde ben resmen devlet doktoruna gıdıyor gıbıyım sadece sıra beklememek ıcın para oduyorum onun dısında muamale aynı devlette gıbı hıc memnun degılım ama alternafım olmayınca boyle oluyor ıste
bızde ne nst var ne bısey daha bu zamana kadar bı tahlıl ıstemedı kılomu sormadı ben saglık ocagında yaptırıyorumda goturuyorum onada bı zahmet bakıyor ultrason cıhazımız cok eskı hıcbısey gozukmuyor cok dertlıyım de son zamandada degıstırmek ıstemıyorum doktorumu ne bıleyım
bız koyduk kızımızın ısmını bu aradaERİN
GUNAYDIN CNM
kıyamam nasıl sısmıs ellerın sıcaktandır cnm ıner bence hemen
Ya sorma sabahları çok fena sonra iniyo biraz.Inanmıyorum tatlımm sahiden çok şişirmişsin elleri
Aşağı sarkıtarak oturuyor yada yürüyorsak sürekli öyle yukarı kaldır birde açıp kapatma hareketleri yap parmaklarına.
Insin inşallah en kısa zamanda
Saol cnm bende telden giriyorum.Canim gunaydin..
Ben goremedim resimleri Tel.den giriyorum o yuzden olabilir.. gecmis olsun buarada..
Gunaydin kizlar 30 gunluk bir izinin ardindab yine ise baslamis bulunuyorum ise basladin deditsen aslinda pek öyle bir isimde yok acikcasi kizlar ben aksam hic uyuyamadim dun arkadasimin dugunu vardi hemde alisveris yapayim bebege diye adanaya gittim aksam sancilandim böyle ince ince bir sanciydi karnimin sol tarafinda ama kasikta degil simdi daha onceki gebeligimde hic sanci falan görmedim ben simdi neydi bu yoruldum diye mi acaba yoksa(((((
aynen canim benim doktorum da oyle ben yurtdisinda yasiyorum buranin tarzi boyle ilk siralar cok uzuluyordum bi aksilik olursa farkinda olamaz mi acaba diye ama sonra buradaki herkesin 9 ayini bu sekilde gecirdigini duyunca akisina biraktim.
Tatlm bana saçma geldi hepsini nts de dahil her gidişinde yapması lazım özel değil mi bu doktor . Devletse bilemem tabi onlarrı . Ben gittiğimde nta yatağı boş varsa bağlarlar 20 25 dk tutarlr ytaktan kalkarken tansiyon ölçerler. Sonra hemen dokrorun oday kilon tartılır muyanede odasına gidilir . Bakar ölçümler baş ayak kemikleri omurilik ölçümü kalp atışı . Dha sonra 4 boyutluda bebeği gösyerir fotolarını çeker çıkartır elimize verir oturur sonra konuşcaklarımızı konuşuruz soru sorarız hdi eyvallah bu kadar yani canın her gidişşmizde de yapmak zorunda valla hi
Ben ameda diye bir marka aldım.
Kullanan arkadaşlarım hep çok memnun kalmıştı bide aldığım yerdeki kızda önerdi aldım gitti valla inşallah düzgün çıkar.
ohh ne guzel cnm ya sonuna yaklastın cok az kaldı kavusmaya artık bende heyecanlanmaya basladım
kızımı gormek ıstıyorum ama hayırlı zamanda ınsallah
günaydın cnm. nasılsın iyi misin?
yok cnaım ne devleti, özel muayenehanesine gidiyorum doktorum proıfesör ve cok sağlam paralar veriyorum her muayene bası:)
Düşünüyorum ama yok aklıma yatan birşey olmadı daha
Bizim kız ismimiz hazır bile nur . Bana okdar asil güzel gelio. Allahın nuru . Çok güz l . Kızımız olursa kesin koyucaz. Ama şimdi oğlumuz olucak. kuranı kerimin, kerimini koyucaz.kulagına peygamber efendimizin adını koyucaz kabir de onun ismiyle kalksın die
kızlar ya benim gibi 1 63 boyunda olup 8 kilo alan varmı bende çok duruyor bu kilo şimdi daha kaç alacağım acaba azmış diyenler oalbilir ama bacaklarmdaki yağlar birbirine sürtüyor artık eşim kilodan nefret eder rahat kıyafetler giyiyorum yağlar sallanıyor valla ben hiç kilolu olmamıştım daha ne kadar alacaz ki((benim haftam kaldıııı ((((
Kizlar ebrumatrniti sitesinde gecelik sabahlik takimlar indirimde bi bakin istrseniz..bu arada son ay her hafta kontrole gidilir falan diye okudun bikac yerde.ben dr uma ne zaman geleyim demeyi unutmusum bu rutin bisey mi? Ne yapmaliyim fikri olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?